Alle innlegg Sukkerforum

Julebordstrall! I kveld is the night :-)

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Vestfold) fr. 2 des. 2011 17:31 Privat melding

Finstasen skal på, gutta samles og det blir høy partyfaktor!! Flere som skal på en snurr i kveld?

Erfaring sier meg at i morgen blir den store sofadagen.. gode tips til å redusere hodepine, trøtthet mm mottas med takk.

:-)

(kvinne 29 år fra Sør-Trøndelag) fr. 2 des. 2011 17:42 Privat melding

Julebord i morgen for min del ^^

Så tar gjerne imot noen tips selv for søndagen, som jeg tror blir middels forferdelig :P

Kos deg på julebord @seppas :)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 2 des. 2011 17:47

Det beste tipset er å begrense alkoinntaket litt, spise og drikke vann/melk/juice før du legger deg, og om mulig drite i drosje og spasere hjem i stedet.

Men dette kommer du glatt til å hoppe bukk over :) Kos deg og sørg for å ha cola i kjølen og plankepizza i frysen til i morgen :)

(kvinne 41 år fra Oslo) fr. 2 des. 2011 17:53 Privat melding

Leste i VGhelg at sportsdrikk før du legger deg og det første når du våkner skal hjelpe veldig,forsket på det så dokumentert effekt.. Egg og bacon til frokost supert dupert...egg gjør at man bryter ned alkoholen....Ellers om du er skikkelig fyllesyk i morgen bland sitronbrus og vann!!!!! Lykke til....:) ( sportsdrikken min er ferdig blandet alt )

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 2 des. 2011 17:56 Privat melding

Sjokomelk, Egg, bacon, grove rundstykker osv er handlet inn. I tillegg sjokolade, potetgull, julebrus, Pizza mm. Ligger an til en kaloririk dag 2. :-)

Mange gode tips her, men sportsdrikken var ny. Hmm, prøve den ut? tenke tenke tenke...

(kvinne 41 år fra Oslo) fr. 2 des. 2011 18:02 Privat melding

Prøver for første gang jeg også.......løp å kjøp du også så deler vi erfaring.......Funker det så sletter vi her så begynner vi å selge super drikk mot ekstrem fyllesjuke 100% virkning......Hurra hurra kanskje vi blir over berømte å må slette profilen her .hahaha :)

(kvinne 31 år fra Oslo) fr. 2 des. 2011 20:29 Privat melding

Jeg bruker sportsdrikk trikset, funker som bare det! Man mangler mange av de samme tinga når man er fyllesyk som etter trening. Og man er dehydret.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 2 des. 2011 20:55 Privat melding

alkohol påvirker det antidieuretiske hormonet (ADH) som er hormonet som styrer væskeopptaket i kroppen, det er derfor vi må ofte på toalettet når en begynner å få noen drinker innabords.. dermed får heller ikke kroppen den væsken den har behov for, og kroppen blir dehydrert.. symptomene på dehydrasjon, er mye av de samme som ved fyllesjuke.
masse vann/ eventuelt sportsdrikk med fruktose (juice fungerer likt som sportsdrikk) (øker forbrenningen av alkohol) eventuelt en paracet /panodil ( IKKE ibux!! da den kan reagere med alkoholen) ingefær-te dagen derpå, styr unna kaffien.. (da den påvirker samme hormon som alkohol, bare i mindre grad) men en vil jo ikke forlenge bakrusen, så styr mest mulig unna, det samme gjelder sort te :)

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 2 des. 2011 21:43 Privat melding

Hiv nedpå noen allergi tabletter før man begynner å drikke, det fungerer for meg i alle fall:) Også drikk like mye vann som alkohol, er jo en gammel slager som virker;)