Alle innlegg Sukkerforum

Av og på...i det uendelige..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lurer to. 1 des. 2011 18:39

Kanskje damer også gjør det..men hva betyr det når en mann er av og på med å ta kontakt....? Er han ikke nok interessert, vil han vise at det er han som bestemmer farta eller prøver han å gjøre seg mystisk og liker å være uforutsigbar. Vil han øke spenningen og avhengigheten til dama? Sørge for at hun henger på. Når det har gått tilstrekkelig lang tid gir han lyd fra seg slik at hun i hvertfall ikke skal glemme at han finnes? Dette lurer jeg på.

Noen som har noen gode svar?

Er det noe håp om at han er interessert eller er det bare å glemme han?

Skjult ID med pseudonym fjesløs to. 1 des. 2011 18:41

Enten er han ikke så interessert, eller så prøver han å spille hard to get.

Det er de mest sannsynlige scenarioene, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym **Milla** to. 1 des. 2011 18:44

Han har vel lest The Game. Eller så er han bare ikke interessert i noe mer enn oppmerksomhet og/eller sex.

(mann 35 år fra Oslo) to. 1 des. 2011 18:47 Privat melding

Evt så bruker han deg som tidsfordriv.

Skjult ID med pseudonym Jepp to. 1 des. 2011 18:50

Eller kanskje han lengter etter kjærlighet og nærhet, og du er for tiden det nærmeste han kommer, uten å helt være den han egentlig er ute etter.

Skjult ID med pseudonym lurer to. 1 des. 2011 18:55

Får han ikke dårlig samvittighet når han vet at jeg er på knærne ....og han holder meg på gress...? Er det noe noen menn kan gjøre uten å vøre hvordan den andre har det?

Eller er det helt og holdent mitt ansvar å passe meg for han ....? Ikke så lett å komme ut av det heller når han stadig er på banen....men det blir jo aldri noe mer ut av det...ikke en gang sex...

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) to. 1 des. 2011 18:57 Privat melding

Som jeg skrev i en tråd

det finnes to basiskrefter mellom mann og kvinne

tiltrekning
frastøting

TS mulig at hvis han hadde vært veldig pågående så hadde du backet litt.
og motsatt

Skjult ID med pseudonym fjesløs to. 1 des. 2011 18:58

Har du foreslått å møtes?

Skjult ID med pseudonym lurer to. 1 des. 2011 19:05

Mistenker at han lever i en drømmeverden....i den virkelige verden hans synes han det er et stort skritt å ta å få seg en kjæreste .... det innebærer en stor omveltning i forhold til at han har tre barn osv. ....har vært skilt i nesten to år ....men alikevel, det er ikke så lett kanskje å begi seg ut i det ukjente....han sender ofte sms med drømmer om å få flere barn osv.....men det synes jeg både han og jeg er for gamle til...han er en drømmer tror jeg...og synes det er deilig med oppmerksomhet fra meg...og så må han da roe meg ned litt da innimellom og da hører jeg ikke fra han på en stund...veldig frustrerende dette.
Har møttes bare veldig få ganger, så det er jo bare helt håpløst...har hatt andre jeg har datet litt da...så jeg skjønner jo at jeg må se meg om etter en annen....men det er han jeg har i hjertet mitt.

Skjult ID med pseudonym tdh to. 1 des. 2011 19:06

Ser jo ut som det funker da, at du holder interessen når han holder på slik, så da slutter han nok ikke med det første. Føler vel at det er han som har kontroll i forholdet, og det vil han vel beholde. Så da må jo du selv bestemme om det holder for din del eller om du vil ha noe mer.

Dersom han ikke gjør noe forsøk på å ta det videre er det vel ikke den kjempestore lysten vil jeg tro, men man skal jo ikke vise for mye interesse heller iflg de fleste tips angående dating, da daler jo interessen med en gang :p dette er jo PUA taktikk 101. Funker tydeligvis som bare det :p

Som høye_typen sier, 2 steg frem 1 tilbake skaper mer attraksjon enn om man kaster seg over med alt man har ( =desperat og totalt uinteressant ).

Skjult ID med pseudonym Jepp to. 1 des. 2011 19:08

Hvis du "lar ham" bestemme hvor lang tid det går mellom hver gang dere snakker/omgåes, betyr vel det at du ikke er så frempå heller? Kanskje hvis du var klarere med hvor sterke følelser du egentlig har, så ville han enten backe helt ut, eller velge å gi deg den oppmerksomheten du fortjener?

Skjult ID med pseudonym lurer to. 1 des. 2011 19:15

Han backer ikke ut og han gir meg ikke den oppmerksomheten jeg fortjener til tross for at han utmerket godt vet hva jeg føler for ham....er han da en drittsekk? Jeg bryter stillheten og tar kontakt når jeg synes det har gått for lenge...og da føles det jo som at jeg maser....liker jo at det skal være han som ønsker å ta kontakt med meg...har gått fint i perioder da...men så skjer det noe, jeg kommer med et litt desperat ønske om noe mer, eller rett og slett setter ned foten og trekker meg ut. Angrer meg etter fem dager med stillhet.... ....så er vi på scratch igjen.

Skjult ID med pseudonym Jepp to. 1 des. 2011 19:33

Kan jo være at han er av den mer laid back typen, som ikke er så romantisk eller følelsesstyrt av seg, og i så fall kan det vel hende han synes du maser dersom du vil ha mer/oftere kontakt. Men i så fall passer dere nok ikke sammen til syvende og sist.

Ta dog ingen store avgjørelser basert på hva jeg skriver; jeg er vel en av de singleste her inne, og vet vel ikke helt hva jeg babler om. ;-)

Skjult ID med pseudonym lurer to. 1 des. 2011 19:43

@ jepp
Klok du jepp. Tror du har veldig rett i det du nettopp skrev....akkurat sånn oppfatter jeg at han er...veldig laid back og ikke så følelsesstyrt. Og det er forferdelig frustrerende for meg....føler det er en evig kamp mellom oss...slitsomt ...og han holder meg der...som jeg er i sjakkmatt...han slipper meg jo ikke løs heller...har faktisk bedt han om å slippe meg....for så å angre meg. Blir så ulykkelig at jeg ikke holder det ut. Og da er han jo ikke den rette for meg...HJELP.

Skjult ID med pseudonym Jepp to. 1 des. 2011 20:02

Er det ikke dette den der ganske nye boka handler om...? Hmm... hva het den igjen, da? "Hekta på kjærligheten" tror jeg? Et øyeblikk... (tenker og Googler mens jeg skriver).

Joda - der var'n:
http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=4774 306

Den burde du kanskje lese. :)

Skjult ID med pseudonym lurer to. 1 des. 2011 20:10

@jepp

vet du hva jepp...jeg har lest den...og jeg klarer ikke alikevel å rive meg løs...da har jeg vel et alvorlig problem. Tror bare jeg må håpe på å finne en kjekk kar som tar innersvingen på meg og får oppmerksomheten min bort fa han ..... anyone?

Skjult ID med pseudonym Jepp to. 1 des. 2011 20:15

Jeg kunne gjort et forsøk, men jeg er visst ikke særlig kjekk, og har skrevet så mye negativt og sårt som 'Jepp' at det ikke frister å stå frem med eget nick. ;-)

Men håper det ordner seg for deg, og at du kommer deg ut av det. :-)

Skjult ID med pseudonym lurer to. 1 des. 2011 20:25

@jepp

synes ihvertfall du fremstår som en varm og fin mann....så heldig hun som får deg da..en gang. Jeg har ikke festet meg så mye ved det du har skrevet på forumet før jeg....så hos meg hadde du begynt med blanke ark...men nå er det jo ikke sikkert jeg er i ditt alderssøk heller?

Skjult ID med pseudonym MissMilla to. 1 des. 2011 20:39

Spørsmålet du burde stille, TS, er: "hvordan vil JEG" ha det, og hva må jeg gjøre for å få det slik? Vi er alle ansvarlig for egen lykke!

Skjult ID med pseudonym lurer to. 1 des. 2011 21:12

@MissMilla
Jeg vet hvordan jeg vil ha det, og yttrer det i ny og ne...uten at jeg får vidre gehør for det da...så da får jeg vel bare pelle meg vekk...men lett er det ikke...det skal være sikkert. Han har overtaket på meg dessverre.

Skjult ID med pseudonym fjesløs to. 1 des. 2011 21:21

Spør han direkte hva han ønsker, vær aggressiv. Hvis han ikke ønsker det samme som deg, gi han opp, ha det vondt en stund og finn noen andre. Er ikke så mye annet å gjøre, men å fortsette spillet gjør det bare verre for deg.

Hvis han fortsetter å leke med deg: spark han i skrittet og knus frontruten på bilen hans :)

Skjult ID med pseudonym lurer to. 1 des. 2011 21:30

Greia er at han sier han er kjæresten min og vil ha barn med meg osv. osv...så da kan jeg jo ikke forvente mer...men han er jo dønn opptatt...er laid back og lever vel mest her og nå .....fremtiden er liksom i det blå..men han har masse drømmer om oss...at vi skal få til mye sammen osv. osv. har planer om å flytte sammen med meg på gården min som han skal sette i stand og det er ikke måte på...han får meg jo til å sveve på skyer...men når blir det noe ut av det?

Skal sparke ham i skrittet og knuse frontruten på bilen hans neste gang vi ses...ja det var lurt:-)

Skjult ID med pseudonym Me to. 1 des. 2011 22:42

Hvor ille er dette egentlig... dette med oppmerksomheten du ikke får?
Er det snakk om å ikke få SMS hver dag? Er det snakk om en ukes taushet i slengen eller mer? Hva er lite oppmerksomhet for deg?

Skjult ID med pseudonym Veteran fr. 2 des. 2011 10:10

Kommode 1:
Fin billedbruk:-)

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 2 des. 2011 10:25

@Kommode1

Sitter der sikkert med kurven min jeg...neste gang han stikker snuten ut av buskene....

Veldig godt beskrevet, takk for det:-)

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 2 des. 2011 15:45

Etter å ha lest litt på forumet i ettermiddag skjønner jeg at min "kjære" er en ekte alfa-han....så da vet jeg det. Ikke så rart jeg er fasinert da...er visst ikke alene om å la meg fasinere av en slik type.