Alle innlegg Sukkerforum

Nettsignaler? Trøbbel?

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Vestfold) to. 1 des. 2011 23:58 Privat melding

Mulig andre sliter/har slitt med det til tider, så velger å poste det. Nettilgang er jo nødvendig for en flørt på sukker, så mulig det kan hjelpe noen.
Jeg har en kompis som slet med nettsignaler hjemme pga avstand til routeren sin, og noen vegger i veien etc. Fiks tips av en kollega å prøve en slik en: http://www.alfanete.eu/en/alfa-awus036nhr-with-free-u-bag-th is-week.html og det løste alle problemer. Signalstyrken ble en stor overraskelse med fullt signal på et blunk. Et par hundre kroner og vips var problemet historie.
AWUS036NHR heter den. Man kobler i USB inngangen og alt funker umiddelbart.

Sikker mange som opplever store signaltap på nettverket sitt i boligblokker av mur, på reise, større hus, de som jobber på båt osv.

www.alfanete.eu . De har også en julekonkurranse nå ser jeg der man bare trenger å opprette konto så er man med i trekning.

:-)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) fr. 2 des. 2011 00:01 Privat melding

siden laptopen stort sett stårpå samme sted, så foretrekker jeg ledning fra ruteren . enkelt og veldig stabilt, får faktisk den farten jeg betaler for, mot halvparten trådløst

Skjult ID med pseudonym mensa fr. 2 des. 2011 00:36

Trodde poenget med laptop var nettop Mobilitet? Å bruke kabler er unødvendig i dag, om du har de rette produktene. Skal man beveges seg rundt i huset eller utendørs trenger man noe som nevnt av trådstarten.
Men men, hvert vårt behov :-)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) fr. 2 des. 2011 00:46 Privat melding

joda, tar jo tt tidel å koble fra ledningen hvis det oppstår prekære omplasseringsbehov , men har ennå tilgode å se god og stabil nok trådløs ytelse. har ikke noe gammal skit heller, så kan ikke skylde på det

(mann 33 år fra Vest-Agder) fr. 2 des. 2011 01:21 Privat melding

Kan også hjelpe å skanne for hvor mange nettverk og hvilke kanaler de bruker, et fint program til å finne ut av det er å bruke www.netstumbler.com til å finne ut av hvor mange nettverk og hvilke kanaler de sender på.

Normalt er det 13 kanaler som blir brukt, velg minst 2 kanaler unna de brukte.

Eller du kan bli litt mer eksotisk; gå for et 5 Ghz nettverk, der er det nesten garantert ingen som er.
(Litt "vanskeligere" / dyrere, butt butt, its not only only å være storkar :) )