Alle innlegg Sukkerforum

HAALLOO Sukker.no < Problemer med å komme tilbake til opprinnelig side

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Fjomp sø. 4 des. 2011 20:15

Når jeg går inn å leser meldinger, og ønsker å returnere til den siden jeg var på, så går det ikke. Den står fastlåst der og jeg må starte på nytt på startsiden igjen.. Domenet til meldingene mine som jeg ikke kommer vekk fra ser slik ut: http://sukker.no/meldinger#message-tabs=0
Flere som opplever dette?

(kvinne 38 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 20:21 Privat melding

...og chatten virker heller ikke, og my story er umulig å redigere. Den kan heller ikke slettes.... ÆSJ!

(mann 33 år fra Oslo) sø. 1 jan. 2012 19:39 Privat melding

Ja, jeg har også veldig mye problemer her. Chatten fungerer ALDRI! Uansett med hvem jeg ønsker å snakke!
Er lit dårlig tror jeg att sukker.no svarer ikke en gang eller er motivert til å hjlepe eller finne løsninger for pengene dem få fra oss hver mnd.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 2 jan. 2012 15:03 Privat melding

@Aderlass

Hvor har du dog dette fra? Har du et ticketnummer å referere til? Etter det jeg får fortalt her Aderlass fikk du svar i går :)

Skjult ID med pseudonym Hola ma. 2 jan. 2012 15:32

En ting til:
Det hender at jeg blar litt i online-sidene. Når jeg, under "Online nå!" og "alle kvinner" (ikke "beste matcher") har bladd meg frem til f.eks. side 10 - og klikker på en-side-tilbake-pilen, så hopper den ikke tilbake til forrige side, men til førstesiden på "beste matcher" - utrolig irriterende, når jeg alstå har sittet og søkt meg gjennom mange sider.
jeg skriver også under på ts sitt problem. Meldingssiden er fastlåst. Som regel må jeg gå tilbake til startsiden etter å ha lest en mld.. Her har dere litt å pusle med ;)