Alle innlegg Sukkerforum

Besøk, men lite beskjed i innboks? Et sukkerfenomen?

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Vestfold) to. 15 des. 2011 17:04 Privat melding

Til damene spesielt: Er dere like mye sniktittere som meg her på sukker? Et friskt bilde frister, hopper inn i profilen for en titt på album, leser profilen før man trekker seg tilbake til sin trygge gode tilværelse? Eller har dere mer enn nok å svare på meldinger fra ivrige mannfolk?
Mange tilsynelatende vakre personer/personligheter er/har vært innom profilen min gjennom tiden, men fåtall legger igjen et lite hei engang? Flere som opplever det samme? Er jeg så skummel?? lol :-)

Jeg er jo en av de som selv kan kikke rundt av og til, men sjelden legge igjen et hei. Så jeg anklager ingen for noe her, bare undrer veldig på dette "fenomenet" som jeg mistenker gjelder mange fler enn meg.

Åpent og ærlig :-).

P.S: guttas ærlighet og egne erfaringer er selvfølgelig ok her :-) Ut med det.

Skjult ID med pseudonym 1234 to. 15 des. 2011 17:15

Duverden!
I dette innlegget ligger det et vanvittig bra potensiale til en førstemelding!

JEG hadde nesten svart deg ... nei; jeg HADDE svart deg om du hadde omformulert denne og gjort noe veldig veldig få behersker: skrive (konversere) om noe!

Ut med den! (Fingeren, altså. Den du peker med. Den du har to av av den du peker med.)

Skjult ID med pseudonym Jepp to. 15 des. 2011 17:23

Jeg er mann, da.

Hender jeg går innom profiler med pent bilde ja.... eller - jeg går vel aldri innom en profil dersom profilbildet er totalt annerledes fra hva jeg søker. Som regel dersom jeg ikke da skriver så er det fordi jeg finner et eller annet i profilen som gjør at jeg betakker meg, eller det kan hende (og det skjer en del) at jeg føler hun er for god for meg på ett eller flere områder, så derfor tenker jeg at det ikke er noen vits i å skrive. Selv om hun tilogmed kommer innom meg etterpå. Da tenker jeg "Ja, OK, hun er vel nysgjerrig, men når hun ser de andre bildene og leser teksten så blir hun vel uinteressert med en gang, så det er ikke noen vits i å skrive". Så hun må nesten gå innom noen ganger, eventuelt gi et hjerte før jeg klarer å manne meg opp til å skrive.

Ofte tenker jeg "Fy fader for et utrolig nydelig vesen du har, du virker bare som ei utrolig bra dame, og vakker rett og slett", (jo - jeg mener jeg av og til kan se slike ting bare utifra bilder og tekst - det KAN så klart være feil, men) og får jo lyst til å skrive det i en melding rett og slett bare for å si det. Det nesten bobler over. Men vet jo også at sånne ytringer blir sett på som SPAM av kvinner nå om dagen fordi det er så mange 'playere' der ute, så jeg brenner inne med det.

Jeg har nok behov for bittelitt engasjement fra dama hvis jeg skal skrive, ihvertfall som regel. Som nevnt, å komme innom profilen noen ganger eller gi et hjerte vil ofte være nok.

Skjult ID med pseudonym Julilys to. 15 des. 2011 17:28

Jeg får ofte et hei fra de som har vært innom profilen, så jeg er ikke sikker på om det er et sukkerproblem.

Ikke synes jeg det er spam dersom noen skriver at de synes jeg virker som en ok person, heller.

Kanskje jeg rett og slett ikke er en sukkerperson? Dette skal jeg gruble litt på i kveld.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 15 des. 2011 17:36 Privat melding

Jeg sniktitter i rykk og napp :)
Tror mange gjør det :)
Men ekstremt mange av de mennene jeg er innom er like lite flyttbare som meg, så da forsvinner liksom en stor del av vitsen med å si hei :P
Eller så har de ingen barn, men ønsker seg barn, og da sitter også et hei veldig langt inne.
Og etter jeg ble ærlig på profilen min om at jeg ikke er 100% frisk, så er det også noe som vanskeliggjør det å si hei først. For det er ikke til å stikke under en stol at det er mange som finner det som et stort minus. Noe jeg skjønner veldig godt, for jeg har jo selv vært i skoene til en "normalt frisk og rask" person :P

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 15 des. 2011 17:37 Privat melding

Jeg skriver hvis jeg har noe og si..så stopper det opp. Enten ved at jeg slutter og skrive, eller ved at han slutter og skrive.

Så går det litt tid..så kanskje jeg skriver igjen, eller han skriver igjen..eller ingen skriver igjen. Og det er greit! :-) Det blir vel på samme måte som alle andre samtaler man har ellers i livet?

Du er pen, jeg har vært på profilen din flere ganger jeg, fordi jeg synes du er pen. Men jeg skriver jo ikke noe, med mindre jeg har noe og si. :-)

(kvinne 46 år fra Nordland) to. 15 des. 2011 17:52 Privat melding

Joda, det hender man svimer rundt og titter litt her og litt der.
Jeg legger igjen hilsen hvis jeg synes helheten av profilen gir inntrykk av en våken spennende person, som også kunne trives med meg.
Men jeg skriver ikke først til noen som ikke har bilde, ikke har tekst, eller har noen form for innhold i profilen sin som tilsier at det vil bli krasj med en gang.
Selv om jeg av og til legger igjen en hilsen om at jeg har vært og tittet og likte innholdet, forventer jeg ikke at folk svarer med mindre de også ser noe de liker på min. Jeg er heller ikke interessert i å skravle med folk som ikke synes det er interessant og spennende å snakke med meg.
Jeg får ikke mange første meldinger, og det er ingen tvil om at de fleste titter uten å skrive så mye til alle de besøker. Kanskje like greit, for da hadde forumet ikke vært her.

Skjult ID med pseudonym jetT to. 15 des. 2011 19:17

sender meldinger til ytterst få jenter her egentlig, men er innom veldig mange.. er ganske kresen og vet hvilke jenter jeg passer med og ikke.. dessverre mange jenter her inne jeg ikke passer med.. tror egentlig ikke de jeg søker etter befinner seg her på sukker..

(mann 45 år fra Oslo) to. 15 des. 2011 19:35 Privat melding

Jeg får også lite besøk. Ser etter en å kjenne meg igjen i - en å diskutere livet med. Livet utenfor det snusfornuftige. Kanskje folk blir skremt. De få kommentarene jeg har fått om kunst-bildene er oftest om hvor skumle de er.

Her på forumet er hat mot tro.
Her er likegyldighet.
Her er fiskestimer.
Her blandes ungdoms-forelskelse med kjærlighet
Jeg vil ikke stigmatisere, men jeg er nok ikke på rett sted.

Jeg kunne satt flere nysgjerrighets-hjerter, men det føles merkelig å gjøre på dem som skriver så lite om seg selv. Og bare en liten prosent svarer meg. Jeg får ingen hjerter tilbake. Dette er ingen klage, bare en erkjennelse av at det er kanskje ikke så mye jeg kan gjøre her på Sukker: Jeg er det motsatte av Dize...hun som forstår seg på alle og alle elsker henne. (Haha)

Skjult ID med pseudonym nea to. 15 des. 2011 19:49

@ tresnitt

Var dette indirekte kritikk av Dize? Av typen "jeg er egentlig bedre enn henne"? Det virker nemlig slik.

(mann 45 år fra Oslo) to. 15 des. 2011 19:52 Privat melding

Nei 100% misforståelse. Det var ikke noen form for kritikk.

Skjult ID med pseudonym nea to. 15 des. 2011 19:54

Ok, fint :-)

Skjult ID med pseudonym 1234 to. 15 des. 2011 19:54

For meg virker det som selvkritikk.
Selvkritikk for at en aksepterer Sukkers villkår når de har mindre enn 70 i matchscore med sine egne.

Skjult ID med pseudonym 1234 to. 15 des. 2011 19:55

Ah.

Så kan man jo ta feil, og det er det jo tydelig at tresnitt gjør her.
Kniz.

(mann 45 år fra Oslo) to. 15 des. 2011 19:56 Privat melding

Nei 100% misforståelse. Det var ikke noen form for kritikk av henne. Men jeg kritiserer deg her ved å spørre: Hva har DU for mål og mening ved å delta SOM ANONYM?

Skjult ID med pseudonym 1234 to. 15 des. 2011 19:58

Det samme som deg, tror jeg: fullkommenhet.

(mann 39 år fra Vestfold) to. 15 des. 2011 20:05 Privat melding

@Jepp - Bra svar. Tror mye av det du beskriver kan vær riktig for mange.

@Minney - Årsaken til at mange går videre fra en profil, eller en selv gjør det ligger vel nettopp i tingene du beskriver. Som meg, er du ikke flyttbar(ikke på mange år ihvertfall), og skal ikke ha flere barn. Det nok avgjørende for mange, og helt ok :-).

@Dize - Takk igjen, og det samme tilbake. Du vet at årene går veldig fort? ;-)

@jetT - Mulig vi er i samme båt, men vi er her alikevel :-)

@1234 - det er ikke bra å være påvirket midt på dagen,... Setningene må være fullstendige, og kanskje noe mer positivt vinklet enn forsøkt her. Negative mennesker som ser etter feil hos andre, og kun ønsker negativt vinkling på sine innlegg kan finne seg et hull å gjemme seg i. Har du noe konstruktivt og intellektuelt å dele, så er du hjertelig velkommen.

:-)

Skjult ID med pseudonym 1234 to. 15 des. 2011 20:06

What?

Ellers takk!

(mann 45 år fra Oslo) to. 15 des. 2011 20:07 Privat melding

Til 1234: Jeg vet ikke engang om du er mann eller kvinne. Men hadde du sett siden min ville du blitt flau av din sleng-ut-kommentar ang "fullkommenhet".

Skjult ID med pseudonym 1234 to. 15 des. 2011 20:12

Jeg har sett profilen din, tresnitt. Den er bra!

Og jeg kommenterer ikke dette mer, for det er tydelig at noen ikke forstår noen her.

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 15 des. 2011 21:18

Nå er også jeg hannkjønn, og jeg er ofte innom profilene til jenter. Og sikkert flere ganger innom de samme også. Delevis fordi jeg har litt gullfisk hukommelse og delevis fordi jeg sitter og tenker på å ta kontakt, men feiger ut i siste øyeblikk.

Men noen melding legger jeg ikke igjen. Stort sett fordi jeg ikke finner på noe å skrive som jeg tror vil sjarmere. I tillegg er jeg redd for at samtale kommer til å stoppe opp fort eller at jeg rett og slett skremmer de vekk. Så da bare gir jeg opp hele greia og nøyer meg med å tenke at det finnes mange flotte og single jenter der ute. :P

(kvinne 35 år fra Buskerud) to. 15 des. 2011 21:23 Privat melding

@TS;
I begynnelsen var jeg en veldig aktiv profilbesøker, og jeg skreiv brev til alle og enhver som pirra nysgjerrigheten min.
Få eller ingen svarte, de få som svarte stoppa det opp med samme kveld.
Jeg har ikke gitt opp, men blitt mer som du beskriver... Jeg kikker, kikker på de som kikker på meg.
men skriver ikke.
Blir glad når noen skriver,men på en måte blitt mer forumtroll enn søker nå...

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 15 des. 2011 21:23 Privat melding

@seppas - Hihi! Takk og lov for det..jeg gleder meg til og bli gammel, bitter og skrukkete. :-P

@tresnitt - Fin mann! Oppriktig og ærlig, det er alltid bra! Du lar deg provosere av provokatørene. :-) Og det er bare gøy når det er jeg som provoserer. :-D

Skjult ID med pseudonym Hvit-ravn to. 15 des. 2011 21:24

@Powpow
Du synes med andre ord det er bedre å ikke prøve, enn å prøve når du risikerer å feile?

Tenker at jeg kunne ikke levd sånn... men det er meg :)

(kvinne 34 år fra Hordaland) to. 15 des. 2011 21:25 Privat melding

Når jeg kjeder meg, som jeg gjør nå, sniker jeg litt rundt på profiler :D

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 15 des. 2011 21:33

@Hvit-ravn

Pussig nok gjelder dette kun temaet damer. Er ikke redd for å prøve og feile når det gjelder andre arenaer. :P

Det som er jeg ikke prøver noe særlig, er vel mer det at jeg allerede vet utfallet. Samme hvor mye jeg ønsker meg at det blir noe annet, så vet jeg hvordan det kommer til å ende. Nei, jeg er ikke synsk, men dog...

(mann 45 år fra Oslo) to. 15 des. 2011 21:36 Privat melding

Til Dize:
Å-ja nå ser jeg du har skrevet mer... (Sendte deg personlig spørsmål om du følte at jeg prøvde å tråkke på deg.)

Skjult ID med pseudonym Hvit-ravn to. 15 des. 2011 21:43

@Powpow
Det er klart du er synsk på det feltet! Min erfaring tilsier at når jeg har bestemt at noe skal gå "i dass" så gjør det det. Og ser det ut til å gå bra alikevel, så saboterer man gjerne seg selv, ubevist.
Har du vært såret så veldig, eller er det andre ting som gjør at du er så overbevist om at du ikke vil få til komunikasjon med damene her?

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 15 des. 2011 22:51

@Hvit-ravn

Nei, faktisk aldri vært såret. Har vel bare vært singel så lenge at konseptet å ha noen andre ved seg, noen andre å tenke på, rett og slett er skummelt.
Så sikkert derfor jeg torpederer en hver mulighet, fordi jeg er redd for å skuffe, ikke nå opp til forventningene eller gjøre noe feil. :P

(kvinne 29 år fra Finnmark) lø. 17 des. 2011 00:02 Privat melding

Jeg sniktitter litt inni mellom. men sende melding gjør jeg sjelden, noen gir såpass bra inntrykk på profil at jeg tenker jeg ikke er god nok for de allikevel :p har nok mer selvtillit IRL enn på nett. Hehe

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) lø. 17 des. 2011 01:07 Privat melding

Jeg sniktitter mest da. :) men har sendt noen flørter og meldinger. Sender til de som er veldig interessante.:)

Skjult ID med pseudonym Hvit-ravn lø. 17 des. 2011 01:40

@Powpow
Du er ikke alene i den kategorien.
Kanskje det kan være greit da og bruke nettet til å øve seg?

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 17 des. 2011 05:10

@Powpow
Best å ikke prøve. Slam flommer, ikke kommer ufrivillig.
@Quakki
Snik er bedre enn snak bak.