Alle innlegg Sukkerforum

Ødelagt kropp?

Vis siste innlegg
(mann 57 år fra Oslo) to. 8 des. 2011 10:39 Privat melding

Ser på en annen tråd at det nevnes ting en kropp gjennomgår, og som visstnok skal ødelegge den. Det gjaldt fødsler. Men man kan selvfølgelig tenke seg andre ting, som operasjonsarr.

For meg er det annerledes. Kroppen er et kart som viser hvem vi er. Og hvilke erfaringer vi har gjennomgått. Jeg setter pris på at en kvinne har fått barn. Det har høyst sannsynlig modnet henne. og jeg vet at vi har foreldrerollen felles. Så da vil merker på kroppen hennes som viser at hun har gjennomgått graviditet og fødsel være flott.

Og smilerynker, finnes det noe flottere enn et ansikt som har smilt så mye at smilet har grodd fast?

Man kan selvfølgelig også se på en voksen kropp om innehaveren har tatt dårlig vare på den. Og når man ser på kvinner over en viss alder, og vet hvor gamle de er, kan man lett se hvem som røyker. Den huden man får etter mange års røyking er ikke sexy i mine øyne.

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 8 des. 2011 10:56 Privat melding

Jeg er ikke så glad i rynkene for og være helt ærlig. Ikke at jeg har så mange.. :-P

Ellers blir jeg provosert av folk som mener de ødelegger kroppen ved og få barn. Eller og amme..eller hva det nå måtte være. Tror de virkelig at det er DET som ødelegger kroppen? Vi er skapt for det..det i seg selv ødelegger ingenting. Om man eter kokosboller i 9 mnder og legger på seg 30 kg, så er det klart at det blir litt flagrehud der når du er ferdig..men det også..kan vel knappest kalles og ødelegge kroppen.

(mann 57 år fra Oslo) to. 8 des. 2011 10:59 Privat melding

Det er faktisk første gang noen har sagt jeg har hentesveis. Det viser at jeg ikek er blitt for gamme l til å oppleve noe nytt :-)

Innrømmer gjerne at jeg er tynnere på toppen enn på sidene, men skillet er der det har vært hele livet, og jeg kan gre håret motsatt vei uten at det er noen lengdeforskjell. Det er frisøren min som sier det er for tidlig å bruke barbermaskin. (Han vil jo ikke tjene noe på at går over til bonevoks.

Men egentlig var denne tråden ment som skryt til flotte voksne kvinner, det er en avsporing å spekulere i om jeg har baktanker i form av egenreklame. (Vil vi ikke alle fremstå som positive?)

(mann 47 år fra Oslo) to. 8 des. 2011 11:05 Privat melding

Den NEST beste egenreklamen. Skryt til EN kvinne er den beste egenreklamen, har jeg lært.

(mann 57 år fra Oslo) to. 8 des. 2011 11:09 Privat melding

@HerrFekt. Det har du helt rett i. Men jeg er sikker på at vi begge vet at det ene absolutt ikke hindrer det andre. Og siden dette er et generelt forum blir det litt klissete å skryte av enkeltdamer her.

(mann 47 år fra Oslo) to. 8 des. 2011 11:22 Privat melding

Åja, HaraldBK? Følg godt med nå: Jeg digger humoren, ordspillene og de plutselige reflekterte kommentarene dine, sans. Dessuten er du überheit i drillpikeuniform.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 8 des. 2011 11:26 Privat melding

hahaha Herrfekt, nå må bare Sans lese den da ^^

Skjult ID med pseudonym RR to. 8 des. 2011 12:12

@Dize

"Ellers blir jeg provosert av folk som mener de ødelegger kroppen ved og få barn. Eller og amme..eller hva det nå måtte være. Tror de virkelig at det er DET som ødelegger kroppen?"

Noen revner jo der nede, og får strekkmerker i huden. Jeg vet at ikke flertallet opplever slikt, men at en fødsel i seg selv KAN sette varige spor på kroppen er helt sikkert.

(mann 33 år fra Oslo) to. 8 des. 2011 12:14 Privat melding

Dette var en fin post, helt enig :)

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 8 des. 2011 12:15 Privat melding

Varige spor er ikke det samme som ødelagt.

Og om vi nå først skal gå i detaljer..så trenes bekkenmuskulaturen relativt lett opp igjen.

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 8 des. 2011 12:33 Privat melding

Likte veldig godt innlegget. Sagt av en intelligent og reflektert mann virker det som!

Noen av de yngre gutta som kan lære litt av dette enn å syte på jentene og alle feilene vi har.. :p

(jadajada, vi jenter kan skjerpe oss vi og) ;)

Skjult ID med pseudonym mann to. 8 des. 2011 12:38

Jeg merker jeg er i ferd med å bli mer og mer svak for en jente jeg kjenner som har en diger tattis i nakken og et ganske markert arr i ansiktet, og synes ingen av delene gjør noe som helst. Til tross for at jeg egentlig ikke liker tatoveringer noe særlig, og arr aldri er pene. Men de er jo en del av henne, den jenta jeg liker, så da gjør det liksom ikke noe. Det er jo hele henne jeg liker tross alt, hele pakka, ikke bare det som er aller penest på henne. Det er jo hele hun som er vakker, både innvendig og utvendig, ikke de bare de og de kroppsdelene eller egenskapene hver for seg.

Skjult ID med pseudonym m27 to. 8 des. 2011 12:52

Hvis noen synes at operasjonsarr gjelder som en ødelagt kropp, då er den person ikke 100% spør du meg. Har uansett heller min ødelagte kropp med 3/4 store arr enn en fin kropp som ligger under jorden...

Skjult ID med pseudonym Alene to. 8 des. 2011 13:27

Kroppen min er dessverre ganske ødelagt, men det er innvendige ting. Betennelser som er blitt kroniske, forkalkninger på sener, væskeansamlinger, ledd ute av posisjon (uten å være ute av ledd) etc. Man kan ikke se det på meg annet enn at jeg er i mye dårligere form enn jeg var for 10 år siden og ikke er like stram, men det er ikke fordi jeg ikke liker å trene, men fordi at uansett hvor pent og forsiktig jeg prøver å trene (begynne med et par gåturer i uka) så får jeg bare mer vondt og klarer ikke å unngå at disse problemene kommer igjen og igjen. Så jeg kan f.eks. aldri bli med på en joggetur for det klarer ikke kroppen min lenger. Vet ikke om dette er det samme som dere diskuterer her, men er jo en ødelagt kropp dette også. Så mye treningsnarkomane jenter som det er her inne så er det ikke så kult å si at man ikke har kropp til det lenger selv om man nok liker trening enda bedre enn dem gjør og har vært i veldig god form inntil kroppen sa stopp.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 8 des. 2011 13:31

Det er aldri galt å gi komplimenter til en dame så lenge det kommer fra hjertet:)

@ HerrFekt

Hva holder du på med nå igjen?:)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 8 des. 2011 13:33 Privat melding

Jeg er en mor, og jeg har tenkt å bli mor igjen forhåpligvis en dag, og jeg har mange arr på kroppen, hele beina, samt langs hele brystkassen og hals, etter omfattende hjerteoperasjoner og måneder i respirasjon og koma.. hvis en mann ikke kan akseptere dette, så får jeg heller forbli singel ^^

Skjult ID med pseudonym slayer to. 8 des. 2011 15:05

mine arr synes ikke..fin tråd TS

(mann 47 år fra Oslo) to. 8 des. 2011 15:09 Privat melding

Jeg bare tuller, Lady! F-fine håndjern, forresten.

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 8 des. 2011 15:33

Siden jeg er en røyker og ikke har født barn, synes jeg denne tråden var skikkelig, skikkelig dum.
;-)
Neida, fint at noen menn setter pris på en kvinnekropp som har blitt brukt til det den er ment for :-)

(kvinne 44 år fra Oslo) lø. 10 des. 2011 09:21 Privat melding

Fatter ikke heller ikke hvorfor folk tror alle som har barn får en "ødelagt" kropp!? Selv har jeg motsatt erfaring, og har aldri vært så slank, og mistet "endelig" bollekinnene mine :-) Flere fra min barselgrupppe har også den samme erfaringen :-) Men vi var påpasselig med å ikke dytte innpå unødvendig store doser med mat under graviditeten.

Men jeg merker at alderen setter sine spor...så nå skal a nissemor starte med litt stryketrening..juhhuuu!!!

(mann 37 år fra Vestfold) lø. 10 des. 2011 09:36 Privat melding

@Herrfekt
Jeg ler så jeg griner her jeg, kommentarene dine treffer så jævlig bra :D

@HaraldBK
Jeg synes du har et sunt kvinnesyn og fortjener all støtte, håper det kommer ei på 20 og knuller deg sanseløs før du forstår hva som har skjedd og har denne kvinnen resten av det korte livet vi mennesker har :) Det mener jeg ;)

@ Paciente
Har du lyst på et barn til?? Jeg er klar som et egg :)

(kvinne 44 år fra Oslo) lø. 10 des. 2011 09:58 Privat melding

Hahaha du har det ja :-D Nei jeg tror jeg har gjort mitt assa, begynner å bli gammel også vett :-D

(mann 37 år fra Vestfold) lø. 10 des. 2011 10:05 Privat melding

Nei er som regel overbevist om at jeg aldri kommer til å få barn selv om jeg har lyst til å oppdra et og være der for det, men sånne er nå det, prøver jo der man har muligheten :) ...vent litt...det var kanskje ikke det du mente???