Alle innlegg Sukkerforum

Svarprosent?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym olonkin sø. 18 des. 2011 16:57

Hvor stor respons får dere på meldingene dere sender ut her inne?

Selv så kan jeg si at omtrent 1/4 svarer på førstemeldingene mine så langt. Av ren nysgjerrighet lurer jeg på om det er stor forskjell på kjønn og alder. Jeg vil tippe gutta sender ut flere meldinger, og at jentene mottar flere meldinger. Det kan selvfølgelig være forskjeller på dette jo yngre/eldre man er.

Jenter i 20-årene får sikkert meldinger fra de som er like gamle og de som er hakket eldre enn seg, mens gutta i 20-årene drukner i mengden, og må kjempe med mange konkurrenter i alle aldre om disse jentenes interesse. Enkelte jenter får sikkert hundrevis av meldinger og det er fullstendig forståelig at de ikke svarer på alle.

Hva man skriver har selvfølgelig også mye å si! Selv spammer jeg ikke ned alle med den samme intetsigende meldingen, men engasjerer meg og viser at jeg er interessert i dem, hvem de er og hva de driver med. Ikke minst spør jeg alltid hvis det er noe jeg lurer på, så har de noe å snakke med meg om.

Så, hvor mange svarer på meldingene dine, er du mann eller kvinne, og hvor gammel er du? Hva skriver du vanligvis, merker du at noe funker bedre enn noe annet? Tør du avsløre triksene dine? :)

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 18 des. 2011 17:15

Jeg er mann, 43 år, har hatt en pause på et halvt år og på 3 mnd jeg har vært her nå er de eneste svarene jeg får er "jeg tror ikke vi passer sammen...". Får et slikt svar på kanskje 1 av 10 meldinger. Får aldri positivt svar og 1 første melding fra en dame på 3 mnd.

Varierer meldingene mine fra lengre mail med ting fra kvinnens profil og korte mail. Like dårlig resultat med begge.

Vet at det er slik fra før så det er ingenting å si på det annet enn at jeg sjeldent gidder sende ut meldinger mere. Har en profil her nå bare for å være synlig og håper heller på å treffe noen irl.

Skjult ID sø. 18 des. 2011 17:17

Skriver ganske kort som samtalestarter - et par setninger, utgangspunkt i profil, stiller et spørsmål om et eller annet hun skrev. Er 26, og får svar 1 av 5 ganger kanskje. Ikke oftere, i hvertfall. =)

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 18 des. 2011 17:26

Å "vise at man har lest profilen" kan gjøres på både gode og dårlige måter.
Jeg pleier, etter å ha lest profilen, å spørre om noe jeg tror er relevant, men som ikke står i profilen. Ofte bare tull som JEG synes er morsomt.
For eksempel til ei som studerte for å få jobb innen reiseliv, spurte jeg om det virkelig er så interessant å studere Liv reise seg.

Enten hadde hun med profilen svært god humor - og dermed ikke fant dette hysterisk morsomt - eller så forstod hun ingenting. Men hun svarte da, i det minste. Og ikke med avslag heller.

Mann, 34 år
Kanskje 70-80 i svarprosent

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 18 des. 2011 17:26

Har ikke sendt noen meldinger enda. Så jeg har 0% eller 100%, alt etter som hvordan du ser på det. :P

Skjult ID sø. 18 des. 2011 17:26

er jeg heldig så få jeg svar på 1 av 10 sendte meldinger. Og av de som svarer så vil jeg tippe at halvparten er avslag. Med rask hoderegning så vil til tilsi en positiv svarprosent på ca 5 :)
Skal sies at de som først svarer ofte kommenterer at meldingen er morsom. Så problemet ligger nok ikke der.

Var faktisk lettere å komme i kontakt med folk på sukker tidligere når det ikke var så mange medlemmer her.
Så grunnen til lav svarprosent for mange, er nok bare det at det er grønnere på den andre siden av gjerdet og dermed kommer man som oftest i andre rekke.
Det er jo altid noen profiler som har ett penere profilbilde, morsommere tekst osv enn deg selv :)

Skjult ID med pseudonym Sofagrisen sø. 18 des. 2011 17:40

Det du spør om er hvem jeg sender til. Sender jeg til de som ikke er mest i øyenfallende så får jeg som regel svar. Sender jeg til de fineste så får jeg sjelden svar. Me Tarzan, you Jane funker av og til den også faktisk men ikke ofte. Jeg er 29 og mann uten at det vel har noe å si. Samler du på statistikk eller hvorfor spør du sånn? Så lenge jeg har vært på sukker har det vært nok av damer også de attraktive så det er opp til en selv egentlig.

Skjult ID med pseudonym olonkin sø. 18 des. 2011 17:42

Jeg er som sagt bare nysgjerrig. :) Selv får jeg grei respons, så det er ikke det det står på.

Skjult ID med pseudonym kar sø. 18 des. 2011 17:52

Får som regel svar, men det blir ikke nødvendigvis mer enn et par meldinger frem og tilbake. Tror heller aldri jeg har fått en direkte avvisning som svar.

(mann 40 år fra Oslo) sø. 18 des. 2011 17:54 Privat melding

Statistikken min så langt viser følgende:

Halvparten av de jeg har sendt noe til, har svart meg.
Halvparten av de igjen har jeg fått fornuftig, gjentagende kommunikasjon med.

80% av de som sendte meg en melding først (ja, det skjer faktisk det også, utrolig nok!), har jeg fått flere meldinger fra senere.

Jeg har hittil svart til alle som har sendt meg melding.
Jeg har valgt å ikke sende meldinger til de som bare har sendt hjerte-greier uten å gjøre noe mer.

Triks? Ikke send melding til noen med mindre du faktisk er overbevist om at det er ønskelig å bli kjent med vedkommende.

Også prøver jeg å virke litt mindre tilbakestående enn det jeg ser ut som. Noe som ikke er spesielt enkelt, det kan jo de som har fått melding fra meg skrive under på.
(eller... helst ikke.)

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 18 des. 2011 17:58

Svar på kanskje 10 % av meldingene jeg sender. Og sender personlige meldinger til alle med info fra profilen, ikke no standardisert. Av de 10 % så er det et fåtall som det blir noe mer enn et par meldinger med uten at jeg noen gang har skjønt hvorfor det stopper opp for det er ikke pga. meg hvertfall. Per nå så er det ingen jeg aktivt skriver med, men 5-6 som jeg HAR prata litt med og gjerne skulle fortsatt å skrive med, men plutselig har det bare blitt stille. Har sendt meldiner til kanskje 350 jenter siden i sommer og er dritlei av å gå gjennom alle listene innpå her og bare se de samme ansiktene som jeg ikke får svar fra...

Skjult ID med pseudonym geekfreak sø. 18 des. 2011 18:03

eh, ødela jeg anonym-tråden nå? Det ser litt mongo ut å være den eneste med synlig profil her.

Skjult ID med pseudonym olonkin sø. 18 des. 2011 18:55

@geekfreak Neida, det er bare fint at noen tør å vise ansiktet. Det er ikke noe krav å gjemme seg, men det får kanskje ut flere og ærligere svar? :)

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 18 des. 2011 20:46 Privat melding

Jeg får svar fra tja..over 90%, men jeg sender aldri sånne kleine flørtemeldinger. Bare sånn hei og hå..og litt babbel og pjatt.

(mann 38 år fra Rogaland) sø. 18 des. 2011 23:06 Privat melding

Skal jeg tippe så tror jeg at jeg havner på rundt 10-15% i svar på det jeg sender ut.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 18 des. 2011 23:15 Privat melding

Selvom jeg er så dårlig i matte at det begynte å gå i stå ved tredje spørsmål på iq-testen på sesjon (Hvis Ole har fire epler og gir to til Knut, hvor mange har han igjen da?), så tør jeg med rimelig stor sikkerhet påstå at det ikke overstiger femti prosent. Mistenker at det Knut som får de resterende svarene.

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 18 des. 2011 23:20 Privat melding

Det ER KNNUUUT! Garantert :-)

Skjult ID med pseudonym olonkin sø. 18 des. 2011 23:24

@Dize betyr det at gutta er mer høflige enn jentene? ;)

Skjult ID med pseudonym Tilla sø. 18 des. 2011 23:27

Er ikke flink til å sende post selv, men svarer på alt jeg selv får..om det så er høflig avslag, så svarer jeg uansett... den beste er en som var ute etter elskerinne...gift mann asså... jeg svarte at desverre nei, jeg holder meg langt unna gifte/giftige menn.. fikk svar tilbake: sikkert lurt.. måtte jo flire litt da..:) Liker selvinnsikt...! Har fått svar på nesten alt av de 2 jeg har sendt først til... det er jo 50%....

Skjult ID med pseudonym Tilla sø. 18 des. 2011 23:28

pøsj.. gutta er ikke
mer høflige.. jeg er jente liksom atte da..og har svart på ALT...

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 18 des. 2011 23:28

Jeg kan ikke huske å noen gang ha sendt en melding som jeg ikke har fått svar på. Faktisk. (hurra!)

Jeg har aldri sendt en lik melding til noen, og den meldingen jeg sender til den ene personen kunne aldri blitt sendt til en annen person uten at det hadde blitt en brakskandale. Men nå er det også sånn at jeg aldri skriver meldinger til noen jeg ikke oppriktig vil ha kontakt med, eller vil si noe til. Derfor er jeg alltid oppriktig og interessert, og ofte litt direkte. Det har funket til nå ihvertfall :)

Kvinne, 31

Skjult ID med pseudonym olonkin sø. 18 des. 2011 23:33

Det er bra Tilla, du går foran som et godt eksempel! :D

Skjult ID med pseudonym :/ sø. 18 des. 2011 23:37

Jeg (dame)svarer på ALLE henvendelser... men GUTTA/MENNENE - svarer ikke... så jeg har gitt opp!!! Jeg svarer de som tar kontakt... men ikke f.... om eg sender noe... :(

Like før jeg melder meg ut herfra. Har aldri slitt sånn på andre nettsider som her... :( Merkelige det der... :/ Noen som vet svaret på det????

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) sø. 18 des. 2011 23:40 Privat melding

the 99% community = de som ikke får så mye som de ønsker

(kvinne 33 år fra Hordaland) sø. 18 des. 2011 23:41 Privat melding

Hahaha! Eg er helt tard på førstemeldinger tydeligvis... For svar uteblir ofte når eg sender førstemelding... Tar det ikke så tungt da eg ikke er så veldig aktiv på utsendingsfronten... :)