Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 47 år fra Vest-Agder) lø. 17 des. 2011 01:45 Privat melding

Er det ikke normal høfliget å svare på post man får i innboksen? fikk en MYE skjev start her inne...mannen svarte ikke..sendte post to ganger.. er det ikke bare å svara at han ikke er interessert da? Eller si TAKK for et kompliment..? Jeg spurte jo ikke akkurat om vi skulle gifte oss... ? Men var morsomt med match på 98 og mye felles.....

Skjult ID med pseudonym a r n e lø. 17 des. 2011 01:47

Jo, jeg synst det er normal høflighet å svare. Men, nå er ikke alle like høfflig som meg uheldigvis.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 17 des. 2011 01:47 Privat melding

Hadde ei dame spurt om vi skulle gifte oss i ei førstemelding, trur jeg faktisk at jeg hadde svart. Ett eller annet.

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) lø. 17 des. 2011 01:51 Privat melding

jaja uansett har jeg jo NULL interesse nå, ..fikk jo
et greit svar.. IKKE noe svar sier jo at ha overhodet ikke er noe å ha he he... :D

Skjult ID med pseudonym Kora lø. 17 des. 2011 01:53

SKal vi gifte oss Herrfekt?:-)

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 17 des. 2011 01:55

@ts
Velkommen til forumet. (No time to grow a thicker skin) ;)

På sukker er vel strengt tatt alle ting vanlige.
Se litt skjevt på ting, og ikke legg for mye i det.

Les litt i de forskjellige trådene, så vil du se mye, spennende... ^^

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) lø. 17 des. 2011 01:57 Privat melding

JEG syns det er normal høfflighet å svare på meldinger. Er ikke personen interessant,så er det bare å svare takk for oppmerksomheten,men desverre ikke interessert. Mye bedre det enn å gi blanke i å svare. :)

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) lø. 17 des. 2011 01:58 Privat melding

legger egentlig ikke så mye i det...bare lurte hva folk mente... fyren er jo strøket av mine tanker for leeengst :P finnes jo mange flere der ute ;)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 17 des. 2011 02:15 Privat melding

Gjerne det, Kora. Men hvis du har lest tidligere tråder så har jeg allerede booka Vål'enga Kjerke og Einar Gelius for å gifte meg med Tingeling, så du må nok vente til neste høst en gang (så lenge Lady låser opp håndjerna og slipper meg ut i dagslys, da).

Skjult ID med pseudonym Kora lø. 17 des. 2011 02:26

Helt greit Herrfekt,,,,jeg har ikke hastverk jeg...jeg kan jo kline og kose meg litt med noen andre her inne så lenge. Lady ringte forresten for å spørre om hun kunne låne katterompa mi en stund,,,,, ville bare si ifra til deg, så du er litt forberedt. :-):-)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 17 des. 2011 02:34 Privat melding

Oh, lala...Har hørt om den.

(mann 57 år fra Oslo) lø. 17 des. 2011 09:27 Privat melding

Som gammel forvaltningsjurist er jeg lært opp til å svare på alle henvendelser. Og kan jo ikke være dårligere på privaten. Mulig jeg er av en utdøende rase.

Skjult ID med pseudonym Boble® lø. 17 des. 2011 10:08

Er som regel lettere å unngå å svare for å spare seg "konflikten" ved å si takk, men neitakk.

(kvinne 46 år fra Nordland) lø. 17 des. 2011 11:09 Privat melding

Det er ikke alle brev det er like lett å svare, men jeg forsøker å svare de jeg snakker med på en ærlig sakelig måte. Synes det er respektløst å la folk bare dingle i løse lufta, men det er meg. Men vi har også litt lett for å glemme at det kan være forskjellige grunner til t folk ikke svarer, eller at det kan ta tid. Kanskje mannen snakker med en annen her inne, og ikke er interessert i å blande kortene?

(mann 38 år fra Buskerud) lø. 17 des. 2011 11:22 Privat melding

All normal høflighet skulle tilsi at man skulle kunne forvente å få svar når man har sendt noen et brev her inne, men min erfaring er at slik ikke er tilfellet på sukker.no eller andre datingsider på internett.

Tidligere hadde jeg i min profil en oppfordring om å bruke funksjonen "Lim inn høflig avslag" dersom man hadde fått et brev og ikke var interessert. Da opplevde jeg at ei jente merket meg som "Interessant", og jeg tok så kontakt for å si at jeg syntes at det var hyggelig at hun fant meg interessant, men fant da ut at hun hadde gjort det kun for å kunne skjelle meg ut. Hun sa at hun hadde blitt såret dersom hun hadde fått en slik melding og at jeg fremstod som en selvhøytidelig og arrogant fyr. Hun var selvsagt ikke Super-medlem, og eneste muligheten hennes for å kunne skjelle meg ut var først å merke meg som interessant slik at hun kunne svare på min henvendelse. Kom så inn på en diskusjon rundt dette der jeg spurte henne om hvorfor hun ikke var Super-medlem. Hun svarte da "Hvorfor skal jeg være det når alle guttene er det?" og at hun var student og ikke tok seg råd til det. Greit nok det, men da burde man holde seg for god til å skjelle ut de som faktisk er Super-medlemmer og betaler for "gildet".

Skjult ID med pseudonym potter lø. 17 des. 2011 11:24

Selvom man skriver med en annen, syns jeg det er høfflig å svare. Gjør det alltid. Det er jo bare å skrive at man skriver med en annen og takke for et kompliment, for det er vel det det er når folk sender et brev ?

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci lø. 17 des. 2011 15:24

Jeg pleide å irritere meg litt over dette jeg og...men så fant jeg et "svar" på det du lurer på...

La oss si at du får reklame i postkassen din... Responderer du på denne?? Hvis tilbudet ikke er aktuelt for deg?
Hvis tilbudet er for noe som ligger milevis unna`?? Hvis det er for noe som absolutt ikke interesserer deg?? Reiser du til stedet for å fortelle at tilbudet ikke passer deg? Sender du en tilbakemelding til avsender for å si at tilbudet ikke er interessant?? Jeg tror nok ikke det:) Du overser det og går videre...

Er tilbudet derimot interessant, vil du respondere. Du vil reise til utsalgssted, sende en mail til avsender, eller iallefall sjekke ut litt mer om dette "tilbudet"... :)

Se på førstemeldingene du sender som "egenreklame" som du legger i innboksen til mottaker... Ikke alle "tilbud" er interessante for alle, men en dag kommer den en som ønsker det du har å "selge", og da responderer han:)

Kanskje litt svart/hvitt men det funker for meg:)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 17 des. 2011 15:36 Privat melding

Jeg svarer alle enten det er positivt eller negativt for den personen det gjelder, såpass til oppdragelse har jeg heldigvis fått :) Og har kun blokkert en person fordi han ikke godtok svaret.

Skjult ID med pseudonym forvirret lø. 17 des. 2011 15:50

@miss gucci
Du kan da ikke sammenligne postkasse med sukker?
På sukker så er folk her for å finne den rette og hele poenget er at man skal ta kontakt med hverandre.

Men for å slippe å irritere meg over de som ikke svarer, så blokkerer jeg de istedet i etterkant.
Folk som ikke har såpass med oppdragelse og også har lite forståelse for hvordan den som sender melding føler det hvis det ikke kommer noe svar, er ikke den rette for meg uansett og da er det bare bra å bli kvitt de fra listene mine :)

Skjult ID med pseudonym klara klok lø. 17 des. 2011 15:59

Jeg trodde poenget med å ha en profil her inne var å komme i kontakt med andre single...
Har nå skjønt at slik er det ikke.Er nok en svært stor andel av kikkere her,som ikke har som intensjon å finne sjelevennen sin her.
Veldig stor grad av uhøflige mennesker her,som ikke svarer på henvendelser!

(mann 32 år fra Hordaland) lø. 17 des. 2011 16:32 Privat melding

Jeg forstår ikke hvorfor alle er så opphengt i å få et svar. Om de ikke svarer er de ikke interessert. Hvor mye ekstra gir det dere å få et innlimt høflig avslag?

Skjult ID med pseudonym klara klok lø. 17 des. 2011 16:37

Det er noe som kalles alminnelig høflighet,og god folkeskikk,unge mann!
Ingen liker vel å bli fullstendig ignorert,verken her eller ute i det virkelige livet.

Skjult ID med pseudonym scalare lø. 17 des. 2011 16:43

Jeg synes sammeneligningen med reklame i posten var fin, jeg! Noe er bare spam, noe bommer på målgruppe, og det som er aktuelt og interessant vil følges opp.

DU trenger ikke se på det som sendes DEG av post som reklame. Svar gjerne høflig på alt. Men om du tenker på det du selv sender som reklame, så hjelper det litt i forhold til å forstå at du ikke får svar..

Skjult ID lø. 17 des. 2011 16:45

godt svart klara :)
man kan jo f.eks forestille seg to scenarioer :
1. Man sender ut 50 meldinger og ikke får svar på noen.
2. Man sender ut 50 meldinger og får svar på flesteparten.
Hva tror du personen som ikke får svar kontra den som får svar tenker? Og hva det gjør med den personen...

De som ikke forstår slikt har tydeligvis noe å lære ennå.......eventuellt bare tenker på seg selv.
Og det å bare tenke på seg selv er jo en fin egenskap å ha ( ironi for de som ikke skjønte det)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci lø. 17 des. 2011 16:45

@Forvirret...

Jo, jeg kan:) Samme innboksen som blir fylt med post folk nødvendigvis ikke ønsker.... Jeg sier ikke at jeg liker det, men det gjør det enklere for meg med alle de som ikke svarer... Tro meg, jeg er ikke av de som har en innboks som flyter over av post her inne... Så jeg vet hvor kjedelig det er å ikke få brev tilbake...

Du kan jo se det som en innboks i mailen din da? Hvis det gjør det enklere...

Ja, mange er her for å treffe "Mr. Right", og mange er her for å treffe "Mr. Right now"...Men det betyr jo ikke at man er her for å treffe ALLE...? Man kan ikke kreve noe av noen på et nettsjekkested, for man vet rett og slett ikke hva den andre er ute etter.... og det er ikke sikkert at man er det den andre personen ser etter...Og er ikke "egenreklamen" din god nok, ja så vil folk "handle" på neste hjørne, for DER finnes nok et alternativ.... Så enkelt er det desverre.....

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci lø. 17 des. 2011 16:46

Takk Scalare, det er det hovedpoenget mitt var:)

(mann 41 år fra Østfold) lø. 17 des. 2011 17:11 Privat melding

Man bør jo svare på meldinger man får ja, det er som de fleste her sier allminnelig høflighet og folkeskikk. Om ikke annet bør de kunne si takk for melding eller noe i den duren, så forstår vel de fleste at man ikke er så veldig interessert. Hvis ikke svaret på en melding har noe spesielt innhold som det ligger noen spørsmål i eller annen synlig interesse for videre kontakt forstår jo de fleste at det sikkert ikke er noen vits i å sende en ny melding til den personen.

(mann 32 år fra Hordaland) lø. 17 des. 2011 17:54 Privat melding

@SkjultID

Livet er hardt og brutalt. For å fortsette på eksempelet ditt. Hvordan tror du personen som får 50 avslag føler seg i forhold til personen som ikke får svar på sine 50 brev? Garantert like ille.

Jeg synes det er bedre å ikke få svar på det første brevet enn å få et avslag, eller enda verre, at de jatter med i noen meldinger før de slutter å svare. Derfor velger jeg å la være å svare de jeg ikke er interessert i. Da sparer vi begge tid.

Skjult ID lø. 17 des. 2011 18:14

Så du mener at 50 avslag er bedre enn å bli ignorert 50 ganger?
jaja...du har tydeligvis ikke skjønt at det er lov å vise litt medmennesklighet selv om personen som tar kontakt ikke er interessant for deg. Forøvrig så er det også lov å sette blokkering etter at du har sendt hyggelig avslag for å slippe å jatte med folk videre....

Men det er jo godt vi har slike som deg som kan oppretteholde det harde og brutale livet.
En blokkering er forøvrig sendt og lykke til videre :)

(mann 46 år fra Akershus) lø. 17 des. 2011 19:27 Privat melding

Jeg mener at man bør svare de som skriver til en. Men jeg må innrømme at dersom man ikke har lagt mer flid i en melding enn å skrive hei.. Da har det nok hendt at jeg ikke akkurat har fulgt opp den meldingen. Men i utgangspunktet så svarer jeg alle som skriver til meg.. Postkassa mi renner ikke akkurat over, så det å svare meldinger tar meg ikke en evighet :)

Skjult ID med pseudonym lareya lø. 17 des. 2011 20:03

Jeg er en av de som sjeldent svarer .. I begynnelsen svarte jeg de fleste, men etter noen krasse kommentarer med påfølgende blokkering sluttet jeg med det.

Jeg er enig med xristobal.. bedre med taushet enn noen "høflige" mailer fra noen som ikke er interessert.. Ikke svar er lik null interesse.

Skjult ID med pseudonym meg lø. 17 des. 2011 20:26

jeg tipper lareya er dame :)

For det virkler som en stor andel av damene er livredde for avslag og vil heller ha taushet, mens de fleste gutta vil heller ha avslag enn taushet..

Så hvorfor ikke gjennomføre dette i praksis?
Gutta lar vær å svare og damene sender avslag? Og nesten alle blir fornøyde :)

Skjult ID med pseudonym klara klok lø. 17 des. 2011 20:27

Jeg prøver å svare de jeg får henv. fra....selv om det er de dumme,ferdiglaga flørtemeldinger,og jeg syns det blir vel dumt fra voksne menn..
Når jeg da igjen får litt mer ordentlig svar,men kanskje bare et par setninger,fulle av skrivefeil...da har det faktisk hendt jeg ikke har svart...
Jeg ønsker jo kontakt med oppegående,voksne menn,og blir jo da litt usikker på hva som er i "andre enden"...

(mann 37 år fra Rogaland) lø. 17 des. 2011 20:42 Privat melding

Jeg svare vel så si alle utenom det som er ekstremt corny ! Greit å være litt høflig og den som spørr ønsker jo sikkert et svar, akuratt som meg.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 19 des. 2011 19:01 Privat melding

Jeg mener det er alminnelig høflighet å svare når man får henvendelser som er seriøse og plausible (jfr matchtallet).

Men at det blir håpløst å svare noe som helst på det jeg som mann typisk ser en del av på en konkurrerende datetjeneste som ikke har helt kontroll på klientellet, i motsetning til Sukker.

Nemlig typiske utenlandske kvinnelige lykkejegere som underslår at de ikke er norske, noe man typisk ser i første Babelfish-oversatte brev.

Som jeg da velger å ikke svare på...

Akkurat som man på åpen gate, svarer høflig den som spør om veien, men overser selgere.