Alle innlegg Sukkerforum

Alt er så uforpliktende

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tristjente to. 8 des. 2011 21:20

Man skriver med menn og ting føles bra. Noen som venner og andre som eventuelle dater. Så skriver man kanskje et ord feil eller misforstår hverandre litt så blir han bare borte. Og det gjør meg ganske trist. Er det bare jeg som tar sånt innover meg?

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 8 des. 2011 21:48 Privat melding

Fraaank:En test? Hva? Noen ganger så virker du like moden som en barnehage unge.. :-P

TS: Men nei, det gjør meg ikke trist. Jeg skriver det oms faller meg inn der og da, jeg skriver det jeg ville sagt..så retter jeg opp om det kommer "feil ut". OM jeg ikke får rette opp det som kommer "feil ut", så er ikke det mitt tap. Det forundrer meg at så mange her inne tar dette så alvorlig, det gjør at jeg tenker at "dere" har litt triste liv og at man har begynt litt i feil ende. Man må ha det bra med seg selv, før man kan ha det bra med noen andre tror jeg.

Det beste tror jeg, det er og ha det bra..ta dette for det det er, og er man heldig så dumper man borti akkurat den som får hjertet til og slå noen slag ekstra. Men jeg har da tenkt til og være like glad som jeg er nå..når jeg er ferdig her også. OM det er med eller uten en kjæreste.

Skjult ID med pseudonym morradi to. 8 des. 2011 21:51

Er det ikke vakkert at man må slenge med leppa til den man ikke er enig med? Det synes jeg lukter respekt for seg selv og andre.

Skjult ID med pseudonym gutt24 to. 8 des. 2011 21:52

det er sånn her inne at man somregel skriver med noen til det dukker opp noen mer interessante eller at samtalen dør ut, jeg anbefaler at om man liker personen man skriver med så forsøk å møtes så fort som mulig ellers er det lett at samtalen dør ut, eller man begynner å skrive med en annen som fenger interessen mer her inne..

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 8 des. 2011 21:55

Er det ikke deilig å ha noen å hate
Føles det ikke godt å ha noen å hate
Er det ikke herlig å slå dem flate
Er det ikke deilig å ha noen å hate

Skjult ID med pseudonym morradi to. 8 des. 2011 21:56

Man kan heller ikke ta sånt alvorlig, det er helt klart Fraaank. Det er flere som gjør sånn i forumet, både anonymt og åpenlyst. Det er helt greit at vi er ueninge, men slenging med leppa er bare ikke digg.

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 8 des. 2011 21:59 Privat melding

Fraank: Hva? Mente du at jeg skriver anonymt? Og jeg visste ikke at du var så nærtagen, beklager. :-)

Skjult ID med pseudonym morradi to. 8 des. 2011 22:01

Morradi synes det høres ut om en ypperlig idee Fraaank! Hvis du er naughty nok, får du kanskje kjenne spanskrøret? *sukk* hva er vakrere enn ekte kjærlighet? <3

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 8 des. 2011 22:02 Privat melding

Hva? *skikkelig forvirra*

Skjult ID med pseudonym kjærleik to. 8 des. 2011 22:03

Å vise kjærlighet med spanskrøret.... Morradi, hva gjør du i kveld?

Skjult ID med pseudonym tristjente to. 8 des. 2011 22:04

Jeg merket tråden grønn i håp om å bli tatt seriøst :(

Skjult ID med pseudonym Enig to. 8 des. 2011 22:06

@TS: Nei, det er ikke bare deg.

@Resten: Høh?

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 8 des. 2011 22:07 Privat melding

Tristjente: Folk er forskjellige, vi har forskjellige standarder, mål og veier og oppnå det vi vil på. Jeg synes du skal ta deg sammen..evt vurdere om nett-dating er noe for deg. Om du bare blir trist av det, så får du vel ikke noe ut av det heller antagelig.

(mann 46 år fra Akershus) to. 8 des. 2011 22:08 Privat melding

Sikkert ikke mye til trøst tristjente, men jenter holder også på slik.. har opplevd mer enn en gang at man har formulert seg litt feil, ett feil ord og vips.. borte var de..

(mann 38 år fra Østfold) to. 8 des. 2011 22:11 Privat melding

På hvilken måte hjelper deg deg og ditt problem om noen andre opplever det samme problemet eller ikke?

Pluss, at man synes det er trist at noen man er interessert i bare "forsvinner", av såpass trivielle årsaker, er jo litt trist.

Man kan jo evt vurdere litt om skriftlig kommunikasjon er rette arenaen. Det er ikke alle som mestrer det, og endel skal jo absolutt tolke alt ihjel. Å herregud, hvorfor brukte h*n akkurat DEN smileyen, liksom.

Skjult ID med pseudonym tristjente to. 8 des. 2011 22:12

Skjønner at det var dumt av meg å spørre, men takk for svar. Sikkert lurt å slette meg her, ja :(

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) to. 8 des. 2011 22:21 Privat melding

TS
Dette skjer alle tror jeg. Det er en vanesak :-)
Hold ut, til slutt dukker det opp en som tør å være ærlig, og som tør å si det som det er.

Skjult ID med pseudonym Enig to. 8 des. 2011 22:32

Synes ikke det var dumt å spørre jeg, og det er helt naturlig å bli litt skuffet når slikt skjer. Ikke gi opp, noen av oss er ganske snille og villge til å overse både feilplasserte komma og klønete formuleringer. ;)

Skjult ID med pseudonym banditten to. 8 des. 2011 22:34

Sæt pris på at du har nogen der gider at skrive med dig overhovedet. Det er ikke alle der er ligeså heldige som dig.

(kvinne 46 år fra Nordland) to. 8 des. 2011 22:52 Privat melding

Grunnen til at TS føler seg trist når h*n mister kontakt med noen etter litt skriving, vil jeg tro kan være to ting. For det første så gir man altid av seg selv når man kommuniserer med noen man ønsker skal like en. Når vedkommende forsvinner, så er det ubehagelig følelse å bli "avstumpet" på den måten.
Det andre jeg tror kan være grunn til at vedkommende blir trist, er at h*n begynner å gruble og dømmer seg selv hardere enn det er grunn til. Altså begynner å hakke ned på seg selv, og angre. Det er ikke noe god følelse.
Til syvende og sist handler dette om å være trygg på seg selv, og vite at du vil ikke trives i et fohold med noen som skal analisere hvert minste ord, og så bare bli sure på deg uten noen forklaring. Du har åpenbart behov for åpen kommunikasjon, og ikke alle synes det er komfortabelt. Det er kanskje like greit å "luke ut" de som du ikke liker, før du blir mer innvolvert og gir mer av deg selv?
Ellers er det mange gode poeng i tråden her over. Det kan være lurt å vurdere om skriftlig kommunikasjon passer deg, om det kan være lurt å jobbe med å styrke selvbildet ditt før du skal finne en kjæreste? Husk at det kommer ingen for å redde deg, hvis du ikke har reddet deg selv først. Og da trenger du ikke noen til å være til stede for deg og gi deg svarene du ønsker å høre.

Jeg vil ikke skryte på meg å ha alle svarene, men har levd nok til å kunne si at jeg skjønner. Det er til sivende og sist du som har ansvar for hvordan du håndterer situasjonen. Shit happens, skal du klage over lukta eller ta den og gjødsle hagen din?
Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym :) to. 8 des. 2011 23:00

Du - TS.... ta deg ikkje nær av folkene innpå forumet her. Her hakkes det på - motargumenteres - og latterliggjøres - alt etter dagsformen fra noken og einkvar!!!!!!! Trur det er fleire enn du - som opplever det du gjør. Imidlertid må du bare heve deg over det - ofte kan skriftlig kommunikasjon være vanskelig!! :)

Skjult ID med pseudonym Strings to. 8 des. 2011 23:00

Tommel opp Hvit-ravn, har bare et spørsmål....var det analysere hvert minste ord du mente å si?

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) to. 8 des. 2011 23:07 Privat melding

@strings *ler

(kvinne 46 år fra Nordland) to. 8 des. 2011 23:10 Privat melding

:) Takk @Strings, ble vel litt farget av en annen tråd her.... klart jeg mente analysere :D

(kvinne 46 år fra Nordland) to. 8 des. 2011 23:14 Privat melding

:) Godt jeg kan glede der gutter! Ikke så mye som skal til.... ser det er i hvert fall en i-y feil til der, men skit au... så lenge poenget kommer frem og vi i tillegg fikk flire litt ;-)

(mann 35 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 00:09 Privat melding

Hvit-ravn: Og etter "analisere", så avslutter du med

"Shit happens, skal du klage over lukta eller ta den og gjødsle hagen din? "

Likere!

Hs Påtideåleggeseg

(mann 35 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 00:13 Privat melding

Og til TS: Nå vet du hvordan utallige gutter har det på kjøttmarkeder på tvers av globen! :D Har dessverre ingen gode råd, for jeg er ekstremt ræva på området, men du er iallefall ikke alene. Høy sukker-fem!

Skjult ID med pseudonym tdh fr. 9 des. 2011 01:41

@en skrivefeil er nok alt som skal til ja, da ryker tittel som drømmedama fort gitt!

Noen har som hobby å lese mellom linjene, og der kan det stå mye rart gitt. Ikke det som var meningen med meldingen i hvertfall, det er helt sikkert.

Ville nok satset på raskest mulig møter ja, litt enklere å kommunisere. Og letter å holde interessent vil jeg tro.
Dersom det er noe kjemi ihvertfall. Hadde blitt glad dersom første meldingen fra en jente var "treffes til en gåtur/kaffe/øl etc?", gjør ting enklere i grunn.