Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan veit man...

Vis siste innlegg
(mann 28 år fra Akershus) ti. 13 des. 2011 17:11 Privat melding

Hvordan kan man vite 100% at en profil er ekte..? Er det noen måte eller noe man kan gjøre for å garantere seg at den man snakker med er den personen vedkommende utgir seg for å være?

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) ti. 13 des. 2011 17:20 Privat melding

Finnes ingen garanti.
Du kan møte vedkommende å be om legitimasjon :-)

(kvinne 41 år fra Buskerud) ti. 13 des. 2011 17:23 Privat melding

Vet man egentlig det når man møter mennesker? I mitt forrige forhold, så oppdaget jeg vel egentlig ikke hvem han var før det hadde gått 4 år. :-P

Skjult ID ti. 13 des. 2011 17:25

nei dessverre

Skjult ID med pseudonym tdh ti. 13 des. 2011 17:32

Litt treg i oppfattelsen ja Dize :p

Er ingen garantier på nett dessverre, er i grunn lett å utgi seg for å være noen andre.
Alt du trenger er noen bilder så er man i gang egentlig. Personlig møte / skype med video / telefon pleier å avsløre de fleste da. Er ikke ofte de gidder det dersom det er falske profiler. Selvfølgelig avhenging av hva de er ute etter..

(mann 28 år fra Akershus) ti. 13 des. 2011 17:37 Privat melding

Ja det er liksom det jeg også har tenkt, at skype og sånt er det eneste som egentlig kan avsløre sånn.. men aghh så teit.. sitter å har følelsen av at en jeg prater med kaaaanskje ikke er helt den "hun" sier hun er.. :p

Skjult ID med pseudonym C. ti. 13 des. 2011 17:42

TS... tenker at om du ikke tror hun er den hun utgir seg for å være er hun sannsynligvis heller ikke dette. If it sound too good to be true...

Min lillesøster var for en del år tilbake på et nettsted og ble kontaktet av en jeg tidligere hadde datet. Men det var jo ikke han. Gutten hadde bare brukt hans bilde for å trekke damer.... Så ja, de finnes... dessverre...

Skjult ID med pseudonym tdh ti. 13 des. 2011 17:43

Ikke noe godfølelse det nei :)

Får foreslå ett møte eller noe om det føles naturlig, da blir det vel stille om det ikke er noen interesse, evt at personen ikke er den hun sier.

Skjult ID med pseudonym Diaz ti. 13 des. 2011 17:47

Lag deg en fake msn adresse selv...og legg henne til der... Bruk cam før dere treffes. Ikke gi ut noe personelig om deg selv før u er sikker:)

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 13 des. 2011 18:49

Enkleste måten er vel å få henne på cam, så kan du se om hun er den hun utgir seg for å være.
Har hun ikke cam (det kan faktisk skje at ekte personer IKKE har cam :P), så kan du jo få henne til å ta et bilde med en detalje som dere blir enige om.

Men, stort sett kommer du langt med å følge magefølelsen. Føles det feil, dropp hele greia.

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 13 des. 2011 18:59

Hvis noen krever "cam" med meg, må jeg bare kaste kortene - tror ikke at jeg har det, og om jeg har det, vet jeg langt mindre hvordan det funker.

Det beste er å følge magefølelsen. Jeg har opplevd det én gang på et annet nettsted, men jeg fikk bange anelser, og når ser jeg at hun blant annet skifter alder med jevne mellomrom. Men, uansett, om dere avtaler å møtes på et offentlig sted, er det vel lite som kan skje?

Skjult ID med pseudonym Jepp ti. 13 des. 2011 19:08

Jeg lurte på det samme selv en gang, for det var ei som kom og "tok meg med storm" på profilen, med den ene fantastiske meldingen etter den andre - det var ikke måte på hvor bra mann jeg var.

Jeg likte så klart det, og dama var søt, men det ble såpass mye at jeg begynte å lure på om hun var ei dame i det hele tatt, eller en mann eller ung fyr som hadde det veldig gøy. Nå forsvant hun(?) etterhvert da - var litt frem og tilbake med en hun hadde hatt kontakt med visstnok, og til slutt valgte hun ham. Men ikke vet jeg.

Hvis hun var ekte var det kanskje hun jeg SKULLE ha delt livet med. Det ville egentlig vært HELT i tråd med min vanlige flaks, så...

Uansett - hun hadde mange bilder, men som nevnt over her er det jo bare å kopiere en reell profil det, så.

Har dere kommet et stykke på vei, så avtal date. Be da om telefonnummer, så du kan ringe i tilfelle noe kommer i veien. Dette har jeg gjort mange ganger (uten at det har vært noen mistanke om noe, altså), og får du snakket med vedkommende så får du i det minste klarhet i at det ikke er en mann(!).