Alle innlegg Sukkerforum

Hva synes vi om nyttårsaften

Vis siste innlegg
(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 19:53 Privat melding

Det kan se ut som det er på tide å begynne å tenke på hva en skal gjøre nyttårsaften. Jeg synes ofte det er en slags anstrengt festivitas der veldig mange har en tradisjon om hvor, med hvem og hva slags opplegg. Dersom en ikke har sterke tradisjoner eller går ut av tradisjonen er det bare å begynne å bygge en ny. Selv har jeg vel ikke veldig sterke tradisjoner selvom flere av de samme folka går igjen som feirekompiser. Hva slags forhold har du til nyttårsfeiring og hva gjør du i år?

Har du en nyttårsaften som utpeker seg som noe du vil huske en god stund av en eller annen grunn?
Jeg tror fjorårets feiring vil huskes. Middag med et par gode kompiser på Soria Moria. Greit nok, men tok vel ikke helt av. Ikke før nachspiel. Ei ukjent, svært tynn, dame står på trappa og kaller til nachspiel. Hun får med seg min gruppe og en til. Ingen kjente hverandre. 10 ukjente i en leilighet i nærheten. Underholdende og ok nachspiel, morsom vri på kvelden. Så sier hun "dette er min siste nyttårsaften." Det viste seg at hun ikke snakket om siste feiring. "Jeg har prøvd alt", sa hun. Det var ikke kreftbehandling igjen å prøve. "Nei, jeg regner ikke med jeg lever til neste år". Jeg lurer på om hun hadde rett. Godt nyttår, ja ;)

Skjult ID med pseudonym kar sø. 4 des. 2011 20:02

Jeg husker to nyttårsaftener veldig godt. Den da nyttårsorkanen tok med seg taket til nabohuset, og den gangen jeg fikk noro-virus.

Bruker egentlig ikke å gjøre noe spesielt. Rolig feiring hos brodern eller noen venner, muligens skyte opp noe fyrverkeri.

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 4 des. 2011 20:02 Privat melding

Jeg pleier og jobbe, eller være sammen familien min. Jeg liker nyttårsaften, det er koselig og starte et nytt år med de man er glad i. .-)

Skjult ID med pseudonym MrAsshole sø. 4 des. 2011 20:04

Nyttårsaften er jo som kjent årets mest overhypa fest, og det virker alltid som om folk tenker "FØKK, det er noen der ute, ETT eller annet som har det DØDSFETT, vi må FINNE DEM!!"

Jeg synes de nyttårsfeiringene der man har tatt det mer rolig, drukket og hatt en god middag sammen med venner, uten å drive å stresse for å se raketter og "finne festen" har vært de beste.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 20:09 Privat melding

Den ifjor var bra. Mad Men-fest på beste Frogner. Jeg jobba i en time med Don Draper-sveisen og pugga alle de mest sjåvinistiske replikkene for å komme inn karakteren. Problemet var at jeg var den eneste der som hadde sett serien, så da jeg satte opp min mest arrogante mine og lot replikkene hagle så ble jeg ganske fort plukka ned på jorda av de fine, men måpende Frognerfruer.

Skjult ID med pseudonym k38 sø. 4 des. 2011 20:11

Jeg hater nyttårsaften, da jeg alltid savner å ha en kjæreste så intenst den kveld. Og siden alle jeg kjenner etter hvert enten har sine faste rutiner (som omfatter barnefamilier og ikke inkluderer new-comers) eller også feirer dem med partner og andre par, har jeg denne gang bestemt meg å reise vekk! Har familie i utlandet, og det gleder jeg meg faktisk til. Siste år var jeg alene, og selv om jeg overlevde det helt greit, var den den mest kjedelige og til dels triste nyttårsaften jeg har hatt, so derfor: So long Oslo, for i år...

Skjult ID med pseudonym Lettlurt sø. 4 des. 2011 20:14

Etter noen år med en jobb hvor man bruker eksplosiver er ikke rakettene det de en gang var. Så nå er middag med venner og familie viktigere enn party og raketter.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) sø. 4 des. 2011 20:14 Privat melding

i år blir første jul/nyttår uten barna, så det blir rart

fra tidligere så synes jeg nyttårsaften 1999 på rådhusplassen i oslo hadde fint fyrverkeri og godt oppmøte

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 4 des. 2011 20:14

Sist nyttårsaften endte jeg på en fest med bare par. Det akter jeg ikke å gjøre denne gangen, så det blir vel å få med meg min for tiden arbeidsløse single kompis på en eller annen pub, tenker jeg.

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 20:16 Privat melding

Hehe, fantastisk HerrFekt, skulle likt å se den seansen ;)

Noro og orkanangreå og flygende tak, Kar? Det er noen lystige minner og, eller? Beklager men jeg flirte litt av det noe absurde i de to referansene ;)

Finne-festen-pes er vel litt det jeg hintet om også. Liten hjemmemiddag i år, med god utsikt til rakettene.

Skjult ID med pseudonym kar sø. 4 des. 2011 20:19

Orkanen var jo egentlig veldig morsom for en tiåring da. Flyvende trær og tak er mye mer spennende enn litt traust fyrverkeri. Ble litt ekstra action når pappa fant ut han skulle opp på taket og sikre pipehetta.

Noroviruset var ikke så lystig.

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 4 des. 2011 20:29 Privat melding

Nyttårsaften er oppskrytt.
Er da alle skal ta den beste festen dem har hatt det året.Men blir det det?
Sjelden tror jeg.Iallefall hvis man er godt voksen.
Var vel litt annerledes når man var 18år.Etter det jeg kan huske iallefall..

Skjult ID med pseudonym Enigma sø. 4 des. 2011 20:33

Etc.:
Det var en spesiell nyttårsaften du opplevde i fjor. Hadde jeg vært i en lignende situasjon som hun dama, tror jeg også at jeg hadde gjort noe uvanlig. Får et annet perspektiv på ting/livet :p

De siste årene er den kvelden blitt tilbrakt på jobb - same procedure this year ... as every year :-(
Hadde virkelig håpet på et gjennombrudd i år - denne gangen må det skje store ting ... "undere har jo skjedd før" ... men akk, neida.
Kjenner veldig på følelsen og stigmaet som alenetilværelsen fører med seg. Jeg blir alltid spurt om jeg ikke kan jobbe på de og de dagene, spesielt 31.12. - siden jeg er alene og ikke har noe annet fore ... Det verste er absolutt å være den eneste single, enten i familie-setting eller venneparty. I hate it!
Derfor holder jeg litt avstand, savner et nettverk med single og oppegående voksne, som vet hvordan det er og selv har følt dette på kroppen.
Trenger ikke å være høy partyfaktor, liker også rolige og hyggelige lag med god mat & drikke.

:-)

Skjult ID med pseudonym tdh sø. 4 des. 2011 20:36

Er fantastik det der Enigma, siden man er singel har man jo ikke noe å gjøre uansett ;)
Føler seg sjelden mer alene i ett rom da, med bare andre par... føler seg i veien bare i grunn.

Er jo flere single på sukker, så det kan vel ordnes sikkert enigma, sikkert fler som føler det samme :-)

Skjult ID med pseudonym bat sø. 4 des. 2011 20:41

Jeg skal i et privat arrangement hos en lokal hobbyklubb.
Min beste var muligens forrige, den første jeg hadde feiret på lenge.
Jeg vil ikke kalle den anstrengt, greit for å legge et gammelt år bak seg og starte et nytt.

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 20:49 Privat melding

Ifjor feiret jeg med 50-60 andre single mennesker i et lokale på Jessheim, veldig hyggelig:) Jeg har også vært alene flere nyttårskvelder, lagd meg god mat og med god drikke, gått ut og sett på rakettene:)
Jeg synes også denne kvelden er oppskrytt, men synes det hadde vært hyggelig og vært sammen med andre uten at det må være hæla i taket og tenna i tapeten:)

Skjult ID med pseudonym Enigma sø. 4 des. 2011 20:55

tdh:
You bet! Og damene (de usikre) er så påpasselige og vokter sin bedre halvdel som om de (mennene) skulle være Guds gave til kvinnen ... som om jeg hadde tenkt tanken å ville prøve meg på dem ... og damene (de usikre igjen) skyr meg som pesten. Da er det lite kult å gå der og surre rundt, når nesten ingen vil mingle med meg ... :p

Skjult ID med pseudonym Sirrikit sø. 4 des. 2011 21:01

Jeg er veldig heldig og har fantastiske venner, både single og ikke single, og noen av samles alltid hos en av oss, så ingen sitter alene, og lager til full middag og har det artig og koselig.
I år er vi 5 jenter som skal på hyttetur, det blir knall og jeg gleder meg veldig :)

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 4 des. 2011 21:01

Nyttårsaften burde jo være genialt for en Sukkerfest, da ville til og med jeg vurdert å komme...

(mann 35 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 21:04 Privat melding

Jeno: Ok, som utflytter ble jeg for nysgjerrig. Gamle vertshuset? Gartneriet? Kinasjappa Tim's under jernbanebrua? :D

(mann 32 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 21:05 Privat melding

Et av mine beste minner er nyttårsaften i San Fransisco :)
Ellers har det vært veldig varierende hva jeg har gjort de forskjellige årene, enten med familie eller gode venner. Gjerne først en middag med familien så gå ut å være med venner, men har vært veldig forskjellig.
Har til og med tilbringet nyttårsaften i India :)

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 21:08 Privat melding

@ aires

Gartneriet :)

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 21:09 Privat melding

Det er mange som har noe av de samme elementene i sitt forhold til denne feiringen ja. Litt kan en velge selv, med litt fokus, men ja, det er litt tosomt over denne kvelden. Selv har jeg en masse venner som kommer en og en, så skal ikke klage. Etter 9/11 hadde jeg en kollega som er alenemor som ikke ville fly fordi det var risikabelt, men jeg kunne fly isteden for henne fordi jeg ikke hadde barn, hehe. Fantastisk, logisk, men allikevel ikke.

Hm, Sukker pleide da å ha nyttårsfester?

Enigma: du kan vel velge å ikke jobbe?

(mann 32 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 21:16 Privat melding

Har du noen planer for nyttårsaften da ETC? :)

Er alltid kos å gå inn i det nye året med noen som betyr noe for deg og som man er glad i. Er en spesiell dag. I år har jeg ikke noen planer enda, tar det litt som det kommer.

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 21:25 Privat melding

Til en forandring har jeg husket at nyttår er rett etter jul, denne gang. Kevin. Så ja, har en middag med mine to nærmeste venner i år.

Skjult ID med pseudonym Enigma sø. 4 des. 2011 21:32

Etc.:
Joda, men du vet disse hersens mannfolka ... de siste to-tre årene trodde jeg at jeg hadde noe på gang, til og med noe mer enn det, you see. Og i mangel av noe annet spennende tilbud eller invitasjon, tjener jeg på det istedet ... :p

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 21:35 Privat melding

Hehe, Enigma! Lønner seg sjelden å vente på folk. Greit å tene litt ekstra, ser den. Skjønt det går jo an å lage et lite unntak et år, der det verken er jobb eller invitasjoner som gjelder men kanskje en frende som blir med på et fest et sted eller du som arrangerer noe? Ah, skjønner hva du mener da, men altså.. ;)

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 4 des. 2011 21:40

Mine nytårsaftener varierer mellem fest og hjemmeaften foran tv'et. I år bliver det dog til noget kostumeparty i dk hos nogle venner - flydt med par og sådan. Lidt trist at være den eneste single i vennekredsen derhjemme :)

Skjult ID med pseudonym :) sø. 4 des. 2011 21:42

Nyttårsaften... aner eg ikkje åssen blir i år. Må avvente. Trulig blir det bakvakt på jobb. I beste fall jaffal... :D

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 22:07 Privat melding

I år blir første gang som singel. Var egentlig det i fjor, men da var bruddet kun noen dager gammelt og ingen visste noe, så vi gjennomførte middag med venner som planlagt og lekte happy couple. I år blir det trygt og hyggelig med søster, familie og gode venner. Jo, jeg er den eneste single, men alene sitter jeg ihvertfall ikke...

Skjult ID med pseudonym tdh sø. 4 des. 2011 22:08

Det må jo bety at du er bedre enn dem alle sammen enigma! Og det er jo ett kjempe-kompliment!
Kanskje mennene tilogmed har sagt det på privaten. Får tolke det positivt for din del!
Hva var linken til profilen din igjen? ;)

Skjult ID med pseudonym Enigma sø. 4 des. 2011 23:21

tdh:
Joda, har fått og får komplimenter, står ikke på det og takker og neier! :p
Tror ikke jeg har nevnt noe her ... eller hintet, som jeg vet *questionmark*. En mistanke om at du er litt ung (for meg), eller at jeg er for gammel (for deg), thank you anyway! :p

(kvinne 38 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 23:21 Privat melding

Har stort sett jobba kveldsvakt nyttårsaften og dagvakt 1. nyttårsdag, så har blitt lite feiring her. I år har jeg faktisk ingen planer. Savner familien max, men de er 160 mil unna, og siden jeg må jobbe julaften og romjula så blir det veldig dyrt å besøke dem for 1-2 dager.

(mann 41 år fra Akershus) sø. 4 des. 2011 23:50 Privat melding

Jeg ser 'Back to the Future'

Skjult ID med pseudonym tdh sø. 4 des. 2011 23:53

Alder er bare ett tall er det ikke det da ;) ( og er ikke du også 29 og noen måneder?? ) Du får prise deg lykkelig nå, ikke ofte det kommer to samme dag fra denne kanten!! ( Bare hyggelig det, godt at en kan glede andre i disse juletider! )
Er nok heller den mentale alderen som gjelder, og der er nok min relativ lav til tider ( blir ikke "voksen" ennå ) - kan jo være positivt eller negativt det!

Du får invitere flere single fra Sukker så får du si fra på jobb at i år blir det fest hjemme!

Skjult ID med pseudonym Enigma ma. 5 des. 2011 00:08

tdh:
Joda, soga seier så ... og begrepet "noen måneder", vel, aner ikke ... hehe. Takker igjen for hyggelige ord - tar det til meg :p
Om du har fulgt med litt, så kunne du sikkert lure på hvor voksen jeg er, liksom. Har begge deler i meg, er veldig leken, samtidig som jeg er tankefull, ettertenksom, liker å fabulere over livet ... de store og små spørsmålene ...

Må nok jobbe, men kanskje en idé en annen gang ... hehe.
Takker av nå og sier god natt til deg og resten av forumfolket!

:-)

Skjult ID med pseudonym 123 ma. 5 des. 2011 00:13

Tenker jeg tar med en champis på jobben til Enigma nyttårsaften.

Så kan vi feire litt i korridorene :D

Skjult ID med pseudonym Enigma ma. 5 des. 2011 00:30

123:

Åh ... det sier jeg ikke nei takk til!
Kanskje en vals også, siden du teller ... un, deux, trois ... :p

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 5 des. 2011 00:36 Privat melding

samme som milla, jeg har jobbet fast annenhver jul og nyttår, og så jobbet ekstra i romjul og nyttår når det ikke var min tur, for jeg liker IKKE nyttår, og da kunne jeg hjelpe de som virkelig likte nyttår ved å overta vakta.. :p jeg liker nyttår da, men IKKE raketter :p *skrekkoggru*

Skjult ID med pseudonym 123 ma. 5 des. 2011 00:38

Jeg tar med mine flotteste dansesko :)

Skjult ID med pseudonym 123 ma. 5 des. 2011 00:42

Uffda nortibia. Raketter er jo halve moroa (i hvert fall å se på).

*lurer på om jeg kanskje skal dope nortibia, akkurat som vi gjorde med hunden vår* :p

Skjult ID med pseudonym Enigma ma. 5 des. 2011 16:07

Stakkars nortibia.
*sender hørselvern til henne* :p

123:
Vi hadde en schæfer som var så "skuddredd". Hun pilte ned kjellertrappa for å gjemme seg, klynket av redsel. Hun var traumatisert av oppveksten i Sørstatene ... ikke beste strøket. Men vi dopet henne aldri. :p

Og forresten (vet det er lenge til) ... men en "sommernatt ved fjorden" hadde vært noe ... *drømmer om blått hav* :p

(mann 32 år fra Oslo) ma. 5 des. 2011 16:14 Privat melding

@***Milla*** Kanskje du kan ta deg en lang helg og reise dit og feire nyttårsaften med familien? :)

Syns alt som har med jul og nyttår er så rart i år, ikke er det snø, ikke er det pisskaldt, liksom ikke helt den jule spiriten som pleier å være, også reiser familien min, (mamma og pappa) til utlandet så blir en rar jul og en rar nyttårsaften.. :/

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 5 des. 2011 16:17 Privat melding

@ 123 og Enigma

Jeg har veldig dårlig erfaring med folk som sender opp raketter.. er vel heller folka som sender de opp jeg er redd for enn selve rakettene :p kan godt sende opp rakettene selv, da går det bra ^^
Men folk som er fulle og så sender raketter etter meg fordi jeg blir forbanna og skjeller dem ut... :/

Skjult ID med pseudonym Enigma ma. 5 des. 2011 16:42

nortibia:
Enig med deg. Dessverre er det promillen som ødelegger. Skulle vært en ekspert som hadde ansvaret, ville vært mye tryggere og et langt bedre show.
Selv har jeg holdt meg til stjerneskudd, de store, synes det er stas. :p

Skjult ID med pseudonym Kevin1985 ma. 5 des. 2011 16:51

Med farger Enigma ;)

Skjult ID med pseudonym Enigma ma. 5 des. 2011 17:21

Kevin:
Farger er fint. Fargerikt fellesskap og feiring! :p