Alle innlegg Sukkerforum

Profilhjelp på Sukker!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sukker.no on. 7 des. 2011 12:09

For de lure har vi nå introdusert profilhjelp på Sukker. Mye fint der.

http://sukker.no/profilhjelp.html

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 7 des. 2011 12:23 Privat melding

hehe genialt ^^

Skjult ID med pseudonym Søtstoff on. 7 des. 2011 12:32

Blir det ulovlig med de gode, gamle "Hjelp meg å flikke på profilen min"-trådene her nå, da? Greit å vite så ikke folk blir kasta ut for brudd på et vagt og tåkete regelverk igjen, mener jeg.

Skjult ID med pseudonym nortibia on. 7 des. 2011 12:44

det er jo bare en ekstra tjeneste, en MÅ jo ikke bruke den.. den er jo bare fra et profesjonelt ståsted, synes det er helt greit jeg, og tror fremdeles at det er helt greit å gi råd i trådene også :)

(mann 32 år fra Telemark) on. 7 des. 2011 13:19 Privat melding

Høres ut som en grei tjeneste ;) Men for oftest vet man jo hvor man ligger hen i forhold til sine konkurrenter.
Men for dem som ønske det. Vær så god

(mann 43 år fra Oslo) on. 7 des. 2011 13:22 Privat melding

Høres ut som en helt grei måte å gjøre det på, er ikke allverdens dyrt heller akkurat.

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 7 des. 2011 13:52

Hmmm... Artig tiltak. Dog ønsker jeg ikke akkurat å betale 99,- for å bli fortalt at det ikke finnes noe håp. :P

(mann 32 år fra Oslo) on. 7 des. 2011 17:12 Privat melding

Det lureste en kan gjøre er å få en vurdering av gjengen fra forumet...og det er gratis!

Skjult ID med pseudonym mann on. 7 des. 2011 21:02

Great.. da blir det enda vanskeligere for de av oss som faktisk klarer å skrive en ok profil

Skjult ID med pseudonym :D on. 7 des. 2011 21:18

Interessant. Da prøver jeg det. :)

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 7 des. 2011 21:22

Uten å ha lest meg opp på dette tilbudet, gjetter jeg meg til at dette er et tilbud kjemisk fritt for dette fantastisk diffuse begrepet "personlighet". Kall det gjerne "menneskelig feilbarhet" forresten.
Jeg skulle kanskje villet hatt ei dame med personlighet. Og: mye, mye viktigere; hun skulle elsket min!

Hvis dette kan hjelpe noen i å oppnå kontakt med noen andre, så er det flott. Jeg er bare redd at dette, i beste fall, vil skape urealistiske forventninger og misforståelser.

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 7 des. 2011 21:33

Jeg har lest linken. Ulikt meg, men sånn er livet; forskjellig.

Og dere har med bildehjelp. Det er jo i bildet alt begynner, og da synes jeg det er ørlitegrann bedre.
Fremdeles synes jeg dette ikke er optimalt, men har større tro på at dette tilbudet er verd risikoen (ikke den økonomiske) nå.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 7 des. 2011 22:23

Dessverre så tror jeg at dette er et bra tilbud. Tross alt handler jo nettdating om å markedsføre seg selv, og da er det greit å ha en markedsføringsspesialist. Håper bare ikke dette betyr at profilene blir alt for like.

Og, jamfør overskriften på sida, særskrivingsfeil trorr jeg fortsatt man må jobbe for å korrigere selv...

(mann 32 år fra Hordaland) on. 7 des. 2011 22:26 Privat melding

Hm, da kan det jo fort bli vanskeligere å utelukke damer med skrivefeil i profiltekstene sine.

Skjult ID med pseudonym Frosken on. 7 des. 2011 22:56

Vet av erfaring at det ikke er lett å velge det mest tiltalende bilde, og det å skjønne hvordan damene tolker det jeg skriver er nesten værre så tror jeg må prøve dette.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) to. 8 des. 2011 00:51 Privat melding

En flott mulighet. :) kanskje man må prøve det ut.

Skjult ID med pseudonym ken lø. 10 des. 2011 09:07

Da venter jeg på total makeover innen jul! Sendte inn fem forskjellige bilder så nå får vi se hvem det blir

(mann 37 år fra Vestfold) lø. 10 des. 2011 09:14 Privat melding

Jaa! Jeg tror jeg absolutt skal putte inn mer penger et sted jeg vet jeg ikke får noen respons av noen jeg ser på som akseptable(faktisk mange som ligger i denne kategorien om tomsinger lurer på det)

Skjult ID lø. 10 des. 2011 09:52

Tomsinger. Pen karateristikk.

(mann 37 år fra Vestfold) lø. 10 des. 2011 10:06 Privat melding

Skal jeg måtte kalle mennesker for det jeg virkelig mener så burde dere passe dere, tror ikke det finnes så mange stygge ord ennå ;)

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 10 des. 2011 10:19

Jeg er som alltid litt nysj... Hadde vært fint med en egen tråd etterhvert, hvor de som har fått sukker til å pusse på profilen kan vise seg litt frem. Det hadde bært gøy å kunne sammenligne ulike profiler som har fått profilhjelp - jeg har jo en bitteliten følelse av at profilene kan komme til å minne ganske mye om hverandre...

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 10 des. 2011 10:41

Det jeg tenker er at det spørs litt hvordan det gjøres.

Klart det kan være en fordel å fjerne et bilde eller to som man selv ikke har reagert negativt på men som kanskje andre gjør, eller fjerne setninger som kan vitne om litt dårlige antenner, eller fjerne detaljer om en selv som er unødvendig å nevne, eller vaske språket og grammatikken etc.

Men det er jo en fare for at "produktet" som kommer ut i andre enden ikke er deg selv. Dersom noen f.eks. er veldig opptatt av at den andre skal uttrykke seg godt og korrekt språklig, og profilen er "renset" for feil der, så gir det egentlig et feil inntrykk (bare et lite eksempel).

Jeg har gjort det litt sånn etterhvert at jeg med vilje har lagt inn bilder jeg ikke er helt fornøyd med og nevnt ting i teksten jeg skulle ønske var annerledes fordi det bedre gjenspeiler den jeg er - når det gjelder bildene så vil jeg helst ikke bare vise et glansbilde som rakner når den andre en dag får se meg i virkeligheten.

I tillegg så ser jeg ikke poenget med å få flere brev fordi det er noe jeg har fjernet fra profilen, som er en del av meg. Det som skjer da, er at vi skriver noen få meldinger frem og tilbake, til vi når det punktet da vi blir såpass kjent at jeg forteller det som jeg hadde stående i profilen - og dermed blir det stille fra den andre kanten. Da har vi begge kastet bort tiden.

Så... egentlig et positivt tiltak for en del, men jeg ser ikke noe poeng i å lage en 'plastic fantastic' versjon av seg selv, ihvertfall ikke i lengden. Så jeg håper det bare er en veiledning og en viss heving av standarden, uten at profilen mister særpreget til personen.

(mann 37 år fra Vestfold) lø. 10 des. 2011 10:50 Privat melding

@Egentlig
Så...om jeg har lyst på et kvinnfolk så burde jeg lage skrivefeil inniblant for ikke å få kvinnfolka til å tro at de er dummere enn meg??? Men heller tro at de er så smarte at de kan styre hele showet mens det egentlig er jeg som gjør det?`???
Er alt jeg har hørt om kvinner feil da?? Trodde noen hadde lyst på menn som har gjensidig respekt, men ok...skal ta dette til meg så skal jeg komme tilbake 100% forbedret ok?

(mann 37 år fra Vestfold) lø. 10 des. 2011 10:53 Privat melding

Har vurdert det en liten stund, men må virkelig ha mer tid...klarer ikke alt så raskt som dere tror...selv om jeg er såpass intelligent :P

(mann 37 år fra Vestfold) lø. 10 des. 2011 10:55 Privat melding

Nå tror jeg jeg har funnet ut av det :D

"Meg": Hey Barbie! Wanna go for a ride???
"kvinner": Sure Ole Bjørn!! :D

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 10 des. 2011 11:03

@egentlig

Jeg bestilte selv profilhjelp i går kveld, jeg må jo finne ut hva i alle dager det er som selges. Det nettopp av den grunn at jeg ikke tror sukker kan tilføre noe til alle og enhver. Min profil inneholder alt annet enn den jevne sukkerkvinnes profiltekst, og jeg er ikke ute etter noen standardisering. Det er morsomt å se hva denne hjelpen innebærer likevel, og for all del, de glimrer til med et gullkorn av et tips så kommer jeg til å bruke det :)

Skjult ID lø. 10 des. 2011 18:30

@Gaia
"Skal jeg måtte kalle mennesker for det jeg virkelig mener så burde dere passe dere, tror ikke det finnes så mange stygge ord ennå"
Tror du det å basunere ut slike holdninger med bilde og alt er smart? Har ikke lest profilen din, men hvis den avslører tilsvarende antenner så kanskje du har bruk for den profilhjelpen?

Skjult ID med pseudonym Retallion sø. 11 des. 2011 17:19

Har denne tjenesta no gått frå å koste 99kr til å koste 349kr? Det er vel ein økning som er ganske mykje meir enn "litt dyrare pga pågang"? Eller?

Å gå frå å koste 99kr til f.eks. 199kr er ein ting, men 349kr? Litt drøyt kanskje?

Skjult ID med pseudonym elisa sø. 11 des. 2011 17:49

Paraply: Så fint om du senere skriver litt om hva slags tips du fikk, og hvilke endringer du evt. syntes var nyttige. :)

Skjult ID med pseudonym tdh sø. 11 des. 2011 17:59

Paraply: Og ikke minst linker til profilen så vi kan se resultatet :p

Skjult ID med pseudonym sukker.no sø. 11 des. 2011 18:48

Åpningsprisen på 99 var en sterkt rabattert pris, da dette er en kvalitetstjeneste som tar en stund å utføre for Maren. Pågangen har vært så stor at vi har vært nødt til å skru opp prisen for at hun skal rekke å ta unna. Litt usikkert, men muligens har hun nok å gjøre frem til jul nå. Fortsatt kommer det flere.

Det er viktig å få med seg at Hun ikke vil skrive tekster for folk. Det er en viktig forskjell mellom dette og det å guide/rettlede.. Profiler som er gjennomgått skal selvfølgelig ikke bli like, for målet er å unngå ting som man uheldigvis har skrevet/eksponert som vil tolkes negativt. Folk er kritiske på nettet og det er fot gjort å tråkke feil i den harde konkurransen. Det er ikke få som har blitt oversett pga tilfeldigheter. Slike unødvendige ting er uheldig både for sukkerbrukeren og Sukker så derfor har vi satt i gang dette :-)

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 11 des. 2011 20:06

Da er det bare å vente til etterspørselen roer seg, tydeligvis.

For meg er uansett ikke problemet at folk tolker ting feil, det er at de ikke går inn på profilen min i første omgang. Men der er det kanskje ikke så mye Sukker kan gjøre?

Skjult ID med pseudonym Retallion sø. 11 des. 2011 20:27

@Neptun

Det blir nok billigare etterkvart igjen ja, men kor lenge kosta det 99kr, var det ein eller to dagar? Hadde det no gått 1 veke, men dette her var litt i kjappaste laget å sette opp prisen så mykje spør du meg. At etterspørselen kom til å bli stor, vel DET kan ikkje ha vore noke stor overraskelse.

Når det gjeld det andre du tar opp så kan eg sei at eg har samme problemet, det som står skreve i profilen er ikkje så veldig vanskelig å tolke, men å få folk inn på profilen i utgangspunktet er det mykje verre med.

Skjult ID med pseudonym Alex sø. 11 des. 2011 20:33

Det står at hun også hjelper til med å finne det beste bildet så da er det vel bare å fyre løs og sende inn det man har og håpe på flere klikk inn på profilen. Jeg meldte meg på dag tidlig og håper på svar før ribba står på bordet.

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 11 des. 2011 20:33 Privat melding

Hun Maren gjør meg vel ikke høy og mørk for 349kr. så jeg er veldig skeptisk til hva hun faktisk kan gjøre. Hvis det er noen der som klarer å se forbi det at jeg sitter i rullestol så regner jeg med at de eventeult klarer å se forbi de dårlige tingene som eventuelt står i profilen min.

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 11 des. 2011 20:36

@Alex
Det er jo begrenset hva man kan gjøre med profilbildet sitt her inne, da. Eller, selvsagt, jeg kunne brukt et bilde av Johnny Depp, men det ville vel ikke tjent sin hensikt i lengden, det heller. Alle bildene jeg har i albumet, unntatt de med solbriller, har for øvrig vært forsøkt som profilbilder.

Skjult ID med pseudonym Alex sø. 11 des. 2011 20:38

Det finnes vel single damer som også sitter i rullestol. Må jo være lettere å finne en blant dem?

Skjult ID med pseudonym tdh sø. 11 des. 2011 20:40

Er vel heller noe med typen bilder du selv synes er fine av deg selv og hva andre mener om det samme bildet. Det er jo damene som skal like bildet ikke nødvendigvis du :) Er vel det samme med tekst, kan ofte være noen ord/formuleringer som er uheldige som i ditt hode høres perfekt ut, mens motparten leser det på en annen måte. Sånn sett er det nok en grei tjeneste, eventuellt kan man få noen andre til å lese profilen/velge bilder for å få noen innspill om inntrykket den gir. Ofte vanskelig å gjette seg til hva andre tolker ut fra en tekst.

Skjult ID med pseudonym Alex sø. 11 des. 2011 20:41

Må jo ta noen bilder da. Jeg er midt på treet utseendemessig, men det gjør ikke tingene bedre med dårlig bilde.

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 11 des. 2011 20:43 Privat melding

@alex: Det er vel ikke noe mer sannsynlig at den rette vil sitte i rullestol bare for at jeg gjør det...

Skjult ID med pseudonym Alex sø. 11 des. 2011 20:50

Jeg tenker på det at det kanskje er mer sannsynlig at en som sitter i rullestol kan akseptere at den andre gjør det, fordi den andre også opplever stor konkurranse fra andre som ikke sitter i rullestol.

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 11 des. 2011 20:57

@Alex
Men de tilbyr seg jo ikke å ta et profilbilde, såvidt jeg forstår?

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 11 des. 2011 21:08 Privat melding

@alex: jeg ser hva du mener, men personlig syns jeg det er like teit som at jeg skulle måtte finne ei med rødt hår bare for at jeg har det. (nå har jeg vel og merke mellom blondt hår har jeg lært)

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 12 des. 2011 00:10

Tdh

Haha!

Skjult ID med pseudonym tdh ma. 12 des. 2011 00:22

Er jo lov å prøve i hvertfall :) Hmm noen på forumet må kunne bestikkes til å røpe det...

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 12 des. 2011 00:25

Jeg føler meg trygg - det er kun de beste som vet hvem jeg er :-)

Skjult ID med pseudonym tdh ma. 12 des. 2011 00:37

Skal nok finne det ut til slutt, litt for nysgjerrig til å gi opp med det første, ville ikke følt meg helt trygg jeg.
Nu skal jeg sove på saken, har en følelse av at det løsner da.

Sov godt, men ikke for godt, kanskje det banker på døra i natt :p * håper du ikke har hagle *