Alle innlegg Sukkerforum

Frustrerende

Vis siste innlegg
(mann 70 år fra Akershus) ma. 26 mars 2007 17:32 Privat melding

Jo da, det kan være svært frustrerende at man omtrent ikke engang får svar når man skriver brev. Man kan etterlyse å se bilde av den som skriver. Det er en smule høflig å svare. Jeg har vært alene lenge nå, og har prøvd forskjellige maching selskap. På mwg virker det som damene faktisk ikke vet hva de er ute etter, eller man kan få svar, men så bare blir de borte som om ingenting har hendt. Jeg har nylig begynt å prøve lykken her, så får vi se da, om damene her er seg selv mer bevisst på hva de er ute etter. Jeg er ute etter ett fast forhold, en å bli gammel med. Så mine damer. Jeg venter på dere. Selvfølgelig er jeg på jakt etter kun en da, men prøver å skrive til en ny når den ene etter den andre ikke svarer.

(mann 58 år fra Telemark) ma. 26 mars 2007 18:54 Privat melding

Godt innlegg. Synd når en prøver å være seriøs her. Jeg har skrevet flere innlegg her, men har nesten kun fått idiotsvar tilbake. Har også opplevd at ei som jeg trudde jeg fikk god kontakt med plutselig bare forsvant. Tåler et nei, men har ennå ikke opplevd det her. Hvem er seriøs her ?
Vi eller de andre ? Noen oppegående, seriøse og voksne kvinner som kan svare ? Lykke til mann 59.

Skjult ID med pseudonym jenta ma. 26 mars 2007 19:35

Jeg er bare ute etter et seriøst forhold. De opplevelsene dere har opplevd er de samme som mine.

Kanskje tilbudet er så stort - og interessen og innsatsen for å få i gang et fast forhold er så begrenset, at det blir til at mange blir flytende på overflaten. Et dypdykk for å bli godt kjent med noen er for strevsomt og risikabelt...

Vi må bare stå på videre, til vi finner noen som vil investere i et forhold!