Alle innlegg Sukkerforum

forundring

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym estrella ti. 1 april 2008 19:25

sitter jeg igjen med etter og ha lest mange innlegg om alder. Virker som dere menn/gutta er så mye mer opptatt enn oss kvinner på dette området. Dere har større krav om hva som er øvre og nedre grense enn oss. Tror vi kvinner er mer romslige når det gjelder dere menn : ) alder, utseende teller ja men har du sjarm, vett i toppen og er på nogenlunde samme sted/ samme modus i livet gir vi deg en sjans : ) uten telle år oppover eller nedover

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 1 april 2008 22:18 Privat melding

Jeg kan være enig med deg i det spesielt når det gjelder endel menn over 35 år, og nå sier ikke jeg alle men det er min erfaring.

Derimot kan man finne flere yngre menn fra 25-35 som ikke er så firkantet når det gjelder alder +/- noen år. Har selv skrevet på min profil helst jevnaldrende eller yngre menn. Jeg har -9 år/ + 5. Har ikke skrevet at jeg aller helst vil de skal være mellom 35-40 og det er mer jevngammel med meg. Det er ikke noen fasittsvar på det fordi vi mennesker er jo så forskjellige.

Det som er så synd er at det er mange menn jeg vet lyver på alder her inne, og da blir jo hele søken deres missvisende. Det ødelegger for de menn som faktisk tør å være ærlig på alder og ikke er i en alderskrise. Nå tenker jeg på de som faktisk har en seriøs profil med bilde og alt, men likevel lyver på alder.

Skjult ID med pseudonym Smily ti. 1 april 2008 22:24

Vel det finnes de mennene som er 50+ som vil ha jenter i 25-35 års alderen også....

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 1 april 2008 23:18 Privat melding

Tviler ikke på det, men det er vel fåtallet jenter som leter etter en ny pappa...hehe
Sorry, men jeg kunne bare ikke dy meg

Skjult ID med pseudonym estrella on. 2 april 2008 00:06

enig, hva tror de gamle g.....joda men litt realistisk må man jo være....sorry menn 50 +

(kvinne 50 år fra Vestfold) on. 2 april 2008 01:05 Privat melding

Jeg tror det er midlivskrisa som er skyld i det. Relativt mange "voksne" menn liker ikke å være voksne. De assosierer det med å være gammel. Og en jevnaldrende kvinne er i hans øyne gammel. Derfor vil han ha en ung en.

De fleste jenter på 40+ er mye mindre stresset på at de befinner seg på livets høydepunkt. Fourty is the new thirty. Se bare på de tøffe, smellvakre forbildene vi har, som befinner seg i den alderen. Det finnes i alle fall ikke noe "satt" eller gammelmodig over dem.

(mann 51 år fra Oslo) on. 2 april 2008 10:23 Privat melding

Jeg er ikke enig med trådstarter. Mange diskusjoner om alder starter med en indignert kvinne rundt 40 som har fått en henvendelse fra en gubbe på 50. Og klarer ikke å slette den uten å starte en diskusjon på forumet.

@charmy68, å lyve på faktaopplysninger er vel ikke kjent som spesielt smart.

Skjult ID med pseudonym femme on. 2 april 2008 11:37

kit001, ja men det kvinnene indignert skriver om er jo nettopp noe av det samme som TS sier;
at menn ser kvinner langt yngre enn dem selv som aktuelle, men ikke går i andre retningen som de tydligevsi forventer at disse jentene skal gjøre - gå langt oppover. Har registrert at svært mange menn har egen alder som max (og detsto tøffere med typer som går høyere, jeg ville tolket det som at de er trygge på seg selv, mandige og med noe i toppen)

Skjult ID med pseudonym nitrelo on. 2 april 2008 11:47

Men dette er jo ikke akkurat noe nytt. Menn søker yngre kvinner og yngre kvinner søker eldre menn. Neida, en kvinne på 30 søker ikke etter en mann på 50, men tendensen den veien er tilstede og klart at grensene blir strukket da. Det er like naturlig som at jenter i tenårene ikke vil ha gutter på egen alder, men søker eldre gutter. Så se på det som payback-time;-)

Jeg liker damer med vett i toppen og vettet kommer ofte med aldere. Så derfor liker jeg damer på egen alder. Jeg kunne ikke tenkt meg en kjæreste som var mange år eldre enn meg, men heller ikke en kjæreste som var mange år yngre enn meg. Uansett hvor ungdommelige mange av dere damer er så blir de fleste ganske kjipe med alderen. Kanskje dette er i endring etterhvert som kvinnen blir mer selvstendig...? Noe jeg savner hos damer er hobbyer, eller skikkelige interesser (nei, 2 ganger SATS i uken er ikke interesse, det er plikt for de fleste), noe dere brenner for. Altfor mange damer ender opp med å ha hjem, forhold og familiebesøk som hobbyen og dette blir ofte for traust for jevnaldrende menn. Det er i hvert fall min mening, kanskje den er feil...?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 2 april 2008 12:10

Tror du har helt rett i det med hobbyer, Nitrelo. Brennende interesser er det mindre av hos jenter (generelt). Familie, venner og kanskje litt trening blir litt tamt... Tror mange menn gjerne vil se at gløden tennes av noe annet enn dem selv i blan... MEN: Jeg kjenner mange par hvor han likevel ser på det hun måtte ha lyst til å drive med som mindre viktig enn det han selv brenner for. Så når det kommer til hvem som må avlyse aktiviteter for å være barnevakt osv, har jeg inntrykk av at det ofte blir henne. Med andre ord sier en del menn indirekte: Vær opptatt av noe, så lenge det ikke kolliderer med mine planer og mine brennende interesser....

At damer skulle bli kjipere med alderen, er forresten en merkelig påstand... Tror mange blir rausere og rundere i kantene, jeg...

Skjult ID med pseudonym Like blid on. 2 april 2008 12:41

Alder er bare et tall .Det er store forskjeller på hvordan folk ter seg og bærer alderen :-) For meg er kjemi og felleskap viktig.;-)
Det er mange "unge " som kan være utrulig satt,og det finnes gamle koster som enda feier :-) Jo mindre ting man henger seg opp i jo større muligheter er det for å treffe noen man liker :-)
Det her er ikke no forsøk på legitimere at gamle griser skal få seg unge jenter hehe ;-)

(mann 51 år fra Oslo) on. 2 april 2008 12:52 Privat melding

@lilleulv, hvor har du det fra at kvinner skal bli kjipere med alderen?

@femme. Ser ikke helt koblingen mellom hva en ønsker og hvor opptatt en er av alderen. Jeg oppfattet TS sin påstand at menn generelt er mer opptatt av alder enn kvinner. Det er ikke min erfaring, bl.a. basert på hvem som starter debatter om hvilket alderspenn som "passer" seg.

Skjult ID med pseudonym sportlady on. 2 april 2008 13:09

Kit001. lagt igjen brillene et sted ;-P)))
"Uansett hvor ungdommelige mange av dere damer er så blir de fleste ganske kjipe med alderen."...skrevet av Nitrelo kl 11.47

Skjult ID med pseudonym kit001 on. 2 april 2008 13:11

Okeda, jeg tok feil sport. Sorry lilleulv..

Skjult ID med pseudonym Smily on. 2 april 2008 13:11

Det er jo de kvinnene som ønsker å treffe yngre menn/gutter... Er det mer godtatt.. er det på en måte greit?
Hvis eldre menn søker unge jenter er de "gamle griser" ... hva med kvinner??
Vi hører jo at menn ikke vil innse sin alder og ønsker å føle seg ung... er det samme grunnen for damene?
Kan et sånn forhold vare ?? med strore aldersforskjeller.. nå snakker jeg om +/- 10 år eller mer....

Skjult ID med pseudonym Like blid on. 2 april 2008 13:18

Selvfølgelig Smily !
Det er ikke forskjell på folk :-)
Vi kan diskutere det her til vi blir grønn ,men det må nesten være kandidatene selv som legger premissene :-)
Føles det rett så er det rett på en måte :-)

Skjult ID med pseudonym kit001 on. 2 april 2008 13:30

Like blid, føles det rett for begge, så må det vel være rett, uavhengig av hva andre mener?

Skjult ID med pseudonym femme on. 2 april 2008 13:42

Kit001:
Jeg forutsetter at TS er litt upresis i sin forumlering (og mer diplomatisk).
Man kan jo si at neida, menn er ikke opptatt av alder - de er egentlig veldig fleksibel de, kan jo fint takle 20+ års aldersforskjell. Forutsatt at damen er yngst. Hehe.
Og da er fleksibiliteten egentlig ikke så stor, faktisk ganske liten når jeg tenker på hva jeg har obsevrt ute i felten - fordi den er kappet ved egen alder. Og da igjen; menn er ikke mer opptatt av "aler", de er mer kategoriske i sin oppfatning av at at damen "må være yngre"....

Smily og Like blid, nei jeg mener bestemt at det ikke blir oppfattet som mer eller like greit at damer på 50 mailer/sjekker menn på 30, eller 25, det er enda mer ugreit og "patetisk". En dame som er 10 år eldre enn mannen er mer oppsiktsvekkende, enn en mann som er 20 år eldre. Men jeg tror det er en endring på gang og andre aktorer blir emr avgjørende etterhvert som samfunnet blir mer og mer heterogent og mangfoldig.

(mann 51 år fra Oslo) on. 2 april 2008 14:02 Privat melding

femme, TS skrev "sitter jeg igjen med etter og ha lest mange innlegg om alder. Virker som dere menn/gutta er så mye mer opptatt enn oss kvinner på dette området." Dette tolker du til en diplomatisk omsrivning av at det er urimelig at menn liker kvinner som er "for unge" i følge en eller annen definisjon, som er det du vil skrive om. Hvis det er det du vil skrive om, klarer du sikkert å finne en tråd om som omhandler det.

Jeg har forholdt meg til at TS faktisk mener at menn er mer opptatt av alder enn kvinner, noe jeg er uenig i, og har hatt noen argumenter som jeg mener taler for at jeg har rett.

(kvinne 50 år fra Vestfold) on. 2 april 2008 14:11 Privat melding

Men er det ikke riktig da ...? ... at svært mange førtiårige menn betrakter førtiårigje kvinner som for gamle? Jeg har i alle fall fått det som svar på enkelte henvendelser.

Jeg lurer på: Hva i all verden kommer det av? Når de er like gamle selv, eller kanskje attpåtil et par-tre år eldre? For å være ærlig opplever jeg det som temmelig urettferdig. Hvorfor kan en mann på 46 år fortsatt være ung og kul, mens en dame på 40 ikke kan være noen av delene?

Skjult ID med pseudonym kit001 on. 2 april 2008 14:14

tårsvale, det er en annen debatt, og jeg tror jeg har hatt den med deg før :-) Hvis du lurer på min mening, så er det ikke noe galt med kvinner på min alder eller yngre eller eldre.

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 2 april 2008 14:25 Privat melding

"Men er det ikke riktig da ...? ... at svært mange førtiårige menn betrakter førtiårigje kvinner som for gamle? Jeg har i alle fall fått det som svar på enkelte henvendelser."
Nå blir jeg 40 i slutten av året...og har ikke opplevd at de jevngamle mennene har den innstillingen...men det er nå min opplevelse da:-)

(kvinne 50 år fra Vestfold) on. 2 april 2008 14:27 Privat melding

Er det en annen debatt? Opplever det som to sider av nøyaktig samme sak, jeg. Det må jo være en grunn til at såpass mange "godt voksne" menn vil ha seg frabedt jevnaldrende damer? Hvis du vet om en annen, så er jeg klar for å høre teorier jeg, altså.

(kvinne 50 år fra Vestfold) on. 2 april 2008 14:29 Privat melding

@ sportylady:

Enten har du hatt flaks, eller så har du holdt deg til de på "riktig" side av skillet mellom 30-årene og 40-årene. ;-) (Jeg tror alders-diskrimineringen blir verre etterhvert som karene blir stadig eldre.) ;-)

Skjult ID med pseudonym Like blid on. 2 april 2008 15:03

Kit !
det var det som var poenget :-)

Skjult ID med pseudonym mann32 on. 2 april 2008 15:09

Selv ønsker jeg barn med drømmedama, og det vil da bli lettere for meg å få barn med en dame som er åtte år yngre enn en dame som er åtte år eldre.

Skjult ID med pseudonym Like blid on. 2 april 2008 15:11

Femme !
Jeg kan bare prate for meg selv :-) Hvilke grunner folk har for å finne hverandre får bli deres .Har vært sammen med damer som er både yngre og eldre.Klarer ikke å komme med noe ensarta konklusjon :-)
Hva folk føler blir en anna sak ;-)

Skjult ID med pseudonym Like blid on. 2 april 2008 15:16

Sporty!
Noen av de du snakker om er kjørt litt av lasset men det finnes masse flotte damer rundt 40 .:-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 2 april 2008 15:26

Tror jeg kan bli likt av både eldre og yngre menn jeg! Selv heller jeg nok til at en moden mann er bra for meg, uansett alder.
Likevel: Erfaringsmessig er denne modne mannen gjerne noe eldre enn meg selv.

Skjult ID med pseudonym Like blid on. 2 april 2008 15:48

Z
Helt sikkert :-)
Så lenge du er fornøyd ;-)

Skjult ID med pseudonym nitrelo on. 2 april 2008 15:49

@Lilleulv

Ang uttalelsen min om at damer blir kjipere med alderen.... Min erfaring som mann i starten av 30-årene er at damer blir endel kjipere i løpet av 20-årene. Ikke kjipere i alle dimensjoner, men i dimensjonen "være i aktivitet". Damer slutter f.eks med aktiv idrett i langt yngre alder enn menn (i snitt) og typiske interesser til damer er matlaging til middagsbesøk, familiebesøk og ellers ting som oppfattes av mange menn som A4. Om damer på 40 er kjipere enn damer på 30 vet jeg i grunn ikke om jeg skal forsøke å påstå. Menn har kanskje det tilsvarende frafallet fra idrettslag og denslags når vi bikker 30, men hopper da ofte over på nye lidenskaper.

Kan godt være at du har noe i det at mannens interesser får førsteprioritet, sikkert fordi det er normalen.

Livet er jo litt snålt på den måten at menn kan få barn i langt høyere alder enn kvinner men samtidig lever kortere. Så pga barneproblematikken bør vi søke yngre damer, mens vi på bakgrunn av et mål om å gå samtidig i graven bør søke eldre damer. Så Gud har heller ikke klart å finne løsningen på dette problemet...;-)

Skjult ID med pseudonym femme on. 2 april 2008 15:58

Uttaler meg kun på generelt grunnlag, Like blid, og kan love deg at det er en tydelig trend i alderpreferanser blant menn. Hva du personlig foretrekekr forrykker ikke statistikken.

Kit001, du leser jo mail som en jurist elelr byråkrat, men det er lov til å tenke uteover det som semantisk står der. og du trenger ikke plukke ut én setning og si at det er den jeg tolker. Da ville det vært emr naturlig å vektlegge:
denne delen

"Dere har større krav om hva som er øvre og nedre grense enn oss. Tror vi kvinner er mer romslige når det gjelder dere menn : ) alder, utseende teller ja men har du sjarm, vett i toppen og er på nogenlunde samme sted/ samme modus i livet gir vi deg en sjans : ) uten telle år oppover eller nedover"

Og da mener jeg større krav betyr lavere øvre grense og lavere nedre grense. Da har jeg en pragmatisk holdning og gidder ikke lefle med at det er subjektivt hva folk oppfatter som bra og ikke bra. Ja, det er subketivt men opinionen oppfatetr nå engang ungdom er noe man streber etter å holde seg ung, mens alderdom er assosiert med forfall. Videre blir da "romslig" at vi aksepterer oftere høyere alder.

Nitrelo, ja, kvinner biologiske klokke kan man ikke ignorere, men man ignorerer at mange menn også har en. har flere vennepar som sliter med prøverør, og da er det hans kvalitet som er for dårlig - fordi han har ventet for lenge.Skjult ID med pseudonym DAME50 on. 2 april 2008 16:17

Nitrelo: Hvor i all verden har du det fra at menn ønsker aktive damer. Det at jeg er aktiv fysisk med hobbier jeg liker (ikke SATS) skremmer menn langt av gårde. Tror gutta i så fall forventer samme aktiviteter som dem!!!!!!!!!!!
De kan godt være veldig opptatt med jobb og barn stadig vekk , men forventer at kvinner skal slippe alt og komme ilende når de har 5 minutters pause i aktivitetene sine. Har mailet med folk her inne som ikke kan vente en uke på at jeg skal få tid til å treffe dem.
Har ellers flere venninner som er gift med menn som er fra 8 til 12 år yngre og de har absolutt de beste forholdene i vennekretsen.
Hilsen en som helt klart har gått ut på dato i Sukkermenns øyne (de skulle bare ha truffet meg he he).

(kvinne 50 år fra Akershus) on. 2 april 2008 17:43 Privat melding

....og her måååå jo Bloomie bare komme med et lite innspill på hva HUN har erfart...... :-))

Nå skal det først og fremst sies at jeg nettopp har fyllt 40, og at det for første gang står fire-null i alder på profilen min........men FØR fire-null-tallet dukket opp har ikke interessen hverken fra yngre, jevnaldrende eller eldre skilt seg særlig fra hverandre i det hele tatt - uansett tema......

Om jeg mot alle odds fra nå av vil oppleve endringer, så skjønner jeg jo at det magiske tallet 40 og oppover mest sannsynlig har mere å bety i LESBAR og rent psykologisk forstand enn hva jeg faktisk innbiller meg pr. idag.... For innvendig og utvendig er jeg jo pussig nok akkurat den samme som jeg var for 1 uke siden da jeg fremdeles var 39...!! ;-)

Det eneste jeg har erfart her inne så langt (mens det fremdeles sto 39 år i profilen) er at jeg i 2 tilfeller har fått tilbakemeldinger fra ca. jevnaldrende menn som IKKE har barn fra før, at de ønsker seg barn.....og siden jeg er litt reservert og ikke bestemt sier at JEG VIL HA BARN, og heller ikke har barn fra før ------ samt at jeg faktisk er i en alder hvor fertiliteten teoretisk er noe lavere ---- så er det tydelig at alderen min har hatt noe å si hos de nevnte mannlige 2 stk. ca. jevnaldrende ----- PÅ TROSS AV at de faktisk søker etter partner i aldersgruppen f.eks. 28-42 år!!!! *ler!
(så klart; her er også flere faktorer med i bildet, det kan jo hende at det var flere ting som dukket opp i profilen og som ikke gav kjemi med meg i så måte, men at "barne-problematikken" med det gul-røde bladet i matchtreet lettere kunne brukes som et legitimt og vennlig avslag ----- who knows!).........

Så nå blir det jaggu spennende å følge med i utviklingen på hva som virkelig skjer med interessen hos menn etter at jeg har fyllt 40! *humrer*

Skjult ID med pseudonym Like blid on. 2 april 2008 17:56

Femme !
Det er mulig det :-) Men det er vel en kjensgjerning at kjønsrollemønsteret og kvinners frigjorthet har endret seg til deres fordel.Skjønner egentlig ikke hvorfor vi diskuterer dette for vi kan jo ikke gjøre noe med det uannsett.Hvis en dame på 30 vil ha en mann på 50 eller omvendt so what ! Det er deres valg .Trur ikke det er noen trender som støtter hverken det ene eller andre. Det som er en trend er at kvinnene vinner terreng og mennene taper terreng. Mannsrollen blir mer og mer utvannet og flere barn opplever og vokse opp uten en farskikkelse.Det er mer bekymringsfullt enn om det er noen kvinner og menn som har litt spesielle preferanser ;-)

(mann 51 år fra Oslo) on. 2 april 2008 19:35 Privat melding

femme, de som har uttalt seg spesifikt i antall år om hva som er passe alder for de, er hovedsaklig kvinner. Føler du det stemmer med hypotesen om at menn er mer opptatt av alder enn kvinner?

Skjult ID med pseudonym estrella on. 2 april 2008 19:45

leser man menns profiler her inne er det få som ønsker noen eldre enn seg. De aller fleste setter opp, ikke at jeg har lest alle da : ), men veldig ofte ser man øvre aldersgrense er yngre enn det mannen selv har. Det bare forundrer meg litt, kanskje fordi de trenger mer tid ? : ) før de kan bestemme seg ?

positivt med menn som også ønsker kvinner i sin egen aldersgruppe, og attpåtil ikke blir skremt hvis hun har levd litt lenger enn ham

Skjult ID med pseudonym Like blid on. 2 april 2008 19:57

estrella !
I min profil er det tatt høyde for att damene kan være eldre :-) Det har jeg gjort med hensikt. Siden folk er forskjellig .
Sjekker du leg. til dem du liker hehe ;-)

(mann 52 år fra Østfold) on. 2 april 2008 21:10 Privat melding

Da var det en del damer på toppen av min matchliste som fikk besøk på grunn av min vitenskapelige undersøkelse.

Det viser seg at det er flere kvinner som strekker lenger oppover enn nedover når det gjelder ønsket alder. Vi herrer støtter da opp om damenes ønsker og godtar større sprik nedover, enn vi godtar oppover :-)
Ikke skyld på oss damer, dere har skylden selv :-)

Og så var det en dame på 41 som var ganske så spesifikk. Hun ville ha en på 50, basta.

Snittet lå på 3,5 år nedover, og 7 år oppover, 14 personer med i utvalget . (2 ble utelatt, hun som var 41 og søkte 50 åring, og hun på 41 som søkte 40-100, disse ville bidratt svært skjevt.)

Skjult ID med pseudonym femme on. 2 april 2008 21:26

kit001, det er nå ikke akkurat i diskusjonforum der folk i stor grad er anonyme at sjekkingen foregår. Jeg snakker om det som står i menns profiler, og det er temmelig entyid.

kiRof, ja, jeg tror endel kvinner foretrekker menn som er eldre, i håp om at de er modnere, selv om det muligens avtar etterhvert som man kommer et stykke opp i alder. Hønen eller egget?
Jeg tror endel damer vil ha en eldre menn, mens andre erkjenner at det er der de har et nedslagsfelt. Men jeg fastholder at jeg synes det er veldig tiltalende med menn som jeg vet har vært sammen med damer som er eldre enn dem selv (som min eks), eller som strekker alderslisten over egen alder. Om det er lurt eller ei vet jeg ikke, men jeg fortolker umiddelbart mannen som sterk, uredd etc. Mens menn som har øvre grense under egen alder, ser jeg som utilstrekkelige elelr uten baller; han "tør" ikke finne en med like mange år på kloden som ham selv og da lurer jeg på om det er fordi han ikke er så oppegående elelr trygg på seg selv. Kanskje han bare vil ha en ung kropp, men fy søren, det er så individuelt.

Like blid: Bra!
Og; en dame på 28 som aldri har trent kan være temmelig mye verre stelt fem år down the road enn enn på 35 som har holdt seg sunn og sprek, om fem år.

Jeg tror at det gjelder med aldersom med andre ting; har man for definitive grenser er man ikke åpen for kjærligheten. Man må prøve å se indvidiet fremfor tall, yrkestitler etc.

Skjult ID med pseudonym estrella on. 2 april 2008 22:01

@ like blid.........ja selvfølgelig : )

Skjult ID med pseudonym kit001 on. 2 april 2008 22:44

Klart det er vanskelig å sjekke på forumet når en er anonym femme, men det kan jo være damene faktisk mener alder er så viktig de gir uttrykk for.

Skjult ID med pseudonym Pastorius on. 2 april 2008 22:48

Denne diskusjonen burde vært unødvendig selv om mange syntes at dette i og for seg kan være et interessant forskningsprosjekt. Mye av frustrasjonen ligger nok i selveste matcingssystemet ikke begrenser søket på ønsket alder. For selv om du registrerer et ønsket aldersintervall så kan de du får opp med høyest matchscore like fullt kan ligge utenfor alderssegmentet. Er hun/han imidlertid i det nederste/ytterste alderssjiktet innenfor dine egne søkerkriterier og du logger deg inn på profilen hennes er det ikke sjelden at hun søker gutter fra sin egen alder og 10 år nedover. Sannsynligheten er vel like sot for at det samme gjelder for oss gutta. Har hun i tillegg et tiltalende ytre er en ikke langt fra fristelsen til å sende en hilsen. Kunsten er bare å sende en hilsen som ikke virker frastøtende ...

Skjult ID med pseudonym ela on. 2 april 2008 22:57

Det burde vært kommet en ny lov som lyder noe slikt : Hvis man i dette liv skulle vise seg og ha nær relasjon med mer en med et menneske feks. 3 stk eller flere, så måtte aldersbalansen variere. mellom yngre/middels/eldre.

Jeg aner ikke hvem den rette er for meg, forhåpentligvis så møter jeg han helt plutselig et eller annet sted, der jeg beveger meg fritt.. mulig han er 26/37/44. eller noe spennende og interessant.