Alle innlegg Sukkerforum

Ka heitte du beibi

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Hordaland) lø. 3 des. 2011 16:55 Privat melding

Jeg har litt problemer med å skrive meldinger, finner det vanskelig å komme på noe å si, det er lettere når du kan se vedkommende i øynene. Jeg vet allerede hva man ikke må begynne med, ingen diskusjoner om politik og religion, ingen slibrigheter selv om du bare skal være morsom og ikke spør om å få se trusa hennes før etter den 6 meldingen. Det er det å starte som er vanskelig, jeg vet ikke hva jeg skal si pluss at jeg er litt nervøs siden det virker å være et litt brutalt klima her, som en oppdager fanget i kjærlighetsjungelen føler jeg meg.

Noen tips til en relativt ung vestlending

Skjult ID med pseudonym Me lø. 3 des. 2011 17:04

Ikke spør om å få se trusa hennes før etter den 6 meldingen.

Dagens beste tips! ;-)

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 3 des. 2011 17:09 Privat melding

Spesialiser meldingen til den du skriver til. Ta tak i noe i profilen hennes - for eksempel en detalj som du selv liker. Godt utgangspunkt. Hvis du ikke finner noen detaljer du liker i profilen, så er det kanskje ikke en dame du kommer til å like heller?

Damer liker å føle seg spesielle og utvalgte. Derfor kan man ikke gi generelle fraser som kan brukes i enhver sammenheng. Selv om du ikke er en dame, så ville jeg - hvis jeg skulle skrevet til deg - tatt tak i din fascinasjon av New York, og derfra snakket om reisemål, eller ditt ønske om å vende tilbake til tegning, og derfra snakket om å realisere sine drømmer og omgjøre dem til planer, eller kanskje jeg bare ville kommentert at det er kult med en Hordalending, siden jeg også opprinnelig er fra Hordaland. Ting jeg liker som du inkluderer i din profil, som jeg kan bruke til å starte en samtale om noe som forhåpentligvis interesserer begge.

Med mindre profilen er helt tom, så er det alltid noe å ta tak i. Skriver man masseproduserte generelle selvfølgeligheter (du er pen osv) så blir damer automatisk mistenksomme, fordi det ikke behøver nødvendigvis å være en melding til _henne_.

(mann 39 år fra Hordaland) lø. 3 des. 2011 17:09 Privat melding

Der ga jeg deg et tips, har du et til meg?

(mann 39 år fra Hordaland) lø. 3 des. 2011 17:13 Privat melding

@elisa ta tak i noe du liker ved profilen og finner du ingenting så er hun ikke dama for deg, så enkelt kan det sies altså det hørtes bra ut takk

(mann 39 år fra Hordaland) lø. 3 des. 2011 17:20 Privat melding

@ karvinen 6 meldinger er EU standarden for spørsmål om å se en kvinnes truse

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) lø. 3 des. 2011 17:35 Privat melding

passe seg så ingen går i musefella
nå som det nærmer seg jul

Skjult ID med pseudonym Me lø. 3 des. 2011 17:39

Ja.
IKKE skriv:
-Skal du i helgen, da? (dere er ikke gamle kjente som skal skravle litt)
-Vil du bli bedre kjent? (Det avhenger jo ofte av den kommunikasjonen dere enda ikke har begynt på)
- Ta en kikk på min profil. Spør om du lurer på noe! (Ikke la den du skriver til måtte åpne ballet).

Ellers kan du gjøre det kort og enkelt. Som Elisa sier - velg ut noe så hun vet at det er akkurat henne du skriver til.
Kan være så enkelt som: Slapp du ut den lille fisken eller spiste du den? Meldingen trenger ikke være på mer enn en setning eller to. Men skriv på en måte som gjør at hun kan svare enkelt og greit.

Bedre? ;-)

(mann 39 år fra Hordaland) lø. 3 des. 2011 17:44 Privat melding

@me takk for dine tips :), så kort og konsist men uten klisje fraser

Men jeg kan da ikke skrive 'slapp du ut den lille fisken eller spiste du den?' det høres veldig grisete ut

Skjult ID med pseudonym gutt24 lø. 3 des. 2011 21:38

min erfaring er at det ikke har så mye å si hva du skriver i førstemelding sålenge jenta er interessert.. har hatt mye hell med å bare spørr om hva skal du / har du gjort i helgen osv, hvertfall hvis hun er pålogget.. så tar samtalen en naturlig vei innpå hvem er du / hva driver du med osv, poenget er jo å få det så naturlig som mulig og etterhvert begynne å småflørte akkurat som man gjør det i det vanlige liv..
største problemet er når man møtes 1. gang og allerede har oppdaget hva man har til felles osv på nettet(noe som skaper veldig god kjemi om man finner det ut ansikt til ansikt) så den kjemien man bygger opp på nettet må man starte på nytt med å bygge opp når man møtes

Skjult ID med pseudonym Ankih lø. 3 des. 2011 22:01

Så fint det nye bildet ditt er, RussM :)
Jeg tror ikke det har så mye å si hva du skriver i den første meldingen. Hvis en jente liker bildene dine og profilen din, vil hun svare deg :)

(mann 39 år fra Hordaland) sø. 4 des. 2011 01:14 Privat melding

@gutt24 så det du sier er at viss jeg snakker med en dame her lenge og blir godt kjent så må jeg allikevel begynne fra scratch når vi møter fysisk, det er jo litt skummelt

@ankih tusen takk, glad du liker det var redd jeg skulle se ut som en skalla mann med for liten tupe fra denne vinkelen :)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 01:18 Privat melding

En bra ting er jo som snørrogførti andre har påpekt før meg å kommentere noe i profilen hennes. Noe enda bedre er å ta tak i noe hun har skrevet å forumet.

(mann 39 år fra Hordaland) sø. 4 des. 2011 12:36 Privat melding

@Herrfekt men folk skriver jo så mye rart her på forumet

(mann 47 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 12:36 Privat melding

Desto større grunn.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) sø. 4 des. 2011 12:41 Privat melding

*venter på bilde av herrfekt i rød boksershorts, blå trøye, potteplante på huet og kryptonistisk ekstase* ^^
ser du russm.. nå må bare herrfekt ta dette bildet og sende til meg og karusell1, og da får vi sikkert eeenda mer å snakke om :D

(mann 47 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 12:44 Privat melding

Ligger allerede i albumet, etter bildet der jeg sitter i sofaen full som en gamp og ser rosa skyer og elefanter med en sixpack på bordet. Det var det du ville ha, eller misforsto jeg litt?