Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mye teller utseendet for dere ved online dating?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mrkrølle ma. 31 mars 2008 22:58

Nå vil jeg har ærlighet i svarene... hvor mye teller utseendet for dere, når leter på sukker? Jeg har reflektert litt over dette, og for min egen del teller det 80%. Det er mye, men førsteinntrykket handler nesten alltid om jeg blir tiltrukket av type utseende på jenta.

Nå vil jeg presisere at jeg er ikke utelukkende dømmer pen/ikke pen, utifra standardidealene, men mer at type jente appellere til meg. Et eksempel... Gisele Bündchen, appellerer ikke, Winona Ryder, appellerer!

Skjult ID med pseudonym femme ma. 31 mars 2008 23:05

Intet mindre enn Gisele vs Winona.....
Du overbeviste meg ikke helt om at det er typen dame som er avgjørende. Hun sto vel ikke akkurat sist i køen, Winona.

Skjult ID med pseudonym vita134 ma. 31 mars 2008 23:05

Heilt enig med mr krølle, både når det gjeld kor mykje utseende tel, og det at det er riktig type utseende som gjelder og ikkje Clooney-kloner (I mitt tilfelle då :) ). Ein har så lite å forholde seg til på nettet, når det gjeld førsteinntrykk, at utseendet blir desto meir vesentlig. Synd, muligens, men sant for meg.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 31 mars 2008 23:13

Utseende er viktig fordi dette har med tenning og tiltrekning å gjøre. Likevel skriver jeg mer med de uten bilde enn de med bilde :-)

Skjult ID med pseudonym Doc ma. 31 mars 2008 23:15

Zitelle: Og med det mener du at kontakten som regel opphører etter du har sett bilde da eller? ;)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 31 mars 2008 23:15

Bilder er viktig for meg. Men vil heller kalle det inntrykk fra bilder enn utseende. Man kan lese ut mye informasjon om en person fra en del av bildene her... som handler om mye mer enn utseende....

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 31 mars 2008 23:19

Doc
Med det mener jeg at det skjuler seg mange strålende, vakre og tiltrekkende mennesker også bak bildeløse profiler :-)

Skjult ID med pseudonym mrkrølle ma. 31 mars 2008 23:19

@femme: bare et eksempel som var satt litt på spissen. Men...et litt mer down-to-earth eksempel....
Døtrene til John Fredriksen, appellerer ikke!, Programlederen på Filmplaneten på NRK, appellerer!

(mann 51 år fra Oslo) ma. 31 mars 2008 23:22 Privat melding

Er litt usikker på om døtrene til Fredriksen er down to earth....

Men, utseende er ofte det første en ser her inne, så det betyr mye.

Skjult ID med pseudonym Advokaten ma. 31 mars 2008 23:23

Enkelte bilder yter ikke motivet rettferdighet, og man kan lett gå glipp av en sukkerbombe dersom man kun ser på noen utvalgte bilder på profilen.
På den annen side dropper jeg lett profiler der bildet er lite flatterende.

Moralen er : Ha flotte fantastiske bilder som viser hvordan du skulle ønske du så ut.

Skjult ID med pseudonym mrkrølle ma. 31 mars 2008 23:24

Hehe, det at de ikke ses på som down-to-earth poengterer på mange måter at det ikke er nødvendigvis konvensjonell skjønnhet jeg går etter.

Skjult ID med pseudonym hot ma. 31 mars 2008 23:29

Utseende betyr nesten alt, -men det er min smak som gjelder:) Stort smil med pene tenner er fint:)

Skjult ID med pseudonym femme ma. 31 mars 2008 23:35

Skjønner poenget mr Krølle. Bare ertet litt.
Som om jeg skulle si at Brad Pitt ikke var helt min type, jeg kan ta til takke med Jake Gyllenthal. Hehe.

Men det er vel noe med at man søker noen man opplever seg som kompatible me.
Siden sjarme må oppleves inn person, og alle i prisnippet kan skrive en ok tekst, blir jo det gjerne bildet man differensierer seg på. Og da har jo advokaten et poeng, kjør på. Men utrolig hvordan man kan danne seg et inntrykk i hodet av bildene man ser, og så er personen annerledes i virkeligheten - og det kan gå begge veier, det er bare det at der man har en negativ ide blir det sjelden treff, slik at det vel oftere er at man blir skuffet enn positivt overrasket når man først møter. Eller? Men NB! Det er ikke bare personen man vurderer i bildet, men endel andre faktorer - som positur, kelskode, omgivelser, kroppskuns etc. (Obs nå er veien kort til bar overkroppsbilde.diskusjone, men den har vel vært tatt..)

(kvinne 50 år fra Buskerud) ma. 31 mars 2008 23:41 Privat melding

Bilder betyr en del for meg. Menn behøver ikke å være pene, men helst se sportye og sunne ut. Ulike bilder fra ulike situasjoner i galleriet er supert. Det gir meg ett bedre bilde av hvem fyren er :)

Skjult ID med pseudonym pseudonym ma. 31 mars 2008 23:45

Det samlede førsteinntrykket er det vi har å gå ut ifra når vi skal ta den første kontakten. Jeg vil ikkeklare å si hvor mye bildet teller.
Hvis du tar ytterpunktene, f.eks.
- en profiltekst og matchetre som passer på de viktige bladene, men utseende er mindre tiltrekkende,
eller
- fotomodell, men interresser som ikke er samsvarende med mine.
Da skal utseende på den som matcher best være svært utiltalende før jeg avskriver henne.

Verden er heller ikke så svart hvitt, og jeg ville nok funnet meg noen imellom de to ytterpunktene. Det at jeg synes personen er tiltrekkende utseendemessig vil jo telle mye, men det heter jo også at kjærlighet gjør blind.

Jeg har hatt en samboer i mange år som faktisk var ansiktspen, men hun hadde mange kilo for mye. Det var egentlig ikke noe problem, jeg kunne se på utseendemessig penere jenter, og tenke på at "ja, hun er pen, men jeg har en nydelig kjæreste hjemme, og smile til meg selv (og alle rundt meg, og som kanskje da kunne misforstås til å gjelde det jeg så på)". (og ja, det var andre ting som gjorde at vi skilte lag.)

Hvis det er mindre forskjeller i profiltekster og matchetree og det er stor forskjeller i utseende så går man vel for den med utseende man tiltrekkes mest til.

Og om man kontakter den med best utseende først, og finner ut at det ikke passer så vet man jo det og slipper å lengte senere.

Skjult ID med pseudonym Solan_g ma. 31 mars 2008 23:48

Fritt etter egen erfaring vil jeg påstå at bildene teller 128% for ganske mange her inne. Sjansen for å feilbedømme en potensiell date etter bare å ha sett bilde er vel nærmere 327%......

Jada... Jeg ser også på bildene, men det jeg leser ut av bildene er som oftest det "andre" som er på bildet. Hvordan bildet er tatt, hva bakrunnen viser, om det er andre mensker og dyr på bildet osv.... Ansiktet er faktisk noe av det siste jeg ser på. Album bildene gir meg som oftest mere enn selve profilbildet. Og så leser jeg profilen!

Husk: Fotografier har vært manipulert fra dag en.....!

(mann 52 år fra Østfold) ma. 31 mars 2008 23:55 Privat melding

> Men, utseende er ofte det første en ser her inne, så det betyr mye.
Jeg må innrømme at jeg ofte klikker inn på profiler med pene og tiltrekkende profilbilder. Og jeg håper ikke det er galt å kunne synes noen er pene, og nyte det. Og med pene og tiltrekkende profilbilder mener jeg absolutt ikke bare de med dype kløfter.
Når jeg derimot leter etter noen å kontakte så ser jeg heller på en profil som matcher min alder enn hun på 24.

Skjult ID med pseudonym makan ti. 1 april 2008 00:00

Det er mest utstråling som er utslagsgivende for meg .....

Skjult ID med pseudonym Organ ti. 1 april 2008 00:00

Må si meg enig med Krøll & Vita, det er ikke nødvendigvis et klassisk pent utseende som tenner min interesse. Men når utvalget, bl.a her inne, er så stort er det ingen vits i å engasjere seg i en person som ikke innehar de, i mangel av et bedre ord, visuelle kvalitetene jeg søker.
Jeg kontakter kun de som har en spennende/appelerende profiltekst og blant de vil så utseendet telle bortimot 100 % i utvelgelsen. ( Og når jeg da har silt bort en haug med flotte damer skal mitt lille utvalg ideelt sett ha meg på sin toppliste også, ikke rart dette tar tid.)

Skjult ID med pseudonym pseudonym ti. 1 april 2008 00:11

En annen ting er dette å sammenligne seg med den og den filmdivaen, eller fotomodellen. Når de damene der blir avbildet så har de nok mye mere sminke på seg enn de fleste norske damer.
Kroppene ser jo på en måte bra ut, men det er nok mye presentasjon der og, og hvis de skulle stille på like vilkår som en "normal" kvinnekropp med hensyn på å f.eks. bruke like mye tid og hjelp til på å kle seg i tilsvarende klær så ville nok en "normal" dame kommet mye bedre ut, ihvertfall for meg.

Litt eksempler på det er jo slike bli ny på 10 dager og sånne program på TV, eller i KK o.l. hvor man får hjelp til å forandre stilen, det er utrolige forandringer som kan skje da. (NB: Poenget er at styling har mye å si, ikke at jeg ønsker å henge ut damene, eller mennene, i norge på noen måte.)
(er det forresten noen som kan gi meg en runde i ett sånt program så hadde det vært hyggelig det.:-)

Men dette var vel en avsporing fra tråden, men er verdt å ta med seg når man bedømmer bilder i profilene.

Skjult ID med pseudonym pseudonym ti. 1 april 2008 00:15

Bra skrevet Organ.

Skjult ID med pseudonym Organ ti. 1 april 2008 00:16

Takk P, det var hyggelig å høre!

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) ti. 1 april 2008 01:04 Privat melding

Zitelle: det er...dumdristig vel?

Er selv glad i å skrive og i tillegg åpen så har kjørt noen runder siste månedene med interessante mennesker men har kuttet det ut,det er ikke let å si "sorry mack" når bildet blir stang ut uansett hvor gode intensjonene måtte være i forkant.

Jeg har nok for skarpe jaktinstinkter og mål i meg slik som stoda er til å småprate for mye rundt grøten og rote bort andres og egen tid på tenkelig tankegods,vil ha et ansikt,mange bilder og ane hvem jeg har med å gjøre.

Ufravikelig krav etter noen måneder på nett.

Mer?

Ok,skeptisk på damer som har vært lenge på nett...de skygger jeg unna,enten har de tilpasningsvansker eller så er de for sære.

Tror det holder jeg...:-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 1 april 2008 10:54

"Ok,skeptisk på damer som har vært lenge på nett...de skygger jeg unna,enten har de tilpasningsvansker eller så er de for sære."

Jepp. Sånn er de damene! Hvem sa noe om generaliseringer?

Skjult ID med pseudonym meg ti. 1 april 2008 11:07

Det ville være å lyve å si at ikke utsednet teller - men......

..... hvis du har vært bare litt borte i fotobehandling er det svært enkelt å se ut som en fotomodell på et foto - og litt mindre fotomodell IRL.......

.... og ikke å forglemme at noen mennesker er mer fotogene enn andre....... ;o)

Skjult ID ti. 1 april 2008 11:10

Romling1: Hva mener du med "lenge på nett"? Kan jeg spørre om hvor lenge du har vært på nett selv?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 1 april 2008 11:13

Hei Romling1.
Når du selv er så bastant, kan du ikke unngå å få litt motstand, så her skal du få en liten oppgave...

Finn det som ikke stemmer mellom de to utsagnene:

"Ok,skeptisk på damer som har vært lenge på nett...de skygger jeg unna,enten har de tilpasningsvansker eller så er de for sære."

"Etter en liten ukes tid her inne er det generaliseringsbehovet mange fremstår med som undrer meg mest,"kvinner er slik og menn er slik."

Kan i blant være greit å rydde i egen hage før man irriterer seg alt for mye over naboens?

Når det er sagt: Velkommen til Forumet! Enig med deg i at bilder er viktig..

Skjult ID med pseudonym Tulle ti. 1 april 2008 11:39

Mer enn jeg selv trodde...

Skjult ID med pseudonym ingensvar ti. 1 april 2008 11:52

Jeg for min del kontakter alle med et normalt utseende og som i profilen appelerer til meg. Jeg er ikke begeistrer for utpreget dobbelthakke og manglende hår, gravdiditetsmage er kun flott på kvinner, men han trenger absolutt ikke være slank.

Ellers er jeg mest intressert i de indre kvalitetene han har, men det er dessverre langt mellom de gutta jeg tar kontakt med. Jeg ånder og lever ikke for friluftsliv og utenlandsreiser, men det er klart jeg blir med på tur både til fots og ferie.

(kvinne 49 år fra Hedmark) ti. 1 april 2008 12:14 Privat melding

Romling1:
"Ok,skeptisk på damer som har vært lenge på nett...de skygger jeg unna,enten har de tilpasningsvansker eller så er de for sære."

*ler litt her nå*...for å vite at noen har vært på nett lenge må du MULIGENS ha vært det en stund selv da eller?;-)
...............tror nok du vil treffe på en og annen dame eller mann som bruker litt tid på å finne den rette da ikke alle tar til takke med HVEMSOM HELST.....og noen har det faktisk ganske bra som singel og ikke er stressa på det:-)....åååå ja litt sært det kanskje:-)))
eller mulignes man skal ta i mot en som ikke passer seg så godt...så kan man jo bare tilpasse seg....eller?

Skjult ID med pseudonym Smarty ti. 1 april 2008 12:16

Bilde teller 100%. I den forstand at hvis bildet signaliserer noe helt feil, hjelper et ikke hva som står i profilen eller hva match-tallet er.

Men hvis bildet er i tvil-kategorien (og dem er det mange av) teller profiltekst og noen av bladene mye. Mer enn 50 %.

Skjult ID med pseudonym Morpheon ti. 1 april 2008 12:18

Når det gjelder Gisele Bündchen vs Winona Ryder, teller nok høyden mer enn utseendet for min del ; )

Skjult ID med pseudonym Medbilde ti. 1 april 2008 12:42

Hei!

Vil tro at bilde betyr endel for de fleste. Har vært her i perioder med samme profilteks og med og uten bilde. Får helt klart større respons med bilde - og jeg anser meg for å være temmelig ordinær. Det ser derfor ut til at bilde i mange sammenheng er det utslagsgivende for kontakt......men selvsagt ikke alltid. Hva som appelerer til den enkelte er heldigvis veldig varierende - og derfor er det "mulighet" for oss alle! Lykke til alle sammen!*s*

Skjult ID ti. 1 april 2008 12:44

Et bilde forteller meg mye mer enn om vedkommende er pen eller ikke....Det handler om å danne seg et inntrykk av type, stil, uttrykk osv som igjen forteller meg mye om personen. Bildeutvalgene forteller også mye om hvem de er. Så ja, bilde teller veldig mye. OG bildene må være i profilen og i albumet....Det er så kleint å få tilsendt bilder eksklusivt på privat mail....har nesten uten unntak blitt skuffet....og det er ikke noe gøy å måtte si fra at nei, sorry!

Skjult ID med pseudonym KiRof ti. 1 april 2008 12:58

> Bilde teller 100%. I den forstand at hvis bildet signaliserer noe helt feil,
Helt enig.

Men det kan sies om alle de andre tingene så da teller alt 100%. Hvor mange prosent blir det til sammen? :-)

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 1 april 2008 15:58 Privat melding

ja utseende betyr en del...
Og et godt profil bilde er avgjørende ,vil jeg si..
Du må legge ut noe som tiltrekker oppmerksomhet....Det har jeg allerede bevist med "kløft" - bildet jeg la ut for litt siden...
(men det er jo ikke den oppmerksom heten jeg søker......)
Men det er et samme for alle :du må ha et bilde som viser d e g på best mulig måte,.....

Skjult ID med pseudonym femme ti. 1 april 2008 16:43

hehe, morpheon, kongekommentar

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 1 april 2008 17:42

romling1
Dumdristig? Smiler....hvorfor det? :-)

(kvinne 50 år fra Buskerud) ti. 1 april 2008 17:49 Privat melding

Jeg er i grunn mye mer skeptisk til nysingle enn de som har vært lenge på nett :)

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 1 april 2008 18:29 Privat melding

Lilleulv: Er helt enig med deg og kunne ikke sagt det bedre selv..:) hehe

Miie: Enig med deg i det. Vet ikke hvor ofte jeg må henvise nysingle til å lese min profil. Det kan være noe irriterende ettersom jeg er så klar på hva jeg søker og ikke.

(kvinne 51 år fra Rogaland) ti. 1 april 2008 19:21 Privat melding

Bilde er veldig viktig for meg, jeg må like det jeg ser i utg.pkt. Jeg har tabbet meg grundig ut tidligere, så nå er jeg rimelig skeptisk, nokså forsiktig, og kanskje til og med litt kjip!! .. men, det er jo mitt liv... ;-))

(mann 44 år fra Oslo) ti. 1 april 2008 19:32 Privat melding

Det er en ting til som gjør at bilde er viktig: Man signaliserer mye med hva slags bilde man velger å legge ut. Er det f.eks. pornotrutmunn og kamera rett ned i utringningen på profilbildet, skal det veldig mye til for at jeg fatter interesse. Kommer egentlig ikke på at det har skjedd noen gang :)

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) ti. 1 april 2008 23:10 Privat melding

Utseendet teller jo til en viss grad når man dater online, Om jeg møter noen i virkeligheten ville ikke utseendet telle spesielt mye siden jeg går etter sjarm heller enn ett pent ytre. Men desverre er sjarm veldig vanskelig å fange inn i ett bilde så da blir det jo litt vanskelig å gå etter den sjarmen på nett. Men smil folkens, ett bilde hvor noen smiler ett strålende ekte smil fenger meg mere enn noen som er billedskjønne og IKKE smiler.
Håper ikke jeg virket noe overfladisk i mitt svar for helt ærlig er personlighet langt viktigere enn utseende, er bare det at folks bilder her inne utgjør førsteintrykket også går man videre ut fra det.