Alle innlegg Sukkerforum

Bra Dame..:)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rosenknopp ti. 6 des. 2011 18:49

Er både,søt,varm,omsorgsfull,snill,selvstendig og har et stort hjerte. Det er så vanskelig å bli sett for den du er, de siste fem årene,har jeg vel ikke visst helt hvordan jeg skulle gå frem. Får å få et seriøst forhold bør man jo få mannen til å jobbe litt ekstra for deg.Kan det overhode bli et forhold av å ha for tidlig sex?. Spørr mennene her inne.Lurer på hvordan dere tenker..;-D

Skjult ID med pseudonym banditten ti. 6 des. 2011 18:56

Hvorfor skal han arbejde lidt ekstra for dig? Hvorfor skal du ikke arbejde lidt ekstra for ham?

Skjult ID med pseudonym mann ti. 6 des. 2011 19:04

Hmm? Skal mannen jobbe ekstra for deg?

Vet jo ikke hvor gammel du er, men den der tror jeg har gått ut på dato.....

Et forhold bygger vel på felles fysisk tiltrekkning og kjemi samt felles gjensidige følelser og respekt for hverandre?

Når det gjelder sex, tror jeg ikke det kan være for tidlig, så lenge begge er fysisk tiltrukket av hverandre og føler det riktig.

Skjult ID med pseudonym Rosenknopp ti. 6 des. 2011 19:04

@banditten. For å bli kjent ordentlig og for å kunne se om han virkelig liker meg. Vanskelig å jobbe ekstra for en kar som bare vil hoppe til køys med deg,da har jeg fått følelsen av at jeg maser. Hvis en mann virkelig liker deg,jobber han vel for det?eller?.

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 6 des. 2011 19:04

Mitt lengste forhold som varte i 5 år, var med ei jente jeg hadde sex med første gang vi traff hverandre ;)

Skjult ID med pseudonym Rosenknopp ti. 6 des. 2011 19:08

@mann.ja sant det!.Mulig jeg er utrolig gammeldags ?. Kanskje jeg er helt på jordet faktisk..hm. Han trenger Ikke jobbe seg i hjel,men bli kjent litt kanskje??

Skjult ID med pseudonym Rosenknopp ti. 6 des. 2011 19:10

@ Mort1. Ja kanskje det går allikevel!..:-D

Skjult ID med pseudonym Rosenknopp ti. 6 des. 2011 19:17

jeg har bare lest at du skal ikke gi han "alt" for tidlig.

Skjult ID med pseudonym mann ti. 6 des. 2011 19:18

TS

Tror ikke du bare er gammeldags, men har ett litt feil syn på hvordan et forhold blir til, og bør være...

Et forhold handler ihvertfall for meg om samspill, kjemi, kommunikasjon, og hvis sex er ødeleggende bør du kanskje vurdere å forbli singel?

(mann 38 år fra Østfold) ti. 6 des. 2011 19:19 Privat melding

Ikke tro på alt du leser.

Skjult ID med pseudonym TheWayItIs ti. 6 des. 2011 19:31

Kan jo svare for meg selv. :)

- Kan godt jobbe litt jeg, men interessen må først vises og tennes. Om du spiller litt "hard-to-get", men legger det opp med litt flørt og lekenhet, så er jeg med. Men har ikke sansen for spill ala "vent så-og-så lenge før du svarer", eller "fremstå som lite interessert". Misliker - uansett scenario - følelsen av å bli tatt for gitt eller kaste bort til. Om noen ikke er interessert så sier det det nærmest aldri heller rett ut, man skal kunne skjønne slikt selv ut fra hvor lang tid det tar før svar kommer, hva slags tone de har, om det kommer spørsmål i retur, osv osv. Å spille spill kan kanskje funke ansikt til ansikt, hvor man kan bruke kroppspråk o.l., men på nett er ting allerede komplisert nok som det er.

- Om man bør vente med sex? Dette er selvfølgelig subjektivt, men jeg mener både-og. Hvis hun gir inntrykket av at det er litt eksklusivt å ha sex med henne, trekker jeg kvalitets-slideren litt opp (da jeg er litt slik selv også). Men samtidig er iallefall jeg slik at dersom det skal ventes i en evighet, planlegges slik at det skal være perfekt, osv. osv. så mister jeg mye av den seksuelle interessen på veien. Og det er _ikke_ bra det heller. Egentlig koker det ned til om man får følelsen av at det oser "kvalitet" av personen eller ikke, og det har jeg nok dannet meg et inntrykk av før det kommer til sex'en.

Skjult ID med pseudonym Jepp ti. 6 des. 2011 19:32

Ok, så det du spør om er om det ikke lønner seg å "holde tilbake" en stund med sexen, slik at han må "jobbe litt" for å komme så langt?

Hmm... Jeg tror ikke du kan forsikre deg mot at han bare er ute etter sex. Det KAN være noe i at man bør vente litt, ihvertfall ikke ha seg på første date, fordi dersom han fortsatt viser interesse etter en stund, så kanskje det ikke bare er sex han er ute etter.

MEN. Her kommer jo et par ting inn. For det første kan det godt hende han kun er ute etter sex selv om han "holder ut" i noen uker, og at han når han endelig har hatt sex med deg har oppnådd det han ville - det kan du aldri vite helt sikkert tror jeg. For det andre kan det hende han IKKE er bare ute etter sex, men at han oppdager, når dere endelig har sex, at du var noe helt annet enn det han er ute etter, og dermed gjør det slutt allikevel. Og at du derfor i ettertid TROR at han bare var ute etter sex.

Ikke lett dette her. Du må rett og slett bare finne en som vil ha deg, akkurat DEG. Hvordan vet du det? Nei, det vet ikke jeg.

Skjult ID med pseudonym rosenknopp ti. 6 des. 2011 20:02

Bra svart alle,jeg skal tenke over alt dere skriver.Veldig nyttige tips..:-D

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 6 des. 2011 20:18 Privat melding

Å ha tidlig sex kan være det rette, og det kan være feil. Avhenger av hvem du er av personlighet, og hva sexen gir deg. Sexen er ikke avgjørende for videre fremdrift. Så hopp i det å ha sex så raskt du vil.

Matcher du med motparten av personlighet, og sexen gjør det samme så er det lite sannsynlig at sex første natta skremmer noen. Da vil man jo ofte ha mer av begge. Men om en slår feil, så er veien kort bort...

Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 6 des. 2011 20:40

Sex tidlig ødelegger alt for meg altså. Så hvis jeg merker at du er hypp på litt sengevals før vi har datet i 5-6 måneder så er det slutt på sekundet, samme hvor bra dame du måtte være! :P

Skjult ID med pseudonym Rosenknopp ti. 6 des. 2011 20:50

Så konklusjonen er at vi er forskjellige alle sammen og bare må prøve oss frem litt?. Kjenne på det,ta det som det kommer?

Skjult ID med pseudonym Rosenknopp ti. 6 des. 2011 20:51

@Powpow..hehehehehe;)

(mann 43 år fra Oslo) ti. 6 des. 2011 21:29 Privat melding

@Rosenknopp: Det fins ingen fasit til hvordan lykkes med dating, om du lykkes eller ei er det du som legger premissene for.

Skjult ID med pseudonym kv33 on. 7 des. 2011 21:17

Som det nevnes over: her er det ingen fasit. Man kan ha sex med noen første kveld og likevel ende opp som par, og man kan vente i uker og måneder og likevel ikke ende opp som par. Det store spørsmålet er egentlig om man er en bra match og at begge faktisk synes det.

Men:
- en del gutter/menn vil nok kunne komme til å synes du var et litt for "lett bytte" og verdsette deg mindre om du går til sengs med dem for raskt - selv om det ikke gjelder alle.
- med hensyn på de som bare er ute etter sex, så gir de fleste opp ganske kjapt når de ser at du ikke er et "lett bytte". Ved å vente en stund kan du dermed beskytte deg selv mot dem, dersom du ikke ønsker å gå til sengs med noen som kun er ute etter sex.

Skjult ID med pseudonym banditten on. 7 des. 2011 21:22

@Rosenknopp - hvis du rammer ind i en mand som mig og jeg tilfældigvis opdager at du får mig til at "arbejde for det", så ville jeg gå fra dig på sekundet.

Istedet for at du er så obs på hvad alle andre gør, hvorfor gør du ikke bare det som føles rigtigt for dig i situationen du sidder i?

(mann 35 år fra Oslo) on. 7 des. 2011 21:28 Privat melding

Kan ikke noe for det, men for tidlig sex ødelegger for min del. It just does!

Skjult ID med pseudonym MrAsshole on. 7 des. 2011 21:33

Når man har sex har jo ikke en dritt å si, bare begge parter er komfortable med det.

Det som har noe å si for at det blir noe forhold, er *SHOCKING SHOCKING* at man liker hverandre og er tiltrukket av hverandre. :D

Og, å spille hard to get er veldig kort-tenkt, fordi ja - det kan nok ofte funke for å få noen mer interessert. Men interessen må uansett vedvare for at det skal være noe vits (hvis det er et varig forhold du er ute etter). Jeg vil mye heller møte en jente som er så herlig, at jeg vil ha henne nettopp på grunn av det, enn en jente som jeg vil ha bare fordi jeg ikke kan få henne (og all den ekstra frustrasjonen det medfører).

Kort versjon: jobb heller med å bli en mer awesome person, enn å lene deg på "triks", som å spille kostbar.

true story, bro.

(mann 47 år fra Oslo) on. 7 des. 2011 21:49 Privat melding

Hva legger du i "å måtte jobbe litt ekstra"? Har ingen problemer med å måtte vente i forhold til sex, foretrekker faktisk det framfor å hoppe rett i høyet. Men hvis å måtte jobbe litt ekstra betyr at dama spiller kostbar og uinteressert for å sjekke hvor interessert JEG er, er det ugjenkallelig kroken på døra for min del.
Jeg er tross alt førti, ikke fjorten.

Skjult ID med pseudonym |-|-|-|-| to. 8 des. 2011 12:40

Jeg vet ikke om for tidlig sex kan sette en stopper for et forhold, men ryktene sier at for tidlig utløsning ikke er så påppulært.

(mann 57 år fra Oslo) to. 8 des. 2011 12:49 Privat melding

For tidlig sex har hittil ikke betydd noe for hvor lenge jeg har ønsket å bli i et forhold. Altså har det enten ikke vært for tidlig sex, eller det har ikke vært jeg som har definert når forholdet skulle slutte.

Skjult ID med pseudonym mann33 to. 8 des. 2011 13:04

TS

Det er absolutt greit å holde igjen litt ja, jeg for min del tenker i alle fall ONS hvis jenta blir med til sengs første kvelden, men ikke overdriv. Du må vise aktiv interesse tilbake, i det minste for meg, for ellers tenker jeg bare at du trolig ikke er interessert og da er det jo rimelig håpløst og skuffende og fortsette å prøve seg. Eller at du driver med et spill jeg ikke gidder å være med på. Jeg tror de fleste menn med et minimum av erfaring klarer å skille mellom det at dama holder litt tilbake for at det ikke skal gå for fort, men er interessert, og det at dama spiller kostbar og uinteressert som en del av et spill. Eller faktisk er lite interessert. Skjønt noen ganger blander man kanskje sammen de to sistenevnte. Resultatet er imidlertid det samme, den eneste forskjellen måtte være hvorvidt jenta faktisk blir skuffet eller ikke når mannen slutter å prøve seg.

For å illustrere hva jeg her mener med å vise "aktiv interesse tilbake", så kan du jo godt gjøre deg litt vanskelig å be ut hvis du synes det går litt for fort i svingene eller du bare rett og slett ikke har tid, men da bør du også være blid og positiv i avvisningen og helst komme opp med et alternativ til et senere tidspunkt, eller i det minste uttrykke det klart at du gjerne blir med en annen gang og lage en slags intensjonsavtale om det. Hvis ikke tenker i alle fall jeg at det var en avvisning og vil trolig ikke spørre igjen, i alle fall hvis det er første gangen jeg spør en ny jente. Å håpe at jeg skal ville "jobbe litt ekstra" i form av å spørre gjentatte ganger inntil du sier ja, det vil ikke fungere på meg. En eller kanskje to ganger er maks, etter det er et nei et nei. Det er tross alt ikke så morsomt å bli skutt ned når man forsøker seg.