Alle innlegg Sukkerforum

Naturmennesker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun lø. 3 des. 2011 15:38

Jeg hørte på radioen i dag at bare et lite mindretall av nordmenn benytter seg av naturen jevnlig. Likevel er det vanskelig å finne profiler her der ikke "marka" eller "skog og mark" er nevnt, eventuelt at det er minst to bilder fra en eller annen tur ut i naturen i albumet. For ikke å snakke om "nedoverski", "bortoverski", "kiting", "telemark" osv.

Dette er ikke ment som et sutreinnlegg fra en sofagris, men kanskje heller et spørsmål om dette faktisk er representativt, eller om jeg av en eller annen grunn har krysset av i relasjonstesten slik at jeg selv fremstår som et naturmenneske jeg ikke er.

(mann 37 år fra Vestfold) lø. 3 des. 2011 15:53 Privat melding

Veldig godt spørsmål! Etter å dømme ut ifra bildene og tekstene her på sukker så burde enhver fjelltopp være fulle av folk

(mann 33 år fra Hordaland) lø. 3 des. 2011 15:53 Privat melding

Det er vel få som har tid til å være ute i naturen hele tiden, men det kan jo fortsatt være en stor interesse. Litt som med reising - ingen kan være på tur store deler av tiden sin, men det er jo fortsatt noe man prioriterer og har interesse for.

Skjult ID lø. 3 des. 2011 15:54

Naturmennesker her inne er det man kan beskrive som "tar seg en tur i skog og mark innimellom" Få, svært få som Lars Monsen.

Skisesongen er som den er, for alle, så med mindre man reiser året rundt for å stå på ski der det er mulig, er det ellers likt langs hele linjen.

"Når det passer seg slik!! er regelen på sukker, men det er ikke naturmenneske da..

Trening derimot har man ett galt bilde på hva som er lite og mye her. 3 ganger i uka er ikke mye, hver dag og timer er mye. Møtt endel atletiske godt trente 40 åringer som er ett par og tredve her inne, vaskeball er ikke atletisk sånn er det bare! 36 er ikke det nye 40 og er man godt trent, regner jeg med at ett par timers joggetur i marka er ønsket, det er hvertfall slik de testes for min del. Jeg ser dem slite, jeg nyter å presse en vanlig trent 40åring i timesvis.. skal de ha ungt, så skal dem få smake på hva ungt er ;) Løgn straffer seg ALLTID! Jeg, på min side er i superform, så det er meg en glede å gi dem en demonstrasjon på hvordan det er! Smaken av blod er ukjent for de aller fleste he he...

(mann 38 år fra Østfold) lø. 3 des. 2011 15:56 Privat melding

Det har slått meg også. Veldig mye reising, ekstrem sport og annen aktiv idrett.

Jeg reiser ganske mye selv. Har de fleste typer brett og er i ferd med å kjøpe meg en kite. Har hoppet noen ganger i fallskjerm. Der ute er det virkelige liv er ikke det vanlig, men her inne er jo dette nesten normalen.

Det jeg har tenkt er at vi kanskje er rastløse sjeler, derfor søker vi spenning og derfor har vi vanskeligere for å etablere oss?
Noe som igjen gjør at vi blir overrepresentert blant de single og søkende..

Skjult ID med pseudonym sofagris lø. 3 des. 2011 15:57

jeg kan fint sette av en uke av ferien til å gå alene over hardangervidda, men jeg er da ikke ute hver eneste dag, man har da jobb og div forpliktelser som kommer foran

(mann 35 år fra Oslo) lø. 3 des. 2011 15:58 Privat melding

Spør DNT hvor mange medlemmer de har? :)

(mann 33 år fra Akershus) lø. 3 des. 2011 16:49 Privat melding

Det er bare 52 helger i året og mange går med til hjemmekos, hobbyer og drikking. Da er det ikke så mange helger igjen til skogen, fjellet og sjøen. Men det blir alltid noen.

Skjult ID med pseudonym kar lø. 3 des. 2011 17:17

Syns nå vanligvis bare det er flott om det skrives om friluftsinteresser og er bilder fra fjelltur i profilen jeg, men det er enkelte der det bikker over og jeg blir sliten bare av å lese.

Skjult ID med pseudonym banditten lø. 3 des. 2011 17:22

Det er ligeså ofte man ser det, som man ser damer som kalder sig selv "gennemsnitlige" samtidigt med at de skriver i profilen at de træner hver dag - og så kigger man i albummet og så er der en rund berte på alle billederne.

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 3 des. 2011 17:25

@kar
Spørsmålet mitt er vel heller hvorfor de tilsynelatende er så overrepresenterte på Sukker, hvis det faktisk er slik at det bare er et fåtall av oss som er naturmennesker.

Selv kan jeg ta meg en tur ut i marka eller på fjellet om det er det om å gjøre. Helst sommerstid, men til nød også vinterstid. Likevel vil jeg aldri kalle det en interesse, siden jeg, de gangene jeg gjør det, først og fremst er ute etter å ha det trivelig med folk jeg liker. Målet mitt kommer aldri til å være å bestige den eller den fjelltoppen, og jeg kan komme på mye jeg synes er mye mer ålreit enn å leke naturmenneske. Og jeg sover i telt bare på festival.

Det jeg innerst inne mistenker, er at mange skryter på seg mye her inne - den mest friluftsglade kvinnen jeg har møtt her inne skrev ikke ett ord om det i profilen sin utover at hun pleide å delta i elgjakta. Men det gjør det desto vanskeligere for meg å ta kontakt med dem, siden man aldri vet hvem som snakker sant.

(mann 38 år fra Rogaland) lø. 3 des. 2011 17:27 Privat melding

Ser ikke på meg selv som noe naturmenneske. Men er somregel å finne på fjelltoppene hver helg hele vinteren med en planke under bena.

Naturmennesker er vel disse som camper ute, jakter og fisker mye vil jeg si da, og jeg er ikke en av dem.

(mann 43 år fra Oslo) lø. 3 des. 2011 17:28 Privat melding

Pøh, jeg tar meg jo en tur opp galdhøpiggen hver dag før lunch. :)

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 3 des. 2011 17:29

@Deshi
Da er du i hvert fall naturmenneske i min bok.