Alle innlegg Sukkerforum

Vil jenter bli lurt?

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Oslo) on. 14 des. 2011 03:08 Privat melding

Som en selvkritisk og grublende introvert har jeg ofte lurt på om jeg burde pynte litt på sannheten her inne, men har konstatert at det er viktigere å være ærlig med mulige partnere selv om det kan føre til mindre respons. Dette har jeg vært ganske så prinsippfast på frem til nå. Jeg bretter jo ikke ut alt i de første meldingene, men er meg selv og sier det jeg faktisk mener.

Jeg har altså gått en stund og lurt på om jeg skyter meg selv i foten her på sukker ved å ikke spille spillet, ha generelt få alfahannske markeringsbehov, ved å holde meg for god til å manipulere jenter og generelt ikke skryte av å være noen annen enn jeg er?

Jeg stiller høye krav til meg selv, noe som fører til at jeg ikke liker å fremheve meg selv og hvem jeg er for mye. Selv om jeg har blitt mer fornøyd med meg selv de siste årene, er dette den jeg er. Jeg synes påsmurt selvskryt og det å skulle selge seg selv er det flaueste i verden.

Siden jeg er en rolig akademiker med sær humor som i tillegg er ganske fornøyd med tilværelsen (men det kan jo alltid bli bedre!) tviler jeg på at jeg hadde klart å fremstå som en badboy som pumper jern hver dag og downer fernet som en gud kun for å få litt mer oppmerksomhet. Jeg vil jo hevde at jeg tross alt har ganske mange gode kvaliteter å by på.

Så: vil jenter bli lurt av glansbilder, eller er det også rom for den ærlige introverten her på sukker?

(mann 50 år fra Akershus) on. 14 des. 2011 06:32 Privat melding

Jeg kan prøve meg på et svar selvom jeg ikke er jente ;-) Jeg vil selvsagt regne med at alle - både kvinner og menn - vil ha ærlighet i de beskrivelsene vi leser i profilene her. Ellers blir det jo, som du nevner, avslørt ganske raskt ved et eventuelt møte. Salvsagt er det plass til alle typer menn (og kvinner) her og det vil alltid være noen som liker/ikke liker den man er. Jeg er selv 100% ærlig og blir ofte skuffet av de fleste rundt meg som ikke er det men det er en del av livet.

Skjult ID med pseudonym Jepp on. 14 des. 2011 07:06

Jenter VIL vel ikke bli lurt, men de vil ha de egenskapene i en mann som enkelte menn lyver på seg.
Det funker sikkert til tider, for de som bare er ute etter noe kjapt noe.
Kjipt for oss andre menn at kvinner blir desillusjonert og kyniske av det etter å ha opplevd det noen ganger.

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 14 des. 2011 08:31

Vindusshopping er en merkelig greie.

Vi virker å akseptere at varen utga seg mye bedre i vinduet enn den gjør hjemme (i skapet).

(kvinne 41 år fra Buskerud) on. 14 des. 2011 08:41 Privat melding

Tviler vel på at noen VIL bli lurt, så nei.

Jeg kan jo bare svare for meg selv da, men jeg vet hva jeg vil ha..derfor gir jeg ikke alle en sjanse heller. Eller..på en måte så gjør jeg jo det, for jeg vil tro at innen min tid er over her på sukker, så har jeg etablert mange gode vennskap.

Det jeg ser etter i en partner, det er jeg derimot veldig klar over, og vi er alle forskjellige. Spillet..flørten? Er det det som er spillet? I så fall, så vil jeg tror at du bør lære deg og spille det ja. Det handler vel ikke om at du skal pumpe jern, være badboy..eller hva det nå måtte være du ser for deg. Men spillet..ja det vil jeg tro du trenger og kunne.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 14 des. 2011 09:13

Kjapt noe? Ja noen drømmer om noe kjapt.... Det blir i beste fall et kjapt spark rett bak før
de får anledning til å komme inn min dør. Jeg er fortsatt for gammel for pappaguttene, for smart for playerne
og for rask for de fleste sølvrever:)

(mann 45 år fra Oslo) on. 14 des. 2011 09:31 Privat melding

Sier seg selv at ingen vil bli lurt.
Men det er nok noen som innerst inne vet at
"her er det noe som skurrer",
men lar seg lure fordi man ikke vil innse faktum.

(mann 57 år fra Oslo) on. 14 des. 2011 10:08 Privat melding

Ingen vil bli lurt. Men alle vet at din egenbeskrivelse her ikke viser hele deg. Det er lov å ikke presentere vrangsiden. Men det du sier skal stemme hvis du vil ha noe varig forhold med noen herfra. I hvert fall tror jeg det og legger opp min opptreden her på den måten.

(mann 47 år fra Oslo) on. 14 des. 2011 10:18 Privat melding

Hvorfor er du så overbevist om at badboy-stilen er det som slår an? Tror ærlig talt det der gjelder for de færreste oppegående damer over myndghetsalderen, og uansett vil du ikke ikke være interessant for dem med mindre du virkelig er sånn. De vil gjennomskue deg fort. Og hvor interessante er egentlig de damene egentlig for deg?

Når det er sagt, så tror jeg ikke du er tjent med å være FOR beskjeden heller. Vær stolt av dine gode egenskaper, og ikke vær redd for å fremheve dem. Vi er tross alt her inne for å finne noen som passer for akkurat oss, og da ser vi jo gjerne etter de bra egenskapene vi også kjenner igjen hos oss selv.

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 14 des. 2011 10:30

Nei hva søren? Hvor mange er det egentlig som lever i denne alfahann/badboyvillfarelsen? En rolig akademiker med sær humor er _alltid_ å foretrekke.

Downe fernet som en Gud forresten? Merkelig sammenlikning. Jeg tror noen i historien skal ha vært sabla flink til å dele ut fisk og brød, men å dryle ned fernet har jeg ikke hørt noe om..

Skjult ID med pseudonym tdh on. 14 des. 2011 10:34

Er litt der selv i grunn, liker ikke å fremheve meg selv og stiller ofte litt for høye krav til meg selv. Ikke alltid positivt det :) Trenger ikke legge ut i evigheter om ting, men viktig å skryte av seg selv innimellom.

Er nok mange jenter som liker det også, men de er vel kanskje på samme måte og litt vanskeligere å oppdage vil jeg tro de også. * synsing på høyt plan :) *

Det har vel litt med psykologi å gjøre det med det såkalte spillet. Dersom man er (for) snill, gir det inntrykk av å være pushover, tøffel osv som jenter synes er kjedelig og lite tilltrekkende. Så man må nok være litt mer "aggresiv", gi de følelsen av at de skiller seg ut fra en hvilken som helst annen jente. Noe å forbedre for mange sikkert, ihvertfall for egen del :) Flørting er nok det absolutt viktigste for å skape den spenningen som skiller mellom gode venner og en potensiell kjæreste, så her er det bare å trene.

De fleste søker vel noe spennede, som tenner en. Og her er det veldig lett å sammenligne profiler mot hverandre og velge de som ser mest spennende ut. Da er det ikke så lett når man ikke er så flink til å selge seg selv.

Er nok ingen av jentene som vil la seg lure, men er nok noen som blir det dersom de møter en god selger. Menn er nok like enkle å lure dersom jenter går inn for det. Men er nok ingen som liker det, eller går inn for å bli lurt, men tar ofte litt tid å avsløre dersom denne personen er god til å selge. Lett å la seg rive meg av en god selger :)

Det finnes nok noen her for deg også, tar muligens litt lenger tid å finne bare. Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym tdh on. 14 des. 2011 10:39

Pff dele ut fisk og brød... noe så gammeldags.. nå er det vel smør som gjelder!

Hvor har du vært hele mitt liv Paraply? * smiler særs lurt *

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 14 des. 2011 10:43

Haha! Du øver til stadighet på den flørtinga ass, tdh.

Skjult ID med pseudonym tdh on. 14 des. 2011 10:52

Klart det! Du gjør det så lett også ser du, ikke alle som er så strålende som deg ;)

Skjult ID med pseudonym Newbie on. 14 des. 2011 10:54

Synes egentlig at trådstarter faktisk kunne benyttet førsteinnlegget sitt som profiltekst.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 14 des. 2011 18:08

Må si jeg kjenner meg veldig igjen i åpningsinnlegget, men jeg er i hvert fall ikke interessert i å utgi meg for en annen enn den jeg er. Det er noe med hvem man tiltrekker og ikke, og jeg er ikke interessert i en kjæreste som er det på falske premisser.

Resultatet er, selvsagt, mindre respons, men, tror jeg også, bedre kvalitet, sett i forhold til mine preferanser, på responsen.

Skjult ID med pseudonym mann33 on. 14 des. 2011 18:15

TS

I og med at hele innlegget ditt i denne tråden er et skryteinnlegg så har du nå definitivt veid opp for din påståtte tidligere mangel på selvskryt :P

Skjult ID med pseudonym jente on. 14 des. 2011 23:48

Virker som du har en bestemt kar i tankene som er glad i fernet og som har draget på damene? Og som du tenker at du er et bedre valg enn? Og likevel tar de ham? De nekene....

Herrfekt har rett. Bad boy er bare teit. Men å skryte av å være akademiker (er det selv) blir like teit som å skryte av å pumpe jern...

Skjult ID med pseudonym jente on. 14 des. 2011 23:53

Ja! Newbie har rett. Innlegget her er en bedre profiltekst enn profilteksten. Bare han sløyfer de bitreste setningene... :-)

Jenter vil gjerne ha en lun rolig kar. Men en nerd? næææ- Vi jenter er ikke så bekvemme med det sånn generelt, tror jeg.

(mann 38 år fra Østfold) on. 14 des. 2011 23:56 Privat melding

Mmmm... Fernet <3

(kvinne 35 år fra Oslo) to. 15 des. 2011 00:23 Privat melding

Synes TS bare burde gifte seg med seg selv og bli ferdig med det.

(mann 33 år fra Oslo) to. 15 des. 2011 01:09 Privat melding

@Feuer_Frei Jeg tror ikke det er lov å gifte seg med seg selv. Og jeg har kjent meg selv hele livet, og jeg tror ikke jeg kunne ha tilført meg selv så mye nytt egentlig. :)

Takk for alle innlegg folkens, mange gode betraktninger og diskusjoner her inne. Jeg satte selvfølgelig ting litt på spissen for å få gode svar.

Hovedpoenget mitt er at det kan være vanskelig å skille seg ut uten å pynte på fremstillingen av seg selv. Når man da møter noen, kan det lett skjære seg hvis ting er basert på pynta sannheter. Jeg tror ikke badboys får alle damene, men jeg tror kanskje det er de som gjør mest ut av seg og som får respons deretter. Nettsjekking er overfladisk til ett visst punkt. Er man heldig kan man bore gjennom og komme ned i dybden på hverandre.

Jeg vil tro at hvis man er stillfaren om egne ferdigheter er det veldig lett å bli oversett. Jeg tror mange i likhet med meg sliter med balansegangen mellom selvforherligende skryt og undervurdering av sin egen person.

Skjult ID med pseudonym jente to. 15 des. 2011 08:54

Jo, men du må vise hva du kan tilby en DAME. Hva er det? Hvorfor skal hun velge deg?

Så i stedet for å si at du er nerd, si at du er super på å fikse datamaskinen hennes om du er det... Mange måter å si det samme på, vet du.. :)