Alle innlegg Sukkerforum

Til Damer/Jenter

Vis siste innlegg
(mann 51 år fra Rogaland) on. 7 des. 2011 23:36 Privat melding

Ser at det er mange damer/ jenter så har vært inne på min frofil og lagt igjen beskjed eller flørt,men hvorfor har di ikke bilde innpå her?
Eg trudde seriøst at en skulle være litt seriøs her inne,men eg gidder ikke svare visst di ikke har bilde. Og vil vell påstå at en får mer kontakt med et bilde? Ikke det at en skal vurdere en etter bildet,men en får hvertfall se hva en forholder seg etter.Forsatt liker eg det indre,men det er kjekt og se den en skriver med.Nå var det min mening ,kom med utspill ha en fin kveld alle:-)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 7 des. 2011 23:58 Privat melding

min erfaring er at bildeløse profiler kan skjule veldig pene damer, få dem til å sende deg bilde på epost du

Skjult ID med pseudonym Kora to. 8 des. 2011 00:06

Jeg har ikke bilde på min profil, fordi jeg ikke er intressert i de som evt, velger meg bare fordi jeg er pen. Jeg vil gjerne utveksle noen meldinger, og deretter gjerne bilde. I profilen min selger jeg min personlighet, så får mitt utseende heller komme som en (forhåpentligvis positiv) overraskelse:-)

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 8 des. 2011 00:08 Privat melding

Jeg tar aldri kontakt med noen uten bilde, og jeg blir også oppgitt hvis noen som ikke har bilde kontakter meg, og jeg har egentlig ikke lyst å svare. Men siden jeg nå har lovet meg selv at jeg skal svare på alle meldinger uavhengig av om jeg må svare positivt eller negativt så gjør jeg det uansett, og hvis jeg liker det jeg leser i profilen så er svaret at de må sende meg bilde. Noen ganger blir jeg positivt overrasket, og andre ganger det motsatte.
Det kjipe er hvis man ikke liker det man ser på tilsendt bilde, og skal sende en avvisning, for da er det så åpenbart at det er utseendet som er grunnen til det. Og ja, utseendet har mye å si.

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 8 des. 2011 01:29 Privat melding

Man har før teknologien valgt mennesker fra visse ståsteder, Utseende, sosial rang eller ren skjær verpesjuke og må ha barn nå.
Personligheten kommer i dag, og før senere. Men det er den som avgjør om man har det fint med en person. Nekter for for dette, så kan dere lite om tiltrekningskraft.

En fyr kan være så kul, intelligent, morsom, snill han bare vil. Men har han ikke de fysiske atributtende jeg synes er flatterende for MEG... vel... da blir han vennemateriale.. og kun det.

De som påstår de virkelig tror på andre verdier i starten enn det fysiske har jammen svelget noen kameler.. Eller så ønsker de sårt å bli tatt for å være skinnhellige.

Snille piker kommer til himmelen.. slemme (som og er ekstreeemt gode) kommer hvor de vil.. :p