Alle innlegg Sukkerforum

Feil på matchingen med røyk vs. ikke-røyk?

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 23:40 Privat melding

Plutselig får jeg grått matchtre på flere jeg har kjempegod matchscore i forhold til (95) og bladet "røyk" er gult, og viser således hva som ikke stemmer.

Men - riktignok røyker jeg ikke, og har krysset av på anti som et absolutt krav, men er rimelig sikker på at jeg ikke har sett grått tre noen sinne pga dette, på dem jeg har fått opp på matchscore >70. Og de har vel ikke alle begynt å røyke heller? :-)

"Ingen røyking", vil jeg anta, er av de få ting som en god del har som absolutt krav, også, så så her er det enten noe galt, eller Sukker har endret systemet for matchscore? Eller var det feil før, og har blitt rettet opp nå?

Litt rart også å få score på 95 med en hvor et absolutt krav kræsjer, og rart om det blir sort tre hvis ikke begge kryss av på anti, som et absolutt krav, for det er vel ikke noe problem, så lenge ingen røyker, men den ene kunne ha tålt at den andre røyket litt.

Fint om flere sjekker ut litt profiler, spesielt dem med "anti" på røyk, eller har noen absolutte krav, og sjekker om de også har fått grå trær i det siste. Kan Sukker ha endret på noe i konfigurasjonen her? Noe vi bør vite om, så det ikke oppstår misforståelser?

Synes det er litt feil at hele treet blir grått, i stedet for at kun det aktuelle bladet blir sort, kan jo hende det er en misforståelse ute og går, kan fort vekk være noe man har krysset av feil på i relasjonsprofilen.

Skjult ID med pseudonym Guybrush ma. 5 des. 2011 00:10

Gjelder ikke dette om et av den andres absolutte krav ikke er oppfylt hos deg? At du har barn og den har krav om du ikke må ha det, evt aldersforskjell, evt høyde.

(mann 33 år fra Akershus) ma. 5 des. 2011 00:16 Privat melding

Jeg har en følelse av at disse absolutte kravene filtrerer ut mer enn de burde. Selv svarte jeg midt på treet på røyking siden jeg ikke røyker og ikke bryr meg om andre gjør det, men hvis noen har satt max anti som absolutt krav blir hele treet askegrått. Synes det blir litt feil.

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 5 des. 2011 00:34

Tja, jeg har funnet profiler med match godt oppe på 80, der barn er full krasj.
Kjipt

Skjult ID med pseudonym n ma. 5 des. 2011 00:41

Den med barn kan være kritisk, jeg greide å gjøre den blemma å krysse av, som om det var antallet man ønsket! :-)

Men søren og, ingen ville vel ønske 10 barn, så da måtte jeg oppjustere etter at en jeg skrev med, oppdaget mismatchen, skalaen sier jo ikke noe om antallet barn, så ble det bedre match med dem som ønsket barn omtrent like mye som meg selv.

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 5 des. 2011 16:28 Privat melding

Akkurat på røyk skulle det vært et ja-nei-spørsmål, ikke en gradering fra 1 til 10. Med absolutt krav på anti, vil du også få grå blader med ikke-røykere som ikke er direkte anti i forhold til hva andre gjør og som dermed har krysset av på 4 eller 5. Selv fjernet jeg det absolutte kravet på røyk, selv om jeg fortsatt ønsker kontakt med ikke-røykere, fordi jeg ikke vil ekskludere ikke-røykere som tåler andres røyk bedre enn jeg. Hadde vært bedre om det punktet hadde vært et enten-eller.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ma. 5 des. 2011 16:36

Absolutt krav er litt dumt å bruke, for da forsvinner folk som du ikke nødvendigvis matcher dårlig med, som elisa er inne på. Så vidt jeg har skjønt, så må den andre - ved absolutt krav fra deg - ha krysset av +/- ett punkt (til høyre eller venstre) for det du har krysset av for. Hvis ikke blir de 'borte'.

Jeg skjønner dog ikke hvordan du kan ha 95 i matchtall med noen du har nesten helgrått tre på? Mener du at du har hatt 95 poeng med dem før, men at de nå plutselig er grå og under 70?

Jeg har satt Røyk på Anti og Svært viktig. Det får holde.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 5 des. 2011 16:42 Privat melding

Niks, var blitt grått og viste fortsatt score på 95!

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ma. 5 des. 2011 16:48

Ok, da må det vel nesten være en teknisk leif. Dersom de eller du har utelukket deg/dem med et absolutt krav, så skal dere jo ikke fremdeles ha en strålende match(!).