Alle innlegg Sukkerforum

Avvisning....

Vis siste innlegg
(kvinne 30 år fra Rogaland) on. 14 des. 2011 23:10 Privat melding

Vi vet alle at det er en begrensing på hvor mange du kan prate med om gangen, om du ikkje seriøst BOR inne på sukker. Eg har ikkje tid til å sitte på sukker i timevis å svare alle brev. Så det eg lurer på er: Burde eg bare laver å svare dei eg ikkje får "tid" til, eller ikkje ser på som potensielle partener av den type eg tiltrekker meg. Eller burde eg svare alle med en hyggelig avvisning.

Hva mener dere? Og hva gjør dere? Ser det er så mange som klager på at de aldri får svar. Vel, visst vi ser litt realistisk på det, så er det faktisk ikkje alle som har tid å "snakke" med alle. Og visst personen som skriver til deg ikkje gir deg et gram av tiltrekkelse, hva er da vitsen med å svare eller vise intr tilbake?? Det blir jo feil, og du gir falske forhåpninger til den som skreiv til deg.

Skjult ID on. 14 des. 2011 23:12

En hyggelig avvisning er det beste for alle parter tror jeg. Jeg foretrekker i hvert fall å få en avvisning fremfor taushet.

Skjult ID med pseudonym yeppyepp on. 14 des. 2011 23:12

Hyggelig avvisning, ferdig med den saken.

(kvinne 30 år fra Rogaland) on. 14 des. 2011 23:14 Privat melding

Har ein jobb forran meg eg då :/ hehe

Skjult ID med pseudonym tdh on. 14 des. 2011 23:15

som @yeppyepp sa.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 14 des. 2011 23:16 Privat melding

Det som er så fint er at du kan gjøre akkurat som du vil

Et helt greit svar er jo at man har blitt kjent med en annen, og si vennlig nei takk. hvis det ikke respekteres så blokker

Skjult ID med pseudonym HoffNarr on. 14 des. 2011 23:16

Jeg har faktisk sluttet å svare, og har litt dårlig samvittighet for det.. men jeg er ikke noe flink til å bringe negative budskap så det er kanskje best :/

(kvinne 30 år fra Rogaland) on. 14 des. 2011 23:19 Privat melding

HoffNarr: Er litt der selv også. Hater og komme med "beklager, du er ikkje min type" osv..
Tenkte eg skulle sende avslag til alle dei ikkje potensielle nå, men uff, det er 84 sider å gå gjennom, så det gidder eg ikkje. Men fra NÅ av, om det kommer nye eg ikkje ser på som potensielle skal eg heller gi avslag enn å ikkje svara :)

Skjult ID med pseudonym a r n e on. 14 des. 2011 23:21

Hyggelig avvisning takk. Gerit å få det unna slik at jeg slipper å sitte her og vente på at du kanskje muligens med litt flaks kommer til å svare.

Skjult ID med pseudonym tdh on. 14 des. 2011 23:22

Må ikke du ødelegge for "alle" oss andre H-type :p

Men som sagt man kan jo fritt gjøre som man ønsker :) Og blir det slitsomt å svare alle så lar man det være. Ellers blir det vel ikke mye positivt ut av det i lengden, logge seg inn kun for å sende en mengde avslag * drømmer om det luksusproblemet ;) *

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 14 des. 2011 23:22 Privat melding

ta vekk profilbildet ditt og skift nick en stund , så får du litt fred fra nye meldinger

(kvinne 30 år fra Rogaland) on. 14 des. 2011 23:28 Privat melding

Neida, eg syns jo det er hyggelig at menn tar kontakt, av alle sorter. Men i realiteten sier det seg selv at ein har ikkje tid å chatte med 40 forskjellige på en gang om man skal klare å finne tonen med en, to, tre stk. Om du skjønner??
Plager meg ikkje at menn skriver til meg, det tar eg som et komplimang og setter pris på. Men det eg lurte på var jo om eg skulle sende en hyggelig avvisning eller bare unngå å svare.

For har lagt merke til så mange klagetråder her inne om damer/menn som aldri svarer.. Og eg er nok ein synder der ja :(

Skjult ID med pseudonym kamelåså on. 14 des. 2011 23:40

Du er ikke noe sekreter. Gi et høflig avslag til de som du kan se har tatt seg tid til å skrive en personlig og unik melding til deg. Resten er bare slett&blokker egentlig. Er alltid en risk for at du treffer personen i real life og han kan være småsur på deg, om du vil ta den risikoen får du vurdere selv.

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) to. 15 des. 2011 00:25 Privat melding

Skjønner ikke folk som absolutt vil ha en skriftlig avvisning istedet for å slippe hele greia. Men det er nå meg. Selv føler jeg meg bare hoven om jeg skal begynne å formulere en avvisning. Så jeg gjør hva jeg selv foretrekker - lar være å svare enkelt og greit. Men stort sett er det jo da personer som enten overhodet ikke kan ha giddet se hva jeg er ute etter, er helt utenfor målgruppa og i tillegg gjerne bruker kjedelige standardklisjeer og spørsmål det står svar på i profilen min....

Skjult ID med pseudonym MrAsshole to. 15 des. 2011 00:35

Gjør det du er komfortabel med, hvis du får dårlig samvittighet av å ikke svare folk, så send skriftlige avvisninger.

Hvis du ikke har tid eller mister nattesøvn av å la vær, så, vel, la vær.

For min del så bryr jeg meg ikke om jeg ikke får svar.

Svar de som fortjener det.

Skjult ID med pseudonym TheWayItIs to. 15 des. 2011 01:05

Det beste er å svare hvis man kan. Men forstår at det for noen sikkert tar lang tid og at man i lengden kanskje ikke orker det. Jeg vil imidlertid si at det er mye viktigere å ikke begynne å snakke med noen, for så etter en stund å bare svare med taushet. Da har jo den andre parten investert en del av sin tid - og kanskje tanker/følelser - i deg, og da synes jeg det direkte ufint å ikke forklare hvorfor man evt. ender kommunikasjonen.

(mann 33 år fra Oslo) to. 15 des. 2011 01:10 Privat melding

84 sider. Jøss. Litt av et luksusproblem. ;)

Skjult ID med pseudonym lisa to. 15 des. 2011 01:43

Ikke send avslagsbrev. Oppegående folk bør jo skjønne at man ikke er interessert dersom de ser at meldingen er lest og ikke besvart. Jeg svarer kun dem som jeg tror kan være noe for meg. Og det er klart, får du hundrevis av mail, så må du jo plukke ut noen og satse på dem, ikke bruke masse tid på å forklare folk hvorfor de ikke kom seg gjennom nåløyet. (Og forresten, tar flere eller færre kontakt nå når du har "posta" problemet på forumet..?)

Skjult ID med pseudonym Lovely to. 15 des. 2011 02:08

Jeg er enig med @lisa! Kunne ikke sagt det bedre selv :-)

(mann 47 år fra Oslo) to. 15 des. 2011 09:07 Privat melding

Jeg tar manglende svar som en avvisning, så det spiller i grunnen ingen ting å si for min del. Begge deler funker like greit.

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 15 des. 2011 11:34

Innrømmer at jeg også har syndet, ikke svart alle, jeg heller. Men prøver å skjerpe meg. Modig av deg, TS, og resten som står åpent fram med bilde. Åpenbart at besøkstallet og interessen stiger drastisk. Til tider en fristende tanke, for de såkalte matchene og onlinelista er ikke så mye å rope "hurra" for. Og frustrerende med alle de bildeløse profilene ...

TS:
Du er en usedvanlig flott, ung, vakker og velutdannet jente. Helt forståelig at innboksen din blir sprengt. Desto verre å sortere. :p

Skjult ID med pseudonym TheWayItIs to. 15 des. 2011 12:48

@TS
De fleste med en realistisk realitetsoppfatning skjønner at du får masse mail. Du har en profil som klart viser at du har mye å tilby, men også sikter høyt - både i livet generelt og her inne.

Så å sende en melding til deg blir litt som å tippe i lotto. Og de færreste blir veldig skuffet om de ikke vinner i lotto.

Skjult ID med pseudonym noppnopp to. 15 des. 2011 13:32

Jeg må bare skyte inn her at jeg fant drømmedama her for 3 år siden. Hun svarte ikke før etter det fjerde brevet jeg sendte. Så en avvisning er absolutt det beste. Da er det avklart med en gang at motparten ikke er interessert.
Det må nevnes at jeg ikke var klar for drømmedama den gang. Var alt for tidlig etter et 13 år langt forhold.

(mann 33 år fra Oslo) to. 15 des. 2011 15:03 Privat melding

@noppnopp - Hehe veldig interessant du sier det, jeg har aldri fått noe brev her inne og vil aldri få det, men en jente som blokkerte meg ummiddelbart når jeg sa hei, kom bort til meg på byen og vips ble vi kjent...dette var første gangen jeg var innom for noen år siden.
Alle jenter på min egen alder som har blokkert meg har jeg endt opp å bli sammen med.

(mann 57 år fra Oslo) to. 15 des. 2011 15:26 Privat melding

Jeg har aldri skjønt dette med å blokkere. Derfor er det heller ingen som er blokkert av meg. Sukker gjør selvfølgelig sitt beste for å legge en slags blokkering for meg ved å ikke vise meg profiler med match under 70. Men det anser jeg da også som blokkering nok.

Dette har nok med at jeg trives på forumet å gjøre. Jeg synes det er greit at jeg er tilgjengelig for "Privat msg" for alle. I tilfelle noen vil kommentere direkte og ikke i plenum noe jeg slenger ut av meg. Og jeg setter pris på å ha den muligheten overfor andre.