Alle innlegg Sukkerforum

Touch telefon

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lovely sø. 11 des. 2011 22:32

Hei.

Jeg har lenge vurdert å kjøpe en touch telefon, men jeg vet ikke hvem jeg skal ha. En samsung galaxy eller iphone 4s? Eller kanskje en xperia? Eller en HTC? Akk, jeg vet ikke hvem som er mest appelerende. Eller, jo, det gjør jeg, det er forsåvidt en samsung galaxy, men de er ganske dyre. Det står mellom iphone 4s og samsung galaxy.

Har du touch telefon, og i såfall hvilken? Og hva syns du er bra/negativt ved den?

Skjult ID med pseudonym Lanza sø. 11 des. 2011 22:34

Kjøpte meg en Xperia arc for ikke lenge siden. Den kostet ca det halve av Galaxy og iphone. Meget fornøyd jeg i hvert fall :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 11 des. 2011 22:39 Privat melding

Er veldig fornøyd med min iphone 4, den fungerer fint og jeg får gjort omtrent alt jeg vil med den....nuvel, altså lese emailer, oppdatere meg på nyheter, har en deilig vekkerklokke i en app ("sleep cycle"), men den kan man nok få på alle smarttelefoner, har en zillion bilder innpå albumet og er like overrasket hver gang jeg tar nye bilder at der er plass til flere uten at greia konker helt, den tar også gode bilder, kan lytte til mengder med musikk...og masse mer.... Er dog min første smart telefon, så jeg har vel ikke det største sammenligningsggrunnlaget, men den funker! Eneste aberet er batterilevetid, jeg elsker å gå tur, med musikk på ørene og å knipse bilder når jeg ser noe fint...hvilket betyr at etter en 2-3 timers spasertur er batteriet dødt! Hulk! Hvorfor har ikke alle smarttelefoner solcellepanel????

På den annen side så har jeg hørt mye bra om HTC, kanskje den kan vurderes? :-)

Skjult ID med pseudonym Lovely sø. 11 des. 2011 22:47

Spongebob1@ jeg tror du må utdype når det gjelder "android-telefoner". Jeg er helt grønn på sånne ting...

Skjult ID med pseudonym getreal sø. 11 des. 2011 22:51

TS: Ta den phonen du syns ser best ut. Alle vet at kvinner er mest opptatt av utseende, ikke hva som er under dekselet!

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 11 des. 2011 23:03 Privat melding

Nåja Getreal, ingenting galt med å være opptatt av utseende, men husk at det er også en smaksak på hva vi vil ha :-) Det er ikke alle som tenner på et smooth utseende, det beste diamantene er de som ikke er ferdigslipte ;-) Ja takk til mann med hår på brystet :-) ...sorry trådstarter.....totalt sidespor her.....men lot meg provosere av Getreal :-D

Jeg vil heller si at du tar den telefonen som har best funksjonalitet OG holdbarhet utifra hva du skal bruke den til! :-)

Der er også noen riktig kule telefoner på markedet, som tåler å kjøres over av biler osv, om det frister med noe sånt: http://www.mobilen.no/artikler/verdens_toffeste_gsm-mobil/88 610

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 11 des. 2011 23:04 Privat melding

Kanskje denne hjelper litt:
http://www.tv2.no/underholdning/hjelperdeg/testbasen/ stor-test-av-18-touchtelefoner-2945802.html

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 11 des. 2011 23:47

Hvis du har lyst til å slå på stortromma så er HTC Titan det eneste valget.

Er valget mellom iPhone 4S og Samsung Galaxy SII, så er det smak og behag. Og jeg tror du rett og slett er nødt til å prøve begge i en butikk for så å velge den du likte best å bruke.

Har du lyst på noe rimeligere så er HTC Radar verdt en titt eller Samsung Omnia W.

(kvinne 33 år fra Hordaland) ma. 12 des. 2011 01:09 Privat melding

Selv har eg iphone 4 og er storfornøyd! Ja, den bruker mye strøm, men sånn er det med alle nyere tlf! Du har alt du trenger, og det er seriøst den letteste touchtelefonen! Har hatt min andel telefoner etter at eg fikk min første som 13-åring, og har da byttet minst en gang i året... Xperia var siste touchen eg hadde før eg fikk aiføun, og det er den største dritt telefonen eg noensinne har hatt! Da var min første mobil (motorola CD 160) 10 ganger bedre altså! Makan til dritt telefon skal du lete lenge etter! Det er min mening iallefall! :p

(kvinne 57 år fra Vestfold) ma. 12 des. 2011 01:12 Privat melding

Kjøpte Xperia for en måned siden, og jeg er veldig fornøyd

(kvinne 33 år fra Hordaland) ma. 12 des. 2011 01:24 Privat melding

Noen parti var visst verre enn andre... Og eg fikk tydeligvis et av verstingpartiene, for det feila den seriøst ALT!

(mann 43 år fra Oslo) ma. 12 des. 2011 07:10 Privat melding

Personlig ville jeg ha venta til over jul for da er neste generasjon mobiltelefoner på plass. Vet det er vanskelig å holde seg, men akkurat nå er det fornuftig å vente litt.

(kvinne 36 år fra Buskerud) ma. 12 des. 2011 08:34 Privat melding

hadde også det valget når jeg skulle bytte mobil. siden jeg har hatt iphone siden det kom ut, valgte jeg iphone4s... og angrer ikke på valget mitt. Så jeg ville valgt denne hvis jeg var deg :D

(mann 57 år fra Oslo) ma. 12 des. 2011 08:59 Privat melding

Gode råd fra Aqueena her om å definere behovet. For min del har det medført at jeg ikke har smart-telefon ennå. Men jeg kommer snart etter. Jeg pleier å bruke mobilen som radio når jeg er på MC-tur. Da må den tåle fukt. Lenge. Og den bør også tåle litt harde slag. Den må også tåle kondens og fukt når vintersyklisten kommer inn.

Motorola har hatt en mobil som har dekket disse kravene, selv om første generasjon vel ikke hadde radio. Nå sikler jeg på en experia active. Men det blir nok på nyåret jeg handler.

(mann 42 år fra Buskerud) ma. 12 des. 2011 09:20 Privat melding

Det er ett valg som kanskje er viktigst, hvilket operativsystem (OS) telefonen skal ha. Det er hovedsakelig tre typer; Android, Windows og iOS (Apple). Utover dette har man gamle "tøysetelefoner med proprietære" OS, men disse begynner etter min mening å bli avleggs og utdaterte. De store telefonprodusentene fokuserer mer og mer på nevnte tre OS.

Hvilket av disse som er best, om det går an å kåre en "vinner", er nok opp til den enkelte å bestemme. Det er fordeler og ulemper med alle. Sett deg litt inn i hva som er viktig for deg, for så og se hvilket av disse tre OS som passer best med dine behov.

Når det gjelder Windows telefoner (f.eks. HTC Titan) er det, etter min mening, ugunstig å kjøpe de nå. Windows phone 8 kommer på nyåret og er visstnok ganske revolusjonerende.

Så min anbefaling blir å i alle fall styre unna windows telefoner, se på android eller iOS og velg den som har funksjonaliteten du trenger. Utover dette er det bits and bytes, som du kan sammenligne om du ønsker eller trenger.

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 12 des. 2011 10:24 Privat melding

Har en HTC sensation XD.. LOOOOVE IT.. BRA lyd, kjempebra kamera.. Og lett og lett og finne ut av.. og ikke minst. DEN knuser ikke ;)

(kvinne 26 år fra Rogaland) ma. 12 des. 2011 11:14 Privat melding

Jeg har samsung galaxy s2 den er i mine øyne helt fantastisk!:) aldrk heng seg opp eller køddet noe til for meg!:) å den har alt du trenger pluss enda mer!:)

(mann 47 år fra Oslo) ma. 12 des. 2011 12:44 Privat melding

Jeg har en samdubg wave. Den er bta men har fpr liyte tastatut til å skrove på fprumet.

Skjult ID med pseudonym clementine ma. 12 des. 2011 14:05

Hva med den nye Xphone, her er omtalen ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=r0RqPhr-hdA

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 12 des. 2011 14:08 Privat melding

haha Herrfekt.. tydligvis skal vi ihvertfall ikke skaffe oss en samsung :p hahaha hvis det var det du prøvde å skrive :p

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 12 des. 2011 15:34

@nortibia

Nå vet jeg at du bare spøkte, men grunnen til at det blir så feil, om han ikke gjør det med vilje, ligger nok i operativsystemet til Samsung Wave. Den kjører vel Bada om jeg ikke husker feil.

Mens Android, Windows og iOS telefoner som oftes har et tastatur (altså, ikke et fysisk et, men det du taster på touch-skjermen for å skrive) som foreslår ord for deg om du trykker feil. Kan godt hende Wave også har det, men bare at HerrFekt har skrudd den av. :P

Men igjen, jeg foreslår at TS tar seg en tur i en butikk, trykker litt på noen telefoner og ser hvem hun liker.

Skjult ID med pseudonym Lovely ma. 12 des. 2011 16:01

Elsket galaxy da jeg prøvde den i butikk. Har vel forsåvidt også bestilt den fra chess. De ga meg 300 kr avslag på telefonen, så jeg betaler i første omgang 1200 kr for telefonen. Så nedbetaling på 249 kr mnd. I tillegg til dét, får jeg fri bruk fram til April for 199 kr mnd. Så 449 kr mnd for telefon, fri bruk osv :D

Skjult ID med pseudonym lomas ma. 12 des. 2011 16:27

Jeg har en ren Nokia 3120!

(mann 32 år fra Oslo) ma. 12 des. 2011 17:20 Privat melding

Har Iphone 4S og er kjempe fornøyd med denne. Har hatt Xperia X10 og det var bare en dritt telefon i forhold. Ikke hatt noen problemer med Iphone og den er lett å bruke! Bare litt stiv pris på den.

Skjult ID med pseudonym fjesløs ma. 12 des. 2011 17:40

LG Optimus 3D. Hvorfor ikke ha det beste? iPhone er for hipsters.

(mann 37 år fra Rogaland) ma. 12 des. 2011 17:44 Privat melding

Jeg holder fortsatt en knapp på, ja knapper. Fysiske knapper på en mobil that is !

Den dagen det kommer en smart telefon konstruert for håndtverkere så kanskje...

Skjult ID med pseudonym Lovely ma. 12 des. 2011 23:29

Deshi @ det er snakk om en tilvenningsfase for min del. Jeg har aldri, aldri, ALDRI hatt touch telefon (bare kikket litt på venners sine) og hadde i utgangspunktet ingen planer om å kjøpe en. Men jeg er fed up av den telefonen jeg har nå. Meldinger og telefonsamtaler er ikke lenger "bare" det jeg vil ha. Utover det, gleeeder jeg meg til å teste den nye telefonen etter å ha hatt samme, slitne telefonen i snart to år :p

(mann 47 år fra Oslo) ma. 12 des. 2011 23:32 Privat melding

Fanken så mye juling jeg plutselig fikk her, da gitt!

(kvinne 46 år fra Nordland) ma. 12 des. 2011 23:48 Privat melding

Stakkars HerrFekt.... Kanskje ønske seg en SE xperia arc til jul?
Jeg har hatt xperia mini pro, og likte den veldig godt. Ungene var uheldige med sine xperia (husker ikke hva mer de het men var kjøpt for omtrent et år siden). Nå har jeg xperia arc og er veldig fornøyd med den :) Veldig rask og har god batterilevetid for mitt bruk.
Den kan du også snu horisontalt når du skriver, og får da større tastatur på skjermen.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 12 des. 2011 23:55 Privat melding

Jeg HAR den horisontalt når jeg skriver. Du skulle sett meldingene mine før jeg fant ut at det gikk an. Kunne lagt grunnlaget for neste Dan Brown-roman.