Alle innlegg Sukkerforum

Får ikke logget Sukker.no via mobilen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lower lø. 3 des. 2011 10:03

Hadde vært kjekt om noen hadde tips eller løsning til hvordan jeg får logget meg inn på sukker via iPhonen.
Uavhengig om jeg går inn via sukker.no eller mobil.sukker.no og logger meg inn med brukernavn/passord, blir jeg re-direktet til ny log-inn side…
Og ja, har korrekt brukernavn/passord.

Noe med samme problemer?

Skjult ID med pseudonym IPhone lø. 3 des. 2011 10:46

Gå inn på "Innstillinger - Safari - Godta infokapsler" og velg "Fra besøkte". Da skal sukker.no fungere på telefonen ;)

(mann 34 år fra Akershus) lø. 3 des. 2011 13:54 Privat melding

Sleit med dette i starten selv, usikker på hvordan det løste seg men funker i hvert fall bedre nå. Ikke at det spiller så stor rolle, mobilsidene til Sukker er forferdelig dårlige og med iPhone får du heller ikke sett i album fordi du må ha Flash.

Dessuten blir du logga ut over en lav sko. Ikke et stort hinder i og for seg når telefonen husker brukernavn og passord, men allikevel nok til at jeg blir irritert :p

(mann 33 år fra Møre og Romsdal) sø. 4 des. 2011 15:03 Privat melding

@AltF4: Mobilsidene krever ikke Flash. Album og matchtree er tilgjengelig der for iPhone og Android. Kan det tenkes at du bruker de vanlige nettsidene? Du ser evt bilder av mobilsidene på http://sukker.no/about/mobil. Du blir forøvrig logget ut om du feks får ny IP-adresse.

Ang, problemer med login så kan det være relatert til en app som heter Onavo. Om du har denne installert så vil du få problemer med login om du er på 3G. På WLAN vil det fungere fint. Grunnen til dette er at Onavo roter med trafikken når man surfer for å prøve å sende mindre data, noe som ikke fungerer helt bra.