Alle innlegg Sukkerforum

folk som ikke tåler å bli avvist

Vis siste innlegg
(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) sø. 4 des. 2011 19:33 Privat melding

man får melding av en person man overhodet ikke finner attraktiv på bildet. uansett så prøver man å være høflig, svare dem, uten å egentlig vise interesse, men alle må jo få en sjanse. kanskje har personen superpersonlighet?

men nei. det viser seg at personen både er selvopptatt, bedreviter og rett og slett innmari kjedelig å prate med. det lyser dårlig selvtillitt og forsvarsposisjon av hele greia, og man forbereder seg på en direkte avvisning.

man er så tydelig som man kan bli. selcfølgelig lyser mistanken om dårlig selvtillitt igjennom, og pga avvisningen så begynner personen å lire ifra seg dritt før man såklart blokkes fordi vedkommende tydligvis ikke takler å få negativ respons.

heeeeelt alvorlig, hvorfor oppfører voksne mennesker seg slik? går det ikke an å skru på de sosiale antennene og faktisk forholde seg til folk på en ordentlog måte?

ikke at jeg legger mye energi i å irritere meg, men en blir jo forundret over hvor usaklige folk blir bare fordi den andre ikke finner dem tiltrekkende..

erfaringer?

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 4 des. 2011 19:38 Privat melding

Jeg har egentlig kun fått hyggelige brev, noen litt rare..men når jeg slutter og skrive, så gir de ikke fra seg no pes.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) sø. 4 des. 2011 19:40 Privat melding

en burde kunne forvente vanlig høflighet kanskje

bare å konsentrere seg om de som er hyggelige

(mann 47 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 19:41 Privat melding

Du er jo ganske ung, Askja. Kan det ha noe med aldersgruppa du søker å gjøre, eller er det vanlig i alle aldersgrupper? Har selv ikke opplevd noe av dette, men jeg leser jo at det er et ganske utbredt fenomen her inne. Forundrer meg like fullt.

Skjult ID med pseudonym jony sø. 4 des. 2011 19:51

@ herrfekt

Mener du virkelig at høflighet har med alder å gjøre???? må si meg meget uenig med deg der....

(mann 47 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 19:53 Privat melding

Nei, jeg håper ikke det, jony. Bare en tanke.

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) sø. 4 des. 2011 19:56 Privat melding

vil liksom ikke utelukke folk på min alder kun fordi noen er amøber og sosialt tilbakestående.. :-) men når man ganske tidlig er klar på at man ikke er intr i å møtes og vedkommende bare fortsetter så begynner man jo å lure. har opplevd krasse svar på avvisninger før og, og det er jo trasig at de føler at de må hevde seg på en slik måte for å føle at de går med hodet hevet..

jaja.. slutte å svare da, kanskje..

(mann 47 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 20:00 Privat melding

Jeg fikk fortjent så hatten passer (bokstavelig talt) her nå, innser jeg. Har når jeg tenker meg om også hørt fra folk på min egen alder at dette er ganske vanlig.
Fortsett å svare, Askja, og ignorer heller de bitre leppeslengerne. Større sjanse for at du treffer noen verd å satse på, mens de sitter der og sipper som de ikke skulle fått plass i Nobelkomiteen.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 4 des. 2011 20:02 Privat melding

Har opplevd det samme. Heldigvis ikke mange ganger.
Men å oppleve noe slikt mer enn en gang burde strengt tatt ikke vært lov på et sted med kun "voksne" personer. Og disse mennene har vært på min alder og eldre, så er ikke noe fenomen som kun går blant de "unge" her inne.

Men jeg har inntrykk av at det er flest menn som reagerer på den måten. Men mitt intrykk kan jo seff være feil???
Eller???

Skjult ID med pseudonym tdh sø. 4 des. 2011 20:08

Vil tippe det er like mange på begge sider :)
Ikke borti noen gærninger ennå selv heldigvis. Kan jo ikke tvinge noen til å like deg, så da er det jo bare å fortsette til neste. NEXT!

Skjult ID med pseudonym Kora sø. 4 des. 2011 20:10

Er eksempel:
Jeg skrev:

"Beklager sent svar.

Det har seg sånn at jeg har truffet en mann her inne som jeg har vært på flere dates med, og som jeg skal treffe igjen imorgen.

Jeg vil ikke date mer enn en av gangen, jeg er nok litt gammelsdags sånn.

Men her kryr det av flotte damer, så lykke til med jakten her inne.

Vet at på forum så diskuteres det om disse "ferdige flørtene" som den du sendte meg. Det er nok en gjengs oppfatning at man ikke skal sende disse, men mye heller en mer personlig melding som det ligger litt arbeid bak. Trenger ikke å være så lang. Du skjønner, vi jenter får MANGE mail her inne, og det gjelder å skille seg ut på en positiv måte. Dette er selvsagt ikke kritikk til deg, men ment som et råd i forhold til hva jeg har plukket opp av signaler her inne og hva jeg tenker selv om det.

Håper du lykkes med å finne noen du kan trives med her inne:-)

Klem"

Han skrev:
"Beklager att eg ooptok tiden kunne skrivd mer vist du hadde lurt på noe"

Jeg skrev:
"Jeg ser det ikke slik at du har opptatt tiden min, og det er ikke noe å beklage. Vet ikke helt hvordan du kunne tolke det sånn. Var kun velment fra min side, men det er klart, det å gi råd man ikke er blitt bedt om det, kan være irriterende for mottaker. Det skjønner jeg. Beklager, det var ikke meningen å virke støtende på deg.

Håper du finner en koselig kvinne for deg."

Han skrev:
"Glem det att eg prøvde og ta kontakt med deg bra att du harr møtt en,men hadde kansje vært lurt med bilde så hadde eg sikkert lest deg fra der.Skjønner det att alle ikkje har di kriterier du ønsker,du skrev på sida di kan møtes på en kaffe derfor svarte eg sånn er en begynelse tenkte eg.Skall ikkje være lett her i verden får gå en tur med bikkja eg så lykke tll."

SUKK!!!

Fristende å fortsatt være hyggelig når man gir avslag? Knurr,,,,,,

Skjult ID med pseudonym Enigma sø. 4 des. 2011 20:13

HerrFekt - 20:00
For å "ta en Carl I. Hagen" *kremt*

Ikke noe vondt om Nobelkomitéen eller Fredsprisen, du :p

Skjult ID med pseudonym Retallion sø. 4 des. 2011 20:15

Her kjem ein teori, og den vil mange oppfatta som stygg, feil, idiotisk etc. Eg fyrar laus allikevel;

Mannfolk, og då snakkar eg om mannfolk på Sukker som har vore her i meir enn 1 veke og har prøvd sida litt, trur eg på generelt grunnlag aksepterer avslag frå det motsatte kjønn så lenge den personen "scorer" likt/høgt utseende og interresant messig i forhold til slik han ser på seg sjølv. Desse får mange nemlig aldri svar ifrå i utgangspunket.

Det som då skjer er at denne mannen begynner å sette til side noken av krava han hadde når han først begynte å bruka sukker, og heller "siktar lavare" for å i heiletatt få napp. Der kjem neste problem. Mange av desse damene, dei som mannen i utgangspunktet har akseptert er litt mindre attraktiv i hans auge, svarar heller ikkje på brev alternativt så avviser dei han dei og, siden 90% av mannfolka her inne til syvende og sist gjer dette. Då tar mannen det personlig, han "går ned i standard" sett utifrå sitt eget syns på seg sjølv, og blir då forbanna når han allikevel blir avvist.

Dette her forsvarar ikkje på noken måte å oppføra seg uhøfflig ovenfor andre, men kan vere ein indikasjon på kvifor det skjer.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 20:16 Privat melding

Tenkte vel mer på enkelte av dem som ikke har fått sin (snufs) rettmessige og sårt tilsippede plass i nevnte komite...

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) sø. 4 des. 2011 20:16 Privat melding

ja det er jo noe eget med menns selvbilder

(mann 39 år fra Hordaland) sø. 4 des. 2011 20:17 Privat melding

Får dere svar på meldingene også dere

Skjult ID med pseudonym Kora sø. 4 des. 2011 20:18

"passer på å flørte litt med Herr(per)Fekt slik at han ikke glemmer at jeg er hard to get*

(mann 47 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 20:19 Privat melding

Jeg tror kanskje du er inne på noe, Retallion. Vi har tross alt sett endel eksempler på mildt sagt interessante selvvurderinger her inne.

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) sø. 4 des. 2011 20:20 Privat melding

kora: hehehe det der er iingenting, jeg fikk spørsmål om jeg var gravid på bildene mine og at han skjønte godt hvorfor foølk mista interessen for meg etter posten min på forumet osv.. :-P veldig modent og det lyser dårlig selvtillitt lang veg :-P

synd at man ikke kan sile ut gutta blant mannfolka her inne.. ;-)

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) sø. 4 des. 2011 20:20 Privat melding

håper vedkommende leser her inne hoho

(mann 47 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 20:21 Privat melding

Løfter et øyebryn og sender et små-cocky, men (halv)interessert blikk tilbake til Kora som er ganske heit når hun knurrer.

Skjult ID med pseudonym tdh sø. 4 des. 2011 20:21

du er bare ikke kommet langt nok ned på skalaen ennå RussM :p
Når du treffer sånn ca 3-4 under deg så hjelper det visst iflg en teori her, så bare å smøre seg med tålmodighet ;)

Skjult ID med pseudonym tdh sø. 4 des. 2011 20:23

Ouch leste meldingen din bedre @kora, må jo ikke gi mannen tips hvordan han skal lage meldinger i tillegg til avvisningen, det er jo kjempefy!
Snakk om smekk på kinnet først og spark i balle etterpå da :p
Nesten like ille som "den som får deg er kjempeheldig!" ;)

Skjult ID med pseudonym kar sø. 4 des. 2011 20:26

Jeg syns den "Æsj, stikk" som noen postet her inne for en stund siden er den optimale avvisningen. Kort og konsis men samtidig informativ og utvetydig.

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 4 des. 2011 20:26

Har opplevd at ei voksen dame - etter to telefonsamtaler der jeg stort sett beklaget for stor avstand, men komplimenterte dialekten hennes - mistet det lille hun tidligere hadde utvist av (selv)respekt, høflighet og ære. Hun prøvde en liten, heldigvis, stund å få meg til å føle meg skyldig og ansvarlig for hennes bunnløse sorg, mest via sms.

Og jeg har generelt inntrykk av at uhøflighet, selvforsvar, selvopptatthet og æresløshet - "ignorant kynisme" - er et voksende fenomen interkommunikativt mellom mennesker. I alle aldre. Men kanskje mest merkbart mellom "voksne".

Selv nekter jeg å la meg ta av strømmen, og svarer samtlige med (nesten) akkurat det jeg tenker akkurat når jeg skriver.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 20:27 Privat melding

Hehe engang satt jeg med noen jenter på et bord, også avviste hun ene en pickupartist-fjomp som hun synes ble sliten..også reiste han seg opp og skrek alt han orket at han har hatt sex med over 50jenter!!!!.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 20:29 Privat melding

JimJim:
Jeg tør vedde på at han med det mente årsabonnement på Hustler og håndjagermaraton.

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 4 des. 2011 20:29

Enig i at kora gravde sin egen grav. Nesten sjokkerende at hun ikke forstår det selv.

Skjult ID med pseudonym Retallion sø. 4 des. 2011 20:30

@JimJimJ

Gene Simmons har hatt sex med over 1000, sjekk kor langt han har komt. Alle må jo begynna ein plass;-)

Skjult ID med pseudonym Kora sø. 4 des. 2011 20:36

Aksja: Jøss,,,,ja den var verre gitt. Best å le tror jeg, har ingen bedre råd enn det:-)

1234: Vet det, jeg, jeg gjorde nok det.Hehehehe (ler ondt).Men det VAR faktisk hyggelig ment. Han kommer ikke til å få noen positive svar om han fortsetter å sende slikt som han sendte til meg, tror jeg ihvertfall. Men samma det. Jeg er ihvertfall heit når jeg knurrer:-) :-)

*knurrer Herr(per)Fekt lavt i øret, men jeg passer å på flørte litt med HøyeTypen, så Herr(per)Fekt ikke blir så innbilsk:-*

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 20:38 Privat melding

@ Askja

Jeg har opplevd det der jeg også, det er feigt å bare blokkere oss etter de har lira ut av seg en skikkelig frekk og nedlatende kommentar. Heldigvis har jeg også fått mange hyggelige tilbakemeldinger på at jeg har sagt fra at jeg ikke er interessert:)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 20:39 Privat melding

*Reiser seg fra pc-stolen og brøler "JEG HAR HATT SEX MED 300 DAMER" i rent raseri over Koras usømmelige oppførsel.*

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 4 des. 2011 20:39

1234 er FASCINÉRT over hvor idiotisk lett han ... tilgir kvinner.
Jaja. Noen laster skal man jo ha!

+1 til Kora.

Skjult ID med pseudonym blah sø. 4 des. 2011 20:41

Askja: med det innlegge ditt høres du så hatefull ut.. skjønner det ikke.

Skjult ID med pseudonym Jepp sø. 4 des. 2011 20:45

Men........

Altså, det er greit alt dette her, men i tidligere tråder har det blitt påpekt hvor håpløse norske menn er på flørting, og jeg husker at en ting utenlandske menn 'hadde' som ikke vi 'har', er stayer-evne. Altså at de ikke ga seg etter et avslag eller to, og at dette var POSITIVT, fordi enkelte damer da ville gi dem en sjanse allikevel, siden de viste såpass interesse.

Så..... "damned if you do, damned if you don't", som vanlig?

Skjult ID med pseudonym tdh sø. 4 des. 2011 20:48

Cluet er vel å gjøre det som funker, ikke det som damer/jenter/kvinner "sier" funker :p

Skjult ID med pseudonym Kora sø. 4 des. 2011 20:48

*gliser til HerrDiriFektGent og syns han er KJEMPESØT når han er rasende*

Skjult ID med pseudonym w00t sø. 4 des. 2011 20:48

Takler overhode ikke avslag så rett etter jeg har sendt brev blokkerer jeg med engang, bedre føre var som dem sier!

Skjult ID med pseudonym blah sø. 4 des. 2011 20:51

hadet. tar en velfortjent lang pause fra dette pisspreiket.

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 4 des. 2011 20:51 Privat melding

Blandt hundrevis av hyggelige mennesker finnes alltid en "idiot" eller 2. Det er jo bare slik det er desverre.

Ignorer, blokker og gå videre :-)

Skjult ID sø. 4 des. 2011 20:52

For meg fremstår ikke uttalelsene fra *enkelte* her som mindre selvopptatt og vanskelig enn dem som ikke tåler avvisningen i utgangspunktet. Joda, jeg har fått mine "hatmails" jeg også, men jeg tar det ikke opp i plenum her på forum med åpen profil.... med påskriften "jeg håper vedkommende leser her inne hoho.." Whoot?!?

Skjult ID med pseudonym Kora sø. 4 des. 2011 20:53

*rapper dirigenthatten og trer den lagt nedover øra på "blah"* Blindebukk!!

:-D

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) sø. 4 des. 2011 20:58 Privat melding

@robinsve: han var nok ironisk;-)

@blah: var ikke meningen å høres hatsk ut

Skjult ID med pseudonym w00t sø. 4 des. 2011 20:59

@robinsve da slipper man å bli bitter og forbanna. Sjangsen er større for ingen svar :-) Her er det grundig risikoanalyse, men jeg liker å skrive da så bare skrive litt til jenter gjør jo dagen dems bedre også få litt komplemanger osv osv. Liker og se på meg selv om en god sameritan :D

Skjult ID med pseudonym dame40 sø. 4 des. 2011 21:21

@TS

Slike typer er ikke å bry seg noe om. Det beste er å unngå å svare hvis du ikke er interessert, da unngår du dritten. Det er synd at dette går utover de gutta som faktisk kan oppføre seg, men det er dessverre mange bittre menn i alle aldersgrupper. Den verste gruppen er oftest menn 45+, da sier ikke jeg at dette gjelder alle menn i den gruppen. Noen er veldig hyggelige.
Leser at en her har en teori at mange menn sikter da lavere, men dette er ikke min erfaring. De sikter for høyt. Det er jo også noe vi vet fra før at mange menn er kun opptatt av det yttre og da spiller det ingen rolle hvordan de selv ser ut. De glemmer en viktig ting at dama også må bli tiltrukket. Min erfaring er at de menn som er yngre kan oppføre seg og får sjeldent noe ufint fra de. Ikke så ofte i min aldersgruppe 40-45, men de eldre som vil ha en yngre dame kan være ganske ufine når de får en avvisning. En annen ting så tar sukker det på alvor hvis noen er veldig ufine og bare rapporter dette!!

Skjult ID med pseudonym w00t sø. 4 des. 2011 21:26

Såvidt jeg husker så får jo du endel svar og førstemldinger? du har jo også vært på noen dates?
Man blir ganske nedbrutt ikke akkurat drit forbanna men :-p Jeg takler ikke avslag så bra så da sender jeg heller mlding og blokkerer også slipper jeg og bli avslått. Etter mine ca 4 måneder her har jeg liten tro på å treffe noen :-P

Skjult ID med pseudonym blah sø. 4 des. 2011 21:30

Askja: okei, du er tilgitt. :)

Skjult ID med pseudonym w00t sø. 4 des. 2011 21:51

Er ikke ironisk nei... Men ikke så sinna da :/ Det er min måte og avreagere på er jo bedre enn og tilte totalt og sende masse stygge ord ? Spørs jo på hva slags person man er et nei er kanskje ikke så farlig men 100 nei er ikke fullt så allright. Det jeg gjør skader jo ingen det går jo bare utover meg som ikke er en big deal...

Skjult ID med pseudonym w00t sø. 4 des. 2011 21:58

ja men folk skjønner jo at man bare er rar da nekter å tro at folk quitter sukker og blir helt utavseg og begynner og hate alle menn osv osv pga av det