Alle innlegg Sukkerforum

feilinformasjon

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym snella fr. 9 des. 2011 09:34

KJære sukker! Folk driver fremdeles og sprer her på forumet at det er laaaangt flere jenter enn gutter på sukker, og at det er derfor gutta ikke får svar. (Min teori er at de sikter for høyt, slik de gjerne har en tendens til å gjøre, men nok om det.)

Kan dere ikke rykke ut enda en gang og avkrefte myten om guttas kraftige overtall?

Takk!

(mann 33 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 09:38 Privat melding

På sukkerfesten var det til og med jenter som sa det ble for mange menn, jeg synes det var helt ekstremt...hvor enn du gikk var det fullt av menn.

Skjult ID med pseudonym StatMan fr. 9 des. 2011 09:50

Det er ulogisk at menn ikke skal få svar fordi det er flere kvinner enn menn, tenk deg litt godt om.

For å illustrere, se for deg et akvarium med 10 fisker og du vil fange en av dem. Men så viser det seg at det er 100 andre som vil også fange en.

Hva vil skje? Jo, ut i fra de 100 så er det bare 10 stk som får en fisk. Og hvis menn var fisker så hadde alle 10 menn blitt snappet opp, mens 90 kvinner fikk ingenting.

Flere utenlandske datingsider melder at de har ca. 60-70% menn og 30-40% kvinner. Og ut i fra de tallene så er det logisk at mange menn ikke får svar, for da vil kvinner få flere henvendelser og kan velge hvem de svarer, og hvem de kontakter selv. For ja, det skjer det og! ;-)

Skjult ID med pseudonym :( fr. 9 des. 2011 09:59

Mannfolk vil ha slanke jenter, og når det står i profilen så får ikke menn svar fra mange jenter. Det er få jenter som føler seg slank og de fleste er helt normal eller har noen kilo ekstra. Dumt å skrive om dere vil ha svar.

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 11:26 Privat melding

Men dette er jo ikke matematikk. Om det var nøyaktig 100 menn og 100 kvinner, så var det fortsatt noen kvinner og noen menn som ikke ville få svar fra alle. For man er jo på jakt etter en kvalitet som man liker og som passer inn i den situasjonen man har. Jeg er kvinne, både svarer og sender førstemeldinger, får noen svar, og enkelte ganger får jeg ikke svar. Men jeg tror ikke at det er fordi mannen får for mange meldinger at han ikke svarer. Det er rett og slett fordi han ikke er interessert i meg - og muligens mer interessert i noen andre. Og det er helt ok! Den som ikke er interessert er også uinteressant.

Det er altså ikke antallet det kommer an på, men interessen.

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 9 des. 2011 11:54

Jeg har hattinngang til leiligheten i samme etasje som en type i flere måneder nå. Jeg lurer litt på hvor lang tid det skal gå før han skjønner at jeg er hans utkårede. Det er jo bare vi to som bor i denne etasjen.

Skjult ID med pseudonym snella fr. 9 des. 2011 15:12

elisa: veldig godt poeng. det er utrolig mange her inne som fortsatt ikke har skjønt forskjellen på kvalitet og kvantitet :) mange påstår at ettersom jentene får så mange henvendelser, så skrur vi automatisk opp kravene. sånn er det nok ikke for alle. ikke for meg i hvert fall. jeg har min smak uansett hvor mange gamlekarer eller ungfoler eller uniteressante på min egen alder som kontakter meg ;)

(mann 42 år fra Telemark) fr. 9 des. 2011 15:14 Privat melding

Det du mente å si var vel at det var færre jenter enn menn?

Skjult ID med pseudonym snella fr. 9 des. 2011 15:18

strings: javisst gjorde jeg det :) heldigvis virker det som folk skjønte det da.

Skjult ID med pseudonym Strings fr. 9 des. 2011 15:19

Du har skrivd at jenter var i overtall et sted men at det var menn et annet sted.....så ikke det før nå jeg...

(mann 39 år fra Hordaland) fr. 9 des. 2011 15:19 Privat melding

Ingen tvil om det er en tøff konkurranse her, hvor enn mange menn det er, og jeg trur vi kan være enige med at det er enklere for en kvinne å få kontakt enn det er for en mann, det er bare slik det er, personlig føler jeg det hele er litt for alvorlig her, ingen nåde om du skulle falle utenfor, jeg trenger litt mer laid back og det vil jeg ikke finne på et sjekkested som dette, bør treffe kvinnene i fysisk form trur jeg heller.

Skjult ID med pseudonym Strings fr. 9 des. 2011 15:20

Men for å være ærlig så tror jeg det å sikte for høyt gjelder både menn og kvinner her inne.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. fr. 9 des. 2011 15:34

Jeg tror det er lett for en del mindre attraktive menn (meg selv innbefattet) å tenke sånn at "jenter/kvinner har det så lett - de får jo svar og brev uansett" (rimte gitt!). Men det er vel ikke helt riktig. Det er sikkert en del jenter/kvinner som faller utenfor standarden også, og som sliter like mye - det er bare det at ironisk nok så legger vi ikke merke til dem. Så de får heller ikke mye svar/brev, bortsett fra at de kanskje får ett og annet desp brev fra en fyr som er dobbelt så gammel som dem, men det hjelper jo lite. Generelt er det vel 'lett' for de som er attraktive, uavhengig av kjønn. Men lett og lett... de vil jo også gjerne treffe akkurat den som passer for dem da, så det å få en haug med brev er ikke nødvendigvis til så stor nytte. Men litt hjelper det jo. Det er bedre å være ung, frisk, pen og velstående enn omvendt - det er vel ikke noe nytt. Men vi som ikke er så freshe vil jo heller ikke "ende opp" med noen som oss selv(!). Så da blir det sånn da.

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 9 des. 2011 16:46

Det kan ikke være hele bildet. Når man har vært på Sukker en stund og ser flotte, veldreide, velutdannede og tilsynelatende morsomme kvinner som har vært her like lenge som en selv, så tyder det på at ikke alt er fryd og gamen for dem heller.