Alle innlegg Sukkerforum

Ville du datet meg ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym badboy lø. 17 des. 2011 12:07

Viser til tråden jeg startet og "fortid og bagasje"

Lager denne tråden som en måling for hvilken mulighet jeg ville ha til å få meg en kjæreste med alle kortene på bordet.

Ville du datet en som ble dømt for bankran,smugling og salg av narkotika og skapåpninger for 20 år siden ? som har levd lovlydig siden.
Jeg tilhørte ingen gruppering og gjorde alt alene.

Er 45 år etnisk Nordmann.

Fyr løs !

Skjult ID med pseudonym kv78 lø. 17 des. 2011 12:18

Jeg tror ikke jeg hadde klart det...mulig!! Vanskelig å si egentlig, sånt kjenner man jo bedre face to face :) Men syns du skal bytte nick/pseudonym.... Negativ fremstilling av deg selv. Du er jo ikke en badboy lengre :)

Skjult ID med pseudonym scalare lø. 17 des. 2011 12:28

Det kommer helt an på hvilke tanker du selv har gjort deg om det du gjorde... Og om grunnen til at du ikke gjør det mer er frykt for straff, anger eller andre ting...

Skjult ID med pseudonym Diaz lø. 17 des. 2011 12:44

Leser i den andre tråden at du er ufør pga ADHD. Du er nok ikke alene om det i Norge.
Har selv vært gift med en og derav barn med fulle pakke.
Det skremmer nok mer enn et bankran for 20 år siden!

Skjult ID med pseudonym badboy lø. 17 des. 2011 12:44

Jeg sluttet med kriminalitet fordi jeg var lei av det livet og hadde opplevd det som var å oppleve.Ikke mye gøy å være etterlyst og ha politispanere på nakken.Jeg har aldri tilstått noe og ble dømt på en helhetlig indisierekke.

Å angre noe kan jeg ikke tillate meg selv,da det ville bli en for stor psykisk belastning.

Jeg vet om pengeskap fulle av svarte penger og ubebodde hus fulle av kostbare antikviteter og kunst, men jeg ville heller tatt mitt liv framfor å gå tilbake til det kriminelle livet. Så noen gjentagelsesfare er ikke eksisterende.

Den største årsaken til at jeg sluttet var hensynet til mine stakkars foreldre og øvrige familie som var de som virkelig hadde opplevd den største påkjenningen.

Skjult ID med pseudonym scalare lø. 17 des. 2011 13:30

Det var veldig ærlig å svare at du ikke kan angre da det blir en for stor psykisk belastning. Poeng for ærlighet! Jeg kan forstå det, men det sier meg samtidig at du ikke har tatt inn over deg eller egentlig mener at det er umoralsk og fryktelig feil å gjøre. Du tenker mer på konsekvensen for deg selv og dine nærmeste hvis du skulle fortsatt med kriminalitet.

Så om du da spør meg om jeg ville datet deg vel vitende om dette, er svaret nei. Men så er jeg nok langt over snittet opptatt av å holde min sti ren. Jeg blir til og med irritert på venner som skryter av at de lyver om at de ikke har TV når lisnesfolka til NRK ringer på døra.... så ja, du skjønner... vi passer nok ikke sammen!

Men flott at du har levd lovlydig så lenge og er klar på at du skal fortsette sånn! Håper du finner kjærligheten! :-)

Skjult ID med pseudonym Enigma lø. 17 des. 2011 13:44

Enig med scalare.
Det at du sier at du -ikke- har tilstått (=innrømme disse lovbruddene, i mine ører) eller føler noen anger ift. disse lovbruddene - da stiller saken seg helt annerledes. Så - nei.
Jeg synes heller ikke det er noe verdig over alle som klager på alt mulig, trygdemisbrukere, kjører selv om de har drukket ... osv. osv.

Du skal ha kred for å være så åpen og ærlig. Og jeg ønsker at du klarer å fortsette denne veien du har begynt på - og å finne ei som aksepterer deg, tar deg for den du er.
Lykke til!
:-)

Skjult ID med pseudonym Dama1975 lø. 17 des. 2011 13:58

For meg så virker det som på måten du snakker på som om du egentlig ikke tar så mye avstand fra det livet du har levd tidligere. Det virker nesten som du synes handlingene du har gjort er helt ok i seg selv, men at du sluttet fordi du var lei (du hadde opplevd alt sier du) og fordi du var lei av å ha politiet på nakken og ønsker å ta mer hensyn til foreldrene dine.

Med andre ord, det er andre ting enn at du mener at selve handlingene din er feil som var avgjørende for at du (visstnok) nå er lovlydig.

Du gjør også et poeng ut av at du kun er dømt ut fra indiser og ikke bevis eller tilståelser. Dette er også en typisk retorikk blant kriminelle: De er ALDRI egentlig HELT skyldige! Eller det er bare tilfeldigheter og uflaks som gjorde at akkurat han havnet bak lås og slå.

For å være ærlig, slik det høres på ut deg, så føler jeg at det virker som veien tilbake til ditt kriminelle liv er ganske kort.

Skjult ID med pseudonym badboy lø. 17 des. 2011 14:09

Selvfølgelig angrer jeg,men det er så mye annet jeg angrer mer. Angrer kanskje på en litt annen måte en dere "vanlige dødlige" som feks blir tatt for fyllekjøring eller underslag. Dette med å være kriminell er ett slags spill dere ikke forstår, en slags katt og mus jakt. Om jeg hadde satt med ned å tilstått ville dommen blitt minst dobbelt så lang.
Min anger går mer på de menneskene som har hatt det vondt på grunn av mine handlinger.
Jeg er helt ferdig med kriminalitet og min siste handling skjedde i forbindelse med at jeg gjorde væpnet motstand under arrestasjonen i 1996.
Vil forøvrig nevne at jeg har alle førerkortklassene og er gjeldfri

Skjult ID med pseudonym morradi lø. 17 des. 2011 14:09

Jeg kjenner så mange mennesker med forskjellig fortid, at for meg er ikke de kriminelle handlingene begått i fjern fortid noe som jeg ville dømt deg etter som menneske.
For min del er ADHD diagnosen og medisineringen din mer skummel tanke. Det skal mye til å være ufør på grunn av ADHD, og som regel har folk drevet selvmedisinering enten med alkohol eller dop.
Alle har en fortid, det som bryr meg er hvor vidt ser du fremmover, har du tilgitt deg selv og de rundt deg for den fortiden du har levd, og hvordan er din psykiske helse i dag.
Jeg ville med andre ord gitt deg en sjanse, prøvd å bli kjent med deg og sett hvordan du forholder deg til livet i dag. For meg er det utenkelig å ha forhold til noen som er psykisk ustabil, uansett om de er medisinert. (Da snakker jeg ikke om depresjon, men invalidiserende diagnoser).

Skjult ID lø. 17 des. 2011 15:03

NEI

Skjult ID med pseudonym Nonno lø. 17 des. 2011 15:47

Nei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(mann 57 år fra Oslo) lø. 17 des. 2011 16:20 Privat melding

Hvis du hadde vært kvinne, kunne jeg vurdert det. Men jeg har vært medlem av fengselsgruppa i JussBuss og har tilogmed et års medlemsskap i KROM bak meg. Så jeg er ikke helt ordinær i forhold til kunnskap om kriminell bakgrunn. Jeg vet at mange kriminelle går inn i dype prosesser i forhold til sin fortid, og jeg ville forhørt meg om hvordan den prosessen var gjennomført. Det kunne blitt en lang date, og om den hadde ført til noe mer er umulig å vite.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 17 des. 2011 17:11 Privat melding

@badboy - Men du vet vel svaret? De fleste jeg kjenner..eller nei rettelse, alle jeg kjenner som er i eller har vært i din stiuasjon, bokstaveligtalt svømmer i damer...for dem er det omvendt...der er det jentene som spanderer og gir dem gaver og turer og betaler mobil og husleie og gud vet hva...mange av de guttene lever som guder, ja guder hehe.

Skjult ID med pseudonym badboy lø. 17 des. 2011 18:07

@JimJimJ. Forstår godt hva du mener og slik var det også for meg en gang for lenge siden : )

Men nå bor jeg på en annen kant av landet (Østlandet) og her er det ingen som kjenner til min fortid og jeg gjør alt jeg kan for at dette ikke skal flyte opp til overflaten.

Prosessen med å komme meg ut av denne situasjonen har pågått i 20 år og jeg jobber fortsatt kontinuerlig med saken og vil sannsynligvis gjøre det livet ut.

Når det gjelder ADHD problematikken så er jeg i dag medisin fri og det går kjempefint.Har prøvd alt fra Ritalin til ren Amfetamin utskrevet av psykiater. Det likte jeg dårlig og følte at jeg mistet en del av meg selv.Bruker bare litt sovemedisin innimellom. Det er ikke mulig for andre å merke at jeg har denne lidelsen lenger. Jeg har lært meg å leve med den og funnet en rekke måter å unngå feks stress ol. Faktisk er jeg bemerkelsesverdig rolig rent fysisk, men det kverner og går oppe i hodet.

At jeg den gangen fikk uføretrygd i ung alder, skyldtes ene og alene min skarpe hjerne og dyktighet i forhold til søknader og skjemaer.
Jeg er i ferd med å forberede meg mentalt på å begynne å arbeide og tror det vil skje neste år. Har relativt høy utdannelse og ett overbevisende snakketøy. Samt at jeg ser lynstraight ut.

Det finnes 2 typer adhd menn. De som har selvinnsikt,psykologisk innsikt og intelligens. Så har du den andre typen som ikke har noen av delene.

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 17 des. 2011 18:13

Ikke noe for meg nei...

Skjult ID med pseudonym hufsa lø. 17 des. 2011 19:00

Ikke noe for meg heller.

Skjult ID lø. 17 des. 2011 19:16

Årsaken til at du ikke virker attraktiv er ikke at du har en fortid, men måten du snakker om dette på. Du skriver at du aldri tilsto fordi da ville du fått dobbel straff. Du sier at du er ufør fordi du var god til å skrive søknader. Dette har jeg ikke sansen for, og måten du "utnytter" systemet på er ikke stuerent nok til at jeg tror du vil bli ferdig med fortiden din. Så lenge ting går ut på å slippe unna med minst mulig og få mest mulig blir det feil ettersom dette har med holdninger å gjøre til hvordan dette samfunnet skal fungere. Å ikke angre på væpnet ran er også en tanke det ikke er enkelt å sette seg inn i.

Skjult ID med pseudonym Iris lø. 17 des. 2011 19:22

@JimJimJ
Da er ikke jeg i katogorien som faller for "badboys". Men mine tanker går at yngre damer som faller for den typen menn kanskje snur litt på hva de foretrekker med alderen. Det går litt på kriterier som blir viktig i ulike livsfaser. Selvsagt er det de som kategorisk faller for menn som ikke er bra for dem, og dermed gjentar samme runddansen med menn som ikke er bra for de.

@TS
DET FINS IKKE TO TYPER ADHDMENN! Og ville ikke datet deg.

Skjult ID med pseudonym badboy lø. 17 des. 2011 19:40

Det er 14 år siden jeg tok valget å nekte å forklare meg og prøve lykken i retten.Det sparte meg for flere år i fengsel og jeg ville ikke fått muligheten til åpen soning. Om du hadde vært i min situasjon da etter å ha blitt jaget som ett pisket skinn over hele verden, ville du gjort det samme.
Det er 12 år siden jeg ble uføretrygdet og selvfølgelig var det reelle grunner til at den ble innvilget.Den opprinnelige tanken var å ha en trygg plattform å stå på ved løslatelsen i -01- Dessverre ble det en sovepute og av årsaker jeg ikke orker å bringe inn i diskusjonen, ble det ikke til at jeg begynte å arbeide.
Når dere leser hva jeg skriver bør dere tenke litt over at det er mye dere ikke er i stand til å forstå fullt ut.

Det er nedslående for meg at folkeopinionen her inne levner meg så dårlige muligheter for å være ærlig om dette. Jeg begynner å forstå at jeg må gravlegge enhver ærlighet om min bakgrunn og heller lære meg å leve med denne hemmeligheten. Fortrenge den konstante dårlige samvittigheten og håpe på at sannheten aldri vil komme for en dag.

(mann 38 år fra Østfold) lø. 17 des. 2011 19:43 Privat melding

Nei, jeg ville ikke datet deg. Sorry.

Skjult ID med pseudonym badboy lø. 17 des. 2011 19:47

@Iris

du behøver ikke bruke store bokstaver. Jeg/vi forstår hva du mener.

i mine år i fengsel og i kriminelle kretser har jeg møtt tusenvis av menn med adhd og sikkert som dagen er at det finnes forskjeller der som ellers i sammfunnet.

Jeg skal forenkle det litt for deg Iris. Du har de dumme og du har de smarte. De smarte klarer seg bra, mens de dumme sitter vel ennå i fengsel.

Skjult ID lø. 17 des. 2011 19:53

Så lenge du må fortrenge den dårlige samvittigheten er du ikke ferdig med fortiden din. Kanskje du aldri blir det ettersom du ikke har tatt den straffen du har fortjent. Men dette vet du best selv. Påpeker igjen at det ikke er din fortid som ville hindret meg, men måten du håndterte din fortid i ettertid.

Skjult ID lø. 17 des. 2011 20:23

Det er flere enn deg som har en fortid, og tror at mange som ikke har en kriminell fortid er villig til å sette strek over fortiden din og heller se deg som du er i 2012. Ikke ta forumets sannhet som sannhet. God jul :)

Skjult ID med pseudonym badboy lø. 17 des. 2011 20:27

takk for den siste : ) må innrømme at jeg føler meg misforstått og ble lei meg : (
frister å gå på byen og tømme en flaske whisky

### jeg har ikke tatt den straffen jeg fortjente ?? det er faen meg bare ett under at jeg overlevde : (

Skjult ID med pseudonym Enigma lø. 17 des. 2011 20:39

TS:
Du virker som en rett på-person og kommer med et direkte spørsmål. Da vil du få direkte tilbakemeldinger. Ikke meningen å tråkke deg ned i gjørma.
Vi kjenner tross alt ikke deg, vet bare litt om deg ut ifra det du har fortalt.
Prøv å ikke la det negative gå altfor mye innpå deg. Dette er et åpent forum, med til tider krasse og useriøse innlegg.
Du virker som en sterk person, har guts og stå-påvilje - fortsett slik.

Håper dette ikke ødela kvelden for deg.
Sender deg noen gode førjulstanker.
Og en *klem*

:-)

Skjult ID med pseudonym Diaz lø. 17 des. 2011 20:45

Men hva hadde du forventet av svar her inne på et slikt forum?

Her svarer ikke folk på brev pga høyde, hårfarge,yrke osv....
Langt mindre får til en date?

Lykke til uansett:)

Skjult ID med pseudonym me_Jane lø. 17 des. 2011 21:03

@ts - jeg ville datet deg uansett fortid hvis du nå er en velutdannet, smart, oppegående, reflektert, moralsk og ikke minst tiltrekkende for meg - type;)

Skjult ID med pseudonym badboy lø. 17 des. 2011 21:19

poenget mitt er at jeg klarer ikke å holde dette hemmelig , det spiser meg opp innvendig og dreper kjærligheten. Jeg ønsker å treffe en jente som er klar over min fortid og bryr seg om min framtid. Problemet er hvordan jeg skal finne henne.
kan vel ikke akkurat skrive det i min profil heller ### eller kan jeg det ?

Skjult ID med pseudonym me_Jane lø. 17 des. 2011 21:22

hallo...?! leste du ikke innlegget mitt over? ja, jeg ville datet deg gitt alle faktorer jeg nevnte over var tilstede - men jeg ville nok ikke at du skulle startet datinga med fortida di.... hadde nok vært lurt å teste ut om det fantes noe der som kunne bli til noe.....;)

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 17 des. 2011 21:27

@ TS

Ikke la de negative kommentarene ta motet fra deg. Det finnes mange mennesker som ikke
har opplevd kriser i sitt liv og følgelig ikke evner å se nyanser. Noen med en uheldig fortid
har heldigvis overlevelsesmekaniser som trer inn slik at de overlever psykisk og kommer ut på
den rette siden.... andre går dessverre til grunne. Lykke til:)

(kvinne 40 år fra Vestfold) lø. 17 des. 2011 21:31 Privat melding

Om du er en flott fyr,som har orden i livet nå, så stiller du likt med alle andre.

Men skal vel være så ærlig å innrømme at du skulle ikke gjort mye "feil" før du kanskje hadde måttet forklare deg kanskje litt mer en andre..:P

Det er mange som har litt bagasje på forskjellige plan,alle fortjener en sjangse,men da er det viktig å ta den og ikke føkke opp.

Hvem er perfekt..?

:)

Skjult ID med pseudonym badboy lø. 17 des. 2011 21:35

@me_Jane supert : ) bor du i Oslo ?

Stor takk til enigma,Lady,Dize og me-Jane : )

hør på denne låten sammen med meg http://www.youtube.com/watch?v=pKl55xovSf8&feature=related

er i strålende humør og tar meg en tur på byen : )

Skjult ID med pseudonym badboy lø. 17 des. 2011 21:36

og Nannypanny : )

Skjult ID med pseudonym mmmmmmm lø. 17 des. 2011 21:39

Hvis du hadde latt meg bli kjent med den du er i dag, og det viste seg å være full klaff mellom oss, så ville jeg nok taklet å høre om fortiden din på et senere tidspunkt. Stjeler du hjertet mitt, så er det rom for mye der...

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) lø. 17 des. 2011 22:55 Privat melding

@TS
Jeg dømmer ingen for handlinger de har gjort (for 20 år siden).
Ingen vet årsaken bak. Det handler mer om hva man gjør etter at man har handlet feil.
I min omgangskrets finnes det alle typer mennesker. Mange av dem har opplevd mer motgang enn det som er "normalt", og er kanskje ikke typisk A4. De er utrolig fine mennesker! :-)
Du stiller på lik linje med andre menn, for min del.

Skjult ID med pseudonym me_Jane lø. 17 des. 2011 22:59

@badboy - jada, jeg bor i Oslo:) du?

Skjult ID med pseudonym badboy lø. 17 des. 2011 23:08

@me_Jane bare en liten time med bil : ) seriøst ?
er på vei ut døra, så du får ikke flere poster før i natt eller morgen

Skjult ID med pseudonym me_Jane lø. 17 des. 2011 23:12

@badboy - du så kravspecken...;) så ja, oppfyller du den så...;) og i tillegg er atletisk og høy (1,85ca.)
god tur ut;)

Skjult ID med pseudonym badboy sø. 18 des. 2011 02:03

@me_jane

dine krav avhenger av øyet som ser, men ja fyller kravene. er litt over 180 høy og har kropp som en veltrent 30 åring.
kan legge ut en emailadresse her som vi kan opprette kontakt gjennom uten at vi behøver å avsløre våre profiler. eller sitte å vifte med en rose ; )

brrr så kalt det var på byen i dag : (

Skjult ID med pseudonym badboy sø. 18 des. 2011 12:45

abxyzww@gmail.com

Skjult ID med pseudonym badboy fr. 15 juni 2012 22:39

Bumper denne da problemstillingen er uendret.Har møtt en jente som begynner å bli lei av at hun føler at jeg hemmeligholder noe for henne.Vet med sikkerhet at om hun hadde visst ville hun aldri truffet meg igjen.

Skjult ID med pseudonym sirene fr. 15 juni 2012 22:51

Nå har det seg ofte slik da at sannheten gjerne kommer for en dag, på en eller annen måte. Bedre at hun får vite det av deg enn av andre. Hvem vet, kanskje hun overrasker? Uansett så tror jeg ikke du tjener noe på å fortsette med å holde det hemmelig for henne, du sier jo selv at hun aner at det er ett eller annet.
Lykke til :)

(mann 52 år fra Oslo) lø. 16 juni 2012 02:22 Privat melding

TS.
Det finnes jenter som er i akkurat samme situasjon som deg så at det er noen for deg der ute skal du være sikker på. Jeg bøyer meg i støvet for din ærlighet og at du har måttet gjøre det du har gjort før og etter soning for å holde hodet over vannet er noe alle i nød må gjøre.
Lykke til.

WayBack.no

(kvinne 37 år fra Akershus) lø. 16 juni 2012 03:51 Privat melding

Nei, kanskje ikke. Mulig vi er i slekt :P

(kvinne 37 år fra Buskerud) lø. 16 juni 2012 08:59 Privat melding

Det er et spørsmål som for meg er umulig å gi et klart svar på. Det kan godt hende, det. Det er jo veldig lenge siden, og mye kan forandre seg med tiden.
Hvordan du er i dag er det mest vesentlige. Noe annet som er vesentlig, er hvordan fortiden din som kriminell før du ble tatt, og tiden i fengsel har preget deg.
Men du. Kall deg noe annet enn badboy da, for du er vel ikke det lenger nå.

(mann 57 år fra Oslo) lø. 16 juni 2012 10:27 Privat melding

Det er masse damer som kontakter kriminelle og vil ha et forhold til dem, og redde dem. Du er ferdig reddet. Så nå må du bare finne en sånn dame som synes din bakgrunn er spennende, men som ikke trenger å redde deg.

Hva som er riktig i forhold til akkurat den dama du dater nå, er umulig å si. Men det vil alltid bare være et spørsmål om når du skal fortelle. Og venter du for lenge, er det alltid feil.

Skjult ID med pseudonym Blåruss lø. 16 juni 2012 11:15

Her er det i alle fall en ting vi kan lære av Islam. Sånne folk bør få hendene kappet av. Tyve år etterpå kaller man seg stadig bad boy og vet om pengeskap fulle av penger osv. Ikke angres det heller.

Skjult ID med pseudonym ewing lø. 16 juni 2012 11:28

@Blåruss
Og vi kan ta det for gitt at du selv følger sharia til punkt og prikke?

Skjult ID med pseudonym Blåruss lø. 16 juni 2012 11:39

Rar logikk du forsøker deg på? Hvis det er en ting man kan lære et sted, bør man svelge hele pakka og følge det til punkt og prikke?

Skjult ID med pseudonym ewing lø. 16 juni 2012 11:43

@Blåruss
Så du vil kun ta i bruk de lovene som passer deg og når de passer deg?
Idiot.

Skjult ID med pseudonym lusa lø. 16 juni 2012 11:51

Det blir ikke noe datings på meg ihvertfall.

Og hvis jeg ser bort ifra egne tanker rundt dette, så regner jeg også med at ville blitt gjort arveløs. Nei, makan, det går ikke!

Skjult ID med pseudonym Blåruss lø. 16 juni 2012 12:00

Jeg har da aldri sagt noe slik. Jeg har sagt man kan lære noe. Det burde være en del av norsk lov. Det virker ikke helt som du forstår hvordan lover dannes. Det er nettopp det at man ser behovet eller har ønske om noe som gjør at en lov innføres.

Skjult ID med pseudonym ewing lø. 16 juni 2012 12:11

@Blåruss
Du vil sette lovgivningen tilbake i tid.
Noe mer du vil ha tilbake?
Pinligt forhør (tortur)?
Hekseprosesser?

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 17 juni 2012 12:34

Høres veldig ut som den typen gutt/mann jeg pleier å komme bortpå men høres ut som du er myyye gamlere enn meg. Så svaret må jo bli ja hadde du vært ja..20 år yngre? hehe :P Syns du skal fortsette å være ærlig om bakgrunnen din det er en bra ting. Selv om jeg tiltrekkes denne typen gutter/menn og deite dem så ender jeg som regel opp med å være fornuftig å kutte dem ut..pga jeg har et barn og litt sånn..men er en enorm tiltrekkingskraft til den typen ute å går gitt..(desverre?) Lykke til fins helt sikkert ei jente du kan sjarmere men fortsett å vær ærlig det er en bra ting..da ærlig mot dama så klart..og som de gutta jeg pleier å være borti...ærlig men ikke så ærlig at hun kan få problemer skulle det skje noe..feks avhør etc..for høres ut som du veit en del ting enda. Har du samme omgangskrets som før? Kunne foresten vært faren min..ut i fra historien bare at det var mere..fysisk bla ehem ja mord og litt sånn...heller ikke noe jeg slenger ut med med en gang..men og en grunn til at jeg liker gutter md en røff fortid..jeg har hatt et tøft liv og gutter som har svevd rundt på silkeputer hele livet føler jeg ikke vet noe om det "ekte livet" u see?

Skjult ID med pseudonym Spider sø. 17 juni 2012 18:19

Hvorfor må du på død og liv si det til de du vil date da ?
Hvorfor må du ha en slags tilgivelse for det du gjorde for 20 år siden fra noen du faktisk ikke har truffet enda ?
DU bør bli ferdig med det selv, for din egen del og KUN den !
Du bør kanskje tilgi deg selv først, før du vil andre skal gjøre det...
Bli ferdig med det, gå ut og treff jenter og når det er noe på gang så snakk om det om du absolutt er nødt.
Hadde jeg truffet en mann som fortalte slik til meg på andre date, da hadde jeg stukket... nettopp fordi jeg hadde visst han ikke var ferdig med det selv, og kun trengte min bekreftelse på at den fortiden var god nok for meg.
Jeg vil treffe menn som er ferdig med sin fortid, gjeldende alt fra ekser til slike ting som din historie.
Og som mange sier over her, kutt ut badboy navnet og kom deg videre :)

Skjult ID med pseudonym LOL sø. 17 juni 2012 18:21

Kloke ord fra HaraldBK.

Skjult ID med pseudonym badboy sø. 17 juni 2012 19:24

Nicket badboy er kun brukt i de 2 trådene jeg lagde i denne forbindelse,ellers opptrer jeg stort sett med åpen profil.
Alt kommer for en dag,før eller siden !
Jeg er fast bestemt på at min framtidlige kjæreste skal vite om og akseptere min fortid.Jeg orker ikke leve på en løgn og ha angst for når bomben smeller.

For 3-4 år siden tok jeg med en dame til Tykia.Vi ble begge råarrestert,full pakke med maskinpistoler etc.Hun ble fortalt at jeg var etterlyst over hele verden og var en internasjonal storkriminell.Hun ble løslatt dagen etter og jeg 3 dager etter der.Hun var såpass gammel at hun hadde sett filmen Midnight Express.
Det som hadde skjedd var at det Tyrkiske datasystemet ikke var oppdatert på at denne saken var ute av verden for 15 år siden !!
Game over med den damen som jeg elsket og vi hadde vært kjærester i 6 mnd.

En annen gang satt jeg med en date og spiste på Karl Johan og det kom en tvilsom karakter med mc-vest og klasket meg på ryggen. "nemen jøss da,er det ikke colabaronen og når slepte de deg ut ? "

Jeg har i dag overhodet ingen kontakt med kriminelle og jeg har lagt det livet langt bak meg.Men fortiden vil dessverre ikke sleppe taket på meg.Noen ganger undrer jeg på om jeg har mere fortid enn framtid : (