Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor velger norske menn ofte utenlandsk livspartner?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym wallaby to. 1 des. 2011 16:34

I tråden "Importmenn" skrives det om jenter fra land med mye dårligere lønninger enn i Norge:
"De jentene tar dem vi norske jentene ikke vil ha. Trodde dette var såpass allment kjent."

Dette er i allefall ikke min erfaring. I min vennekrets er situasjonen snarere den motsatte.

Flere av mine "alfamann-kompiser" (godt utdannede, i gode posisjoner karrieremessig, slanke, flere av dem 188+, godt trente, smarte, kjekke, trivelige ...) har tidligere vært kjærester med svært attraktive norske kvinner, men uten å trives i sine forhold. De har slått opp, og typisk begrunnet det overfor meg med at de ikke likte personligheten, mangelen på "kvinnelighet", eller at kvinneligheten kom til uttrykk på måter de ikke likte.

Deretter har de valgt å finne seg damer fra øst-europa, latin-amerika eller Asia og er veldig happy med det. Kanskje disse kvinnene suger på kommando som det uttrykkes i den andre tråden. Ikke vet jeg. Men de attraktive norske damene ville ha dem tilbake lenge etter at det var slutt.

Dette gjelder faktisk en stor andel av mine nære venner. Jeg er ikke helt happy med denne situasjonen selv. Syns det er litt synd at nordmenn ser ut til å gli i fra hverandre. Er litt bekymret for at den norske "folkesjelen" er i ferd med å forsvinne.

Så hva tror dere er grunnen til at slike flotte menn av egen fri vilje velger bort attraktive norske jenter, og velger seg en utenlandsk livspartner?

Skjult ID med pseudonym Velteguri to. 1 des. 2011 16:42

Uten å ha en bastant mening om blandingpar lenger, må jeg likevel komme med en kommentar om at jeg synes "den norske folkesjelen" er oppskrytt :)

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 1 des. 2011 16:43 Privat melding

Ofte? Det er jo feil, men la gå..flertallet velger norske..og jeg vil tro de fleste som velger utenlandsk velger det fordi de sliter på det "norske markedet". Selvsagt vil det være tilfeller hvor det ikke stemmer. Vi lever i et globalt samfunn.

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 1 des. 2011 16:44 Privat melding

dessuten..de her Thai-damene er jo veldig søte da. Jeg skjønner godt av man kan falle for det jeg, og har heller ingen problemer med det.

Skjult ID med pseudonym Mano to. 1 des. 2011 16:47

Hva er ofte?

Skjult ID med pseudonym Lady to. 1 des. 2011 17:00

Neida de er selvfølgelig ikke opptatt av utseende men lommeboken....
De fleste jeg har sett sammen har vært halvgamle og feite menn med en liten snerten
snelle ved siden av seg. Det minner mer om en "kjøpekontrakt" enn et kjærlighetsforhold.
Men de velger vel å svelge noen kameler slik at den nye mannen kan forsørge resten
av hennes familie i hjemlandet:) Happy hunting:)

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 1 des. 2011 17:02 Privat melding

Jeg kjenner noen par hvor han er eldre og hun Tahi-damen smellvvakker og ung. men de er såå flotte sammen og virker genuint glade i hverandre. Hvorfor må vi alltid mene noe om så mye som ikke vedgår oss egentlig? Spiller det noen rolle da, hvorfor disse finner sammen?

Skjult ID to. 1 des. 2011 17:05

mye av svaret er i denne tråden http://sukker.no/dating-forum/611761-Jenters+h%F8ye+krav+og+ d%E5rlige+selvinnsikt.html

Er en der som hevder å være en åtter på skalaen. Bedøm selv

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 1 des. 2011 17:06 Privat melding

Hahaha!! Nice. ^^

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 1 des. 2011 17:10 Privat melding

Var jo en repotasje i en av våre useriøse landsaviser om at Vi norske kvinner krever for mye av norske menn seksuellt. Kanskje det er der problemet ligger.

Har ei venninne som har akkurat det problemet. Hun har den kroppen 90% av menn sikler etter, og samtlige av mine yngre mannlige kollegaer runker til henne (ifølge dem selv) Og så er hun sammen med en fyr som ikke vil pule. Han orker ikke.. Og hun holder på å gå på veggene, og gjør alt for å få seksuell oppmerksomhet.. Og den fyren er ikke så værst utseendemessig han heller.. men hun er flottere.. om man skal sammenligne.

Så om menn vil ha utenlanske jenter, fordi de utfordrer ikke dere.. vel.. kos dere med det.. Jeg vil uansett ha en mann som liker en dame som ikke bare sier "ok".. Men som sier "hell yeah" med et stort frekt glis :p

Skjult ID med pseudonym Velteguri to. 1 des. 2011 17:14

Jeg har tidvis hatt en jobb der jeg har hatt kontakt med fremmedspråklige. Jeg har sett mange normalt lykkelige blandingsforhold. Sterke jenter fra øst-europa tuller du ikke med! Dessverre har det ikke alltid vært like vakkert det jeg har sett i forhold der jenta/kvinnen er fra Asia. Dette går faktisk begge veier. Menn som ikke helt klarer å finne seg en normal jente i Norge, reiser ned og sjarmerer en fattig jente med seg opp hit. De blir omtrent byttet ut etter behov. Jeg har også sett tafatte menn komme hjem med noe som viste seg å være prostituerte, som etter en stund fortsetter jobben sin. Men det finnes heldigvis unntak her også :)

Skjult ID med pseudonym Jepp to. 1 des. 2011 17:32

Nei... er nok fanget mellom barken og veden her, tror jeg. Jeg kunne ikke tenke meg å bli sammen med ei fra Thailand / Filipinene eller østblokkland, og jeg er visst selv ikke noe norske kvinner vil ha. Det er for stigmatisert å bli sammen med ei utenlandsk (+ mye krøll med familie etc.), og jeg tenner ikke på dem (asiatiske) heller. Pluss at jeg ville se på det som et personlig nederlag å måtte gå den tunge veien bare for å "få meg ei dame" liksom. Da kan det være det samme. Har klart meg stort sett uten og er nå halvveis i livet (med litt flaks), så kanskje det er bare å innse fakta, legge an langt skjegg, okkupere ei hytte i skauen og bli en SKIKKELIG ensom ulv og offisiell raring / bygdeoriginal.

Skjult ID med pseudonym Misterixen to. 1 des. 2011 17:40

Hva er grunnen til at tre fastleger i vår lille by er sammen med utenlandske damer? De er godt utdannet men har skaffet seg helt vanlige jobber som sekretærer. Den ene jenten er utdannet lege, jobber som legesekretær, den andre er psykolog men jobber som avisbud og den tredje er lærer og jobber fatktisk som engelsklærer.

En ennen i vårt naboskap er sammen med ei russisk dame. De har vært gift i mange år, han er yrkessjåfør og hun renholder. Hun er godt utdannet som bibliotekar i fra hjemlandet sitt.

Flere av mine barndomsvenner er gifte med Thai-damer og de har det kjempefint.

I vår lille by ser det ut for at flere er på vei inn. Riktignok er høyskolen her representert i flere andre land med utvekslingstudenter. Mange unge menn finner sine der.

Jeg fatter bare ikke hvorfor norske damer skal være kravstor. De sikter høyt på hvordan mannen skal se ut, ha av bagasje men fytti katta så sure de henger. Nytter ikke bli kjent med de.

Dette opplevde mine barndomsvenner i hvert fall. Jeg sier det som det er, det er kjekke mannfolk som man nesten skulle tru de kunne velge fra øverste hylle i Norge, men de valgte en annen løsning.

Mentalitet spiller en stor rolle for en mann, det gjelder for meg også!

Hva med mine behov? Det snakker ikke damene så mye om, men det skal man ikke glemme. For dette er noe de utenlandske damene helt klar over. Mannen skal trives sammen med henne. Jeg ser i forholdet til min omgangskrets at utenlandske damene ikke glemmer mannen i familielivet, hun er veldig respektabel, hun gir mye tilbake når når hun får det samme tilbake.

Morsomt å se menn blomstre opp. Jeg kjenner hvert fall ikke igjen mine venner med utenlandsk kone. De er lykkelige!!!

Man kan bli misunnelig på hvor godt de har det!

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 1 des. 2011 17:44 Privat melding

Misterixen: Hvor i landet bor du?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 1 des. 2011 17:56

Hehe, høyde er ikke kjennetegn på en alfahann :)

For meg representerer det TS sier en lengsel mot trygghet og definerte roller. Jeg dømmer ingen og er overbevist om at mange finner lykken på denne måten. De skaper seg et felles liv hvor mye av usikkerheten forsvinner fordi dama er så avhengig av dem. Jeg forstår det.

For min del er det likevel ikke en option. Hvorfor? Fordi det virker så inni granskauen kjedelig. Jeg vil ha en partner som er selvstendig og utfordrer meg! Det er vanskelig å gjøre det for noen som er avhengig av meg...

Skjult ID med pseudonym banditten to. 1 des. 2011 18:05

Der findes da tilfælde af gamle gutter der decideret køber en ung brud og alt det. Men at gå fra de få situationer til at sige at det er sådan det altid er, er bullshit. Det er det samme som at sige at fordi én kvinde er dårlig til at køre i bil, så er alle det.

@Lady - du eksemplificerer min pointe helt fantastisk med din smålige og snævertsynede kommentar.

@Wallaby - et kort og groft simplificeret svar på dit spørgsmål er at udenlandske kvinder ofte har andre prioriteringer end de lokale her- og disse prioriteringer matcher den almene skandinaviske mand vældig godt.
Ikke dermed sagt at der ikke findes lokale kvinder der også matcher godt, de er åbenbart mere besværlige at finde frem til.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 1 des. 2011 18:10

@ banditten

Det er vanskelig å ikke se hva som skjer i nabolaget.
Forøvrig har jeg meget godt syn og hørsel. Mange menn ønsker seg underdanige kvinner og
jeg er definitivt ikke en av dem:)

Skjult ID med pseudonym neapel to. 1 des. 2011 18:17

@lady er nok en del av de som havner hos bygdeoriginaler og andre tullinger. men at menn ønsker seg underdanige kvinner tror jeg ikke noe på.

men jeg også synes det ser litt komisk ut når en svær feit og pløsete mann kommer hånd i hånd med ei bitte lita tulle fra Thailand

Skjult ID med pseudonym arneand to. 1 des. 2011 18:19

@Lady tor 1 des 18:10
Ikke?
*forsiktig test-poke* ;p

Skjult ID med pseudonym Etc. to. 1 des. 2011 18:25

Hvorfor i all verden skulle de ikke det? Du velger da gjerne individet og ikke "alle damer fra land X", du møter ett og ett menneske ikke en kultur. Norsk folkesjel er nok ganske forskjellig fra region til region, fra by til by, familie til familie og fra individ til individ. Likheter kan ofte være større mellom folk i samme situasjon/med samme bakgrunn i ulike land og verdensdeler enn i ulik situasjon/bakgrunn i samme land. Så finner en vel gjerne fordeler og ulemper med å være i forhold både til folk fra dette og andre land ... Selvom man kan se flere fellestrekk mellom folk som kommer fra et land så ville jeg allikevel ikke satset på så mye generalisering.

Ligger det egentlig en antagelse her om at norske damer per definisjon er bedre enn andre damer, siden du spør? Det er et litt skummelt utgangspunkt ...

Skjult ID med pseudonym MagnusOpus to. 1 des. 2011 18:51

Slike diskusjoner har tendenser til å gli ut helt og bli veldig personlige, evt så blir de alt for politisk korrekte.

Fakta er at det er endel mannfolk som idag vil ha ei dame som holder seg hjemme med hus og barn. Det er også et faktum at endel norske jenter nå begynner å få interessen for dette igjen - men da stort sett på eget initiativ og disse er gjerne ikke interssert i de gutta som ikke ønsker å la de få valget.

Så for de som ser med store øyne opp til gutta i Mad Men serien og deres livsvei så er det sjeldent noen annen mulighet enn å dra til land hvor kvinner fremdeles er vant til og aksepterer samt nok også trives med å leve som en 50s housewife, samtidig som de ikke ser ut som noen burugler :P

Så jeg tror nok det finnes to grupper menn som trekkes til utlandet for å finne partner. De som er for inneslutta, sjenerte og sliter med dårlig selvtillitt og derfor ikke finner noen her i Norge hvor konkurransen er helt annerledes, samt de som vil ha en hjemmeværende og det de definerer som "kvinnelig" hustru.

Såfremt de respekterer partneren og behandler henne bra ser jeg overhodet ikke noe problem med det. Hver sin lyst.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 1 des. 2011 18:53

Etc. Er jo ikke det. Men forskjellige livsforutsetninger avføder forskjellige prioriteringer og livsløp. Drømmene du har i Thailand og drømmene du har i Norge er forskjellige. Likeledes er det forskjell på selvstendighet og frihet. Frihet kommer av trygghet og muligheter. Det har norske kvinner herfra til helvete. Det har ikke kvinner (eller menn) i mange mange land. Velger du noen som ikke har noe valg, er det vanskelig å føle de valgte deg.

Skjult ID med pseudonym Misterixen to. 1 des. 2011 19:18

Hvorfor skal ikke en attraktiv mann få lov til å oppleve kjærligheten til en utenlandsk kvinne?

(kvinne 32 år fra Rogaland) to. 1 des. 2011 20:45 Privat melding

Synes det blir nevn veldig mye om folk fra mitt land (Thailand) i sånne tråd. Forstå at mange gifte seg med Thai-damer,som er direkte fra Thailand.
Men det mange glemme er at,DET er faktisk like mange eller flere thai-damer som ikke ble "plukke" opp fra hjemlandet og gifte seg med nordmenn.
Mange som blir født her i Norge, og mange (som meg selv) ble med mammaen vår til Norge.

Men det har dere ikke tenkt på......

Skjult ID med pseudonym MagnusOpus to. 1 des. 2011 20:47

smily85: se slik på det istedet, for oss er dere norske og en del av "oss" med alt det innebærer :) Tror det må være positivt at man skiller der, eller?

(kvinne 32 år fra Rogaland) to. 1 des. 2011 20:47 Privat melding

Og nei, vi suge ikke norske menn på kommando! Respekt og selvtillitt har vi jo like mye som norske damer!

(mann 35 år fra Oslo) to. 1 des. 2011 20:52 Privat melding

Studerte sammen med ei dame fra den domikanske republikk, da jeg studerte utenlands. Hadde ikke nubbsjangs på a. Måtte gå tilbake til underdanige norske jenter. :/ Sukk.

:P

Skjult ID med pseudonym banditten to. 1 des. 2011 21:02

@Lady - Mange mænd siger at kvinder er dårlige til at køre bil. Mange mænd siger at alle kvinder er prostituerede. Mange kvinder siger at ligestilling er en joke. Et "mange andre" udsagn er ikke noget du kan baseret et argument på.

@Voksenmann - En god kammerat af min flyttede til Thailand i over et år og ved tilfælde mødte han en pige der arbejder i en lokal tøjbutik. Hun tjener til sig selv, har lejlighed og lever et helt normalt liv tilsvarende vores her.
Hendes største drøm er at få børn og skabe familie hvilket passer min vens drøm om det samme helt fantastisk.
Det er en fejl at sige at fordi folk kommer fra et u-land med dårligere forhold end vi har, at de ikke kan passe helt fint sammen uanset.

Desuden, jeg så stribevis med fine, unge og vældigt attraktive norske damer sammen med fede gamle _rige_ mænd på Aker brygge i sommers. Kom så norske kvinder, forklar for mig hvordan det er anderledes :)

Skjult ID to. 1 des. 2011 21:13

viss man ikke finner lykken her i landet, er det vel ikke noe galt i å finne den i ett annet land.. ordet prostutiert/lett på tråden kommert mye frem når det er snakk om Thai damer, men må si att norske kvinnfolk (vertfall her jeg bor) er mere løs på tråden enn thai jenter..thai jentene er faktisk ute etter en som er snill og grei som dei føler seg trygg og ivaretatt med.. norske jenter (fortsatt her jeg bor) knuller rundt på alle og blir aldri fornøyd .. så Thailand here we come :-)

(kvinne 44 år fra Oslo) to. 1 des. 2011 21:15 Privat melding

VoksenMann: selvsagt er det forskjeller på folk og på både muligheter og div andre ting. Holder allikevel på at det er en god idé å ikke snakke for generelt her.
Det sagt så er det klart at et ekteskap gjerne har vært og er, en form for bytte. Sett de store stikkordene en ikke kommer unna ("kjemi" og forelskelse ved første blikk osv) til side og det er klart det en form for bytte. Det er jo en grunn til at det her på sukker spørres hvordan man vekter ulike karaktertrekk, det snakkes om økonomi, politikk, hva man liker å gjøre i div situasjoner. Selvom man gjerne legger vekt på at man først skal være forelska og ha en masse følelser før en godtar at noe er et forhold så vil jeg tippe at mange allikevel bytter én status mot en annen. Hvor viktig er det at partneren har godt med penger? Hvor viktig er utseende? Hvor viktig er utdannelse og karriere?

Jeg skjønner hva du mener, da, men allikevel drømmene jeg og naboen har i Norge er ikke like, det er de trolig heller ikke i land x eller y. Det samme går for selvstendighet osv. I mange tilfeller vil vi se på andre og konstatere at det mangler frihet, trygghet og mulighet. Å velge blant det en har å velge i og meninger har folk gjerne også utenfor dette landet ... også kvinner selvom de tilfeldigvis er født i andre verdensdeler.

(mann 37 år fra Oslo) to. 1 des. 2011 21:25 Privat melding

Jeg synes dette klippet fra Eddie Murphy i Raw er ganske passende til denne tråden http://www.youtube.com/watch?v=ts4sEBb2K3s

(mann 35 år fra Oslo) to. 1 des. 2011 22:04 Privat melding

hehehe, chiefern. TAKK! Raw og Delerious er det alt for lenge siden jeg har sett nå.

Og du er herved offisielt tilgitt for å vise pølsa di i profilbildet.

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 1 des. 2011 22:41

@Dize
Ja, asiatiske og thailandske damer kan være særdeles søte og lekre. Men disse damene som norsk menn pleier å ta til seg, vel, de er ikke akkurat av samme kaliber.

Så hva er da egentlig problemet? Jeg tipper det heller er at mannfolk ofte sikter for høyt. Tipper de kunne fått ei tilsvarende norsk dame. Men av en eller annen grunn vil de ikke det. Merkelig egentlig, men ikke min buisness.

Jeg også sikter for høyt siden alle damene her inne er over meg og er like singel som de tidligere 9 årene.
Om jeg er i stand til å forandre meg? Neppe. Jeg blir nok en evig ungkar som i tillegg har gått i sølibat etter at forrige forhold ble avsluttet. :P

Smily85 er det jeg vil si er ei ytterst søt thaidame, bare så det er sagt. ;)

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 1 des. 2011 22:59 Privat melding

PowPow: Betyr det at du ikke har hatt sex på 9 år?? Guu..du slår meg også du da. Grattis! :-)

Skjult ID med pseudonym nerd to. 1 des. 2011 22:59

Jeg er en gutt mot 30 årene og har brukt mesteparten av min tid på jobb, og har aldri vært i et forhold. Bygde opp en bedrift i ung alder pga. interresse og ambisjoner, og dessuten i den tid og hvor mye dette krevde hadde det vært umulig å holde på ei norsk jente - hadde ikke kunnet gi henne den oppmerksomheten hun trengte, dessuten tror jeg jeg trengte mere støtte enn det hun trengte i en slik periode og det er etter min erfaring vanskelig å finne i Norge. Det her har vært mitt valg.

Så er ting mere i mål og ruller av seg selv og jeg får endelig et "privat" liv og kan slappe av. Klekka endelig hodet ut av ambisjons egget og titter forsiktig rundt meg. Men min erfaring i etterkant med norske jenter er at de er meget kravstore. Det er alltid de som skal få fra dag en, og mannen får ingenting tilbake. Drar jeg på date og kanskje er sliten og har en hatt en slitsom dag, så snur jenta ryggen til og vil ikke ha noe med deg å gjøre. Møter jeg ei jente som kanskje har en dårlig dag, så prøver jeg å muntre henne opp og det blir date nummer to. Drar jeg på date og har en bra dag så blir det uansett date nummer to. Forteller jeg på date nummer to at jeg aldri har vært i et forhold hender det hun plutselig ryggen til i sjokk. Loker jeg litt på veien og bæsjer på leggen, snur hun ryggen til. Loker hun litt og bæsjer på leggen, så ler vi av det.

Jeg snakker ikke for alle jenter her altså, men en viss prosent - tror særlig blant de litt mere penere jentene som hiver seg i en skyhøy klasse dette gjelder kjempemye. Det finnes noen helt rå bra jordnære jenter her inne og!! :D Og jeg gleder meg til å møte noen av de :)

Jeg har ikke stor erfaring med jenter men er ikke helt lost heller. Men hvordan har det seg at når jeg er en tur i utlandet, møter hyggelige jenter, uavhengig av utdannelse at DE jakter på deg? Dette er også jenter i høy sosialt rangstige hvis man ser på det slik, og jeg tror ikke penger har så mye å si hvis jeg ble nødt til å gi noen eksempler. Jeg vurderer seriøst å ta det steget og la noe i utlandet bli til noe, kanskje importering, eller jeg eksporteres hvis det fortsetter slik. Jeg snakker ikke om thailand, fillipinene, øst europa - der er jeg sjeldent, men andre land. Og til noe rart.. hvis man møter ei norsk jente i utlandet (som jeg også har gjort ved tilfeldighet) så er det plutselig vendt andre veien igjen, enn hvis du hadde møtt samme jente i Norge..

(kvinne 32 år fra Rogaland) to. 1 des. 2011 23:00 Privat melding

Tusen takk skal du ha Powpow :)

(mann 37 år fra Oslo) to. 1 des. 2011 23:13 Privat melding

Jepp, aires, det er altfor lenge siden jeg har sett de også. Sukker har forøvrig også godkjent at jeg viser pølsa mi, så den saken er nå biff... eller pølse :)

(mann 35 år fra Oslo) to. 1 des. 2011 23:17 Privat melding

@nerd: For å sette det i business-termer som du sikkert forstår: tilbud og etterspørsel ;) Jenter har flere valgmuligheter, og de bruker det. Tror ikke jeg hadde vært noe annerledes om jeg hadde hatt like mange tilbud som søte jenter får i Norge i dag :)

Skjult ID med pseudonym hoepusher to. 1 des. 2011 23:34

Halvparten av mine nære venner har dame fra utlandet - USA, Japan, Russland og Mexico. Resten er singel bortsett fra 2-3 som har norsk dame. Vi er alle rundt 25 år, kjekke og med krevende utdanning. Og vi tenker - hvor blir det av alle de norske jentene? Sitter alle i sofaen og venter på at prinsen skal komme å banke på døra? eller er alle ute med playerne på byen? Tror det er en kombinasjon her.

Ikke rart at det er så høy aktivitet på forumet på kvinneguiden.no med singelforumet i spissen.

(mann 35 år fra Oslo) to. 1 des. 2011 23:40 Privat melding

hoepuser: Og hvor er du og kompisene dine? Også i sofaen? Tror det er kombinasjonen her ;)

Det går an å møte jenter andre steder enn på fylla. Meld deg inn i en klatregruppe. Dra på tangokurs. Meld deg inn i DNT Ung, og dra på fjellturer med andre (de har tilogmed singelturer!). Ta et kveldskurs i spansk, og få deg en å gjøre hjemmelekser med ;) Finn noe du interesser der for, ikke umulig at det er ei jente der ute med de samme interessene som gjør noe med det :)

Skjult ID med pseudonym hoepusher to. 1 des. 2011 23:57

Går sisteåret på mastern, så jeg har ikke tid til så mye fjellturer. Men har meldt meg inn i fotball EM i Polen og Ukraina i sommer med gjengen.

Skjult ID med pseudonym Powpow fr. 2 des. 2011 00:15

@Dize

Takk, takk. Jeg slår vel de fleste her på Sukker tenker jeg. :P
Men det ble nå en gang sånn. Var en periode jeg var opptatt med diverse ting og jeg tenkte ikke så mye på hverken kjæreste eller sex.
Og for meg er det sikkert like vanskelig å finne ei å pule på som ei å være sammen med, så da fokuserer jeg på det sistnevnte. :P

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 2 des. 2011 00:40 Privat melding

Jeg trodde jeg skulle tisse på meg når ei utenlandsk dame fortalte at det ikke var vanlig for damer i hennes land å vaske så mye, og i alle fall ikke bære ting eller spikre noe i veggen. Og hun fikk sjokk av alt det vi damer gjorde i hjemmene våres her, for der bestilte de folk til å fikse og vaske for de. "Haha, ja, og så kom du til Norge og måtte vaske for oss!"

*panneklask*

(mann 47 år fra Oslo) fr. 2 des. 2011 08:51 Privat melding

Mine to siste kjærester var henholdsvis finsk og svensk, så jeg hører nok inn under den kategorien. Kan ha noe å gjøre med at jeg også bodde hanholdsvis i Østerrike og Sverige også.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 2 des. 2011 10:05 Privat melding

Jeg spurte to venninner om det igår, de er også på sukker.

Da sier de noe jeg aldri hører på forumet, men jeg hører jenter fra forumet og sukker generelt si det i real-life, også på sukkerfesten.

Har du sett hvor lite pene/stygge menn på sukker er? sukker er siste utvei for mange jenter osv osv.

På forumet sier de selvsagt motsatt og legger ut om hvor takknemlig de er for sukkers kjekke menn.

Men i virkeligheten kommer noe helt annet frem, det er ikke mye pent ble det konkludert med igår igjen.

Mens guttene er helt fra seg over hvor fine de synes jentene på sukker er.

Er det ikke ganske enkelt, norske menn henter jenter fra utlandet fordi deres utseende ikke matcher norske jenter...norske jenter er så latterlig mye penere enn norske menn og det skaper et stort vakum.

Det er en grunn til at guttene jeg kjenner fra australia og new zealand som spiller rugby i Norge føler seg som filmstjerner og ber komme bort og se på facebooken dems på vorspiel og jeg ser en 40-50+ friendrequests fra de søteste jentene jeg har sett.

Skjult ID med pseudonym mann34 fr. 2 des. 2011 10:57

Haha, det har jeg også hørt fra jenter som er her, når jeg har møtt dem i real life. At det er så mange stygge menn på Sukker. Men jeg kjenner jo noen ganske pene jenter som har fått seg kjærester på Sukker også da, eller på Sukkerfest, så helt håpløst kan det vel ikke være. Imidlertid var det ingen av de som var aktive på forumet.

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) fr. 2 des. 2011 11:12 Privat melding

@ JimJimJ

dette er bare tøv . vi er da født av de samme forfedrene.

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 2 des. 2011 11:14 Privat melding

JimJimJ og Mann34: Dere har snakket med en håndfull/noen damer som er på Sukker og vips så har de avslørt hva vi alle mener? Vi bare later som, og egentlig er det en stor konspirasjon der alle damene rotter seg sammen og ler av dere menn. Vi var egentlig aldri interessert i dere og synes egentlig bare dere er skikkelig kjipe. Når vi snakker med dere eller sier noe ok om dere så er det egentlig bare løgn slik at vi skal få mer å le av etterpå. Det er ikke et eller annet som stemmer litt dårlig her, vel? Hvis de damene faktisk er på Sukker mer enn et par dager så er nok sjansene for at de også har funnet noe de liker ganske store. Klage er jo alle glad i, kan det se ut som, så det er kanskje det de gjør. Det er klart at det er folk her en ikke liker utseende på, men det er det jo på gata også. Det er kanskje Ikke så veldig revolusjonerende informasjon i seg selv.

Nei, skal en snakke om grunner til hvorfor kvinner og menn gjør som de gjør, vil jeg påstå det ikke er enkle, kjappe og generelle forklaringer på det. I alle fall ikke om det skal kunne være korrekt og sant fordi de som faktisk er involvert. Vi trenger generaliseringer for å klare å forenkle verden og snakke om mer enn enkelte tilfeller, men noen ganger kan det nok bli litt vel simplistisk til å være særlig hensiktsmessig.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 2 des. 2011 11:28 Privat melding

@mann34 - Hehe ja da vet du akkurat hva jeg snakker om, min første sukkerdate i 2007 tok frem sin bærbare pc og skulle understreke for meg hvor fæle hun synes guttene var, hitill har alle jentene jeg har truffet gjennom sukker sagt det samme og på sukkerfesten snakket jeg med flere som valgte å gå hjem tidlig siden de sa det rett og slett var for mange stygge menn.
Det kan godt hende de inkluderte meg i det regnestykket, men jeg tar meg aldri nær av kommentarer så sant det ikke kommer fra skjultid gjøker.

@Etc - Nei jeg har vært på mange mange vorspiel der jentene har bladd igjennom sukker og ledd høylytt over meldingene de får og hvor stygge de synes guttene er.
Spesielt når jeg var student og var endel på studentfester, interessant nok var snittalderen på sukkerjenter lavere før, mens det nå er mer mot det etablerte voksenmarkedet.
Kanskje voksne jenter ser annerledels på det?
Jeg greier ikke å bli fornærmet over det, men jeg ser logikken i det.

Når det kommer til utseendeforskjellen mellom norske menn og kvinner er det noe jeg har hørt hele livet, fra ungdomsskolen til universitetet til arbeidsplassen, jeg elsker rugby og synes det er en gøy sport så jeg pleier å se på den norske rugbyligaen når det er lørdagskamp her i Oslo...og det er meg og ja..jenter fra hele landet som kommer for å se.
For meg virker det som om norske jenter er så gudommelig pene at det spriket blir for stort for de mennene som ikke har 1mill på konto +.

Skjult ID med pseudonym nerd fr. 2 des. 2011 11:37

@aires:

For å svare i business-termer på tilbud og etterspørsel: På store avgjørelser med mange tilbud kaster du bort de du vet er fra useriøse leverandører uten å ta en titt. Du sitter igjen med et fåtall og begynner å lese hvert tilbud. Dersom du begynner fra toppen og leser en skrivefeil i setning to, og kaster bort tilbudet uten å lese resten, er dette bad for business. Når du, ved å bruke denne metoden, til slutt har lest et helt tilbud, og kommet til enden av den uten å kaste det - det virker for godt for å være sant - er dette scam/svindel.

Velger du dette tilbudet er sannsynligheten for fiasko stor. På store og viktige prosjekter viser dette seg gjerne om noen år.

Når fiaskoen så er et faktum, må det ofte komme inn en midlertidig konsulent for å rette opp skadene.

;)

Skjult ID med pseudonym McCloud fr. 2 des. 2011 11:37

En mill er lite idag.

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 2 des. 2011 12:04 Privat melding

JimJim: Ok, så er det flere enn en håndfull som har ledd og sagt at meldinger og eller gutter på sukker var stygge. Ikke veldig pent gjort eller sjarmerende, enig. Vil det at de ler av 10 av meldingene i innboksen si at de også ler av de 10 eller 100 andre meldingene de har i innboksen? Det er jo ikke sikkert at de på generelt grunnlag ler av gutta her, eller at de gjør det når de ikke blir dratt med av at andre rundt dem gjør. Det er lov å velge hva en fokuserer på. Ok, ikke for å unnskylde, det er en kjip ting å gjøre så i grunn greit du tar det opp. At voksne jenter (eller kvinner/damer) kanskje har en annen innstillinger kan nok godt være.

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 2 des. 2011 12:15

Her er i hvertfall noen språktips til de som skal østover for å finne partner:

1) That's not right..........................Sum Ting Wong
2) Are you harboring a fugitive? ........Hu Yu Hai Ding
3) See me ASAP............................Kum Hia Nao
4) Stupid Man.............................. Dum Fuk
5) Small Horse..............................Tai Ni Po Ni
6) Did you go to the Beach?..............Wai Yu So Tan
7) I bumped into a coffee table..........Ai Bang Mai Fa Kin Ni
8) I think you need a face lift............Chin Tu Fat
9) It's very dark in here...................WaoSo Dim
10) I thought you were on a diet........Wai Yu Mun Ching
11) This is a tow away zone.............,No Pah King
12) Our meeting is next week............Wai Yu Kum Nao
13) Staying out of sight...................Lei Ying Lo
14) He's cleaning his automobile.........Wa Shing Ka
15) Your body odor is offensive.........Yu Stin Ki Pu
16) Great...................................Fa Kin Su Pah

(mann 33 år fra Oslo) fr. 2 des. 2011 12:26 Privat melding

@etc - Hvorfor tror du at det hver eneste dag på sukkerforumet blir laget tråder av en eller flere menn som er lei seg eller sinte på NORSKE kvinner fordi de ikke får svar på meldingene sine, og de sender hyggelige innledende meldinger og prøver sitt aller beste med sine aller beste bilder og sin aller beste holdning?

De holder ikke mål utseendemessig og det skaper et enormt vakum, jeg er en av de som frykter det vil skape et kvinnesyn som er så ekstremt at det vil ha uheldig utfall.

Ikke noen men svært mange velger da å se mot utlandet, og det er jo naturlig..heller det enn at de blir tikkende bomber.

Tror dere virkelig på at norske menn velger bort superflotte vakre glade norske jenter til fordel for en liten hjulbeint asiater som er i survivalmode og må gjøre hva f... som helst for å overleve en et knalltøft liv?

Nei de gjør ikke det, de velger ingenting, de gjør det fordi de må.

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 2 des. 2011 14:19 Privat melding

Hvis det ikke er så attraktivt og være i norske kvinner..hvorfor ER du her?? med all din misnøye og helt ute av stand til og se noe som helst positivt om norske kvinner, hvorfor vil du ha dem?

Go Thai!! Jeg heier på deg. :-)

Skjult ID med pseudonym TheWayItIs fr. 2 des. 2011 14:29

@JimJimJ: Hehe, hadde det ikke vært fordi jeg kjenner en del flotte norske jenter som rett og slett innrømmer at de ikke svarer fordi de ikke har noe særlig tro på nettdating, så hadde jeg vært tilbøyelig til å tro at det du sier er sant.

Er selv en av de som synes det er respektløst å ikke svare hvis det virker som om den som skriver har tatt seg litt bry med å skrive. Orker/gidder man ikke dette mener jeg det er til det beste om man ikke har profil i det hele tatt. Begge parter må ta litt ansvar for å promotere kvalitet på denne arenaen.

Dessverre holder det at noen få ikke følger disse prinsippene, så er det allerede ute og kjører...

(mann 33 år fra Oslo) fr. 2 des. 2011 14:33 Privat melding

Jeg synes norske jenter er de fineste og beste jentene i hele verden, overlegent penere enn alt annet der ute.
Jeg fatter ikke hvorfor de ikke flørter mer når de er så fine.
Hadde jeg vært en superkjekkas ville jeg flørtet hele tiden.

Skjult ID med pseudonym TheWayItIs fr. 2 des. 2011 14:34

@JimJimJ: Hehe, hadde det ikke vært fordi jeg kjenner en del flotte norske jenter som rett og slett innrømmer at de ikke svarer fordi de ikke har noe særlig tro på nettdating, så hadde jeg vært tilbøyelig til å tro at det du sier er sant.

Er selv en av de som synes det er respektløst å ikke svare hvis det virker som om den som skriver har tatt seg litt bry med å skrive. Orker/gidder man ikke dette mener jeg det er til det beste om man ikke har profil i det hele tatt. Begge parter må ta litt ansvar for å promotere kvalitet på denne arenaen.

Dessverre holder det at noen få ikke følger disse prinsippene, så er det allerede ute og kjører...

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 2 des. 2011 14:41 Privat melding

Jimjimj: Hadde du flørtet hele tiden, så hadde du vært en superkjekkas. Du er pen, veltrent og ung. kanskje du bare trenger litt mer tro på deg selv?

Skjult ID med pseudonym mann34 fr. 2 des. 2011 15:14

@ TheWayItIs

Det er da ikke bare noen få som ikke følger disse "prinsippene"? Om ikke å svare hvis du ikke er interessert? Min erfaring er i alle fall at minst 19 av 20 jenter i snitt ikke svarer hvis de ikke er interesserte, og trolig enda flere. Av helt sikkert mange hundre førstemeldinger jeg har sendt ut i løpet av de to - tre årene jeg har hatt aktiv profil her har jeg maks fått ti såkalte høflige avslag. Og det har tilsynelatende vært helt uvesentlig om jeg bare har sendt en enkel oneliner eller en mer gjennomarbeidet, lengre melding når det kommer til dette. Jeg har heller aldri, ikke en eneste gang, sendt en førstemelding som har vært stygg, ufin eller sexfokusert. Men det gjør ingen ting, jeg har lært av jentene at det er slik det fungerer her, for lengst sluttet å irritere meg over det og har helt sluttet å svare selv også når jeg ikke tiltrekkes av jenta, og synes det egentlig fungerer veldig greit sånn.

Men det var en avsporing...

Skjult ID med pseudonym Misterixen fr. 2 des. 2011 15:20

Kvinner har i stor del ikke sjekkemønster!

Du må ut av landet for å finne noen. Norge er et kravstort land!

Det er mange menn her inne som er attraktive, inkl meg. Men jeg ser det den veien at Norske kvinnen er kravstor. Hun vil ha status på mannen, dvs du må ha en godt betalt jobb, høy utdanning. Damer trives i slike selskap, men de gir absolutt ingenting tilbake.

Godt oppegående samfunnstopper har i mange tilfeller valgt bort den norske kvinnen til fordel for en utenlandsk kvinne!

Det er en årsak til det!

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 2 des. 2011 15:25 Privat melding

Eller!! kanskje de vil ha en mann som faktisk LIKER dem??

Skjult ID med pseudonym mann34 fr. 2 des. 2011 15:26

Helt uenig med siste innlegg. Norske kvinner flest gir da mye tilbake også, i det minste de jeg har møtt. At de ofte er kravstore får være en ting, men i et rikt samfunn som vårt trenger de ikke å ta seg til takke med hvem som helst bare for å sikre mat og tak over hodet. Og at de helt klart (som kjønn) har makten på sjekkemarkedet er en annen, i det minste til litt ut i 30-åra, skjønt det endrer seg etterhvert. Og at både menn og kvinner nok har en tendens til å dumpe partneren litt i raskeste laget i dagens forbrukssamfunn er kanskje en tredje. Men de gir da absolutt mye tilbake også, når de først bestemmer seg for å satse på en mann. I det minste mange av dem gjør det. Hvis det ikke er din erfaring @ Misterixen tror jeg bare du har møtt feil kvinner.

Skjult ID med pseudonym banditten fr. 2 des. 2011 15:27

@Misterixen - der tager du fejl. Jeg har proportionelt med min løn er gået op haft færre og færre forhold.

Som jeg har nævnt tidligere mener jeg helt enkelt at sagen kerne er at vi i dagens skandinavia har det for godt.
Der er ikke længere et behov for at være sammen med en anden for overlevelsens skyld - som det jo var førhen.
I dag kan du blive gravid med en gut, gå fra ham, bo alene og fortsat ikke have nogle videre problemer.
Som @Dize sagde tidligere i en anden tråd, hendes næste kæreste skal være ham hun er sammen med resten af livet - derfor går hun og venter og venter i håbet om at den person dukker op. Og i den forbindelse går hun forbi flere mænd der let kunne have givet hende 1-10 gode år sammen.

Uden konsekvenser er der ingen anledning til at "nøjes" med noget der er mindre end perfekt.

Skjult ID med pseudonym mann34 fr. 2 des. 2011 15:31

@ Fraaank

Hehe, trodde ikke jeg skulle ende opp med å ta damenes parti i denne diskusjonen, særlig fordi jeg tross alt liker å erte opp noen av de sinna trollene her på forumet i blant (og de mest sinna av dem alle er gjerne kvinner som føler seg støtt), men jeg synes ikke glimt i øyet, god humor og slank er "skyhøye krav". Det er i alle fall ikke mer enn jeg hva jeg forventer av jenter tilbake, hvis jeg skal bli interessert i noe mer. Personen skal da være hyggelig og morsom å være sammen med også, i tillegg til tiltrekkende nok?

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 2 des. 2011 16:11 Privat melding

JimJimJ
Det er da også kvinner som klager over å ikke få svar eller bli behandlet skikkelig her på forumet, er det ikke? Selvsagt er det trist at en sender hyggelige meldinger og sjelden får svar. Ja, en del av de som gjør det ser kanskje ikke ut som idealet til de de skriver til. Og ja, mange av dem får da kanskje en kjæreste fra et annet land. Det er lov å synes det er kjipt og være bekymret for om det vil ha negative konsekvenser på et eller annet plan.

Det som bekymrer meg med det du sier (du sier det kanskje for å fyre opp folk og drar det litt mer ekstremt enn hva du mener?) er at det også har konsekvenser. Du gir oss Svaret og du vet hva situasjonen er for ca alle menn og hvordan ca alle kvinner er. Damene på forumet svarer ikke og behandler ikke menn her bra, sier du, men er det ok å omtale folk som du gjør det? Synes du det er ok å snakke ovenfra og ned om hjulbeinte asiater som gjør hva som helst for å overleve? Damene her skal ha respekt for menn som skriver til dem og du skal vel også ha respekt både for damene her og de i Thailand? Hadde ikke det vært et godt utgangspunkt?

Du vil finne folk som vil gifte seg med norske menn og gjør hva som helst for å oppnå det, og du vil finne de som ikke vil det. Du vil finne menn som jobber i Thailand og blir kjent med en hyggelig kollega og de ender med å gifte seg. Du snakker om alle som om alle var like, ville det samme og gjorde det samme. Det er ikke respekt.

Så norske jenter er i ditt syn "superflotte vakre og glade". Flott. Med hånden på hjerte; mener du at det er nok til et forhold som skal vare i årevis? Utseende og humør er viktig, men det er mange andre ting som også spiller inn dersom en skal finne seg en partner en ønsker å tilbringe livet med mer enn for en kortere periode. Hvis dama var det vakreste du hadde sett hadde du da fortsatt ønsket å være sammen med henne når hun på 5. året nektet å være på med noe du foreslo, ga uttrykk for at dine meninger ikke holdt mål, syntes kameratene dine var kjipe, sjelden forstod hva du mener er viktig, prioriterte stikk motsatt av deg i det meste osv? Selvom hun da var superflott ville du kanskje mista interessen og tenkt at dere ikke passet så bra sammen - selvom hun altså var flott og norsk?

Har du lagt merke til et morsomt fenomen: folk du blir godt kjent med og synes er kule forandrer utseende i ens egne øyne? De blir penere. Kanskje er det det en skal tenke på når en avviser folk bare pga utseende.

(mann 32 år fra Oslo) fr. 2 des. 2011 16:28 Privat melding

Jeg har egentlig ganske mange syn på det, eller kanskje ikke syn men hvordan jeg ser det. Mange menn gifter seg med jenter fra utlandet fordi de ønsker en jente fra utlandet, andre gifter seg fordi de kanskje føler at de er "mannen" i huset og jentene finner seg i det, mens mange Norske (vestlige jenter) har på veldig godt gått videre og ønsker masse i livet enn å bare være en husmor. Jeg syns norske jenter er utrolig søte og jeg har bare vært sammen med norske jenter. Noe jeg noen ganger tenker på er at det er flere skillsmisser i Norge med noen millioner mennesker enn f.eks India, Kina, og mange av disse asiatiske landene. Ja de ser det kanskje på som mere enn uting å skille seg osv, men de har faktisk gått litt videre med årene de også. Utroskap f.eks er noe jeg mest sannsynelig måtte forklart hva er til mange i disse landene for det er liksom ikke et tema engang.
Jeg selv er veldig opptatt av likestilling, begge skal være med, gjøre ting sammen osv, men at en jente er super vakker, flott og pen er ikke nok i mine øyne, personligheten er alfaomega og som en over her skrive om at en jente blir penere og penere jo bedre du blir kjent med en og igjen, folk har forskjellig syn.... som jeg lærte når jeg var liten... en hytte for en kan være et slott for en annen :)

Skjult ID med pseudonym Misterixen fr. 2 des. 2011 16:40

Jeg driver og dater damer ifra Sankt Petersburg. Jeg logget meg inn på en norsk-russisk side, seriøst drevet av en kvinne fra Nord-Vest landet. Jeg fikk de i Sankt Petersburg til å legge ut min annonse på deres kontor der. Jeg har fått kontakt med flere, da de har skrevet til meg først.

Jeg har samme type bilder, samme profil som her på sukker.no. Ikke noe juks og bedrag og bildene viser hvem jeg er som person. Ikke er det sminket bilder heller som mange her på sukker.no driver på med.

Det som er interessant er at flere norske menn gjør det samme som meg. De reiser heller bort til et land, der de blir likt. Jeg har ikke ønskelista til norske kvinner som en høy utdanning, men jeg har en godt betalt jobb. Noe jeg ikke har skrevet i min profil i Sankt Petersburg. Jeg har heller ikke skrevet at jeg har egen bolig, ikke engang en bil. Likevel er det damer der borte som vil bli bedre kjent med meg!

Sjekke-kulturen er helt annerledes i Russland. Det er over 10 millioner flere damer enn menn der borte. Det er 10 millioner damer pluss de single damene er i stor grad mere åpne å bli kjent med den de liker, selv om kroppene ikke er helt perfekte så er det andre verdier som går foran enn status for de fleste der borte.

Russiske damer er vakre på den måten at de lever ut sin rolle som kvinne. De er lett å bli kjent med og de griper mulighetene.

I Norge står damene helt stille, de bare ser men tør ikke.

Vis mere respekt!

Det er eneste rådet jeg kan gi dere som ikke gidder å gjøre noe selv!!!

(mann 33 år fra Oslo) fr. 2 des. 2011 17:32 Privat melding

@etc - Ja det synes jeg er ok, hun ved siden av meg på jobben er nettopp fra thailand og hun flirte seg ihjel av det.
Sawatikrap sier hun hver eneste morgen og ler, siden det er sånn bønder i thailand sier god morgen hehe.

Og det var en av de første tingene hun sa til meg, hvor mye penere hun synes jentene i Norge var i forhold til mennene, at hun følte seg litt truet fordi jentene var veldig pene her.

Hun er utdannet innen IT i London og har sett endel av europa, så jeg regner med at hun har litt balaset i uttalelsene sine.

Jeg vil forresten aldri inngå et forhold da jeg synes det er det absolutt dummeste du kan gjøre med et annet menneske, vennskap holder hele livet..forhold holder sjeldent lenge og etterlate store økonomiske sår og enorm sorg som knuser menn.

Så hva er din forklaring på at norske kvinner og menn ikke finner hverandre i samme grad lenger, jeg har ingen norske venninner som kunne tenke seg å være sammen med en norsk mann og motsatt med kameratene mine, jeg får 1000vis av mails i uken fra byråer med flotte og DYRE hjemmesider som lover bort bruder fra øst-europa...er det bare fantasi da? eller?

Skjult ID med pseudonym Powpow fr. 2 des. 2011 19:14

Jeg ser det positive i at menn finner seg utenlandske damer. Mindre konkurranse på meg, og det øker mine sjanser blant de norske damene som jeg vil ha. :P

Skjult ID med pseudonym Onyx fr. 2 des. 2011 20:00

Pokkers lang trå. Orket ikke å lese alt. Men fikk med meg litt her og der. Men her kommer min mening:
Jeg er stolt av våre norske kvinner, som viser verden at kvinner har egne meninger, og mål her i livet. og til tider er menn bare i veien. Og at de kan tråkke en mann ned i gjørma, isteden for å avslå han. At de viser at de har større baller enn de fleste, og de går over lik for å holde det slik.

Så starter bråket.......

Men fra spøk til alvor. Jeg er IKKE stolt av de norske jentene.. De har misten sin sjarm. Makan til "ballsbreakers" skal du lete lenge etter. Kanskje de Tjekkiske er verre. Men i en hverdag, der vi er likestilt, vi deler alt.... hvor er mannens plass????? for vi er menn, ja det er vi, vi liker det vi liker, og det finnes ikke en stat i verden som kan si at vi ikke kan.. for vi kan, og vi kan igjen. Vet du hvorfor menn i Norge får seg jenter utenfor våre grenser? Jo det finnes respekt.. Og her kan vi takke våre norske kvinner at dere har lært oss opp godt, for dette er ukjent andre steder. Så igjen, takk for at dere har vist oss at det finnes kvinner andre steder i verden, som verdsetter oss, for de vi er.