Alle innlegg Sukkerforum

Utelukke røykere fra matchen

Vis siste innlegg
(mann 57 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 19:33 Privat melding

Da jeg fylte ut profilen min, var jeg feig og utelukket ikke røykere fra å være mulige matcher. Men så gikk jeg i meg selv og kjente på dette. Så nå er alle røykere borte fra mine matchtreff siden jeg la inn absolutt krav på ikkerøyk. Det var ikke mange som forsvant. Men noen var det. Så jeg får bare håpe at jeg ikke har valgt bort mitt livs kjærlighet.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. fr. 9 des. 2011 19:44

Ja - "faren" er at enkelte tenker som så at "Det er greit for meg om noen røyker litt, selv om ikke jeg gjør det", og de som tenker det vil du nå muligens filtrere bort.

(mann 33 år fra Hordaland) fr. 9 des. 2011 19:47 Privat melding

Litt tankevekkende egentlig. Med alle kravene vi stiller utelukker vi helt sikkert masse gode potensielle partnere, hvis uvaner man lett kunne oversett om de ellers var bra mennesker. Jeg liker ikke røyking, men om drømmedama røyker, så får det så være. Men den røykende drømmedama når ikke opp hos meg, pga en filleting. Det som teller er matchende personlighet, noe som selvsagt er svært vanskelig å sile ut ved hjelp av en matchingtest på nett. Det vi sitter igjen med er en mengde mindre viktige kriterier som vi bedømmer ALT ut fra. Samt profilbildet. Ekstremt overfladisk, hele nettdatingen. :P

Skjult ID med pseudonym Jepp fr. 9 des. 2011 19:53

Det blir jo fort "overfladisk" på den måten med nettdating, fordi det er en helt annen type arena, og gjerne en arena nr. 2 for de fleste. Treffer man noen på byen eller i en annen sammenheng og det sier 'pang', så blir kanskje ting man er streng på her inne uviktige. Men her inne *kan* man velge på forhånd. F.eks. hvis man ikke *ønsker* å bli sammen med noen som har barn fra før, så tenker man kanskje "OK, her inne starter jeg fra scratch, så jeg sjalter bort de som har barn nå når jeg har den muligheten". Samme person faller kanskje senere for en annen person IRL, og da det viser seg at vedkommende har barn, så er ikke det lenger noe stort problem. Det var bare det at her inne *kunne* h*n velge på forhånd.

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 9 des. 2011 20:02

Tja. Jeg røyker ikke, men har vel satt ca 5 og sikkert uviktig på det sp.m. En kjapp sjekk sier at jeg har under 70 i match med deg. Nå kan det jo være mange grunner til det, men absolutte krav er jo en god vei for å få vekk folk fra listene - sikkert flere enn du ønsker :-)

(mann 57 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 21:13 Privat melding

Verden er jo uansett full av tilfeldigheter som fører til at det er en rekke flotte mennesker vi ikke treffer. Og det betyr at det er mye vi går glipp av. Men siden jeg ikke er så splittet at jeg kan leve parallelle liv, konstaterer jeg at livet nok går greit uansett. Og jeg tror det er rikelig med meget flotte kvinner har uansett. Kanskje også den rette for meg.

Skjult ID med pseudonym Lurifax fr. 9 des. 2011 21:16

@ts

Det var bra og positiv livsinnstilling:-)

Men uansett tror jeg ikke det er noen gevinst i å bruke absolutte krav på Sukker.

Skjult ID med pseudonym seppas fr. 9 des. 2011 21:17

TS: du har gjort det rette. Det er veldig få ting jeg ikke kan akseptere, men røyk er helt uaktuelt!

Skjult ID med pseudonym Sukker.no fr. 9 des. 2011 21:22

@egentlig
Når man svarer på relasjonstesten så er det seg selv man svarer for. Altså 0 om man ikke røyker. Man skal altså ikke sette nærmere det man kan akseptere hos den andre. Vektingen er det som skal avgjøre hva man tolererer.
Husk at uten matchsorteringen så ville det fort bli alt for mange å forholde seg til på nettet..
Ha en flott kveld :-)

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 9 des. 2011 21:25 Privat melding

Jeg røyker ikke og har vel satt 5 eller noe og ikke vektlagt det mye, selv om jeg faktisk er allergisk mot røyk. Det er jo mulig å stumpe den pinna for de som ønsker det nok.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no fr. 9 des. 2011 21:37

Og det riktige hadde altså da vært å satt 0 i verdi og ikke viktig på vektingen :-)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. fr. 9 des. 2011 21:38

@Sukker.no
Nja - det står jo "Anti" på den ytterste venstre (som jeg har valgt siden jeg ikke røyker og ikke er glad i røyklukt etc.), og "Over 20 om dagen" på den ytterste høyre siden. Så det jeg påpekte var at det nok er en del tolkninger ute og går på disse tingene, som igjen vil føre til at dersom man velger å gå for absolutt krav på en ting som dette, så kan det hende man utelukker noen som har tolket det annerledes - se bare på Lilljane over her som et eksempel.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. fr. 9 des. 2011 21:39

Ha forresten en flott kveld selv, det glemte jeg å si. :-)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne fr. 9 des. 2011 22:19

@Egentlig
Tror det er andre som også har tolket det ganske likt meg pga flere jeg har høy match med røyker heller ikke. Mulig jeg reagerte litt negativt på ordet "anti røyk" når jeg tok den testen. Det får nå stå sånn som det er en stund til iallefall................

Skjult ID med pseudonym Lilljanne fr. 9 des. 2011 22:28

Jeg har vist hukommelse som en gullfisk om dagen, for har satt 1 og mindre viktig;-)

Skjult ID med pseudonym jente fr. 9 des. 2011 23:38

Det man lurer på er jo om den andre RØYKER eller ikke. Ikke i hvilken grad det er OK om andre røyker... Jeg kunne godt satt 5 på den. Det plager meg lite at andre røyker på fest osv. Men om jeg hadde gjort det, ville jeg bli oppfattet som en som røyker selv (og blitt blokka av TS sin match), så derfor må de som ikke røyker si at de er anti eller nærmest anti.

(mann 50 år fra Buskerud) fr. 9 des. 2011 23:46 Privat melding

har nok et absolutt krav om ingen røyk hos meg.
vil heller ikke begynne å sette krav på kvinnen når vi blir mer kjent.
har takket nei til en kvinne før, bare fordi hun røykte.
kanskje dumt, men det er slik jeg føler.

Røyk gir meg hodepinne og jeg føler meg uvel.

ikke bra match da

takk til TS for fint tråd!

(mann 57 år fra Oslo) lø. 10 des. 2011 13:11 Privat melding

Jeg tror nok at minst 20%, kanskje bortimot 30% av matchene mine forsvant da jeg avviste alle røykere. Det er en så lav andel at det er utrolig mange flotte kvinner igjen. Og siden man ikke kan leke med alle på en gang er det langt flere enn jeg kommer til å rekke å kontakte.

Samtidig tror jeg ikke alle de som forsvant er røykere, de har nok bare ikke likt å være så kategoriske at de har sagt de aldri røyker.

Forrige gang jeg var i sjekkemodus var jeg i 20-åra. Da ble ikke røykere sjaltet ut. Og min x-kone var festrøyker da vi ble sammen. Det kom som et sjokk på barna da de nylig fikk vite det.

Men nå ser jeg på voksne kvinner, og de som fortsatt røyker har nok stort sett gjort det hele tiden. Dermed har de en hud som er eldet for tidlig. Og jeg ser ikke bort fra det ytre selv om det indre er viktigst.

(mann 57 år fra Oslo) ti. 13 des. 2011 12:12 Privat melding

Frem og tilbake er dobbelt så langt. Og man treffer jo ikke bare kjærestekandidater her, men også mange som kan bli gode venner. Så røykerne er ikke lenger utelukket.

(mann 57 år fra Oslo) ti. 13 des. 2011 12:47 Privat melding

Ja, det kan du lure på

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) ti. 13 des. 2011 13:06 Privat melding

Jeg hater røyk! Jeg er mer anti enn noen andre jeg kjenner.

Men mine to forhold på tilsammen 7 år har vært med to røykere.
Det var ikke røyken som var årsak til at det ble slutt :-)

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 13 des. 2011 13:20

Kameleonen:
Me too!
Kan ikke for det, men synes lukta er forferdelig. Å kline og kysse med en som røyker - æsj! Fanatisk eller ei, jeg må få lov til å ha mine preferanser i fred. Bra at ikke alle er like og søker det samme. :p

(kvinne 41 år fra Buskerud) ti. 13 des. 2011 13:22 Privat melding

Jeg tror at hvis røykerne hadde visst hvor forferdelig de lukter, så hadde de sluttet. Selve røyken kan jeg leve med, men lukten av et menneske som nettopp har røyket? Fytti..

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) ti. 13 des. 2011 13:33 Privat melding

robinsve
Eller utelukke de intolerante og fordomsfulle?

Enigma
Ja, det ble lite impuls klining :-)