Alle innlegg Sukkerforum

Oppklaring

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym snella to. 1 des. 2011 11:32

Føler at det er på tide med en liten oppklaring her på forumet.

Når du driver med nettdating, er det en del ting du ikke får gjort noe med, og som du derfor snarest, av hensyn til din egen og de andre forumlesernes mentale helse, bør slutte å irritere deg over. Noen av disse tingene er:

– Mange svarer ikke på mail. Dette kommer det ikke til å begynne med selv om du sutrer om det her.
– Mange menn foretrekker yngre kvinner.
– Mange bryr seg ikke om å lese profilen din, men ser kun på bildene. Derfor vet de heller ikke at du slett ikke er ute etter en yngre elsker(inne). (Ihvertfall ikke sånn i utgangspunktet.)
– De fleste kvinner vil ha en mann som er høyere enn dem selv.
– Det stemmer ikke at det er mange flere kvinner enn menn på sukker. (Så det er ikke fordi hun får så mange henvendelser at du som mann ikke får respons, men fordi hun ikke er interessert i deg.)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Normen to. 1 des. 2011 11:37

Ty stille TS.

Kvinner vil ikke har yngre menn. Det der er et faktum. Og nå snakker jeg om et langvarig forhold.

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 1 des. 2011 11:41 Privat melding

*tommel opp*

Skjult ID med pseudonym Per_80 to. 1 des. 2011 11:45

ENig mye av dette, men det er selvsagt bare TULL at ikke damene får LANGT flere henvendelser enn mennene her inne. Noe som igjen fører til at det blir en forskjøvet maktbalanse hvor menn gjennom nettdating må akseptere å sikte lavere enn han normalt eller trenger å gjøre.

Damer, lik det eller ikke, men det er sannheten. Normalt vil han du snakker med her på nettdating kunne sikte høyere enn deg ellers i livet, men fordi dere damer har makten på nettet, så man han ta til takke med deg!

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) to. 1 des. 2011 11:59 Privat melding

Da kan vel de mennene stikke et annet sted å sjekke da, om de har det så himla fælt. Hejdå!

Skjult ID med pseudonym Per_80 to. 1 des. 2011 12:02

@Karusell1

Var det noen som sa vi hadde det så fælt? Jeg får mer enn nok oppmerksomhet her, jeg bare fastslår det fakta om at damer generelt får mer oppmerksomhet her og derfor kan ta seg friheten til å være mer kresne enn de ellers kan.

(mann 35 år fra Oslo) to. 1 des. 2011 12:12 Privat melding

http://sukker.no/dating-forum/594647-Om+det+%E5+sende+hjerte r+p%E5+Sukker.html

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) to. 1 des. 2011 12:14 Privat melding

@per: når du bruker ord som "ta til takke med" så er det tydelig negativt ladet, og det er synd på disse mennene, så da har de det vel fælt da.

Men supert om dere ikke har det fælt! For all del :D

Skjult ID med pseudonym snella to. 1 des. 2011 12:33

Per_80: Jeg sa ikke at damer her ikke får mange henvendelser, jeg sa at det ikke er derfor de ikke svarer.

Det er da heller ingen som tvinger menn til å "sikte lavere" her inne enn ellers? Man blir da ikke mer tiltrukket av noen fordi man ikke får andre? Og for å snakke for meg selv, så forandrer jeg ikke preferanser etter antall henvendelser. Jeg kan ikke styre hvem jeg blir tiltrukket av, samme hvor god eller dårlig tilgangen er. Dessuten er de fleste som henvender seg til meg, enten altfor unge, ALTFOR gamle, fæle eller bor langt unna, så jeg føler vel egentlig ikke at kvantiteten veier opp for kvaliteten. Sånn tror jeg det er for mange jenter her inne.

Skjult ID med pseudonym snella to. 1 des. 2011 12:36

Tror faktisk ikke det stemmer at damer har makten på nett, tror nettet gjenspeiler virkelighetens verden på godt og vondt, men det er bare det at her inne er terskelen for menn mye lavere for å prøve å sjekke opp en dame, noe som da fører til at hun må avvise flere her enn f.eks. ute på byen. Det at flere uaktuelle henvender seg enn ellers, gjør jo ingen forskjell, de er fortsatt uaktuelle :)

Skjult ID med pseudonym snella to. 1 des. 2011 12:38

Per_80: HVordan vet du egentlig at damer får mye mer oppmerksomhet hvis du får plenty av det sjøl? Har du opprettet en fake dameprofil for å sjekke det ut?

(mann 47 år fra Oslo) to. 1 des. 2011 13:03 Privat melding

Rangerer denne tråden til en sterk åtter. og lover å svare på alle brev fra unge damer som er lavere enn meg selv om de bare ser på bildene mine.

Skjult ID med pseudonym kar to. 1 des. 2011 13:06

Tror ikke det er noen universell sannhet at kvinner her inne blir nedrent av interessenter. Husker en undersøkelse gjort hos en annen (internasjonal) datingside som jeg ikke skal nevne med navn, som viste at 10% av kvinnene fikk 90% av meldingene eller deromkring. En del menn har nemlig en tendens til å registrere seg og så sende meldinger til de noen titalls peneste bildene de ser. Samme undersøkelsen viste også at kvinner var mindre samstemte på hvem de sender meldinger til, men volumet var mye mindre.

Fordelingen er sannsynligvis annerledes på sukker, siden det kan være ganske forskjellig hvilke tryner som dukker opp på hver enkelt sine matchlister, men jeg vil tro det er en ikke ubetydelig andel kvinner her også som får omtrent like mange meldinger som meg, dvs 1-2 per jubelår.

Skjult ID med pseudonym mann33 to. 1 des. 2011 13:42

Jeg tror også at nettet gjennspeiler verden der ute ganske nøyaktig. Menn flest vil helst ha yngre kvinner, mens kvinner helst vil ha litt eldre menn. I det minste vil yngre kvinner gjerne ha det. Og kvinner generelt har helt klart "makten" på sjekkemarkedet så lenge de er unge, men fra rundt 30 års alderen tipper denne maktbalansen gradvis over til menns favør. Så veldig grovt kan man vel si at jenter er mest attraktive fra 15 til 30, fra ca 30 til ca 35 er balansen noenlunde jevn, og fra 35 år og oppover en god stund er menn ofte mer attraktive.Skjønt på ett tidspunkt er vi jo alle så gamle og grå at vi ikke er spesielt attraktive noen av oss. Så da har vi jo kanskje 15 - 20 år hver da, kvinner og menn, hvor vi generelt sett er mer attraktive og har lettere for å finne oss noen enn de av motsatt kjønn? Kvinner først, senere menn, og til slutt trolig ingen av oss.

For min egen del som mann i første halvdel av 30-åra merker jeg jo at jeg nå er betydelig mer populær blant kvinner i alle aldre, enn jeg var for 10 - 15 år siden. Og jeg ser jo også at mens mange av jentene i 20-åra fortsatt ignorerer meg her (men absolutt ikke alle, og til og med jenter så unge som 19 - 20 år tar jo i blant kontakt på eget initiativ), så er det jeg som ignorerer og avviser damene på 33 - 34 år og oppover. Og ikke minst de som har unger i den alderen, de stiller helt nederst sort of speak (ikke som mennesker selvsagt, men som potensielle partnere for meg), mens en ung jente på 25 med en unge fra før fortsatt kan "slippe unna" med det. Tviler på at jeg er den eneste som opplever det sånn.

Skjult ID med pseudonym TanteGrønn to. 1 des. 2011 13:57

Om man siler vekk de håpløse meldingene (fra menn som helt klart ikke er i målgruppa), får i allfall denne jenta ikke vanvittig antall meldinger. Jeg ser helt normal ut, verken pen eller stygg. Så det gjelder nok ikke alle jenter.

Skjult ID med pseudonym tdh to. 1 des. 2011 16:03

Blitt testet av flere at dersom man oppretter en tilfeldig profil med ett bilde med bra utseende dame og er i online lista så renner det inn med flørter og meldinger. Ikke det at meldingene var noe å skryte av, men man blir kanskje lei av å lese meldinger etterhvert og ikke orker engasjere seg? Så da legger man ikke så mye i de som har tatt seg tid til å skrive noe fornuftig evt?

Eller svarer man uansett om man er interessert, selv om meldingen stort seg består av "Hei" eller "hei - skjera"? Får man noe igjen for å lese profilen og spørre/kommentere noe der i første meldingen? Litt interessant å vite hvordan dere damer tenker rundt dette :) Har ikke fått svar på hverken korte eller lange meldinger så da er det nok bildene/profilen det går på tenker jeg..

Skjult ID med pseudonym Per_80 to. 1 des. 2011 16:58

Jeg er enig at damene selvsagt svarer på kun det de er interessert i uansett hvor mange meldinger de får.

Men gitt at en dame på et gitt tidspunkt velger 3 av de mest interessante mennene hun får melding fra for å se om hun kanskje kan få full klaff med minst en av dissse.

Om en dame da får meldinger fra 25 forskjellige menn og så vil sannsynligvis de 3 MEST interessante av disse være mer interessante enn om hun kun får meldinger fra 5 forskjellige menn som hun kan velge ut de 3 mest interessante fra! Med andre ord får hun mulighet til å sikte høyere enn om hun ikke hadde hatt like stor pågang.

Enkel matematikk!!

Skjult ID med pseudonym k38 to. 1 des. 2011 17:25

Viser til ovenstående melding fra "kar"! Yep! Jeg kan hermed signere på at jeg er en av de kvinner som mottar en melding pr. jubelår! I sjeldne tilfelle, de ganger vi har både nymåne og skuddår samtidig, mottar jeg kanskje to. Ergo er jeg i hvert fall ett lyslevende eksempel på at ikke alle kvinner blir overøst av meldinger. Selv om jeg iflg objektive kilder ikke har noen ekstremt påfallende mangler i een eller annen retning...

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 1 des. 2011 18:06 Privat melding

Han: hva om jeg vil flørte og bli kjent med deg??

Dize
30 nov 20:26
Hva om det? :-)

Han:
30 nov 20:27
går det ann?

Han:
1 des 17:41
er det noen mulighet?

Dize
1 des 17:51
Nja..har du lest profilen min? Du ønsker ikke barneforeldre og jeg er ferdig med barn..og du er 10 år yngre enn meg. :-)

Han:
1 des 18:00
og.. frister mer det?

Dize
1 des 18:01
Kan du skrive i fulle setninger, så jeg skjønner hva du mener?
---------------------------------------------------- ------------------------

Jeg synes ærligtalt jeg er veldig hyggelig jeg altså!! Og jeg svarer..men jeg tenker som så, at er det ikke hyggeligere og få noen få henvendelser fra noen som ER interessert? kvalitet fremfor kvalitet?

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) to. 1 des. 2011 18:13 Privat melding

Kvalitet her, ikke sant* . pusser litt på Dize-diplom*

Skjult ID med pseudonym arneand to. 1 des. 2011 18:13

@Dize tor 1 des 18:06
Hvor finner dere disse typene?
;p

Skjult ID to. 1 des. 2011 18:14

Godt TS sitter med fasiten. :)
Forøvrig så har fasiten kommet i en nyere utgave enn det TS har,
og der har mye av det gamle stoffet blitt byttet ut.....

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 1 des. 2011 18:20 Privat melding

Langemann!! Ja, du er kvalitet! Hvorfor bor du på helt feil ende av landet?

Arneand: det er ikke jeg som finner de altså, lover! :-)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) to. 1 des. 2011 19:32 Privat melding

@ danebrog: du er enda mer bestest.

om oss: bor langt unna. Er mentalt nærværende hm, skrive det på profilen?, tankefull

enn om det er du som bor i feil ende av landet? hehe

10001 tur-retur billetter med sas pakkes inn og sendes som julepresang*

evt gå tilbake igjen til klem

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 1 des. 2011 19:43 Privat melding

Er jeg fremdeles singel om 10 år, så kommer jeg og jager ut dama di og flytter inn. Tji-hi!! :-)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) to. 1 des. 2011 19:45 Privat melding

*rødmer*

*vurderer å bytte inn flybilletter i trippelseng*

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 1 des. 2011 19:54 Privat melding

Leste du ikke "kaste ut"? jeg er kjip sånn, liker ikke og dele lekene mine. ;.-)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) to. 1 des. 2011 19:57 Privat melding

kan jeg ikke ha hun andre i fotenden altså? nei kvinnfolk altså

* catfight*