Alle innlegg Sukkerforum

Alene i julen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym UrDream sø. 18 des. 2011 20:24

Jeg var på nippet til å være helt alene på julaften for andre gang i mitt liv, sist gang var før jeg fikk unger og jeg jobbet. Tanken var litt trist, men så plutselig skal ungene være hos meg allikevel julaften.

Er det noen andre her som er alene julaften? Hva finner dere i så fall på? Jula er den tiden hvor jeg mest av alt mistrives med å være singel.

Skjult ID med pseudonym Supermann sø. 18 des. 2011 20:26

Æ ska vær alein på julaften! :-)

Skjult ID sø. 18 des. 2011 23:05

Min første jul uten ungene mine i år- selv etter bruddet har vi feiret jul sammen- men nu er den til omme. Gruer meg, men får gjøre det beste utav det. valget mellom å sove meg gjennom dagene eller feire hos noen venner er enda ikke tatt....

Skjult ID med pseudonym UrDream sø. 18 des. 2011 23:08

Sånn det har vært for meg og, jeg og x har alltid feiret jul sammen. men i fjor sluttet vi med det heldigvis. Når det blir min tur til å ikke ha de julaften, hadde vært ok å reise bort da.

Skjult ID med pseudonym marini sø. 18 des. 2011 23:23

Gjør en god gjerning og bli kjent med nye mennesker da vell!

http://www.alternativjul.no/

Skjult ID med pseudonym badboy sø. 18 des. 2011 23:24

Er så lenge siden jeg har feiret jul at jeg knapt husker hvordan det var.Er invitert både til foreldre i min hjemby og til søster med familie i Oslo.Men nei , jul er helt vanlige dager for meg.Skal lese Leo Tolstoj Krig og fred.Innimellom skal jeg trene hendene til blods.

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 18 des. 2011 23:28

Kunne faktisk tenkt meg å være alene. Pes å late som man er blid og fornøyd med hele slekta og få gaver man ikke trenger eller vil ha mens det eneste man tenker på er at enda et år er gått og man er fortsatt singel. Litt samme som bursdagen min og 17. mai. Også dager jeg helst ikke forlater huset. Liker ikke sånne merkedager lenger, lenge siden jeg har gjort...

Men ribba må jeg ha!!

Skjult ID med pseudonym Everett ma. 19 des. 2011 08:23

Det er da nok å gjøre, som mest lesing og endel film og evt trening.