Alle innlegg Sukkerforum

Linker i tråd

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Aust-Agder) ma. 5 des. 2011 20:03 Privat melding

Er det bare hos meg linkene folk poster ikke er klikkbare, men må kopieres og limes inn?

Skjult ID med pseudonym Jepp ma. 5 des. 2011 20:19

Nei, det funker bare ikke bedre her inne. Det vil si, med Firefox som jeg bruker (og sikkert noen andre nettlesere) holder det å markere hele adressen, høyreklikke, og velge Åpne i nytt vindu eller fane.

Har lagt merke til at enkelte adresser folk poster har et mellomrom i seg som ødelegger linken litt (må bare fjerne mellomrommet); vet ikke hva dét kommer av.

(mann 44 år fra Aust-Agder) ma. 5 des. 2011 20:31 Privat melding

Takk, trodde først det var pga. Ipad. Men så at det var det samme med firefox og chrome også.

Skjult ID med pseudonym tdh ma. 5 des. 2011 20:36

Er mest sannsynlig en programmeringssak, dersom ett eller annet tegn ikke er lov som input, byttes det gjerne ut med mellomrom, evt fjernes. Kan være noen spesialtegn som kan tolkes som forsøk på SQL inject angrep osv for å beskytte databasen. Er litt forskjellig hvordan dette tolkes. Evt at det er output som gjør at linjeskiftet vises som ett mellomrom.

Er "vanlig" at man ikke viser linker direkte, evt viser en advarsel før man klikker dem grunnet sikkerhet. Da om noen skulle linke til en side med ondsinnet kode etc.

Litt mer tungvindt, men sikrere :)

(mann 44 år fra Aust-Agder) ma. 5 des. 2011 20:44 Privat melding

Skjønner jo at det er fare for at bestemor i vanvare kan klikke på en link til donkeyporn.com, men kanskje det kunne vært en option et sted for å kunne få linker klikkbare?

Skjult ID med pseudonym morradi ma. 5 des. 2011 21:23

*flirer @wide
donkeyporn.com!! :D artig du var!
Er forøvrig enig med deg, at det er en uting at linker ikke er klikkbare. Da gidder i hvertfal morradi ikke å kopere og lime inn alt mulig. Veldig synd i tråder hvor det lenkes til masse musikk f.eks.

(mann 44 år fra Aust-Agder) ma. 5 des. 2011 21:37 Privat melding

Nettopp, nå sjekket ikke jeg om det faktisk var en site med adressen jeg nevnte over, beklager i etterkant hvis den var operativ.

Skjult ID med pseudonym morradi ma. 5 des. 2011 22:18

Du kan hive deg rundt og kjøpe domenenavnet! (klarte ikke å dy meg, måtte sjekke!)