Alle innlegg Sukkerforum

Sukker og Svar

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym oslogutt25 to. 8 des. 2011 23:24

Hei sann :)

Jeg har laget en profil her. Fylt ut alt jeg må og har gjort alt jeg må (gratis konto)
Jeg driver og ser litt rundt, sender flørter og viser interesse.
Etter to uker er det 4stk som har sett på profilen min. Ingen har svart på mine flørter og ingen har satt hjerte på meg..
Da leser jeg at om jeg oppgraderer til vip eller super så kommer det til og komme ti ganger så mye treff på siden min.
Jeg betaler en mnd...
Etter enda en uke hvor jeg har sendt ut utallige flørter og satt hjerter på en haug! Har jeg 25 besøkende på min side...

Jeg har flere bilder av meg. og jeg har skrevet tekst til profilen.

Hva skjer med at ingen svarer meg? Har fått ett svar fra ei, men etter at jeg sendte tilbake til henne har hun ikke gitt lyd fra seg...

Hva er det jeg gjør galt??

Sukker.no lovte meg mer kontakt...

En venninne av meg lagde seg en konto rett før meg. Hun har fremdeles bare en gratis konto. Men på de samme to ukene hadde hun over 4000 som hadde vært på profilen hennes.... Er det bare gutter her inne? Eller er jentene bare så kresne at de ikke vil ha kontakt med meg?

Andre som har samme problemet eller?

Skjult ID med pseudonym Strings to. 8 des. 2011 23:27

Nå er det lenge siden jeg var "ny" på sukker, men jeg husker at bare på tre-fire dager hadde jeg nærmere 400 besøk på profilen.
Teorien som verserer ikke bare her men også i det virkelige liv,er at menn står for størstedelen av det kontaktskapende arbeidet.......sjekking altså:)

Skjult ID med pseudonym Strings to. 8 des. 2011 23:28

Men for å svare ordentlig så er ikke trafikken den samme som dengang, nå har jeg som regel ikke mer enn fire til fem besøkende i uka.

(mann 47 år fra Oslo) to. 8 des. 2011 23:32 Privat melding

Men det er ekstremt høyt (kudos), strings, så ikke ta motet fra stakkar'n! Tror jeg hadde et sted mellom ti og tjue besøk de første tre-fire dagene. Bare ta tida til hjelp TS. Skriv, flørt og ha det moro.

Skjult ID med pseudonym gutt24 to. 8 des. 2011 23:33

jeg har nå vært her 3mnd, er litt på og av med aktivitet her inne, hvis jeg snakker med noen jenter som jeg er interessert i er jeg inne omtrent hver dag for å svare på melding, hvis ikke så er jeg innom omtrent en gang i uka for å initiere andre samtaler med jenter eller svare på meldinger..
vet ikke om jeg har fått mye eller lite besøk, men har hatt 1500 visninger , fått ca 100 hjerter, 30 førstemeldinger fra jenter omtrent(ca tall), har bare vært på 3 dates hittil og ikke funnet kjæreste enda:p

har litt å si når du logger på også, om du er inne på søndager f.eks så skjer det somregel mye her da:) lykke til!

(mann 33 år fra Akershus) to. 8 des. 2011 23:34 Privat melding

oslogutt25

profilbilde har nesten alt å si. Har du ikke profilbilde kommer du ingen vei, er det et dårlig bilde gidder heller ingen jenter å klikke på profilen din, da de heller klikker på de med bedre bilder. Jeg har selv eksperimentert en del med ulike profilbilder og fant ut at jeg ble litt populær med dette bilde:)

(kvinne 46 år fra Nordland) to. 8 des. 2011 23:35 Privat melding

Jeg har heller ikke vært her lenge, og har ikke noe enormt med pågang. Har selv stått for mestparten av det kontaktskapende "arbeidet", og synes i grunnen det ikke gjør noe. Noen svarer, noen ikke. Nå har jeg heller ikke som mål å flørte med mange, men finne den ENE :) Desuten er mye av den kontakten jeg har med andre utenom forumet, grundige gode diskusjoner og samtaler mer en sånne "Hællæ søta, skjer'a?" meldinger.

Hver sin smak :)
Det er mange oppegående og artige mennesker her, så det er bare å slå seg løs!

Skjult ID med pseudonym Strings to. 8 des. 2011 23:35

Det er mulig at jeg stokker litt med antall besøk og tidsrommet...eneste jeg husker sikkert er at det var ganske høyt på ganske kort tid. Også må det taes med i beregninga at det var i sukkers tidlige dager....var kanskje ikke så mange menn her da:) Eller kanskje de som var her dengangen var mere aktive, poenget er ihvertfall at TS ikke må trekke noen som helst konklusjon av det.

Skjult ID med pseudonym Strings to. 8 des. 2011 23:37

1500 på tre måneder er ikke så gæernt Gutt24! Jeg nærmer meg tre men jeg har vært her leeeeeeeeeeeenge!

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) to. 8 des. 2011 23:40 Privat melding

@TS
Det er mange som ikke legger merke til flørter og hjerter.
Skriv heller :-)

Skjult ID med pseudonym Hvit-ravn to. 8 des. 2011 23:45

Så er det kvalitet og ikke mengde de fleste her bruker for å måle suksess :)
Og det kan også rå på hvor strenge kriterier du har satt i match-spørsmålene. Har du f.eks mange absolutte krav, vil du få færre brukere som matcher deg, og dermed dukker du heller ikke opp på online-listene til like mange. Det handler rett og slett om markedsføring av seg selv, cold and crule...
Ellers kan du jo teste ut profilhjelpen om du er veldig misfornøyd med besøkstallene og resultatene?

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 8 des. 2011 23:52

TS:
Du må prøve å ikke ta dette med dating altfor seriøst. Senk skuldrene. Jobb med profilbildet - mye å hente der. (Uten at jeg vet hvordan du tar deg ut). Jenter generelt lar seg fange av et "åpent" ansikt, et lite smil, velstelt, godt lys. Ansiktet bør -ikke- fylle hele bildet - som om en må rygge bak når en ser bildet ditt.
Og at de "lover" mer kontakt, må du ikke ta så bokstavelig (de vil jo selge produktet sitt). Som superbruker kan du også skrive til jenter som ikke betaler.
Ha tålmodighet. Ønsker deg lykke til!
:-)

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 9 des. 2011 00:03 Privat melding

Jeg har vært her i 2 uker og har hatt 2986 besøk. Så i % så er det ikke så mange som skriver til meg heller. Men ja, det er sikkert fler menn.

Hjerter sjekker jeg ikke, flørtene her er mest litt flaue..så de sender jeg rundt. Særlig den med bikkja. men du skriver noe itillegg? For ellers så er det ikke noe rart at du ikke får svar.

Skjult ID med pseudonym oslogutt25 fr. 9 des. 2011 04:53

Hei alle sammen! Tusen takk for svarene! :-) Nå har Jeg prøvd og skifte profilbildet ett par ganger.. prøvd og skifte profil tekst og gjøre om på "kravene" .
Skriver også til de fleste Jeg kontakter. Og nå er det Ikke det at Jeg vil flørte med flest mulig. Vil jo finne den ene ;-) Men igjen er det sukker som oppfordrer til å ta kontakt med mange.. Men skal prøve litt til :-) Jeg ser jo at noen leser det Jeg skriver :-)

Men tusen takk for alle gode svar :-) funker det Ikke iløp av mnd får jeg se hva Jeg finner på :-) er helt ny på nett date :-) så tror mulig Jeg har bedre sjangs irl :-P

Ha en flott jul og ett godt nyttår alle sammen! :-)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no fr. 9 des. 2011 21:57

Hvis man tror at alt håp er ute kan det være noen små detaljer som de aller fleste reagerer på. Helt vanlig å bomme der og det er jo bare tragisk når det skjer. Kan jo ofte bare være tilfeldigheter. For å hjelpe disse har vi ansatt en dame som jobber med profilene til folk. Vi satt en sterkt underpris på det ved oppstart, men nå har det kommet så mange henvendelser at prisen er litt opp. Fortsatt svært billig i forhold til tiden det tar..

Profilhjelptjenesten ligger litt missvisende under arrangementer.

Skjult ID med pseudonym Jepp fr. 9 des. 2011 22:28

RussM, jeg har vært her i to år og ni måneder (skriver nå under pseudonym), og har hatt ca. 2800 besøkende.

Så hvis du ganger dine 185 med 33 (måneder), så ville det blitt over 6000 besøkende. Nå skal det sies at jeg (av en eller annen grunn) hadde mest pågang, trafikk, dater, etc. etc. det første året jeg var her. Det er vel kanskje det at ansiktet mitt er så "oppbrukt" at jeg må skru på et annet hode dersom jeg igjen skal ha lykken med meg her.

Men poenget var vel uansett at 185 på en måned ikke nødvendigvis er så ille (for en mann).

(kvinne 46 år fra Hordaland) to. 22 des. 2011 16:32 Privat melding

Det er en myte at det er flere menn enn kvinner på sukker. Jeg sendte mail for å spørre om dette og da var svaret at det var ganske jevnt fordelt med 51% menn.
Nå er det godt mulig at det er ujevnt fordelt etter alder og hvor i landet man bor?

Jeg prøvde en gang profilhjelpen og da fikk jeg vel egentlig bare beskjed om at profilen min var grei for damer, men at den nok ikke var spesielt tiltrekkende på menn.

Skjult ID med pseudonym Snurr.. to. 22 des. 2011 16:38

1238 personer har lest profilen din...

Og jeg betaler under 50,- kroner måneden. :-)

Skjult ID med pseudonym Julilys to. 22 des. 2011 18:00

Tja. Hvor mange av manneprofilene er allerede i et forhold, tror du JimJim?

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 22 des. 2011 20:49

Av profilene som er her inne daglig så er det like mange damer som menn. Og tro det eller ei så sender de i gjennomsnitt like mange meldinger! Muligens litt færre førstemeldinger, men statistikken viser at det totalt sett er balanse. Grunnen til at vi ikke hører klagesang fra damene er trolig at de ikke så lett skylder på andre, men innser at de ikke kan regne med mer.

Skjult ID med pseudonym Guybrush to. 22 des. 2011 20:56

Om sistnevnte stemmer helt så er det iallefall i sterk kontrast til all forskning på området både her i Norge og internasjonalt :)

Jeg klager ikke, vi gutta er langt dårligere til å være kostbare og vi er vant til at det er slik i alle settinger. Om man ikke har sovet under en stein og vært ute på byen så ser man akkurat det samme. Jenter blir sjekket opp og gutta gjør sjekkingen. Skjer det motsatte blir man nærmest satt ut.

Sannsynligheten for å få en "strike out" er langt større når lista for å ta kontakt også er lavere. Det er langt mindre vanskelig å ta kontakt med noen her enn på byen - og da vil man selvsagt også oppleve i større grad avvisning.

Man må tørre å gi litt faen, ikke satse alt på ett kort - se på det som noe morro og at man uansett ikke taper noe på det. Bruk verktøyene på siden og ta kontakt om du har lyst. Jo flere man kontakter jo større sannsynlighet for at du får respons. Men for guds skyld les hva personen du kontakter er ute etter også. Om du faller helt utenfor målgruppa så er det stor sannsynlighet for at denne personen enten ikke svarer eller blir nærmest snurt for at du ikke oppfattet såpass i utgangspunktet.

(kvinne 36 år fra Buskerud) fr. 23 des. 2011 06:45 Privat melding

Er vel ikke antall besøkende som teller?
Er du innom profiler selv vil jo de du går inn på mulig titte på din hvis de liker det de ser. Må huske på at det er lettere å være mer kresen på nett enn det er i RL.
Jeg har selv vært her i ca 3 mnd, og over 4000 besøkende. Men er jo brevene man får og brevene man sender som er viktige da. :) må bare ta tiden til hjelp og ikke tro at man får hundre og ørti brev med en gang..

(mann 43 år fra Oslo) fr. 23 des. 2011 07:06 Privat melding

Tror litt for mange oppfatter dating som et spill med garantier for suksess, som i livet ellers så fins det ingengarantier at man finner tonen med noen selv om man har felles interesser.

(mann 38 år fra Hordaland) to. 12 jan. 2012 00:32 Privat melding

Er du mann så må du bare regne med mindre trafikk enn om du er kvinne. Det ligger i kjønnenes natur: flest menn er på jakt. (Og mange er så til de grader på jakt).

Jeg for min del har hatt profil i ca 3 uker nå. 90% av tiden som gratismedlem. (Men jeg har profilbilde). Jeg har knapt løftet en finger for å ta kontakt med noen. Likevel har jeg ca 300 besøkende på siden min til nå, og har fått noen hjerter samt en del brev også. Sånn sett synes jeg besøkstallet til trådstarter var litt lavt. For pågående kanskje?

Jeg ser forøvrig helt ordinær ut.

Skjult ID med pseudonym Calienta to. 12 jan. 2012 01:03

Jeg beklager på forhånd om det følgende høres frekt ut, men jeg vil bare "state the obveus"...

TS sier "Sukker.no lovte meg mer kontakt..." som slutt kommentar...
Men leser man lenger opp i tråden, vil man og se hva sukker egentlig lover
sine superbrukere.... nemlig "Da leser jeg at om jeg oppgraderer til vip eller super så kommer det til og komme ti ganger så mye treff på siden min."

Ser dere hvor jeg vil hen??
Jupp, du gjettet det.... TS sier "Etter to uker er det 4stk som har sett på profilen min" (like etter han laget profilen). videre skrives det; "Etter enda en uke hvor jeg har sendt ut utallige flørter og satt hjerter på en haug! Har jeg 25 besøkende på min side..."
Greit, det er kanskje ikke ti ganger mer treff på siden, men på bare en uke har han tross alt gått fra 4 besøkende til 25...
Det ER tross alt fler treff!

Mener selv å huske at da jeg bestilte superbruker, at sukker ikke lovet meg NOE som helst fler brev, hjerter eller flørt.
Da ville jeg bedt om pengene mine for lengst, siden antall brev osv har sunket.
Men antall besøkende er da virkelig opp!
Mye takket være forumet vet jeg....

Ellers vil jeg minne TS om at han VIRKELIG bare er ute etter svar, er det en enkel måte å ordne det på...
Gå inn på "svar garanti". Ikke sikkert du vil like svarene, men du får tross alt et svar =)

(mann 35 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 10:39 Privat melding

Det er etter min erfaring og undersøking 8 menn på 3 kvinner. Når menn er de mest proaktive så er det mer aktivitet på kvinners profil enn på menns. Er det irriterende og demotiverende? Veldig, men fint lite man får gjort med den biten. det man får gjort noe med er sin egen profil. Av de 4000 venninnen din hadde besøk av så har hun nok vært innom noen av dem. gjerne de med det mest tiltrekkende bildet. Deretter sendte hun, eventuelt svarte, på profilene som hadde det mest tiltrekkende teksten, ELLER at det skjedde noe veldig interessant på et av albumbildene.

Profilbilde, profiltekst eller -album er det du har kontroll over.

Skjult ID med pseudonym sta to. 12 jan. 2012 11:02

Bilder er nok prioritet en dersom man skal få svar ja. Har selv hatt kjipe bilder, så kan vel ikke klage så mye egentlig, når det fortsatt er noe jeg kan gjøre selv :)

Skjult ID med pseudonym Mannehora to. 12 jan. 2012 11:12

TS

Jeg har vært her i evigheter og de fleste jentene har vel sett trynet mitt for lenge siden, så jeg har vanligvis ganske få besøkende nå. Ikke har jeg vært særlig aktiv de siste ukene heller og er sjeldent pålogget. Men jeg hadde automatisk fornyelse i går, og i løpet av den dagen hadde jeg 30 – 40 nye besøkende, til tross for at jeg er en gammel traver her. Fikk noen meldinger også. Så tipper det er noe med profilen din du kan gjøre bedre. Kanskje et bedre profilbilde? Bildet har ALT å si for å få uttelling her.

Har for øvrig hatt rundt 12 000 besøkende i løpet av de 3 - 4 årene jeg har vært av og på her og mottatt et ganske stort antall hjerter og førstemeldinger fra jenter (som oftest fra jenter som er uinteressante for meg riktignok, men ikke alltid heldigvis), så en god del jenter tar også initiativ her.

(mann 30 år fra Hedmark) to. 12 jan. 2012 13:42 Privat melding

Slapp helt av, jeg har vært her i over 3 måneder og har såvidt bikka 200 visninger.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 12 jan. 2012 14:02

Så flott at Sukker.no sier at det er i snitt like mange meldinger fra kvinner til menn som andre veien! For det er jo stikk i strid med det de aller fleste menn tror. Den myten om at menn sender så utrolig mye mer, og kvinner bare sitter på gjerdet og venter er å utbredt, at om det ikke stemmer vil jeg anbefale å skrive det mer synlig på sukkers sider. Så blir det kanskje mindre av den generelle kvinne/mann-sytingen som ikke fører noe med seg. Det er dessuten fin reklame for Sukker.no at jentene er så aktive!

Kanskje større sjanse for å gå i seg selv for å finne ut hvorfor det ikke fungerer?

(mann 36 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 14:03 Privat melding

Nesten alle venninnene mine her inne leter ikke aktivt etter en fyr. De logger seg bare inn for å sjekke om de har fått meldinger også er det ut igjen.

Jeg ble litt paff når fant ut dette. Selv så er det som regel de karene jeg selv kontakter som jeg som regel ender opp med å like best.

Gjør som Strings sier: Send meldinger og ikke bruk flørter eller hjerter. Tenk også på hva for et profilbilde du har, det som du synes er pent/kult er ikke alltid fengende for andre.

Skjult ID med pseudonym sta to. 12 jan. 2012 14:08

Men teller dete med det man kan kalle vennemeldinger på sukker? Eller er dette førstemeldinger kun?
Blir ofte noen vekslinger mellom forumbrukere osv, som jo kan bli noen meldinger :) Disse er jo ikke egentlig ment til formålet som er dating, så da ødelegger de kanskje statistikken noe om de regnes med :)

Men vi menn liker vel å tro at vi er mer aktive enn damene :) Og det er jo lett å tro det dersom man selv sender mange uten at man får noen tilbake. Betyr vel bare at man ikke er av de mest attraktive, bor feil sted, evt har ett skikkelig dårlig bilde osv. Men da har vi jo ikke noe å klage over.... ikke bra :p

Vanskelig å gå i seg selv om det er utseende det skorter på da Lilleulv ;) ( kan alltids trene mer, ta operasjon osv, selvfølgelig )

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 12 jan. 2012 14:20

Godt poeng, Lilleulv!
Overrasket over resultatet, hadde ikke trodd det selv.
Myter er jo nettopp myter.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 12 jan. 2012 14:23

Utseende det skorter på, sier du? Er det dermed vanskelig å gå i seg selv? Uenig- men det avhenger nok mest av hvor de sikter seg inn selv. . Men uansett - i over halvparten av de profilene jeg har sett, har jeg tenkt at bildet kunne vært langt bedre. Hva kunne vært bedre? Jo for eksempel:

1. Ikke ha lokker med håret til eksen synlige på kinnet ditt.
2. Ikke ha jaktbilde der du triumferer over et dødt dyr.
3. Ikke ha bar overkropp foran speilet (noen liker det, andre ikke, men du støter fra deg mange ved det)
4. Ikke se sur ut (mange gjør faktisk det).
5. Ikke ha en utvasket, slitt T-skjorte i halsen
6. Ikke ha ølboks i hånda
7. Ikke gjør masse festlige ablegøyer eller grimaser (de færreste blir kjekkere av det)
8. Ikke kikk ned i webkameraet. Velg et bilde der du ser på linsen.

Det var noe.... Dette er kun ment som konstruktive råd på hva som ofte KAN gjøres bedre! :-)

Skjult ID med pseudonym sta to. 12 jan. 2012 14:29

Hehe veldig sant lilleulv, skyldig på mange punkter :p

Nå er vel kanskje ikke forumbrukerne gjennomsnittsbrukeren på sukker da :) Fjaser jo alt for mye her og kunne sendt noen meldinger i stedet, tar jo tid med begge liksom :p

Må gjerne kommet hit å style meg og ta noen bilder altså, stiller velvillig opp :)
Fritt spillerom både i klær og sveis, men bare tildels på sminke ;)
Da burde det ikke være bildene lenger ihvertfall!

Enig i 1. det er jo det beste, bilder der dama har armen til en fyr rundt seg på alle bildene...
Nå er vel jaktbilder greit å ha med, du burde jo like det dersom du skal like det han driver med, så sorterer man bort de som ikke liker det.

Tror ikke kamera liker meg jeg for å være ærlig, ser aldri lik ut i speilet og på bilder synes jeg selv.. synes selv jeg ser bedre ut live, men er vel ikke alle som er enig kanskje da :p

Skjult ID med pseudonym Calienta to. 12 jan. 2012 14:30

Jeg skulle gjerne likt å vite hvem alle disse kvinnene inne på sukker er, jeg , som blir overrøst med meldinger?
Jeg nekter rett og slett å tro på at jeg er den eneste jenta her inne som får svært lite svar og få eller ingen førstemeldinger!
Og jeg vil gjerne ha tilbake meld på bildene mine om det virkelig har noe med om du får meld eller ikke.
Greit jeg ikke er den peneste her inne, men såååå stygg er jeg da heller ikke!

Vel etter en tidligere tråd å merke, er jeg visst ikke attraktiv fordi jeg er superbruker da men...

Serr.. Om jeg hadde lett mer aktivt, er jeg sikker på at innboksen min ikke hadde vært så tom... Hele saken bunner i (i mine øyne) HVEM du kontakter og hvordan du åpner kontaken...
Du får mer sansylighet for svar om du åpner med muligheten til en samtale, enn om du bare stiller et spm som krever kort svar...
Og du øker sansynligheten enda mer om du kutter ut å bare skrive til de aller peneste, men begynner å lete på profilen HVA slags menneske det er du sender meld til, og hvordan du selv fremstår...
Om en mann åpner med masse komplimenter,tror jeg de får mindre respons enn om de åpner på en vennelig måte.
Med jenter omvendt tror jeg.
Alle som er overaktive tror jeg mister litt gnist i manges øyne, når man skal kombinere masse aktiviteter, jobb og venner, er det mange som kommer til å føle at den personen ikke har tid til kjæreste...

Alt for mange driver selv reklame i profilene sine... tror de fleste ville hatt godt av mer ironi, nevne negative ting som kan være positive og spøke litt...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 12 jan. 2012 14:38

Flott at du tar det sporty! :)

Jeg har ikke noe i mot menn som driver med jakt. Men jeg har i mot menn som triumferer på bilder med hodet på en død elg. Det minner om forvokste 5-åringer som har fått sin første fisk. Det er ikke gutta man skal briefe for nå. Derfor bør f.eks heller ikke profilbildet være fra bilen. (Betyr jo ikke at jeg har noe i mot bilkjøring! ;-)

Jeg kunne trengt oppstashing selv, jeg! Vet at jeg kunne hatt mer trafikk om jeg hadde gjort det. Men da betyr det vel ikke så mye for meg for tiden, da?

Skjult ID med pseudonym sta to. 12 jan. 2012 14:52

Da kan vi bytte på lilleulv, du tar bilder av meg, jeg tar av deg. Så løser det seg for begge! Fantastisk bra :)
Og begge kommer til å se fantastiske ut! Du får stå for sminkingen bare... ellers blir det ikke bra.

Har nok rette utseende for drømmedama tenker jeg, var bare det å finne henne da ;)

Er vel greit at de viser på bildene sine holdninger og gleder med jakt. Og liker du ikke det så er jo det din rett. Andre liker det og det er deres interesser. Selv om jeg f.eks ikke hadde likt seiling, så er det jo ikke feil at andre liker det? Nå skal ikke jeg være den største forkjemper for jakt, men det er fullt lovlig og gleder mange så da får de som liker det kose seg med det i grunn. Og greit at de som ikke liker det kan la være å ta kontakt.

Føler det gir veldig god informasjon i profilen faktisk, i motsetning til de som bare skriver friluftsliv ( er det jakt, telting, gå en tur i skogen osv ). Synes det sånn sett er meget positivt at man har dette med. Kan jo også tekste bildet om det er den eneste jaktturen man har vært på feks. Så man ser at det ikke er hele tiden også.

Så lenge bildet gir litt informasjon om deg som person føler jeg det er ett godt bilde. Ble veldig imponert over ei som hadde bilder med og uten sminke, for å vise forskjellen. Det krever nok mot! For dere klarer jammen meg være kritiske over eget utseende når dere vil :)

Du er inne på noe veldig sentralt der calienta - leser mange jente profiler og tanken slår meg, har de egentlig tid til en kjæreste? De har jo ikke nedetid, men kommer vel ann på hvor bokstavelig man kan ta alle aktivitetene som står i profilene.

Alle innspill er positive for min del, alle har sine betrakninger og alltid nysgerrig på hva andre synes og mener, trenger ikke være enig bestandig av den grunn :)

Skjult ID med pseudonym prefect to. 12 jan. 2012 15:25

føler det er flere jenter som også inkluderer sofasitting med bok som kontrast. Blir vel bare en lettere omskriving for å late seg uten å bruke tida til no spesielt, uten at det er no negativt.

Skjult ID med pseudonym sta to. 12 jan. 2012 15:28

Synes heller det er positivt jeg da, da har de jo tid de kan disponere annerledes, slik at man hvertfall føler at man har plass i livet deres. Greit at begge har litt døtid da som man kan tilbringe sammen i stede. Greit utgangspunkt synes nå jeg ihvertfall :)

Skjult ID med pseudonym prefect to. 12 jan. 2012 15:40

@ sta, er helt enig med det. Synes forøvrig evnen til å kunne gjøre ingenting er undervurdert. Har egentlig no med sinnsro å gjøre også, i et ellers hektisk liv. Min far sier følgende om familiehytta: Hjemme står jeg opp kl 7, tar en kopp kaffe og drar på jobb. På hytta står jeg opp kl 7, tar en kopp kaffe og smaker på kaffen.
En slags hverdags-zen det er for lite av spør du meg :)

Skjult ID med pseudonym Fujin fr. 13 jan. 2012 08:51

Nesten ingen inne på profilen siste 2-3 mnd og siste mottatt melding var 21.November! Gått litt opp for ideer. Kan jo ikke endre den personen man er heller :) Har en følelse av at aktiviteten her var mye større før. Halvt år siden siste førstemelding. Må vel gå i tenkeboksen å finne på noe drastisk :]

(mann 48 år fra Akershus) fr. 13 jan. 2012 10:49 Privat melding

@lilleulv
God råd ..takk for det ..

Ikke vanskelig å forstår at damer får mange besøke og vi gutter for mindre. Sånn er det bare . Jeg for en merke ikke hjerte .. Bør kanskje ser etter ..

Skjult ID med pseudonym lanill fr. 13 jan. 2012 12:03

-Send heller melding enn å setje hjarte på folk.
-Flørtane synast mange er irriterande heller enn sjarmerande.

Eg personleg orkar rett og slett ikkje å sende melding til nokon som ikkje har tatt meir initiativ enn å klikke på eit gult hjarte og flørtane har eg deaktivert.
Når det gjeld hjarta er det folk som bruker dei meir som "bokmerker" enn for å få kontakt ser det ut til. Dessutan er dei ikkje alltid so lette å foholde seg til eller svare på fordi du ikkje veit kor interessert den andre er eller korleis du skal svare på dei då det ikkje er er noko konkret å svare på.
I eit sjeldan tilfelle kan eg setje eit gult hjarte tilbake for å sjå om dei tek "skikkeleg" kontakt, noko fleire av dei ikkje gjer.. Altso var ikkje interessen særleg stor likevel.

Sjølv er eg ganske flink til å sende førstemeldingar og eg svarar alltid på dei eg får, om det so er for å seie ifrå at eg ikkje er interessert. Får eg ikkje svar sjølv meiner eg det også er ei form for svar - ikkje interessert.