Alle innlegg Sukkerforum

Noen andre som spiller WoW her?

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Sør-Trøndelag) sø. 18 des. 2011 05:47 Privat melding

Denne tråden kan potensielt ødelegge evt sjanser jeg har for å finne noen her inne, hehehe. Men men! For de som er interessert (dere andre kan finne en annen tråd!) så har jeg nå farmet halve season 11 PvP gearet, og koser meg med 4,2k resil på min Holy Paladin. Kjempegøy å kunne heale gjennom det aller meste. Har spilt den "figuren" siden 2006 og nesten bare PvP så har mye erfaring med klassen.

Er det tilfeldigvis noen andre her som spiller Holy Pala PvP her? I så fall, noen generelle pro tips? Har vært Ret helt siden 2006 og kun nylig gått over til Holy så "rotasjonen" min er ikke all verden å skryte av.

:)

Skjult ID med pseudonym hopp sø. 18 des. 2011 06:51

haha oi, dette bringer minner. Spilte frem til rett før sommer, hvor ting ble litt for ensformig for min del.
Er det battlegrounds eller arena du prøver deg på? Er selv gladiator fra season 5 med 2500 rating i 2v2, men har ikke vært høyere enn 2100 i rated BGs.

(mann 32 år fra Sør-Trøndelag) sø. 18 des. 2011 07:55 Privat melding

Battlegrounds ja, har drevet litt med arena før men spiller på US og da blir tidsforskjellene for store. 2500 rating er ganske heftig; hvilken klasse / spec?

Driver og farmer Ret gear nå, halv sesong 11 / resten 10 holder i bøtter og spann i vanlige BG's.

Skjult ID med pseudonym hopp sø. 18 des. 2011 10:15

Vi spilte som hunter/priest, på den tiden hvor priest var veldig dårlig og hunter var det beste du kunne spille. Selv om vi ikke hadde tilgang på high end gear, så var 20-30 sekunder med CC om gangen mer enn nok til å ta ut de fleste av motstanderne.

Vet ikke hvordan det er med mana nå for tiden, men tidligere så var jo holydins noe av de mest manaeffektive. Både priests og druider har bedre crowd control, så jeg regner med at som holydin blir din rolle mer direkte healbot, samt at du har en interrupt på lav cooldown som gjør at du kan sabotere motstandernes healing output/burst/whatever.

Skjult ID med pseudonym Mano sø. 18 des. 2011 10:19

Sikkert noen jenter som tenner på WoW.
Usikker på om de er her.

Ellers:
http://lmgtfy.com/?q=Holy+Pala+PvP+pro+tips

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 18 des. 2011 13:44

PvP? Pff... Det er jo ikke noe kult. Mye artigere å heale i PvE da. Wiper dere, så får du garantert skylda. Hvertfall frem til de paster healing meterene som viser at du var faktisk kongen. :P

Spilte Holy Paladin i PvE siden release frem til ca. 2/3 ut i Wrath of the Lich King. Som regel var jeg i den beste guilden på serveren og til tider hevdet vi oss høyt oppe på World Ranking og EU Ranking.

Men det var da. Nå har jeg ikke spilt på en stund. Spilte første delen av Cataclysm som casual Elemental Shaman og Death Knight.

Nå snuser jeg litt på Star Wars: The Old Republic etter å spilt betaen, selv om det kan friste litt å plukke opp igjen WoW. Men tror nok ikke jeg spiller WoW igjen før Mists of Pandaria kommer på slutten av 2012. :P

(mann 31 år fra Hordaland) sø. 18 des. 2011 14:04 Privat melding

Jeg mener at du får til det du går inn for, går du inn for å bli god i pc-spill så blir du sikkert det!

Syntes det er bra at folk spiller wow, da blir dere hjemme og det er mindre konkurranse ute, så bare spill mens resten stikker ut :)