Alle innlegg Sukkerforum

Feministstaten Norge

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym wallaby fr. 16 des. 2011 13:40

Interessant artikkel i Morgenbladets 16.-22. desember utgave.

Antifeministmiljøet vokser i den vestlige verden. Mange sterke påstander kommer fram i artikkelen. Noen utdrag:

Antifeministblogger Eivind Berge (33):
- Det er oss mot staten, for staten har tatt feministenes parti.
- Hat avler hat. Norge er i et klima der det offisielle mannshatet stikker dypt. Da kommer det en reaksjon fra menn (om 22. juli).
- Kvinner har ubegrenset tilgang på sex. Sex er en kvinnelig ressurs. Vi er helt verdiløse. En mann har ingen egenverdi.
- Det blir flere mannlige tapere når kvinnene står fritt til å velge vekk så mange menn. Vi føler ikke at vi er en del av samfunnet, vi har ingen familie, vi har ikke klart å få det fordi kvinner lever ut sin kresenhet mye mer enn før. Mange får seg kone fra utlandet, det er en sikkerhetsventil, det går den veien.
- Vi har tapt seksuelle muligheter, og i tillegg kommer vi i fengsel mye lettere.

Fra Ferdinand Bardamus blogg:
- Nok en gang har samfunnet null selvanalyse når det kommer til dets dype evne til å forvandle tankefulle menn til gale slaktere (igjen om 22. juli)
- Kvinner vil ikke ha snille menn, de vil ha dominerende, selvsikre menn, og du kan bli en.

Sjargongen beskrives som: I det feminiserte samfunnet går de fleste menn til grunne. Bare ikke alfaene, ett sted anslått til 20% av den mannlige befolkningen, som får alle damene, på bekostning av flertallet, betaene.

Peder "Fjordman" Jensen skriver om vestlige kvinners rolle som medløpere for muslimene, en rolle de synes å spille fordi de liker å underkaste seg menn.
- Kanskje kvinner vil lykkes i å forvandle sine menn til dørmatter, men det vil skje på bekostning av både nasjonen og sivilisasjonen.
- Radikal feminisme er ikke bærekraftig fordi den ikke er i samsvar med menneskenaturen eller evolusjonær biologi.

Kjønnsforsker Jørgen Lorentzen mener de antifeministiske strømningene i samfunnet øker, og tror det skyldes at stadig flere menn faller utenfor. "Et vandrende katastrofeområde" har han kalt dem. I en undersøkelse som måler lykke kom det fram at de eneste som eksplisitt sier de er ulykkelige er gruppen av ensomme og skilte menn. Menn som blir marginalisert fra samfunnet søker ikke hjelp.

Kvinner liker menn med meninger. Eivind Berge har nå via bloggen sin fått seg kjæreste. At han fikk seg det var et direkte resultat av det han skrev der.

Skjult ID med pseudonym fjesløs fr. 16 des. 2011 13:44

inb4darage

Får vel begynne å blogge, da.

Skjult ID med pseudonym bat fr. 16 des. 2011 14:19

Bare å blogge et eller annet, samme hva...
Og samme hvor inkonsistent...

Og bare det å beskrive han der som tankefull er vel et tegn på cluelesshet.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 16 des. 2011 15:00 Privat melding

Et innlegg hvor Fjordman er nevnt kan umulig gjenspeile "folk flest".

Jeg for min del er litt lei av "sutrende" menn som tror at de har det så mye verre som "ensomme" bare fordi menn liksom ikke klarer seg like greit.
Å gjemme seg bak den myten istedet for å ta tak i egne baller og gjøre noe med sin egen livssituasjon er rett og slett å overlate "skylden" for egen livssituasjon til noen andre.

Forskning sier at kvinner og menn er like ensomme. Faktisk kom kvinner litt verre ut i en undersøkelse Dagbladet eller VG publiserte tidliger i år.
Husker ikke helt når, men husker det godt fordi jeg diskuterte dette emnet med en fyr på et annet forum på den tiden.

Dersom menn selv gjør seg til "offere" og tror at de ikke selv kan velge eget liv, ja, da er det jo dem selv som skaper det offeret man blir ;)

Søker man ikke hjelp, så får man heller ikke hjelp. Men med et så opplyst samfunn vi har i dag ang hva slags hjelp som finnes og hvor man kan finne den, så finnes det ingen holdbare argumenter for å la være å søke hjelp....for så i etterkant å skylde på feks damene i samfunnet for at ting gikk feil med en selv.

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 16 des. 2011 15:14 Privat melding

Det er jo litt pussig at disse triste mennene påstår at de har mistet seksuelle muligheter. Man kan ikke miste noe man ikke har hatt, og det har da aldri vært så mange seksuelle _muligheter_ før i historien! Det er mange flere single å ta av, og man møter folk ikke bare på jobben eller på skolen, men overalt og til med i cyberspace. At man ikke vil gjøre noen innsats for å benytte seg av mulighetene - det er jo derimot en helt annen sak. Men muligheter finnes, mange flere enn før feminismen gjorde seg gjeldende - kanskje nettopp pga feminismen? Nå har jo kvinner lov til å se på seg selv som seksuelle subjekter, ikke bare objekter. Kvinner har lov å ha lyst, lov å nyte, blir ikke sosialt sanksjonert på samme måte hvis de har sex utenfor ekteskapet osv osv osv. Så det finnes nå så mange seksuelle muligheter at hvis menn skulle ha mistet noe, så må det vel heller være viljen til innsats. Og det kan man ikke anklage feminismen for å være årsak til.

Skjult ID med pseudonym Julilys fr. 16 des. 2011 16:17

En antifeminist som sutrer over at han er en av de mennene kvinner velger vekk. Hvilken kvinne ved sine fulle fem vil ha menn som dette?

I

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 16 des. 2011 16:23

@TS
Du glemte en fra Berge: "ABB er en formidabel aktivist!"

Å sitere ham som et sannhetsvitne er det nærmeste du kommer å sitere ABB selv. Og det sier vel mest om deg.

Skjult ID med pseudonym wallaby fr. 16 des. 2011 17:10

@Neptun: At jeg siterer Berge som et sannhetsvitne stemmer naturligvis ikke, det er din tolkning. Jeg siterer fra artikkelen i Morgenbladet - utsagnene jeg gjengir er ikke mine og jeg er overrasket over at du nærmest tolker det dithen. Morgenbladet siterer faktisk Berge på noe lignende av det du skriver. Han sier på tampen av artikkelen

- De som utfører sånne aksjoner har alt å vinne. Hvis du overlever er du sikret mange beundrerinner. Du ser brevene Behring Breivik får fra beundrerinner.

Temmelig drøyt naturligvis. Og for ordens skyld, Morgenbladet bruker heller ikke Berge som et sannhetsvitne.

At mange menn faller utenfor bekymrer meg. Det er ikke bra for verken dem selv eller samfunnet.

Ellers syns jeg @Minney og @Tiqui har mange gode poenger.

Skjult ID med pseudonym Everett fr. 16 des. 2011 18:01

Det er ingen som tar frem han fra Liege for å bruke som sin kjepphest denne gangen, da?

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 16 des. 2011 18:07 Privat melding

Jeg henger meg på de kloke kvinnene over meg!

Det er ikke noe mer synd på menn enn kvinner, i den grad det er synd på noen da. Det er selvsagt mye enklere og skylde på kvinner, fremfor og ta tak i problemene man føler at man har.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 16 des. 2011 18:13 Privat melding

Vi må for all del ikke glemme at det er forferdelig synd på alle nordmenn som mangler smør i jula også :P

Nordmenn generelt er veldig flinke til å syte hvis vi "mangler" noe som vi anser som en selvfølge at vi også burde ha dersom noen andre faktisk er så frekke at de har det. Eller enda verre, dersom de er så frekke at de faktisk er lykkelige på alle fronter her i livet :P

Men vi må jo få det i fanget helst. Og klarer vi ikke å få tak i det selv, ja, da er det enten staten eller naboen sin feil.....eller feministene sin skyld....eller kanskje eks-kona....eller....julenissen. For julenissen MÅ jo komme med alt man ber om :P
Og får man ikke alt, så gjør man nasjonalsport av å synes mest mulig synd på seg selv for det "noen andre" har tatt fra en :P

Skjult ID med pseudonym Powpow fr. 16 des. 2011 18:13

En kan jo ikke miste noe en ikke har hatt? Eller.....?

Og at ensomme er ulykkelige? Duuh! Men kanskje skille mellom ensom og enslig?
Hvis du spør en person som er ensom om en er ulykkelig, så svarer personen selvsagt ja, for en er jo ensom!
"Syns su det er trist at du ble skilt? Du gjør det ja.". Skilt og ulykkelig, check!
Herregud til korka undersøkelse.

(mann 39 år fra Hordaland) fr. 16 des. 2011 18:36 Privat melding

Jeg trur at denne antifeministiske fremmarsjen bare er et opprør mot samtiden, feminisme og likestilling er blitt mainstream så da vil det alltid være de som vil gjøre opprør mot dette, hver med sin grunn.

De fleste menn, meg inkludert, går gjennom en eksistensiell krise en gang i livet, spørsmålet er hva du gjør ut av denne krisen, enten drikker du, eller skyter du deg selv, eller du begynner på nytt og finner en ny mening med tilværelsen.

Når det kommer til sex så trur jeg det ikke er så enkelt for kvinner som man skal ha det til, nok mange damer som i kveld legger seg kåte

(kvinne 36 år fra Nordland) fr. 16 des. 2011 18:55 Privat melding

@ RussM

AMEN! :P

Skjult ID med pseudonym Powpow fr. 16 des. 2011 19:01

@RussM
Du glemte alternativet kjøpe masse fancy dyre ting når det kommer til den eksistensielle krisen.
Og med utgangspunkt i den teorien at det er et alternativ og jeg ser rundt meg hva jeg er i besittelse av, ja da tror jeg jammen min eksistensielle krise allerede er over gitt.. :P

Og at mange damer legger seg kåte i kveld? Ja, men det er kun fordi de er prinsippielt imot one-night stands eller rett og slett velger å ikke ha sex. :P

(mann 39 år fra Hordaland) fr. 16 des. 2011 19:33 Privat melding

@ akkurat det er bare en unnskyldning kvinner bruker for å forsvare sitt ego når de kommer tomhendt hjem, - å nei det er ikke det at jeg ikke kan finne noen jeg er bare prinsipielt i mot one night stands :)

Skjult ID med pseudonym DonAlfonso fr. 16 des. 2011 22:49

Re Tequi:
"Det er mange flere single å ta av, og man møter folk ikke bare på jobben eller på skolen, men overalt og til med i cyberspace."

Att det är många singlar är inte samma sak som att det är många fler möjligheter till sex. Det finns en anledning till att det är som det är. Och dom flesta hoppar faktiskt inte i säng med vilken tillfällig person som helst. En del gör det, men flertalet ikke.

Och dom som gör det är knappast så noga med om dom är singel eller inte...
Men statsfeminismen har inget med sex att göra. Hela feminsimen är tämligen asexuell. Istället handlar det om att omforma samhället. Vi kan ta exempel från Sverige där ordet "kraft" inte längre får användas för krafter i nya fysikböcker i skolan, eftersom ordet "kraft" anses maskulint. Och nya matematikböcker skall vara "genusanpassade". På dagis blir det allt vanligare med genuspedagoger som tvingar barnen att leka "könsneutralt". Att vi föds olika är inget man tar någon hänsyn till, utan man utgår ifrån att könet är helt och hållet en social konstruktion, som man sedan försöker reducera till ett "hen". "Han" och "hon" skall alltså ersättas av det nya, könsneutrala ordet "hen".
Feminsimen strävar efter att skapa en annan typ av samhälle, och en önskan att omforma människor, att reducera individen. Det här är inget nytt i Sverige, makarna Myrdal (socialdemokraterna chefsideologer) excellerade på 1930 talet. Ni tror väl inte att det var en slump att Sverige inte blev ockuprat av tyskarna?
Och i den politiska vänstern så har dom totalitära ränderna och drömmen att skapa en "idealmedboragre" utan några tydliga egenskaper eller identitet att hänga upp sig på, hela tiden funnits under ytan. Statsfemisnism är bara en del av detta.