Alle innlegg Sukkerforum

Tandemhopp

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hansa to. 15 des. 2011 16:04

Har lagt merke til at mange jenter har bilde av seg selv i lufta hengende under en eller annen fyr. Som mann kan jeg bare se jenteprofiler, men antar at det florerer av slike bilder hos gutta også.

Jeg undrer meg litt over disse bildene. Ikke ser jeg kropp eller ansikt. Ikke sier det noe om livstilen til vedkommende. (Jeg har ei venninne som har gjennomført et slikt hopp. Hun fikk det i 30-årsgave. Uten at hun verken før eller siden har vært i lufta. Ei heller under vann, i et stryk eller på toppen av et fjell).

Jeg klarer rett&slett ikke finne en eneste god grunn til at et slikt bilde skal "selge" deg. (Det gjelder forøvrig bilder av bikkja, kaffekopper, trær, solnedganger osv, men det er en annen diskusjon. Dog nært beslektet).

Så kjære dere som har et slikt bilde, hva ønsker dere å oppnå med det?

Enlighten me! :)

Skjult ID med pseudonym kar to. 15 des. 2011 16:12

Det er "jeg har lyst til å fremstå som aktiv og eventyrlysten"-bilder. I ca samme kategori finner du bilder av strikkhopp, klatrevegg, tigerklapping, kamelridning og barn-i-afrika-klemming.

Jeg er langt fra uskyldig selv. Jeg har tre bilder fra fjelltur og to fra seiling.

(mann 36 år fra Oslo) to. 15 des. 2011 16:47 Privat melding

Jeg har kun 1 bilde av hunden min. Dette er for at man skal se at jeg faktisk har en hund å ta vare på(ikke alle som leser teksten i profilen faktisk) + at kjekt å se hvilken søt lita lure det er da:-D Blir jo på linje med å ha bilde av ungene sine f.eks.

Skjult ID med pseudonym jetT to. 15 des. 2011 16:51

bare morsomt å vise hva man driver med på fritiden vel?
om det bare var en engangsgreie så kan man kanskje vurdere om det gir feil inntrykk.. men hvis man driver med forskjellige aktiviteter som klatring,dykking,fallskjerm etc. så er det jo bare bra å ha bilder av det også?
mye bedre enn posere fremfor speilet bilder ihvertfall!

Skjult ID med pseudonym Hansa to. 15 des. 2011 18:03

Joda, jeg er enig i det. At det er mange her som har bilder av seg selv når de gjør ulike aktiviteter, er helt greit. Men tandemhopp er som du skriver en engangsgreie. Det sier vel strengt tatt ingenting om ens livsstil når man henger under en annen fallskjermhopper. Det som derimot hadde sagt noe, var hvis man var den som hadde noen hengende under seg. Altså instruktøren.

Å henge under en annen person i lufta gjør ingen til en ekstremsportutøver. Ei heller gjør det noen til en friskus å snakke om. Med mindre du er 100 år da. ;)

(mann 38 år fra Rogaland) to. 15 des. 2011 19:46 Privat melding

Jeg er av typen som har disse bildene på min profil, men det er for å vise hvilken type jeg er da dette har vært mine interesser i 10-20 år. Så er hvertfall en fremtidig partner litt klar over at jeg har ting jeg brenner for å er av det litt aktive slaget.

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 16 des. 2011 18:29

Ts
Harru lyst å ta et tandemhopp med meg? Hund kan vi skaffe oss litt senere.

(mann 30 år fra Vestfold) fr. 16 des. 2011 18:54 Privat melding

hahaha, jeg digger starten på den tråden her!!! Jeg kunne IKKE vært mer enig.. Fatter ikke hvorfor de skal sånne bilder!

Ceca83:
Det at du har et bilde av hunden din i "Album" det er bare positivt :) Det er som profil bilde han mener her ;)