Alle innlegg Sukkerforum

Skjule uinteressante profiler, men uten å blokkere

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 123 on. 14 des. 2011 21:05

Hei

Første gangen jeg var her på Sukker fantes det en mulighet for å markere en uinteressant profil med et såkalt "svart hjerte".
Profilen ble dermed utelatt fra søkeresultater, onlineliste osv.

Er det noen som vet hvor den funksjonen har tatt veien?

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) on. 14 des. 2011 21:07 Privat melding

Er ikke det det hvite hjertet da? Vet ikke jeg altså, men det er et hvitt hjerte der, og det betyr uinteressert i alle fall :p

Skjult ID med pseudonym MrAsshole on. 14 des. 2011 21:08

"blokker bruker" er det samme, det bare høres litt verre ut.

Skjult ID med pseudonym forvirret on. 14 des. 2011 21:11

blokkering er det samme som tidligere var svart hjerte. Bare annet navn på det :)

Skjult ID med pseudonym 123 on. 14 des. 2011 21:15

Nei, jeg ønsker ikke nødvendigvis å blokkere profiler, da jeg sånn sett ikke har noe usnakket med noen her inne.

Grunnen til at jeg spør om dette er at jeg legger merke til at f.eks i onlinelisten er det de med høyeste match som alltid ligger på topp. Dersom ingen av disse profilene er av interesse, hadde det vært kjekt å kunne "fjerne" dem slik at topplassene kunne inntas av andre profiler. Men det er helt OK for meg om vedkommende fortsatt kan se min profil og gå inn på den. Men tidligere var det slik at når en person du hadde merket som uinteressant var inne på profilen din, kunne du se det sorte hjertet, på lik linje med de gule og røde hjertene man kan markere profiler med i dag.

Skjult ID med pseudonym 123 to. 15 des. 2011 12:38

Prøver å trekke denne opp igjen for å se om det er noen som har svaret :-)

Skjult ID med pseudonym fjesløs to. 15 des. 2011 12:41

Svaret har da allerede blitt gitt hvertfall to ganger? :P

Blokkér bruker er det nye navnet på "sett som uinteressant"/svart hjerte. Akkurat samme funksjonen, bare høres kjipere ut nå. Når du satte svart hjerte i gamle dager, blokkerte du brukeren, enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym jente to. 15 des. 2011 12:41

Svart hjerte (tidl) og blokkering er akkurat det samme. De su satte svart hjerte på før ble altså blokkert på samme måte som i dag. Det hvite hjertet betyr bare at du ikke har markert noe spesilet på en person, evt. fjernet hjertet av en annen farge.

Skjult ID med pseudonym jente to. 15 des. 2011 12:46

Men jeg skulle også gjerne kunnet skjule de uinteressante uten at de dermed er blokkert. Det ville spare dem fra å skrive meldinger til folk som ikke er interessert i dem også. Langt færre "manglende svar" - som vi vet er hodebry og frustrasjon for mange..

Kan være så enkelte som at jeg fjerene alle jeg er innom som sterkt ønsker seg barn alik at de forsvinner fra lista mi, men om de vil si meg noe, skal de få lov til det. BLokkering er det jo dessverre manjge som blir lei seg for. Men sånn som det er i dag blokkerer jeg alle som ikke er aktuelle. No offense!

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 15 des. 2011 12:48 Privat melding

Foreløpig går det ikke å skjule profiler uten å blokkere.
Det har vært tatt opp mange ganger fra mange forskjellige med ønsker om å skille disse funksjonene fra hverandre.
Men det har ikke stått høyt nok opp på prioriteringslisten til sukkers oppdateringer.

Jeg synes det er et problem faktisk - for det er mange man gjerne ikke trenger å ha på onlinelisten, men som det likevel kan oppstå omstendigheter og situasjoner hvor det er greit at det ikke også er stengt for all kommunikasjon.

En ting er systematisk sortering for finne en som er interessant, noe annet er det å måtte blokkere andre for enhver kontakt.

Skjult ID med pseudonym 123 to. 15 des. 2011 13:14

Takker for tilbakemeldinger.

Jeg er også av den oppfatning at det faktisk er en vesentlig forskjell på å blokkere noen, kontra å merke dem som uinteressante for min egen del.

Så selv om vedkommende i den andre enden sikkert ofte sitter der som et spørsmålstegn og lurer på hvorfor i alle dager hun/han har blitt blokkert, så er altså for egen del en blokkering den eneste måten å ta medlemmer ut av søke-, online- og besøkslistene?

Skjult ID med pseudonym jente to. 15 des. 2011 18:06

Jeg vet ikke hvor mange kikkere jeg har blokkert - bare fordi de har tom profil og ingen bilder.... Kanskje er de helt nye og skriver tekst og legger inn bilde dagen etter... Det vet jeg ikke. Men de blokkeres slik det er i dag. Så det er skummelt å titte på meg om du har tom profil. Tipper jeg ikke er den eneste som gjør det sånn. Bare gidder ikke ha dem der og gå inn på den tomme profilen flere ganger.