Alle innlegg Sukkerforum

Til dere som blokker når dere ikke får svar umiddelbart

Vis siste innlegg
(mann 40 år fra Oslo) ma. 5 des. 2011 20:09 Privat melding

Jeg har ikke vært her inne spesielt lenge, men lenge nok til å tro at jeg har sett på samtlige profiler på sukker minst to ganger.
Hittil er det ikke mange som har vekket interesse, men ganske tidlig i medlemskapet mitt fant jeg to som tydelig skilte seg ut fra mengden.
Etterhvert klarte jeg å psyke meg opp til å sende melding også. Selvsagt ble det slik at jeg skrev noe vås, trykka send, og _så_ gikk igjennom og angra på at jeg ikke hadde gjort en bedre jobb enn hva jeg hadde gjort i forkant. Men gjort er gjort, og meldingen var sendt.

Og så skjedde det som vi alle leser så mye om her på forumet: Ingenting. Null respons. Omtrent som forventet.
Etter en stund hadde jeg sendt melding til hun andre også, men der kom det heller ingenting tilbake. Alt er med andre ord som det skal være.

Så, to uker etter at jeg sendte melding til den første profilen, dukka det faktisk opp et svar. Og tilogmed et vennlig, imøtekommende svar! Jeg var helt sjokkert!
Dette hadde jeg jo lest at ikke var mulig. Ikke litt engang!

Så, om det ikke var nok, så hadde det akkurat passert en måned(!) siden jeg hadde sendt melding til hun bak den andre profilen, da det jaggu ramla inn et svar fra henne også! Hun beklaget at hun var usannsynlig treig til å svare, men at hun gjerne ville høre mer fra meg om jeg ikke hadde gått lei av å vente.

Har jeg funnet en bug i systemet her, som gjør at det faktisk går an å få svar fra de man faktisk ønsker å bli kjent med?
Jeg er ihvertfall -veldig- glad for at jeg aldri har benyttet meg av den utålmodige blokketeknikken som tydeligvis praktiseres av andre her inne, for da hadde jeg aldri fått høre fra de to som jeg definerer som de hittil sterkeste personlighetene på systemet her så langt.

Moral: Man blokker ikke folk man ønsker å bli kjent med med. Akkurat det høres jo bare logisk ut, men tydeligvis ikke for alle.

(mann 44 år fra Aust-Agder) ma. 5 des. 2011 20:12 Privat melding

Dette er mest sannsynlig en glitch i matrixen, du vil nok bli fjernet av sukker etter kort tid.

(kvinne 41 år fra Buskerud) ma. 5 des. 2011 20:13 Privat melding

Jeg ble blokkert av en jeg ikke rakk og svare, da ble jeg sur!

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 5 des. 2011 20:15 Privat melding

Må være rask på labben vettu Dize, ellers forsvinner godbitene ;-) hehe

Skjult ID med pseudonym Jepp ma. 5 des. 2011 20:16

Jeg har ikke vært på den enden av det, men jeg har da faktisk selv etter en tid gått over f.eks. de jeg har fått hjerte fra en gang, eller kanskje sendte et par meldinger med som bare kokte bort, og tenkt som så at "Hun der var jo faktisk en innmari ålreit dame, fikk jeg inntrykk av", og så sjekka profilen igjen og kanskje sendt en melding.

Kan vel også hende at noen må "gjøre seg ferdig" med noen de dater, før de etterpå går igjennom de de har fått melding etc. fra, og tar opp kontakten.

(kvinne 41 år fra Buskerud) ma. 5 des. 2011 20:17 Privat melding

Neida..godbitene de har skjønt det de, så jeg tror ikke jeg går glipp av så mye. :-P

Skjult ID med pseudonym tdh ma. 5 des. 2011 20:20

Den første tanken er vel at når svaret kommer så sent så er man ikke akkurat veldig interesant, og dersom meldingene var lest for 1 mnd siden så ville jeg personlig tolket det som veldig lav interesse, evt at du var nummer XXX ( ikke tenk koffert nå ) i køen og at man like greit kan blokkere og gå til neste.

Det er jo kjempehyggelig at du har fått svar :-) Lykke til!
Så kanskje vi får smøre oss med noe mer tålmodighet, vi har jo evigheter til rådighet :p

Kanskje man skal sende 50 meldinger på ett par dager, med noe fra profilen selvfølgelig. Da kan du banne på at du får så mange svar at du ikke kan svare alle igjen. Men sender du noen få av gangen, ingenting :p

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 5 des. 2011 20:23

To uker? Greit at en gir folk litt mer enn 24 timer på å svare, men to uker!?
Hun hadde nok vært blokkert etter en uke, for innen da hadde jeg nok gitt opp alt håp om at hun var interessert.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 5 des. 2011 20:23

Jeg har opplevd det samme selv, skjønt den gangen det tok tre måneder fra jeg sendte en melding til jenta svarte mistet jeg interessen. Men så sent som i sommer var jeg ute med en jente som trodde hun var den som hadde kontaktet meg først, og ikke hadde fått med seg at jeg hadde sendt henne en førstemelding et par måneder tidligere også som hun ikke svarte på. Så dumt å blokkere folk bare fordi de ikke svarer ja, i det minste ikke første gangen. Men hvis du har sendt jenta si tre meldinger i løpet av et halvår eller et år og hun ikke har svart på noen av dem, da er det vel ikke noe vits å ha henne på onlinlista mer tenker jeg. Eller hvis du allerede har datet henne og hun dumper deg for å sjekke ut ting med en annen eller gi eksen en ny sjanse. Jeg vet det funker for noen å vente sånn og la jenta komme tilbake når hun eventuelt selv er klar (dvs når det ikke fungerte med han andre), men det fungerer ikke for meg.

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 5 des. 2011 20:36

Ja!! Jeg kunne ikke vært mer enig. Jeg bruker selv gjerne bortimot en halv evighet på å svare. Det er som regel på grunn av at jeg synes de første meldingene er så kjedelige. Det er altså ikke fordi jeg har kategorisert personen som uaktuell og alt det der, men fordi jeg ikke kan forfra de første bli kjent med-meldingene. Svarer jeg på en, så dumper det som regel ned et brev til rett etterpå. Det orker jeg ikke alltid, så da utsetter jeg gjerne å svare til jeg har tid og lyst. Sånn er det med den saken :)

Skjult ID med pseudonym tdh ma. 5 des. 2011 20:38

Godt innspill paraply, greit å ha i bakhodet! Ser at man kan jobbe litt mer med tålmodigheten.
Og sånn som tilbakemelding, da er det jo bare å avtale en treff, så slipper du alle meldingene :p

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ma. 5 des. 2011 20:39 Privat melding

dette er sånn internett - stress-syndrom, hvis en må vente mer enn 15 sekunder, så gir en opp
verst for de som sliter med det, de klarer bare å hoppe rundt som lopper på jakt etter øyeblikkelig svar

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 5 des. 2011 20:55

Men det må jo gå begge veier da. Dumt å bli sur bare fordi noen svarer, men ganske dumt å bli sur hvis noen har mistet interessen etter å ha ventet i tre uker også...

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 5 des. 2011 21:06

Generelt er det vel ganske dumt å bli sur over ting som skjer på nett. Heh :)

Skjult ID med pseudonym tdh ma. 5 des. 2011 21:13

@Paraply: Man tar da ikke ting på nett seriøst gjør man vel? Er vel ikke det at man blir sur som gjør at man blokkerer, er jo for å beskytte seg mot seg selv og en alzheimer light, så sender man ikke en melding i uken til personen :p Eller kanskje det er noen som liker det også? Det skulle tatt seg ut!

Skjult ID med pseudonym mmmmmmm ma. 5 des. 2011 21:13

Jeg brukte en gang over en uke på å svare. Var usikker og tenkte etter et par dager at nå er nok det toget gått. Da jeg ikke kunne få denne mannen, med de snille øynene, ut av hodet mitt, dristet jeg meg til å svare. Han ble bare glad og syntes ikke det gjorde noe. For å gjøre en lang historie kort så ble vi et par. Vi hadde det knall den tiden vi var sammen, men det var dessverre ikke ment to be. Jeg tenker at jeg har god tid og forventer ikke å få svar med en gang. Ser på det som en god egenskap også hos ham, om han tåler å vente. Den som venter på noe godt....

Skjult ID med pseudonym tdh ma. 5 des. 2011 21:16

han dør mens han venter ;)

Skjult ID med pseudonym mmmmmmm ma. 5 des. 2011 21:21

Kanskje det beste er å slutte å vente da, og heller bare se hva som skjer ;)

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 5 des. 2011 21:28

@tdh

Tja. Jeg vet ikke hva "man" gjør, men jeg gjør det ikke :)

Skjult ID med pseudonym fjesløs ti. 6 des. 2011 02:55

Dize: Han du ikke rakk å svare før du ble blokkert: ble du mest sur fordi du på sett og vis ble "rejected"? :p

(mann 44 år fra Oslo) ti. 6 des. 2011 22:15 Privat melding

Grattis til TS, men jeg kommer uansett ikke til å endre mine blokkeringsvaner.

Den tiden jeg ikke blokkerte noen så fikk jeg aldri noen positiv respons 3 dager eller mer etter at meldingen var lest. Det hendte jeg fikk en og annen melding av typen "Nice try, goodbye!".

Det rimer dessuten godt med slik jeg tenker selv. Dersom jeg er interessert så svarer jeg forholdsvis raskt. Kanskje ikke med en gang etter jeg har lest meldingen, men neppe mer enn et døgn senere. Lar jeg det gå 3 dager eller mer etter jeg har lest meldingen, så er det fordi jeg ikke er interessert. Jeg har egentlig ikke lyst til å svare og dessuten funderer jeg på hvordan jeg skal svare hyggelig uten å samtidig innby til mer dialog.

(mann 37 år fra Vestfold) ti. 6 des. 2011 22:21 Privat melding

bedre å blokkere enn å vente på svar i 14 dgr eller mer,,,,,mest sannsynelig så var du en av de mannfolka langt bak i køen av å få svar pronto......

men det er hva jeg mener......lykke til....:)