Alle innlegg Sukkerforum

De av det annet kjønn er for kresne!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sokrates ti. 13 des. 2011 23:07

Hvilke implikasjoner har dette statementet som jeg utallige ganger har sett varianter av på forumet?
Vi kan anta at det i begge kjønn finnes de om ikke har spesielt draget, og vil være tilfreds med å få napp hos de aller fleste.
Vi kan også anta at det er en nærmest kontinuerlig mengde single, attraktivitetsmessig sett, fra disse og til de mest attraktive.

Hvis man videre har en stor mengde single slik som på sukker, medfører dette at for meg og deg, som ligger ett eller annet sted på attraktivitetsskalaen, stort sett uten unntak vil ha svært mange kandidater av det annet kjønn som er mindre attraktive enn en selv. Disse kan man normalt kontakte med positivt resultat hvis målet kun er å finne noen. Problemet er at man "tar ikke hva som helst", og derfor blir det ikke action. Hva gjør man da?
Jo det finnes et forum. Der kan man klage på alle de som ikke synes man er interessant. Vel uvitende om at den forrige klagetråden kom fra en av det annet kjønn, fra en som man selv ikke fant attraktiv nok! Det griper seg altså i halen, og konklusjonen må være at hvis man klager over liten/ingen respons, så betyr det at man kontakter de som er mer attraktive enn seg selv.
Jeg hat tatt konsekvensen av denne erkjennelsen og funnet mitt lille "vindu". Det drysser ikke på med svar, men det er nok til at jeg har troen på at dette skal ende godt.

Skal man lykkes med å finne en som er mer attraktiv så må man finne en som også setter pris på gledesspredere eller andre tilsvarende gode egenskaper. Avslutningsvis vil jeg da oppsummere med at det å klage på dem som ikke finner en interessant nok, ikke er en slik god egenskap.

(mann 57 år fra Oslo) ti. 13 des. 2011 23:12 Privat melding

Du har noen gode poenger her. Men det som har slått meg, er at det ikke alltid er de jeg oppfatter som likeverdige på attraktivitetsskalaen som treffer hverandre. For mange kjenner ikke sin egen verdi. Og så blir man sjarmert av den som viser positiv interesse selv om vedkommende skyter lang over eget nivå.

Skjult ID med pseudonym Sokrates ti. 13 des. 2011 23:19

Men hvis man satser på det, med motparten som den attraktive, så er det vel likevel selvforskyldt og ikke noe man kan klage på.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 13 des. 2011 23:22 Privat melding

Så sant, så sant.

Jeg skjønner ikke poenget med å "skylde" på andre for ting man egentlig selv har ansvar for.
Det er jo ingen andre enn en selv som står ansvarlig for seg selv, sin egen lykke, og jobben med å søke seg en kjæreste.
Om en eller flere av dem man selv finner attraktive og interessante, ikke synes det samme om akkurat meg, så er jo ikke det deres feil. Det er jo ikke slik at de dermed er kresne, sære eller overlegne. Det er jo rett og slett det at jeg ikke fyller opp deres krav, forventninger eller ønsker.

Så den dagen man selv forstår hvorfor man avviser folk som skriver til en, så vil man også skjønne hvorfor noen avviser en selv :P
Og husk nå også på at en av dem man selv avviser (fordi de ikke tiltrekker en rent fysisk, fordi de har et eller annet i profilen som man ikke liker, eller noe annet som gjør at man rett og slett ikke vil), kanskje kan være en av dem som kun har fått avvisninger hos de 20 siste de har skrevet til.
Men det betyr jo ikke at man skal være "snill" og si ja til noen man ikke er interessert i.
Og når man har fått 20 avvisninger, så må man enten tenke at man har lagt lista for høyt i forhold til hva andre mener man har å "tilby" selv, men la være å bry seg om det (og seff ikke skylde på andre enn seg selv), og fortsette å være opptimistisk og erkjenne at avslagene vil fortsette å komme.
Eller man kan tenke at man har lagt lista for høyt for seg selv, og senke litt på sine egne "krav".

Det er jo markedet som bestemmer "prisen" på hvert hode her inne. Og har man priset seg helt eller delvis ut av markedet, ja, da må man gjerne regne med å vente litt lenger (eller mye lenger) på napp. Men å klage i mellomtiden på at det er andre enn ens egen "feil", blir rett og slett for dumt synes jeg....

Skjult ID med pseudonym Medium+ ti. 13 des. 2011 23:24

Har tenkt det der mange ganger men ikke orket å sette ord på det.Nå er det skrevet så håper sutrerne leser og forstår

(mann 38 år fra Østfold) ti. 13 des. 2011 23:27 Privat melding

"Jeg skjønner ikke poenget med å "skylde" på andre for ting man egentlig selv har ansvar for. "

Det er jo mye mer komfortabelt å velge å tro at årsaken til problemene man opplever er noe eksterne greier man ikke har noen som helst kontroll over, enn å plassere skylden der den faktisk hører hjemme. Det er nok dér det ligger, mistenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Medium+ ti. 13 des. 2011 23:29

Men er kjipt å lese forumet med sutringen..

Skjult ID med pseudonym Patsy ti. 13 des. 2011 23:31

Du kan være glad for at du ikke hører forumet.
Du ville sikkert vært døv forlengst :)

(mann 38 år fra Østfold) ti. 13 des. 2011 23:36 Privat melding

Man velger selv hvilke tråder man leser.

Skjult ID med pseudonym tdh ti. 13 des. 2011 23:38

Ser man statistisk på det:
Dersom du sender 200 melding uten å få svar.
Hvor sannsynlig er det at det er noe feil med 200 stk eller at ett eller annet er "feil" med deg :)
Feilen trenger ikke være store greiene selvsagt, etter å ha lest noen poster så er det ikke mye som skal til før man blir kassert som "ubrukelig". En liten endring kan være nok ofte, selv om det er vanskelig å se disse feilene selv da.

@Patsy: Forum med lyd.... ouch.. det hadde blitt sørgelige greier ja.. og ikke minst flamewars hadde blitt slitsomme :) Forbeholder meg retten til litt selektiv lesning i stedet.

(mann 38 år fra Østfold) ti. 13 des. 2011 23:49 Privat melding

Sannsynligheten for at en kresen person uten selvinnsikt er singel, vil være høyere enn for en gjennomsnittsperson ettersom en kresen personer uten selvinnsikt ikke «tar til takke med» noen på sitt eget nivå.

Dette vil så medføre at når man samler alle single på ett sted, vil man naturlig få en høyere andel av kresene mennesker uten selvinnsikt enn ellers i samfunnet.

Legg så til et forum og vips så får man en tråd som denne ;)

(mann 47 år fra Oslo) on. 14 des. 2011 00:02 Privat melding

TS:
"Avslutningsvis vil jeg da oppsummere med at det å klage på dem som ikke finner en interessant nok, ikke er en slik god egenskap."

Jepp, og det er vel få ting som senker ens eget attraktivitetsnivå hos resten også mer enn nettopp det?

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 14 des. 2011 08:43

Jeg vil for alltid kjempe for din rett til å gi uttrykk for din frustrasjon - og min rett til å bedømme dine motiver og formuleringer.

Gratulerer, Sokrates, med ditt nye vindu!

Skjult ID med pseudonym Sokrates on. 14 des. 2011 11:07

Det hyggelige er at vinduet åpner seg med tiden. Har vel med det å gjøre at det er større sannsynlighet for å få svar fra en "overkvalifisert" hvis man har fått svar fra mange. Og det tar jo tid. I allefall for meg.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 14 des. 2011 13:53

Til sport123:
Antakelsen om at det er såpass mange flere aktive menn på hvert "kvalitetstrinn" at dette vil påvirke hvem som kan velge er ikke riktig. Det er ikke mer enn 1,15 mann per kvinne som er pålogget daglig. Det er såpass jevnt at det i praksis vil ha lite å si :)