Alle innlegg Sukkerforum

hva gjør man??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ar fr. 9 des. 2011 01:55

Hei jeg traff ei jente her inne og vi fikk kjempekontakt straks og var forferdelig like, vi møttes etter en liten stund og alt føltes veldig bra, men så skjedde det noe i familien hennes som gjorde at hu etterhvert lokka seg helt og jeg har prøvd å kontakte henne nå over tid, svarte så vidt det var i begynnelsen, men mindre og mindre etterhvert, ikke fått svar på noe som helst nå i senere tid, det har sikkert blitt tatt som masing, men det har aldri vært min hensikt! så nå er hun helt fraværende og har fjernet meg som venn på div nettsider og hotmail, jeg har aldri fått noe svar på noe som jeg føler jeg kanskje trenger svar på og det er hva som rett og slett skjer, har jeg gjort noe galt her ettersom alt plutselig er borte??

mvh

Skjult ID med pseudonym Mort1 fr. 9 des. 2011 01:57

Høres ut som hun er ei jævla pingle bare, som ikke tør å si at hun ikke liker deg mer...

Skjult ID med pseudonym Ar fr. 9 des. 2011 02:08

det kan godt hende det, men er veldig rart for hu var helt betatt av meg jeg var en hu alltid hadde sett etter om du forstår regla..vært borti mye rart tidligere og gitt opp nærmest, men trur du eller noen det er noe da som hu ikke vil innrømme evnt? at det er flere sider av saken her?

Skjult ID med pseudonym Ar fr. 9 des. 2011 02:10

og med at jeg da har prøvd å kontakte hu har gjort det verre? for alt jeg egentlig har prøvd å si til hu er at jeg bryr meg om oss og hennes situasjon

Skjult ID med pseudonym Mort1 fr. 9 des. 2011 02:16

Hm... Det kan sikkert være utallige årsaker hvis man først begynner å spekulere. Jeg setter allikevel en knapp på at hun mistet følelsene for deg, og at du var en "fling", og at hun er en av de som ikke takler å "gjøre det slutt".

Men hvis du vil spekulere, så har jeg litt tid til overs i natt :P

Trenger litt mer info da:

Hvor lenge holdt dere på?

Hvor langt kom dere, sånn fysisk sett? (klem, kyss, rot, sex)

Er hun norsk? Spør fordi jeg vet av liknende historier som dette med utenlandske kvinner. Da særlig fra midtøsten og øst-asia.

Hvor gamle er dere?

Har dere noen barn hver?

Hva skjedde i familien?

Skjult ID med pseudonym Ar fr. 9 des. 2011 02:29

Det kan godt hende, det er bare at det plager meg en del til tider, frustrasjon på hva er vitsen..

Vi holdt ikke på så lenge, var merkelig hele greiene vi snakka nærmere en og en halv uke da klarte vi ikke vente mer, vi var veldig fort der, samtalene gikk flytende vi hadde alle likhetene personlig, interesse og hpbby osv osv, det var som vi sa vi trodde vi hadde kjent hverandre i mange år, alt var slik som dt skulle kan du si.
vi møttes en gang, jeg var i samme by som henne og dermed avtalte vi fordi hu hadde veldig lyst til det her, jeg skulle ikke få slippe unna hehe. vi møttes da praten gikk som forventet og vi gjorde noe "shopping" sammen, var mest klemmer og noe hadekyss, og en del meldinger etter vi forlot hverandre. hun er norsk ja, vi er nok ganske unge, 21, 19...ikke barn nei. jeg vil ikke gå inn på det, men handlet da om kreft over en lengere periode før vi å fikk kontakt, og det veit jeg tok veldig på henne, men det jeg ikke forstår er hvorfor hu ikke kontakta meg noe særlig mer, når jeg prøvde så godt jeg kunne å få svar og forhindre at hu skulle fortape seg helt i det her, for hu sa alltid jeg sier alltid, ettersom hele det her gikk forferdelig fort, at hu var så glad hu endelig haddee noe positivt i hverdagen, og det jeg å tenker da..er vel at det må være forferdelig dumt å la alt gå til spille da man veit "lykken" er en tekstmelding unna

Skjult ID med pseudonym Ar fr. 9 des. 2011 02:33

hu stolte på meg 100 prosent og visste hu kunne prate med meg om alt fordi vi hadde så forferdelig like personligheter, men det kan hende det at alt ble bare surr for hu da det her skjedde, men da er det vel bedre å ta kontakt og si ifra om hva som evnt er opplegget her, så man forstår hverandre og heller da ta ting etterhvert isteden for da og kutte ut alt og glemme hele greiene

Skjult ID med pseudonym Mort1 fr. 9 des. 2011 02:43

@Ar

Nå som jeg fikk vite mer, er jeg nok desverre mer overbevist om at hun bare rett og slett ikke fikk sterke nok fysiske følelser for deg. Og siden dere ikke bor samme sted heller, orket hun ikke satse mer på deg.

Det at det kom sykdom i familien kan ha spilt en liten rolle, men ikke noe i nærheten av avgjørende. Da ville hun garantert sagt ifra om det.

"men da er det vel bedre å ta kontakt og si ifra om hva som evnt er opplegget her, så man forstår hverandre og heller da ta ting etterhvert isteden for da og kutte ut alt og glemme hele greiene"

Dette er noe absolutt alle burde gjøre når de vil "slå opp" med noen, uansett hvilken grunn som ligger bak. Men noen er rett og slett pingler og tar mer hensyn til at de selv ikke vil få dårlig samvittighet ved å såre noen, enn å faktisk fortelle sannheten.

For din egen del anbefaler jeg deg å glemme hele greia så fort som mulig. Du fortjener mye bedre!

Skjult ID med pseudonym Ar fr. 9 des. 2011 02:58

Riktig, ja nei jeg forstår hva du mener, men man sitter jo igjen med så mange usvarte spørsmål jeg har sendt til henne, men da aldri fått svar på. jeg håper hvertfall ikke jeg har tulla mer til det her enn det som var, for det har ikke vært min hensikt. jeg har hatt tankene du refererer her, men jeg syns det er veldig synd hele greiene for begges del, det er ikke kjærlighetssorg det her, men det er litt "unødvendig" følelse da det her kunne vært ungått med noen få svar. Jeg tar meg ikke høytidelig så jeg vil ikke si det, jeg synes bare det er synd, hvis det er slik det virker. men som sagt det kan hende hu tenker annerledes på det om hu heller ikke hører noe fra meg og ting rundt henne roer seg ned, hvis de skulle det, man får vente å se, men da vil ikke jeg eller bør jeg ta noe mer kontakt med henne? om det da skulle være noe at hu heller prøver å kontakte meg? men da vil nok jeg være mer forsiktig hvis det skulle skje, mer tilbakeholden, men det har jeg å vært, men på en positiv måte. ja som du sier og som jeg selv veit det er egentlig en "unødvendig" tanke!

Skjult ID med pseudonym Ar fr. 9 des. 2011 03:10

men jeg veit hu sa noen ganger at hu mildt sagt var forvirra av de meldingene jeg hadde sendt til hu, men for meg virker det som om hu har misstolka en god del av dem og jeg vil ikke at hu skal tro jeg prøver å forvirre henne eller snakke mye ufrtåelig og virke som en "forstyrret" person for det er langt ifra sannheten, men jeg tror det ble litt for brått og da vil man automatisk få en del tanker som surrer rundt og det kan fort ta overhånd, men for meg har det vært klare meldinger og meningen i det jeg har skrevet har vært der, men det er nok fordi jeg har vært litt for oppi det her kanskje i lengre perioder av døgnet, men som jeg å veit er det ikke sikkert hu har vært i samme tankemodus som meg hele tiden, det har man ingen garanti for, men håper hvertfall hu får en ettertanke om hvorfor jeg prøvde å få kontakt med henne, det er sikkert bare forvirrende hele opplegget nå vil jeg tro..

Skjult ID med pseudonym Mort1 fr. 9 des. 2011 03:13

Jeg er ingen kjærlighetsguru altså... Men man trenger ikke å være det for å fortelle deg at du bør i alle fall ikke finne på å sende henne flere meldinger i alle fall.

Forsøk å glemme henne for nå. Hvis hun skulle ta kontakt med deg, så spør i alle fall hva som gjorde at hun ikke svarte deg.

Det er kjipt når noe slikt skjer, men det hjelper jo ikke uansett hvor mye du tenker på det. Dersom hun ikke forteller deg det, så vil du aldri få vite hva som skjedde. Du MÅ faktisk bare glemme alt sammen og finne på noe fornuftig å gjøre om dagene. Som å f. eks finne deg en ny date her inne ;)

Skjult ID med pseudonym Ar fr. 9 des. 2011 03:19

ja jeg forstår, er fader vanskelig for man vil ha svar veit du, men jeg har nok sendt mer enn nok så det får stoppe nå, gjør det nok vondt verre. ja jeg tenkte det, men vil helst ikke rippe opp i det som fororsaka noe av det som har skjedd her, om så får man begynne på nytt, men jeg skal nok ikke fortape meg i det her! men er veldig kjedelig. ja det er sant som du sier det, er nok heller ikke verdt det å bruke opp alle døgnets timer på å spekulerere på det her! jada hehe, allerede vært noen innom og lagt igjen et spor :) hyggelig det!