Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Solli fr. 9 des. 2011 01:38

Jeg møtte en mann som var innom min arbeidsplass helt tilfeldig. Vi snakket slitt, og jeg ble veldig sjarmert. Av den grunn inviterte jeg han på middag hos meg. Det var hyggelig, men jeg følte ingen kjemi....Nå sender han meldinger og inviterer meg på middag og jeg får blomster på døra...Jeg tror ikke jeg kan bli forelska i han(skule ønske det)...Hvordan skal jeg håndtere situasjonen? Jeg vil jo ikke såre han, for han er en bra mann...bare ikke rett for meg!

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 01:39 Privat melding

æh... prøv igjen... fyren gjør jo virkelig en del for å imponere.. noe du ikke sier her??

Skjult ID med pseudonym tdh fr. 9 des. 2011 01:44

Si det som det er dersom du ikke har noen tro i det hele tatt. For egen del kan det ta litt tid for å bli interessert, men det vet jo du selv best om det passer for deg å fortsette for å se. Blomster var jo hyggelig da!

Skjult ID med pseudonym Mort1 fr. 9 des. 2011 01:45

@Solli

Dette ville jeg gjort, om jeg var i samme situasjon med ei jente:

Jeg ville møtt henne en gang til, med skikkelig positiv innstilling. Hvis det fremdeles ikke var noe kjemi, så ville jeg på slutten av det møtet (daten) sagt noe i denne duren:

Takk for en hyggelig dag/kveld. Jeg synes du er ei flott jente, men jeg har desverre ikke fått noe følelser for deg, og jeg synes det er best å si fra nå, før det blir vanskeligere.

(mann 41 år fra Akershus) fr. 9 des. 2011 09:54 Privat melding

Bare å kvinne seg opp og si det som det er, best for negge parter ;)

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) fr. 9 des. 2011 09:59 Privat melding

Hadde det vært bedre om han ikke var så pågående? At han holdt igjen litt? Vi mennesker er rare sånn..vi er jegere ;)
Evt be han ta det litt med ro? Det har hjulpet for meg..
Men har du overhodet ikke lyst til å fortsette med han så sier du det som det er, på en ordenltig måte.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) lø. 10 des. 2011 14:15 Privat melding

TS ble jo veldig sjarmert av førsteinntrykket, og tydeligvis motsatt også. Så de kan jo ikke være helt avskyelig mht utseende eller personlighet.

hvor ofte opplever man egentlig at kjemien oppstår med en gang, kontra vokser fram etterhvert som man blir bedre kjent? Jeg mener sistnevnte er mer vanlig.

rådet mitt er å gi det litt mer tid. ingenting å tape på det.

Skjult ID med pseudonym The One lø. 10 des. 2011 15:05

Må smile litt av dette. Ikke noe vondt ment TS, men for ikke så lenge siden figurerte det en tråd om at norske menn var så tafatte. Vi var ikke nok "menn" på en måte. Når en norsk mann endelig er like pågående som våre litt sydligere brødre så er det galt også. Det er sandrabanandra ikke lett å være norsk mann på sjekkern gitt ;-)

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 10 des. 2011 15:14 Privat melding

@TS
Hvis du vet helt SIKKERT at han ikke er rett for deg, så si det som det er. Fortell han at du syns han er en bra mann, men at du ikke føler han er rett mann for deg. Det er helt feil å dra ut tiden, med å svare kort på sms osv....er jo bare feigt og sjofelt å gjøre mot han. Men er du litt i tvil pga bare "kjemien" som mangler, så gi han en siste sjans.

Skjult ID med pseudonym tdh lø. 10 des. 2011 15:21

@The One - er vel derfor de mener vi er så uforståelige, siden vi prøver å gjøre som de sier men de får jo ikke bestemt seg. Får ta det opp i mannerådet, fra nå av kjører vi en linje og holder oss til den så får de akseptere det uansett, ikke mer slinger i valsen fra nå av!

Dersom du ikke er villig til å prøve er det bare å si det klart ja, så ikke han "kaster bort" tid på å tenke på deg, venter osv. Det er jo bare langpining i grunn.

Skjult ID med pseudonym Driver lø. 10 des. 2011 15:34

Be ham ta det litt roligere, tåler han det så tåler han det, tåler han det ikke så good bye!

(mann 37 år fra Vestfold) lø. 10 des. 2011 15:47 Privat melding

Gi en del av deg selv bare siden han er såpass bra og snill, ptyfuck kalles det og man trenger ikke å kalle det for det om man ikke sier det til noen andre ;)
Dessuten så synes jeg han virker som en fyr du kanskje skal vurdere å bli ekskone med sånn for å ha gjort et menneske fornøyd her i verden. Sånn jeg ser det så er du heldig at du ikke har møtt en som behandler deg dårlig for de fleste kvinner opplever i dag at den de lever sammen med faktisk lar emosjonelle bagateller gå ut over dere, antar at han er en som heller hadde dødd enn å la dette skje så hvorfor ikke prøve mer og se om han kasnkje har noen sider som du ikke visste om og faktisk setter veldig pris på over tid :) Det gjelder å tenke i lengden vettu ;)

Oj nå var jeg nesten skremmende positiv her ;)

Skjult ID med pseudonym DonAlfonso lø. 10 des. 2011 18:57

"for han er en bra mann...bare ikke rett for meg!"

Säg det då. Tjafsa inte med några halvsanningar och hitte-på. Säg som det är.

Skjult ID med pseudonym Solli lø. 10 des. 2011 21:47

Jeg sa ifra....Bra mann, men ikke rett for meg! Han tok det fint:)

Skjult ID lø. 10 des. 2011 21:53

Tenk deg om neste gang før du blir så sjarmert at du inviterer på middag for å ombestemme deg da.

Skjult ID med pseudonym Solli lø. 10 des. 2011 23:42

Hvorfor skal jeg tenke meg om??? Man må ta sjanser i livet....er det ikke derfor du er her inne? Man har aldri noen garanti for at det skal fungere!

(mann 50 år fra Buskerud) sø. 11 des. 2011 23:10 Privat melding

kjenner du kanskje for lite av ham?
møtt ham for få ganger?

hadde også fallt for en middag som ble spandert på meg, tydelig signal dette ...