Alle innlegg Sukkerforum

Menn og deres tanker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym why? lø. 3 des. 2011 10:01

Nå trenger jeg dere menn til å hjelpe meg med å forstå hva dere tenker og hvorfor dere tenker slik.

Jeg har vært inne på mange profiler nå og holder meg selv til de som er i mitt aldersspekter.
Jeg er selv 45 og de jeg besøker er fra 43-50.
Overraskende mange av dere menn over 40 søker ekstremt ned i alder.
En mann på 47 år søkte jenter fra 16-40...osv. Hvor gammel er han da mentalt tenker jeg. Det blir turn-off for min del.
Ikke det at han hadde svart meg uansett, siden jeg er over 40 og sikkert utgammel i hans øyne. Men selv så må han jo tro at hans alder er helt ubetydelig for unge jenter. Og det er dette jeg ikke forstår. Hjelp meg her dere menn, med å forstå.
Hva ville dere ha tenkt hvis en dame hadde søkt gutter helt ned i 16 års alderen.
Er det helt ok og ikke noe dere hadde sett på som noen big deal?

Skjult ID med pseudonym why? lø. 3 des. 2011 10:26

Takk for dine tanker om dette Karvinen.
Har noen ganger lurt på om jeg skal sende en melding og spørre de mannfolkene direkte hva de tenker.

Skjult ID med pseudonym Normen lø. 3 des. 2011 10:40

Enig med Karvinen. Siden aldersforskjellen er såpass stor så er det også en form av pedofili. I andre land er det forresten ikke lov å ha sex med jenter under 18, dersom du selv er over 18. Så hva som er riktig alder er jo bare et lovdefinert alder, men jeg synes at menn som er over 20 ikke skal ha seg med jenter under 18. Så en kar på 40 år og en jente på 16 er ikke riktig. Selv om loven tilsier dette. Litt merkelit at akkurat Norge har dette slik definert, mens dem på andre områder er streng.

(kvinne 57 år fra Oslo) lø. 3 des. 2011 10:41 Privat melding

Menn har forklart dette i ørten tråder her, de vil ikke ha gamle velbrukte damer.:) Sånn er det med den saken!:)
Med ned til 16 år blir for drøyt altså, men det er ikke min sak!

Skjult ID med pseudonym Why? lø. 3 des. 2011 10:55

Men Zara51, mennene på 40-50 er jo like "velbrukte" de, som oss.
Så det er det jeg lurer på, hva de egentlig tenker rundt dette. Ville de samme mennene likt at damer søker så mye ned i alder og oversett dem?

(kvinne 57 år fra Oslo) lø. 3 des. 2011 11:13 Privat melding

Hehe Karvinen, meget godt sagt, du er en god gutt:)

@TS, ut fra hva jeg har lest her tidligere, så synes menn i den aldersgruppen at de holder seg mye bedre enn oss damene. Tro det eller ei.:) Tror de blåser i hvor langt ned vi damene vil gå i forhold til alder...for å være ærlig.

Skjult ID med pseudonym ET lø. 3 des. 2011 11:15

Muligens de tar i litt ekstra nedover for å teste hvor bra drag de har. Og lar det bli opp til senere å avgjøre om det blir for ungt. En mulighet for en egoboust. Desuten er ikke alle menn så velbrukte og erfarne som noen jenter vil ha det til. Fakta er at alfahannene gjenbrukes i stor grad av jentene. Riktig match for mange menn erfaringsmessig, for ikke-alfaene kan da være aldersmessig nedover. Slik jeg ser det.

Skjult ID med pseudonym mann33 lø. 3 des. 2011 11:29

@ normen

Nå er jeg ikke nødvendigvis helt uenig i det du skriver, men jeg vil likevel påpeke to ting. For det første varierer den seksuelle lavalder veldig fra land til land. I noen land er det 15 -16 eller 18, og i enkelte så lavt som 15 - 14. Ditt eksempel om 18-års grense er vel fra USA antar jeg, og selv om jeg ikke vet om det er lik seksuell lavalder i alle delstater der så stemmer det vel i alle fall for de fleste. I det landet må du jo forøvrig være 21 år for å kjøpe en øl, men du kan være 17 år for å bli soldat og dø i krigen (vanligvis 18, men du kan slippe inn i militæret før i noen tilfeller), og i en del delstater behøver du bare være 12 eller 15 for å eie et våpen. Så vet ikke om jeg synes USA er noe godt eksempel når det gjelder aldersgrenser.
For det andre vil jo de fleste unge jenter og kvinner ha eldre menn, så hvis du er en 18 år gammel gutt som ikke har lov til å ha sex med 16 - 17 år gamle jenter, så er utvalget av potensielle partnere magert. Sånn er det jo til ganske langt ut i 20-årene eller til og med et stykke inn i 30-årene. Kvinner vil ha eldre menn. Jenter er forøvrig stort sett tidligere utviklet enn gutter, både mentalt og fysisk, så en 16 år gammel jente er vel stort sett like moden som en 18 år gammel gutt.

Jeg var forøvrig 15 år da jeg hadde sex første gang, med en 16 år gammel jente. Burde hun ha havnet i fengsel da? Hun hadde jo faktisk sex med en person under den seksuelle lavalder.

(kvinne 32 år fra Rogaland) lø. 3 des. 2011 11:35 Privat melding

@mann33
På peke du at det er ok at en mann på 40 ha seg med ei på 16?!
Om det er så,så synes jeg det er syk!

Skjult ID med pseudonym mann33 lø. 3 des. 2011 11:39

@ Smily85

Har jeg sagt det?

(kvinne 32 år fra Rogaland) lø. 3 des. 2011 11:49 Privat melding

I følge deg,så vil jentene ha eldre menn. Men det er vel grense hvor mye eldre. Synes selv at en mann på 40+ er litt mye for meg. Ekkelt å blir kontakte og ha match med menn som nesten på samme alder som faren min.
Men det finnes jo menn som tenne på sånn... Ekle griser!

Skjult ID med pseudonym mann33 lø. 3 des. 2011 11:54

Men for å holde meg til tråden.

At noen menn på 40+, eller forsåvidt 20+, søker etter 16 år gamle jenter synes jeg er motbydelig og umoralsk. Men de er absolutt innenfor loven. Hvis kvinner hadde søkt tilsvarende unge gutter ville jeg fakstisk synes det var kanskje enda verre. Litt fordi det tross alt ligger i vår kultur det der med ung kvinne - eldre mann, og litt fordi 16 år gamle gutter tross alt er enda mer umodne enn 16 år gamle jenter. Kall meg hyklerisk, men sånn er det bare. Kvinner har alltid søkt eldre, mer modne gutter og menn, mens menn ofte har søkt yngre kvinner og uansett stort sett ser på kvinner under 30 sånn omtrnt som mest attraktive. Noe som rammer menn når de er yngre (fra 15 til 30 omtrent) og kvinner når de er eldre (over 30).

Uansett, for meg blir det helt feil at voksne mennesker av begge kjønn sikter seg inn etter 16 - 17 åringer, som enda ikke en gang er myndige, men det er bare min mening. Selv har jeg passert 30 men økende margin, og selv om jeg godt kan ha sex med 19 - 20 åringer når sjansen byr seg så kan jeg ikke se for meg et forhold med noen under 24 - 25 eller mer.

Skjult ID med pseudonym Lanza lø. 3 des. 2011 11:56

Registerer at folket igjen leser det de VIL lese (eller tror de leser)

Skjult ID med pseudonym mann33 lø. 3 des. 2011 11:57

@ karvinen

Nei, har ikke barn. Og nei, hadde ikke godtatt det.

@ Smily85

Greit nok det, men hva med de jentene sim er på din alder og som tenner på (enkelte) 40 år gamle menn? Eller på 33 år gamle menn? Er de jentene ekle de også? Eller går det bare en vei?

Skjult ID med pseudonym Normen lø. 3 des. 2011 11:59

Det var faktisk et eksempel fra tyskland!!

(kvinne 32 år fra Rogaland) lø. 3 des. 2011 11:59 Privat melding

Stand by you,Karvinen det du skrive.

@mann33
Sex kan du ha med ei på 19-20 åringer. Bare fordi de er unge og spretne. Men hvorfor skal du da ikke kunne inlede et forhold til de? Er ikke de da modne for alderen??

Jeg tro jeg er bare litt forvirre her gitt.....i dine øyne så må jeg jo være gammel hurp hahahaha xD ikke like tynne og spretne som 19-20 åringer lengre i allefall :P

Skjult ID med pseudonym mann33 lø. 3 des. 2011 12:13

@ Smily85

Jeg trives best sammen med jenter fra 25 - 30, så du er ikke gammel hehe. Men 19 - 20 åringer er for første på et helt annet sted i livet enn meg, de vil jo trolig akkurat ha flyttet hjemmefra, skal begynne å studere kanskje, oppdage verden og rase fra seg, og ser ikke for seg et familieliv på minst 8 - 10 år. Jeg er jo ikke der lenger, jeg er ferdig med alt det der. Vel, ikke å oppdage verden da, men ferdig med å rase fra meg i hvertfall. Og ikke kan jeg tro at det ville kunne ha blitt noe langvarig heller, siden hun sikkert ville fortsatt å utvikle seg og endre seg velig mye de neste årene. Men en 20-åring er en kvinne, ikke et barn, så en flørt og litt sex tar jeg gjerne i mot hvis jeg tiltrekkes av henne. Og jeg har noen sosiale hobbier som gjør at jeg omgås mange kvinner fra 20 til 35 - 40, og jeg går godt overens med de yngste også og kan prate og ha det gøy sammen med dem, men noe forhold kan jeg ikke se for meg.

Damene på min egen alder og litt eldre derimot er stort sett altfor seriøse og har ofte mistet den lekenheten som jeg liker (ikke alltid selvsagt, og jeg har gode jentevenner på min egen alder også), og siden den biologiske klokken tikker begynner de som ikke har barn fra før å bli veldig verpesyke. Jeg kan ikke klandre dem, de har jo kanskje bare 2 - 3 år igjen på seg, kanskje litt mer, men det er jo dems problem og ikke mitt. Jeg vil ha tid til å bli kjent med en ny kjæreste, ikke begynne å stifte familie etter tre måneder for at hun kanskje skal ha tid til et barn nummer to også før det er for sent. Og kvinner som allerede har barn er i utgangspunktet ikke så interessante de heller. Samtidig ønsker jeg også barn en dag, og da kan jeg heller ikke være sammen med en av de jentene som absolutt har bestemt seg for aldri å få det. Så 25 til 30 er derfor perfekt alder sånn sett, i tillegg til at jentene da ofte fortsatt ser veldig bra ut utseendemessig.

Men det var en ny avsporing. Jeg svarte imidlertid TS litt lenger opp i tråden, så satser på at jeg er tilgitt. Og nå melder jeg meg ut for å dra og møte en 25 år gammel venninne, som absolutt ikke er en gammel hurpe ;)

Skjult ID med pseudonym tdh lø. 3 des. 2011 12:17

@mann33: Lurer også på det samme

@Lanza: veldig enig i det utsagnet ja, folk er ofte veldig flinke til å tillegge andre meninger de ikke har ved å "lese mellom linjene", og da legges ikke akkurat godviljen til :)

Dersom en på 16 ønsker å være sammen med en på 40 de om det, kanskje er de lykkelige sammen selv om vi personlig mener noe annet. Vi har ikke all den informasjonen vi trenger om forholdet til å kunne uttale oss om det er riktig eller ikke for de to det gjelder, selv om mange har en tendens til å ta på skylapper og skyte fra hofta om det meste uten selv å ha erfaring med det. Det er mye man tror om ting før man har prøvd det som ikke viser seg å stemme når man har erfaring med det, så sjelden man skal være helt bastant om ting man ikke selv har forsøkt.

Kunne jo vært interessant å få innspill fra noen som har hatt ett slikt forhold da, få litt insider information om hva de synes/følte.

For å underbygge denne "troen", ville nok selv opplevd en mye yngre dame som ett problem ja ( for egen del under 28 føles ungt, er selv 33) :)

@TS kan jo være noe så enkelt som at de ønsker seg flere barn? derved alder under 40? God selvtillit og tror de har draget som nevnt, håpet om en yngre elskerinne/kjæreste osv. Trenger ikke være mentalt tilbakestående av den grunn, selv om mange vil ha det til det. Selv om det er noe de ønsker trenger de ikke nødvendigvis få det innfridd da ;)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 3 des. 2011 12:22 Privat melding

Jeg søker litt yngre for jeg føler de er mer på samme "voksen" nivå som meg. Ikke at jeg er så voksen av meg da...men for all del mange av dere 30+ og ++ er også snille, vakkre, deilige, barnslige, morsomme osv osv...:)

Skjult ID med pseudonym Why? lø. 3 des. 2011 12:29

@alle

Det jeg spør om er ikke om menns tanker rundt det å ha sex med unge jenter.
Jeg lurer på hva de tenker rundt det å søke et forhold (for det står i profilen deres at de søker LANGVARIG) med jenter langt ned i alder. Hvorfor er ikke en dame rundt deres egen alder av interesse?
Jeg er absolutt ikke en treg,kjedelig kjærring. Finner på like mye morro og sprell som da jeg var yngre, men flyr ikke ute med venninner på flatfylla hver helg lenger.
Lurer på om de har tenkt seg godt nok om hvilket liv de selv lever, kontra en jente på 16-20.
Det MÅ jo bli missmatch, slik jeg ser det...men nå orker jeg ikke gruble mer.
Tror ikke jeg har noe her inne å gjøre. Det gjør meg bare trist egentlig.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) lø. 3 des. 2011 12:36 Privat melding

Det er bare ekkelt'

men nå må ikke trådstarter skjære alle menn over en kam, pga et par råtne egg i kurven

Skjult ID med pseudonym tdh lø. 3 des. 2011 12:36

Er nok stor fare for missmatch ja, helt enig. Burde nok ikke gruble så mye på hva andre mener, blir gal av mindre.
Du trenger vel bare en som er perfekt for deg, så da er det vel fortsatt håp :)
Lykke til ihvertfall!

Skjult ID med pseudonym banditten lø. 3 des. 2011 12:43

Som voksen kan du gøre hvad du vil, med hvem du vil det med. Så 18 og opover, så er alt fint med mig.

Skjult ID med pseudonym lea lø. 3 des. 2011 12:55

@TS, det finnes andre nettsteder, hvor det er mye lettere å komme i kontakt med menn på din alder.:)
Tror det er et midretall av 40+ her innen.

Lykke til å gi ei opp.

(kvinne 32 år fra Rogaland) lø. 3 des. 2011 12:57 Privat melding

Fikk en rød hjerte av en mann på 50+ her om dagen,synes at det er litt creepy jeg...ekkelt!

Skjult ID med pseudonym Lanza lø. 3 des. 2011 13:00

Folk må legge mindre vekt på hva andre gjør og heller konsentrere seg om sitt eget opplegg.

Skjult ID med pseudonym lea lø. 3 des. 2011 13:06

@Smily, den er creepy. Voksne menn burde tenke med litt mer enn med det de har mellom beina...unnskyld meg.

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) lø. 3 des. 2011 13:08 Privat melding

@TS
Jeg ville spurt de mennene som skriver slik.
Noen skriver lav alder fordi de ikke bryr seg, andre gjør det fordi de ønsker yngre kjæreste.
Ofte er det synlig i måten resten av profilen er skrevet på.

(mann 31 år fra Vestfold) lø. 3 des. 2011 13:08 Privat melding

jeg finner ikke små jenter som fortsatt bor hos foreldrene sine attraktive... og det bør iallefall ikke menn på 40pluss synes! hvaslags forhold er man da ute etter? bytte sex mot kontantkort og sigg? hadde jeg hatt en datter på seksten og jeg fikk vite at en mann på 40 drev å prøvde seg hadde han våknet tidlig en morgen med snoppen sin i en hagesaks mellom hendene til en veldig sint far med dårlig impulskontroll!

(kvinne 32 år fra Rogaland) lø. 3 des. 2011 13:10 Privat melding

@lea
Det er det som er feilen, alt blodet fra hjernen forsvinne ned til mellom bene i stedet hehe ^^,

@Kommonde1
Jeg gå på lavkarbo selv......men blir neppe at jeg sikler på menn 40++ hahaha :D

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 3 des. 2011 13:20 Privat melding

Jeg har også lagt merke til at en del menn som er fra 40+ og oppover ofte søker yngre damer/jenter. Uavhengig av om de er aldri så ferdig med å få barn. Så slik sett så er det jo ikke forplantningsbehovet som slår inn. Hvertfall ikke dersom de tenker med hodet, og det bør man jo gjøre dersom man skal være realistisk mht å finne en partner for et varig forhold.

Enkelte av disse mennene som har kontaktet meg, og som da har vært en del år eldre enn meg, har jeg spurt rett ut hvorfor de kun vil ha ei som er yngre. Noen av dem søker fra sin egen alder og nedover, mens andre fra såvidt over sin egen alder og langt nedover. Tror jeg enda har til gode å finne en mann på nett som er over 40 og som søker like mange år oppover som nedover.
Ofte er gjengangeren på svarene jeg får når jeg spør om dette at de selv føler seg langt yngre enn de er. Og så mener de ofte at damer på deres egen alder har "forfalt", og at de selv holder seg mye bedre. Noe som bildet ofte viser at absolutt ikke er sant. Men nå er det nå en gang slik at generlelt sett så ser menn og kvinner forskjellige ting når de ser seg i speilen. Kvinner ser at de har endret seg, de ser rynker og alt annet som begynner å bli uformelig og sigende. Mens menn langt oftere ser den samme unge kjekke fyren som fantes der for 15 år siden. At han har blitt eldre, mer uformelig, og at klærne og håret ikke lenger er ungt og hipt, ser han ikke i det hele tatt. (sånn for å sette kvinner og menn litt i bås).

Men jeg kjenner og vet om svært mange kvinner på disse mennene sin alder som er unge til sinns, kler seg flott og tar seg bra ut. Og som overgår mange av disse rent utseendemessig og datomessig en høy gang. Så det finnes jo både kvinner og menn på samme alder som egentlig matcher hverandre. Likevel nekter mange av disse mennene å se at disse kvinnene finnes. Eller så er de bare så blendet av yngre damer at de ikke ser skogen for bare trær.
Ikke vet jeg, for det er et eller annet her jeg ikke helt skjønner.
Men i mine ører høres ofte mye av dette bare ut som unnskyldninger og selvskryt rett og slett.
Jeg ville satt langt mer pris på om disse mennene var ærlige med seg selv og sa at "ja, jeg er en gammel "gris", og jeg vil ha ei som både er yngre og langt mer attraktiv enn meg" (sånn for å sette det på spissen).

Med andre ord en innrømmelse om at han ikke er noe å samle på for modne damer som vet at en ekte mann overhodet ikke vil ha et forhold med en jente som er yngre enn hans egen datter.

(kvinne 32 år fra Rogaland) lø. 3 des. 2011 13:24 Privat melding

Minney: Bra sagt! :D

(mann 33 år fra Akershus) lø. 3 des. 2011 13:36 Privat melding

Tilbud og etterspørsel. Mange menn er "griser" som Minney så elegant beskriver. Jeg vil gjerne ha ei jente som er yngre og langt mer attraktiv enn meg (men ikke utelukkende, og det tror jeg ikke er tilfellet for eldre griser heller). Så har damene innrettet seg sånn at yngre jenter gjerne vil ha menn fra deres egen alder og ca 10 år oppover, litt modnere jenter vil gjerne ha menn ca. på sin egen alder, og da blir disse mennene rundt 40 mer ettertraktede enn kvinnene rundt 40. Så grubber de til seg det de kan av smårips fordi de kan og vil. Og det er jo noen jenter som går både 15 og 20 år opp i alder for å finne seg en mann.

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 3 des. 2011 13:39

80 prosent av oss mennesker føler oss yngre enn det vi er, og ca 70 prosent av oss tror også vi er yngre ut. Blant både kvinner og menn. Ikke så rart kanskje, for vi har alle vært yngre enn det vi er nå og de tankene, følelsene og erfaringene vi hadde da henger nok igjen, mens ingen av oss har noen gang vært eldre.

I tillegg vektlegger menn og kvinner ulike egenskaper ved en partner, eller potensiell partner. Personlighet, snillhet etc er selvsagt viktig for oss alle, men menn vektlegger generelt sett empati, utseende, ungdommelighet og fruktbarhet hos partneren høyere enn det kvinner gjør, mens kvinner generelt i større grad vektlegger indre og ytre styrke og selvtillitt, lederegenskaper / dominans, erfaring og modenhet. Slik har vi mennesker blitt formet gjennom titusenvis av år med utvikling og evolusjon, og det sitter dypt. Det er derfor menn på 30 eller 40 eller enda eldre kan tiltrekkes av unge, uerfarne jenter på 18, 20 eller 25, og det er derfor de samme unge jentene i blant kan tiltrekkes av disse eldre mennene. For det gjør faktisk mange av dem, i det minste opp til rundt ti år eldre og i blant mer. Har mannen suksess, er populær, morsom og være sammen med og har en sterk personlighet så gjør det ofte ikke så mye for jenta at han er både 8 og 10 år eldre, eller enda mer. Det viktige for henne er hvordan han får henne til å føle seg.

At de litt eldre mennene lar seg blende av de yngre kvinnene er vel omtrent like normalt som at de yngre kvinnene lar seg blende av de eldre mennene. Taperne sånn sett er de yngste og minst erfarne mennene, de som fortsatt ikke er så modne og fortsatt ikke har utviklet seg til sitt fulle potensial, og som blir oversett av de jevnaldrende jentene. Disse går rundt og er frustrerte og bitre, for de kan ikke skjønne at jentene vil ha "gamle gubber" i stedet for dem som jo er like gamle. Og de eldre kvinnene som ikke lenger får den oppmerksomhet de fikk da de var yngre. At de selv var en av de yngre jentene som utkonkurrerte eldre kvinner i sin tid og kanskje var sammen med betydelig eldre menn ser mange ut til å ha "glemt". Disse blir på sin side frustrerte og bitre fordi de ikke kan skjønne at mennene vil ha "småjenter" i stedet for dem selv, som jo er så modne, sterke og erfarne.

Det slutter aldri å forundre meg hvordan både menn og kvinner ikke innser at det annet kjønn har helt andre preferanser enn dem selv.

(mann 51 år fra Oslo) lø. 3 des. 2011 13:44 Privat melding

Minney, jeg er over 40 og har mye større alderspenn oppover enn nedover. Så her har du en! For meg er alder uvesentlig, den verste gubben jeg kjenner er 33 og den verste kjerringa 31.

Når dere omtaler stor aldersforskjell som litt pedofilt, ufarliggjør dere seksuelle overgrep mot barn. Overgrepet blir da bare litt verre enn om en 60 åring har seg med en på 20. Hva en 20 åring gjør frivillig, har ingen noe med. Seksuelle overgrep mot barn er en av de mest avskyelige handlingene noen kan gjøre

(mann 41 år fra Østfold) lø. 3 des. 2011 13:44 Privat melding

16 år??? Det er jo selvfølgelig alt for ungt for noen på 47, det blir jo bare kvalmt. Trenger egentlig ikke si så mye mer om det nå siden ble sagt så mye fornuftig om det ovenfor, men er enig i de det meste av det som ble sagt om emnet. Det vil si alle utsagn mot godt voksne menn som ser etter unge jenter som kunne vært døtrene deres.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) lø. 3 des. 2011 13:49 Privat melding

jeg har satt 34 til 47, sånn ca 7 år i hver retning, det er et aldersspenn som forhåpentligvis passer i forhold til modenhet og interesser, og at det ikke er altfor stor aldersforkjell. Selv om det finnes mange damer over femti og i slutten av tjueåra som jeg synes er attraktive rent fysisk.

Skjult ID med pseudonym Enigma lø. 3 des. 2011 13:55

TS:
Helt enig med deg. Nå er jo dette belyst i tidligere tråder, uten at vi (damer) blir klokere av den grunn. Og de mennene det gjelder vil uansett ikke tørre å "stå fram" og måtte forsvare sine alderspreferanser.
Har selv vært inne på profiler (etter at de var innom min) bare av nysgjerrighet, og sett dette fenomenet. Én var til og med nærmere 60 og søker jenter ned i 20+ ... hvor creepy er ikke det?! Eller "uanstendig", ja, vet det er -min- mening. Hadde han enda vært et "catch" ... men langt unna min kategori, igjen, subjektivt.

Alder i seg selv er ikke det avgjørende, mange menn i 30++ og tidlig 40-tall som en skulle tro er langt eldre. Det samme gjelder sikkert damer.

Synes det er svært rart og betenkelig(?) at Sukker opererer med 16 år som minstealder på en datingside. 18 år som er myndighetsgrense burde gjelde. Flere enn meg som mener det? Kanskje vi skal legge inn en felles "protest" eller en oppfordring til å omgjøre denne regelen.

Velkommen i klubben!
Håper du ikke mister motet - lykke til!

:-)

(kvinne 32 år fra Rogaland) lø. 3 des. 2011 13:58 Privat melding

Enigma: Ening der altså, det med alders grense 18 på en dating side. Synes 16 er litt ung.

Skjult ID med pseudonym Lanza lø. 3 des. 2011 14:05

Apropos dette, sjekk ut ny jenteprofil på 20 fra Oslo...

(mann 32 år fra Oslo) lø. 3 des. 2011 14:08 Privat melding

At det er 16 år eller 18 års syns jeg er ett fett. Jeg vet hva jeg søker og for meg er til og med 18 og 20 ungt, så om de på 16 er her å herjer litt bryr meg egentlig lite. Ikke trenger jeg å snakke med de og ikke trenger jeg å svare på mailer fra de. Velger det helt selv. At en på 40 søker en jente som er så mye yngre er bare ekkelt, da er det ett eller annet som ikke stemmer oppe i hode dems, da søker de ikke et langvarig forhold, men i dems hode spenning....
Der i mot å hatt en funksjon her som gjør at man kan blokke alle under den alderen man selv ønsker hadde vært en god ide :)

Skjult ID med pseudonym HoffNarr lø. 3 des. 2011 14:09

@karvinen

Det er ikke pedofili. Pedofili er tiltrekning av det prepubertale. Det du tenker på er hebefili. Hebefili er tiltrekning til person i puberteten. Hebefile er noe de aller fleste mennesker har vært i ung alder, men det er også noe de aller fleste vokser fra seg.

@TS

Det er ikke bra, men kanskje like greit at de er ærlige sånn at de kan lukes bort :)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 3 des. 2011 14:16 Privat melding

Synes også at det burde være 18-års grense her inne.

@ kit001
Jeg skrev at "jeg tror jeg har til gode", for jeg var jo ikke helt sikker. Men jeg vet jo at det må finnes noen, og du er jo tydeligvis da en av de få unntakene. For mange av dere er det ikke ;)

Og utrykket gammel "gris" var jo for å sette ting på spissen. Jeg mener jo ikke at noen er gamle griser. Men det er noe med at jeg føler at disse som søker langt yngre ofte kommer med så mange "unnskyldninger" som egentlig ikke er mer enn ting som gjelder både damer og menn i like stor grad. Og som jeg svært sjelden hører damer på samme alder si, fordi de ofte er langt mer "realistiske" i hvordan de tenker og hvorfor de søker hva de søker.
Både med tanke på seg selv, men også med tanke på den de søker.

For det er jo ikke til å stikke under en stol at dersom man faktisk selv er ferdig med barn, så søker man jo ikke etter unge jenter som man vet at med stor sannsynlighet ønsker seg barn etter hvert. Man kan jo ikke søke utifra egen egoisme dersom det betyr at ens "store kjærlighet" må ofre store ting i livet fordi man selv skal få det man vil ha.
Og dersom man tror at en person som plutselig endrer mening mht å ønske seg barn (for å bli sammen med en som ikke vil ha barn), ikke like plutselig kan endre mening tilbake like fort etter noen år, så er man lite realistisk.
Noen som snur i så store spørsmål fra å virkelig ville ha barn til å "tja..nei, det er ikke så viktig", bør man kanskje ta med en klype salt. For hva annet kan de da plutselig finne ut av at "ikke er så viktig" ;)
Eller finne ut av at "var veldig viktig likevel"......

Skjult ID med pseudonym Kevin1985 lø. 3 des. 2011 14:19

Spm mitt til dere, hvordan påvirkning vil det ha på dere selv om aldersgrensen er 16 eller 18 år?

Skjult ID med pseudonym K lø. 3 des. 2011 14:24

Jeg ble forlatt etter 15 år for en jente som var 15 år yngre enn eksen, og 10 år yngre enn meg. De er samboere nå.
Det rare er at når jeg forteller det til jenter så himler de med øynene og viser at de synes det er litt patetisk. Men jeg har nesten sluttet og si det til menn... for de greier ikke skjule beundringen sin... Øynene lyser: Hvordan greide han det da? (og noen sier det også)... så ingen tvil om at ung alder er status for menn. De aner ikke om hun er pen eller snill eller noe. Men gir uttrykk for at han er heldig. Ok.

(mann 33 år fra Akershus) lø. 3 des. 2011 14:43 Privat melding

@K

Yngre jenter er generelt penere og menn er generelt opptatt av det ytre så på et generelt grunnlag er det + i boka. Og de av dere som ikke skjønner hvordan menn kan ønske å ha et forhold med noen som er så mye yngre så kan jeg love at det er mye menn ikke skjønner om kvinner også.

Skjult ID med pseudonym Jepp lø. 3 des. 2011 14:47

En så ekstrem aldersforskjell, og så langt ned i alder, som eksempelet nevnt av TS er så klart langt utenfor normalen, og kan sees på som 'sykt', selv om jeg tror de fleste av de mennene ikke egentlig har tenkt å bli sammen med ei på 16 - tror bare ikke de er så nøye når de fyller ut profilen.

Men innenfor det mer normale, så ser man jo tross alt at ganske unge jenter leter ganske langt opp i alder også. Jeg nærmer meg faretruende 40, og har stadig vekk jenter på rundt 22 innom profilen. Jeg gidder ikke å gå innom dem, fordi jeg vet det ikke er aktuelt i praksis, men ja - det ser da ihvertfall ut til at enkelte av dem leter blant folk som er over 15 år eldre enn dem. Og dette er da ikke snakk om fake profiler; jeg ser forskjell.

Det var jo et eksempel på Trekant her sist (jada, jeg så på det...), med en mann på rundt 40 som var sammen med ei på 19, og de hadde så vidt jeg skjønte blitt sammen da hun var 17. Jeg synes det er drøyt, og lurer litt på foreldrene hennes, men det var jo på den annen side hennes eget frie valg.

Når det gjelder Smily85 og menn på over 50, så er nok det snakk om fordommer. De tenker vel som så at "Ja ja - nabogubben nedi gata på 60 gifta seg jo med ei asiatisk dame på 25 her forleden, så hvorfor ikke?".

Jeg sier IKKE! at det burde være sånn.

Det er litt som Minney sier, at vi menn ofte mangler evnen til å virkelig se oss selv fra utsiden. Det virker som vi har en "indre kjekkas" som alltid er der (helt til vi ser et speil ihvertfall), og som holder håpet og motet vårt oppe. Men det gir jo også feilslåtte resultater fra tid til annen da.

Skjult ID med pseudonym MagnusOpus lø. 3 des. 2011 14:56

Føler diskusjonen her skulle vært delt i to tråder:

1. en tråd om andre som er nettopp over seksuell lavalder
2. en tråd om menn som går etter jenter/kvinner som er opptil en generasjon under seg i alder

Førstnevnte har jeg ikke så mye å bidra med på. Mens nummer to jo er et meget interessant tema med mange årsaker til grunn.

Grovt sett når jeg ser på det jeg kaller middelaldrende menn (ca 50) som går etter jenter/kvinner rundt 20-30 legger jeg merke til at de er

A. opptatt av å ha en trophy wive som de kan bruke for å skryte til venner og kompiser med - tegn på ekstremt lav selvtillitt,
B. veldig uerfarne, litt kjeitete og barnslig på en litt "negativ" måte og derfor sliter med å kommunisere med voksne kvinner. Sistnevnte har også gjerne ikke hatt muligheten til å vært sammen med noen på egen alder da de var yngre. Som kjent er jo det å føle man har gått glipp av noe grunnen til at folk havner i midtlivskriser og det som er.

Jeg leser også noen kommentarer som nesten virker litt bitre i undertone hvor man omtaler i negative ordelag at eldre menn oppfatter det som at de eldes mer sakte enn kvinner. Hvis man ser på overvektige menn med hentesveis som tror de skal hente sei ei lita snelle så blir jo det å fokusere på de verste eksemplarene :P Men for å være litt lite politisk korrekt men heller faktabasert så er vi genetisk bygd opp for at menn faktisk skal kunne reporodusere lengre samt ha en fysikk som kan la menn utfordre andre menn for å kapre hunkjønn mye lengre opp i åra enn kvinner. Men det blir jo rent biologisk, og vi lever jo ikke i hulesamfunn lengre heller.

Men jeg tror at jenter må slutte å putte alle oss gutta i samme bås som 50åriger med hentesveis og desperat behov etter ungt kjøtt, på samme måte som at vi gutta må slutte å generalisere basert på noen få kvinnelige utskudd også :)

(mann 50 år fra Buskerud) lø. 3 des. 2011 22:17 Privat melding

Har fortsatt en drøm om å finne kvinnen i mitt liv,
å kunne være sammen og lykkelig minst de neste 30 år framover.
Siden jeg har ingen egne barn og om jeg treffer hjertekvinnen, da ville det vært helt fint, om vi ved felles samtykke, kunne gå for denne matematiske umuligheten
1+2=3 om vi begge føler for det.
Uten å tenke så mye om den biologiske klokken.
Derfor har jeg satt aldersgrensen min lavere.

Å date kvinner, som kunne være mine døttere er helt uakseptabelt for meg.

(mann 57 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 00:25 Privat melding

For min del ser jeg gjerne etter kvinner som er noen år yngre enn meg selv. Fordi jeg ofte opplever at kvinner er klokere enn menn på samme alder. Men aldersforskjellen bør ikke bli for stor. For da blir det lett et stort sprang i referanserammene. I forhold til å bli gamle sammen, som jeg ser på som et ideal, bør jeg vel egentlig se etter kvinner som er eldre enn meg. Og jeg utelukker ikke det, men må innrømme at da må de være litt ungdommelige for alderen.

Biologisk skal vel vi menn prøve å spre våre gener så godt vi kan, og da søke opp så seksuelt reproduserbare kvinner vi klarer, men for min del er jeg ferdig med reprokuksjon etter å ha fått mine 3 barn i det ekteskapet jeg nå har lagt bak meg, så å jakte på en flott ung dame for å starte kull nr 2 er ikke en greie for meg.

Jeg gleder meg over å ha opplevd at etter som jeg er blitt eldre, har jeg også endret smak så jeg nå setter stadig større pris på voksne kvinner. Ser jeg en flott kvinne rundt 20 lurer jeg på om min sønn har sett henne. Hun er definert inn i svigerdatter-segmentet.

Skjult ID med pseudonym Pondus sø. 4 des. 2011 11:25

Gamle griser både her og der.

Kan dere ikke bare la folk ha det litt moro.
Jeg tror ikke at unge jenter på noen måte blir trua til å ha sex med gamlinger.
Selv ble jeg regelrett forført av en 17åring, da jeg var 37,og det var ikke jeg der var pådriveren der på noen måte.
Det var nok så planlagt fra jenta sin side, veldig pågående.
Så ikke legg skylden bare på "gamle griser"

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 4 des. 2011 11:38

Her er det fest ser jeg - og dopet er eldre menns vrangforestillinger om at unge kvinner vil ha dem. Jeg blir _ikke_ igjen til nachspielet.
:)