Alle innlegg Sukkerforum

Et mystikkens slør..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Danty sø. 4 des. 2011 18:29

Er det slik en profil med et lite mystisk slør over seg virker mer tiltrekkende enn de trivielle? Og det samme med skriving/dialog? - at en som klarer å holde et lite mystikkens skjær i dialogen virker mer tiltrekkende enn de som avslører alt? Hvor går balansen her? -mellom det å være hyggelig, åpen og grei og det og beholde noe som virker skjult og mindre åpent?
Tenkte litt rundt dette, basert på erfaringer der jeg har skrevet med noen en stund -så har det kokt bort -kanskje p.g.a trivialliteter -at personen på en måte har blitt litt uinteressant og ordinær.. Hvor ligger nyansene her? dette er vel smak og behag-psykologi, men sleng gjerne ut deres tanker rundt dette her, så kanskje det blir en liflig trævl.. :)

(kvinne 38 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 18:36 Privat melding

Tror interessen kan falle uansett hvordan profilen ser ut. Synes jeg får mye bedre inntrykk av hvem personen er når vi er i dialog, og da hjelper det lite med et pent bilde og fascinerende tekst om personen virker kjedelig, eller om det kommer frem at man har ulikt ståsted og preferanser på flere områder.

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 4 des. 2011 18:36

Noen, særlig de som bor i litt avstand, har jeg startet dialog med her. Så har vi kanskje blitt venner på face.. Der gir en hverandre et mye videre innsyn i sitt liv. Så har personen blitt mer som en venn. Dermed har behovet for å reise/besøke blitt mindre. mystikken borte, og med det også litt av spenningen.. eller? Dette til tross for at en ikke kjenner personen og til tross for at personen fortsatt er attraktiv på en måte.. andre som har erfart tilsvarende

Skjult ID med pseudonym blah sø. 4 des. 2011 18:41

ja, har erfart noe liknende bortsett fra det med fb.

Skjult ID med pseudonym blah sø. 4 des. 2011 18:42

men med ikke noe mystikk inn i bildet. for min del.

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 4 des. 2011 19:21 Privat melding

Det er den vel omtalte kjemien, den som man ser når man får pratet/skrevet litt med hverandre. Evt ikke ser.
For min del så spiller det ingen rolle om profilteksten er skrevet med et mystisk slør liggende som tåke over, eller at den bare er informerende.

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 4 des. 2011 19:24 Privat melding

Det er et hav av mennesker her, så jeg bare babler jeg..graden av personlig kjemi vil man vel uansett vite lite om før man evt møtes.

Dessuten så tenker jeg at det man kanskje opplever som "mystikk" det er vel heller det at man finner noen såpass interessante at man vil vite mer enn de forteller.

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 4 des. 2011 19:34

@Dize
Du må tilgi meg, men jeg klarer ikke å la være å tenke på dama fra VG-reklamen: "Jeg bare prekær og prekær, kunne'nte ha spøtta på dæ om jæ hadde villt engang!"

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 4 des. 2011 19:35 Privat melding

Ah!! Jeg burde åpenbart se mer tv? :-D

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 4 des. 2011 19:49

Slør er avleggs. Og diskriminerende. Slutt med det.