Alle innlegg Sukkerforum

Angående schizofreni og avvisning

Vis siste innlegg
(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 26 mars 2007 19:13 Privat melding

Jeg må le litt av de som baserer alt på at nr 1 på ens liste skal man automatisk passe sammen med. Og hvis nr 1 på din liste ikke svarer deg, må det da dermed være fordi denne personen er schizofren. Synes dette virker en smule underlig. Jeg jobber selv i psykiatrien, og har aldri hørt schizofreni blitt omtalt eller diagnostisert på denne måten. Den (de) aktuelle som mener det er slik, kan jo vurdere å videresende en beskrivelse av fenomenet til et medisintidskrift. Tror nemlig dette vil oppfattes som svært interessant av eksperter innen fagområdet. Er dessverre redd for at personen som kanskje "litt urettmessig" diagnostiserer kvinner (og evnt menn) her inne vil få en tilsvarende diagnose selv.

Skjult ID med pseudonym mystisk ti. 27 mars 2007 15:04

Haha, du er nå morsom unge dame. Blir det noe menn på deg her inne?

Skjult ID med pseudonym Atriani ti. 27 mars 2007 17:45

Det er absolutt ingen selvfølge at en mann liker meg selv om jeg er nr 1 på matchlista hans uansett om matchtallet er 99, kanskje han liker hun som er nr 14 eller 8.
Hvis han ikke svarer når jeg sender melding så tror jeg ikke han er schizofren av den grunn, jeg oppfatter det som et høflig avslag og/eller at han er opptatt på annet hold.

Ikke så vanskelig å skjønne det?

Skjult ID med pseudonym Hingsten.. ti. 27 mars 2007 22:22

Takk marvin.. vi har jo aldri forsøkt å fremstå som leger her.. såpass skjønte iallefall du.. Poenget er jo faktisk å se hvor raskt "piggene" fyker ut når "det perfekte folket" føler seg en smule truffet og fyker i forsvarsposisjon. Litt artig i grunn...

Skjult ID med pseudonym Atriani ti. 27 mars 2007 23:44

Ja, mange sårbare sjeler her.....

Forsiktig med alle prikkene dine Hingsten, her er mange kritiske øyne som følger med og teller prikker og sjekker tegnsettingen...*ler*....

Skjult ID med pseudonym Hingsten.. on. 28 mars 2007 00:07

Ja ikke sant Atriani...Godt å se at du tar sjansen på å prikke litt.. En god egenskap å ikke være petimeter og pertentlig synes nå jeg da..

Skjult ID med pseudonym hingsten.. on. 18 april 2007 16:32

For en opptur...på disse festene hviskes iallefall småfeilene bort...og selv hingsten med alle sine små skavanker ble rangert langt høyere enn normalt med prikkene sine... Kanskje det er det shizofrene i meg som får skylden nå... men en laang behagelig helg med en 92 match..(og det før matchen ble oppdaget) ble det iallefall.. så var det visst håp for oss med dårlig medisin-norsk og utdøende skrift allikevel..

(kvinne 36 år fra Østfold) on. 18 april 2007 16:53 Privat melding

Ja, er det meg du hinter til altså?

(mann 70 år fra Akershus) to. 19 april 2007 00:08 Privat melding

Der er jeg enig- Det er feil bruk av schizofreni, men, vel jeg er kanskje litt gammeldags. Om jeg fikk ert brev fra noen som jeg ikke hadde interesse av, ville nojk jeg komme med et høflig svar i vertfall