Alle innlegg Sukkerforum

SUKKERFESTENE/NYTTÅRSFEST

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 21 des. 2011 08:15

Hei- er det mange av dere som har vært på de sukker festene eller? Hvordan er de? Tror jammen ikke jeg er tøff nok til å stille opp på noe sånt jeg, da ville jeg gjerne hatt en kjent å gå sammen med ihvertfall..

Men virker jo litt moro også da- Noen som skal på Nyttårsfesten 7 Januar eller?

Juleklem fra en nysgjerrig Arendalitt:O) Måtte dere alle ha en god jul, og ett knakende godt nyttår:O)

(mann 32 år fra Sør-Trøndelag) on. 21 des. 2011 08:33 Privat melding

Ikke vært, og er ikke tøff nok jeg heller! =)

Men kan tenke meg de er moro.

Skjult ID med pseudonym BJJ72 on. 21 des. 2011 08:36

Er bare å kjøre på det. Er sikkert mange som ikke er tøffe nok som tar sitt første steg ut i det hver gang. De blir nok kjent med noen for det er vel det i alle er ute etter:)

(mann 32 år fra Sør-Trøndelag) on. 21 des. 2011 08:42 Privat melding

Sant nok det :)

Skjult ID med pseudonym sta on. 21 des. 2011 09:21

Du får hilse på de første du treffer på av samme kjønn og spørre om de også kom alene, da er dere to og så bygge på derfra :) Biter de løper du bare mot døra!

Skjult ID med pseudonym McCloud on. 21 des. 2011 12:06

Det er bare å komme.
Er det for skummelt, er det bare å stå stille ved veggen og håpe at du ikke blir oppdaget.
Evt går det sikkert an å kamuflere seg litt ved å ta på seg litt julepynt mm :)

(kvinne 49 år fra Buskerud) on. 21 des. 2011 12:47 Privat melding

Vurderer å bli med på fest, men vil også helst følges med noen. Synes i utgangspunktet det høres litt slitsomt ut om der er så stort overtal av menn.
Men da jeg foruten en kjæreste også er på utkikk etter en flink dansepartner å følges med på kurs (argentinsk tango, salsa og swing), så burde jeg kanskje benytte meg av sjansen til en liten "audition" på sukkerfest :o)
Hva er gjennomsnitsalderen på gjestene vanligvis?

(kvinne 33 år fra Hordaland) on. 21 des. 2011 13:03 Privat melding

Som vanlig er eg på jobb når sukkerfesten arrangeres... Noe sier meg at det blir lagt kjepper i hjulene for at eg ikke skal kunne delta! :p

Skjult ID med pseudonym sta on. 21 des. 2011 15:13

I julehumør så da kan jeg stille som dansepartner fjellbabe, stiller ingen garantier på kvalitet, men skal ikke stå på innsatsen. Mulig det blir noe skikkelig til 2013 så bare å kjøre på!

Skjult ID med pseudonym sushibabe on. 21 des. 2011 15:19

Det er sikkert fordel om du ikke kommer alene på fest og ha noen å skravle med, ellers kan du ende opp som veggdyr.

Skjult ID med pseudonym scalare on. 21 des. 2011 21:32

Jeg var ikke på forrige fest, men jeg har vært på sukkerfester på Soria Moria hvor jeg har hatt inntrykk av klart overtall av damer...

(kvinne 59 år fra Oppland) to. 22 des. 2011 08:58 Privat melding

Tenkte lenge skal, skal ikke om denne festen selv. Men, nå er det gjort, jeg har bestilt!

Noen sier det er overvekt av menn, andre at det er overvekt av kvinner? Selv tenker jeg - etter å ha sett/lest disse innleggene, at det kanskje er en overvekt av unge folk? Stemmer det? Noen som kjenner gjennomsnittsalderen?

Uansett, synes det virker som en fin anledning til å treffe nye mennesker samt en fin start på det nye året! Etter et litt tøft år, har jeg bestemt meg for å se ekstra positivt på det nye året: Jeg har rett og slett bestemt meg for at 2012 blir et flott år - med nye bekjentskaper, litt spenning og moro, innholdsrike opplevelser og kanskje til og med litt 'kjærlighet'...

Hvem vet, men skal noe skje, må man ta initiativet selv! Året starter derfor med Nyttårsfesten 7. januar - det får bære eller briste, men jeg SKAL i hvert fall ha det gøy!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 22 des. 2011 09:05

Så bra innstilling, Hildeirene! Ønsker deg et supert år og en morsom fest! :-)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 22 des. 2011 09:28

Dette er vår 49 fest og vi bar hatt like mange fester med overvekt av kvinner som av menn. Stort sett er det svært jevnt. Det å forsøke å lage et nummer ut av at det skal være mer av det ene eller andre er feil medisin! :-). Vi sender ut melding hvis det er en skjevhet før festen, og da pleier det å jevne seg ut. Noen ganger ikke og noen ganger litt for mye, men det betyr uansett lite. Det er mange nok av hvert kjønn så fokuser på de enorme mulighetene :-)