Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym slemmingen sø. 18 des. 2011 12:35

Hei :-)
Jeg skal på date i dag med en som ikke sier stort på mld eller i tlf, men virker interessert i at jeg skriver/snakker :-)
Hvis jeg ikke gir lyd fra meg på et døgn, er jo redd for å virke innpåsliten :-) siden det er jeg som skravler mest, kommer det mld om alt er bra med meg, har vært på julebord to ganger og da virker han glad for at jeg tar kontakt når jeg er på vei hjem.

Men jeg får kanskje en setning fra ham, kanskje bare klem og smiletegn. Maks 5 setninger på det meste. Hvorfor? Hva kan jeg forvente meg i kveld når vi skal møtes? Vi har hatt kontakt i 3-4 uker. Når vi snakker i tlf stiller han sjelden spørsmål og det er jeg som leder all samtale, enda jeg prøver å legge opp til spørsmål, er det sjelden han følger opp. Er han egentlig interessert?

Noen kommentarer? Synspunkter? Vi er voksne begge to.
Setter pris på å høre hva dere mener, blir jo litt usikker, men er romantisk :-) og drømmer om å finne drømme-mannen min snart.

Skjult ID med pseudonym kar sø. 18 des. 2011 12:44

Ikke alle som er så pratsomme rett og slett. Prøv å ikke grunne så mye over det og ta det heller som det kommer :)

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 18 des. 2011 12:48

Kanskje han rett og slett synes det er interessant å høre hva du har å si?

Skjult ID med pseudonym Tilla sø. 18 des. 2011 12:52

Just do it....!!!
Jeg liker ikke svaret "ok" på en sms... men så er det sikkert mange som ikke liker mine milelange sms heller... kanskje du får deg en overraskelse når dere treffes :) :)

Skjult ID med pseudonym neapel sø. 18 des. 2011 12:55

kan være at han har to ører og en munn : )

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 18 des. 2011 12:57

Gå på date med åpent sinn. Det går sikkert bedre enn du tror.
Lykke til:)

(mann 32 år fra Hordaland) sø. 18 des. 2011 13:03 Privat melding

Det store spørsmålet som popper opp i mitt hode er hvorfor du gidder å møte en mann som åpenbart ikke har gitt deg noe særlig respons av verdi? Han må være ekstremt kjekk.

Skjult ID med pseudonym slemmingen sø. 18 des. 2011 13:04

Jeg er veldig spent, han virker så absolutt utenom det vanlige :-) og det pirrer jo en :-) ingen av oss drikker noe særlig og det er langt mellom slike folk :-) han er far og stiller opp for ungene på en flott måte :-)
og han var villig til å vente x antall uker på at huden i ansiktet mitt ble helet etter en krem-kur, som jeg avbrøt pga jobben, slik at det ble 2 uker isteden for 8 :-) og han liker visst mine lange meldinger :-)

(mann 49 år fra Østfold) sø. 18 des. 2011 13:05 Privat melding

Hvis han ønsker dialog hver dag - selv om den er begrenset - tyder det på at han er interessert. Men siden dere ikke har møttes enda, er han sannsynligvis avventende, noe som kan forklare det begrensede engasjementet. Og det er vel ikke helt unaturlig.

Og som det sies, ikke alle er så voldsomt pratsomme i starten, men tør opp senere. Og det finnes fakisk folk som generelt prater lite, men er mer emosjonelle enn verbale eller visuelle. De har et lavere tempo, men kanskje et dypere engasjement enn man ofte tror. Folk er forskjellige.

Det kan være lurt å ikke forvente noe spesielt mer enn en hyggelig samtale. Ta det som det kommer og vær deg selv. Vær forberedt på at det ikke "klikker" der og da, men kanskje først etter noen ekstra dater, om det overhodet skjer. En viss usikkerhet vil det alltid være, og det må man forsone seg med.

Selv synes jeg det er positivt med folk som faktisk hører etter hva man sier...

Skjult ID med pseudonym Mano sø. 18 des. 2011 13:06

Det aller beste er å spørre mennesker her inne om hvordan du skal finne kjærligheten.
For det er jo vi spesialister på...

Skjult ID med pseudonym slemmingen sø. 18 des. 2011 13:07

@xristobal, han ser flott ut ja, men det er ikke bare det som pirrer :-)

Skjult ID med pseudonym cunilingus sø. 18 des. 2011 13:19

@Mano - hehehe.....ja selvsagt er vi det - det er jo derfor vi er her: for å hjelpe andre langt mer enn oss selv, for vi er jo så uselviske og ergo det rene kupp for de aller fleste...akkurat som Kirsten Giftekniv, som garantert var singel og sikkert endte opp som en gammel peppermø.

Skjult ID med pseudonym MagnusOpus sø. 18 des. 2011 13:24

Umiddelbar reaksjon; han er en fyr :P

Får meg bare til å tenke på de vitsene om hvordan gutter planlegger å møtes over sms kontra jenter.

Skjult ID med pseudonym susibabe sø. 18 des. 2011 13:25

Kan det hende han er kjekk men dødskjedelig type? Det virker ikke som om han er særlig sjarmerende eller hyggelig heller.
Men man vet aldri, du kan vel bare gå på date og se hva som skjer.

Skjult ID sø. 18 des. 2011 13:27

Mister fort interessen selv når jeg ser mail korrespondansen mellom meg og mange mannfolk. Å få en liten setning eller to etter å ha lagt litt arbeid i å skrive noe selv, gjør at jeg blir lei og mister lysten til å utforske videre. Dette gjelder mange menn, og noe menn burde tenke på. De går glipp av mange bra jenter fordi de ikke gidder å skrive litt ordentlig tilbake.

Skjult ID med pseudonym slemmingen sø. 18 des. 2011 13:32

Jeg spør her hvorfor han virker interessert, men ikke snakker/skriver stort. Har glemt å si at han har en nydelig stemme og en fantastisk latter :-) men jeg er veldig utadvendt, impulsiv og som selger går jeg alltid inn for at folk jeg møter skal like meg, ha tillit til meg, for jeg liker folk, og har ikke tenkt å lure folk, heller ikke kunder, men det er slik jeg er, jeg tilpasser meg utrolig fort situasjoner og tar utfordringer på strak arm. Men ser at jeg, som de fleste av oss, er sårbar på det personlige plan, vil så gjerne, men tør så lite å satse :-P Jeg er selger fordi jeg er god til å selge, fordi jeg er den jeg er, jeg prøver aldri å få noen til å kjøpe noe, og spesielt ikke noe som ikke passer kunden jeg har foran meg, med det resultat at folk stoler på meg, de liker meg pga mitt utseende og naturlige væremåte, morsomme kommentarer og rolige innstilling til det meste, oppi dette er jeg også en hønemor og har omsorg for de jeg møter/venner/familie ect. Men dette er på et annet plan, et plan hvor jeg blir sårbar, jeg vil finne en som er stor nok til å elske meg og som jeg kan elske, og da kommer jo selvfølgelig usikkerheten inn, slik er det sikkert for de fleste, derfor spør jeg her. Han virker interessert, men gir minimalt av seg selv :-) det gjør meg redd.

Takk til @nicko, det du skrev var til hjelp :-)

Skjult ID med pseudonym blah sø. 18 des. 2011 13:36

Alle er forskjellig. Lev med det. Gå videre. ikke tenk så mye på det.

Skjult ID med pseudonym m25 sø. 18 des. 2011 13:38

@ Skult ID: Men de svarer ihvertfall! ;)

Nei, jeg som mann skjønner ikke jeg hvorfor menn (tilsynelatelig) skriver/snakke så lite. Litt artig at de enkelte tilfellene jeg blir kontaktet først det har alltid vært av ei veldig sjenert jente som gjør akkurat som en slik mann. Når jeg er interessert i ei, da er jeg faktisk det og vil jeg gjerne vite mer om henne. Og det trenger jo at man snakker/skriver!

Skjult ID sø. 18 des. 2011 13:39

Såklart vi er alle forskjellige bla bla, men hva er det som gir deg inntrykk at han er interessert?

Skjult ID med pseudonym m25 sø. 18 des. 2011 13:42

@slemmingen: Kanskje du kan prøve å få tilliten hans ved å vise/si (tydelig!!) at du er sårbar du også, men likevel tør å snakke med ham.

Skjult ID med pseudonym slemmingen sø. 18 des. 2011 13:45

Han sender god morgen mld, ønsker om en skjønn dag, natta-mld, skriver jeg ikke får jeg mld om alt er bra med meg. Skal jeg tolke det som om han ikke er interessert? @skjult id

Skjult ID sø. 18 des. 2011 13:46

Hva mer forventer du enn alle disse meldingene?

Skjult ID med pseudonym m25 sø. 18 des. 2011 13:48

At han gir litt av seg selv i stedet for intetsigende meldinger?

Skjult ID med pseudonym slemmingen sø. 18 des. 2011 13:53

Takk @ m25, skal prøve det, men husk at det faller helt naturlig for meg å ha full kontroll og sjarmere hele lokalet :-) Jeg er ikke opplært til å bli selger, jeg er selger av natur :-) Folk får tillit til meg, og selv om jeg ikke har bakkekontakt tror folk at jeg har full kontroll enda jeg sier at jeg ikke har det, pga min måte å være på. De nekter å se det. Tror det er fordi de stoler på meg, men er ikke sikker.

Skjult ID sø. 18 des. 2011 13:56

Når du tar med deg jobben inn i privatlivet og prøver å selge deg, er det kanskje ikke så gøy å bite på.

Skjult ID med pseudonym m25 sø. 18 des. 2011 14:14

@slemmingen Høres ut som du ønsker deg en mann som faktisk hører på og forstår deg når du sier du ikke har full kontroll mens alle de andre tror du har. Da kan du ihvertfall senke "selgersmasken" din en gang iblant. Det at han ikke er solgt så lett er da en ulempe som du må leve med tror jeg.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 18 des. 2011 14:20 Privat melding

Slutt å overanalyser.

"Han sender god morgen mld, ønsker om en skjønn dag, natta-mld, skriver jeg ikke får jeg mld om alt er bra med meg. Skal jeg tolke det som om han ikke er interessert?"

Amazing.

Skjult ID med pseudonym slemmingen sø. 18 des. 2011 14:35

@kongkebab det var spørsmålet jeg stilte til skjult id kl 13:39

(mann 38 år fra Østfold) sø. 18 des. 2011 14:38 Privat melding

Takk for opplysningen.

Skjult ID med pseudonym slemmingen sø. 18 des. 2011 14:44

Jeg gleder meg virkelig til denne daten :-)
Og jeg har jo forventninger om å se om dette er Mannen med stor M, som jeg leter etter, men jeg skulle ønske han ga mer av seg selv, slik at jeg ikke lurte så veldig på hva slags mann jeg skal møte :-)
Spurte her på forumet i håp om å få svar av andre som er fåmælt, og hva de la i det.

Det er vel bare spenningen som gjør meg nysgjerrig og spent :-) Noe galt i det? Jeg gleder meg som sagt veldig til å møte ham :-)

(mann 38 år fra Østfold) sø. 18 des. 2011 14:49 Privat melding

Fyren har jo ikke møtt deg engang, og det er gjerne litt vanskelig å være supergira på noen man ikke har møtt...? Ihvertfall er jeg sånn.

Skjult ID med pseudonym slemmingen sø. 18 des. 2011 14:49

... Og jo jeg er den typen som har åpnet alle julegavene før juleaften :-) Klarer ikke å vente :-)

Skjult ID med pseudonym slemmingen sø. 18 des. 2011 14:56

Sikkert sant @kongkebab :-) Bare jeg som lengter etter å kunne nusse en god natt, en hånd å holde i, en å fortelle dagens historier med, og høre hans, en som jeg gleder meg til å komme hjem til, en som får meg til å smile bare jeg tenker på ham, en å gjøre ting sammen med, og så videre. Og ham har jeg ikke møtt enda, ellers hadde jeg vel ikke vært her :-)

Sikkert jeg som forventer det umulige, takk for at du setter meg ned på jorda. For det er jo sant som du sa.

Skjult ID med pseudonym klara klok sø. 18 des. 2011 16:12

....kanskje han bare er litt usikker på om dette egentlig er noe for han,og er litt avventende...
Han har kan hende møtt mange,og blitt skuffa..og ikke ønsker å gi for mye av seg selv før han vet hvem du er?
Skru litt ned på antall sms inntil du har møtt han.

Skjult ID med pseudonym slemmingen sø. 18 des. 2011 19:52

Daten var fantastisk!!!! ;-)

Skjult ID med pseudonym dateover sø. 18 des. 2011 19:55

Så bra slemmingen !
Men du er allerede hjemme? ;-)

Skjult ID med pseudonym slemmingen sø. 18 des. 2011 20:00

Barn på begge sider :-)
Men det kommer en dag i morgen også :-)