Alle innlegg Sukkerforum

Spille spillet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym påkroken to. 22 des. 2011 11:16

Jeg skjønner nå at jeg må spille spillet. Han blir mindre gira på meg dersom jeg viser at jeg er på knærne....ber de høyere makter om å gi meg styrke og visdom ..... aldri forsent å endre taktikk, ihvertfall så lenge han fortsatt gir små lyder ifra seg....

Skjult ID med pseudonym Alene to. 22 des. 2011 11:21

Er et helvete det der. Har såvidt prøvd den taktikken selv, men da fått beskjed om at jeg oppfører meg som en idiot. Og det stemmer sikkert for det er ikke sånn jeg er. Så jeg får bare fortsette som jeg gjør og håpe at noen en gang driter i det spillet. Men cred til deg hvis du klarer det hvis du ikke er sånn i utgangspunktet. Å være rett fram og ærlig fører visst ingen veier lenger.

Skjult ID med pseudonym Julilys to. 22 des. 2011 11:23

Gidder du virkelig?

Skjult ID med pseudonym påkroken to. 22 des. 2011 11:30

@Julilys

Har ikke noe valg...har prøvd å glemme fyren opptil flere ganger uten å lykkes...så da har jeg ikke andre alternativer.

Skjult ID med pseudonym Alene to. 22 des. 2011 11:37

Bare ikke gjør forandringen for brått, prøv å trekk deg LITT unna, men ikke spill drittsekk med en gang. Jeg valgte å ikke svare på en sms med én gang slik jeg alltid pleier en gang for å la ei jente vente bittelitt på svar. Sjeldent fått så mye kjeft før ass, like før hu trodde det hadde skjedd meg noe. Og var bare snakk om en 4 timer uansett...

Skjult ID med pseudonym umulig? to. 22 des. 2011 11:41

Jeg tror heller det handler om at han ikke er (nok) interessert, dessverre....samme sak som at bad boys blir "snille" når de møter ei som virkelig interesserer dem.

(kvinne 33 år fra Hordaland) to. 22 des. 2011 11:44 Privat melding

Det der spillet kan ta rennefart og brenne i helvete for min del! Makan til mange personer som har fått selvtilliten sin redusert og følelseslivet sitt fucket til de grader! Det er bare bull hele greia!
Ja, man kan holde igjen litt om man er intr, for å ikke skremme bort den andre, men å snu helt på flisa og bli en kald og kynisk person Som lar andre folk lide rett og slett, bare for at de skal holde på interessen, vel, da har du ikke mye troen på deg selv...

(mann 57 år fra Oslo) to. 22 des. 2011 11:48 Privat melding

Det kan vel til tider være vanskelig nok å være seg selv. Da skal man ikke tukle det til med å være en annen.

Skjult ID med pseudonym påkroken to. 22 des. 2011 12:04

Han ønsker nok at jeg skal gi ham litt utfordring....han er glad i meg, det vet jeg. Noen trenger litt utfording, og jeg innrømmer at jeg selv også trenger det...det er jo derfor jeg forsatt henger på kroken.

Skjult ID med pseudonym lareya to. 22 des. 2011 12:13

Gir små lyder fra seg, men er fortsatt glad i deg? Og ønsker utfordring ? Hvilke utfordringer? At han ikke vet hvor han har deg?

Jeg vet kanskje ikke all verden om menn, ikke skjønner jeg dem alltid heller, men en ting vet jeg og det er at en mann som er interessert NOK, viser det ..

Skjult ID med pseudonym påkroken to. 22 des. 2011 12:30

Vel, har lest boka "why men loves bitches" opptil flere ganger for å forstå mens tankegang. Der står det at mange menn, for envher pris ikke vil vise svakhet. De må til enhver tid har kontrol på følelsene sine. Derfor er det de spiller cool. Det gjelder da for damer som har å gjøre med slike menn, og også spille cool helt til disse mennene er trygge nok på at du er trygg på deg selv, og kan ha det bra uten deres bekreftelse til enhver tid.

Det er i hvertfall mye mer tiltrekkende. Fant mye fint i den boken som hjelper meg å forstå tankegangen til slike menn. Fikk ihvertfall tro på at det ikke er fordi han ikke bryr seg om meg at han oppfører seg sånn. Og at jeg har verktøyet til å få ham dit jeg vil. Jeg må lære meg å spille mine kort riktig. Jeg ser jo at det ikke er så attraktiv oppførsel å hele tiden være den som tigger om bekreftelse. Er man usikker så må man bare skjule det og spille selvsikker. "If you can't make it, fake it".

Skjult ID med pseudonym tvileren to. 22 des. 2011 12:32

Sannsynligvis klikker genene våre inn når det gjelder dette 'spillet', og siden vi mennesker er utrolig komplekse resultater av milliarder av år med evolusjon, kan resultatet bli veldig uforståelig.

Vi har jo kun for et blunk siden, i et kosmisk perspektiv, utviklet rasjonalitet, og mye av denne overføres gjennom kultur, hvor mye av denne går ut på å temme de primitive instinktene våre. (Religioner går ikke alltid ut på samme, jfr hvor mange ganger religion er utgangspunktet for krig, men _kan_ i en del tilfeller representere kultur som søker å bremse enkeltindividets primitive opptreden, eks. Hare Krishna, Buddhismen, Jesus' budskap om tilgivelse)

(Diplomati i stedet for krig, arbeide i stedet for å stjele, være villig til å gi uten å få igjen i stedet for å være fullkommen egoist)

På det seksuelle området henger vi etter, og de fleste løser opp (bokstavelig talt!) denne konflikten mellom våre gener og vår kultur, med alkohol, så blir det enda mer komplekst, spillet 'bikker over' og det går virkelig galt mht. hva som skjer "etterpå".

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) to. 22 des. 2011 13:59 Privat melding

Dette er elementær psykologi og har lite eller ingenting med å være "noen annen enn seg selv" eller drittsekk. Poenget er at alle når de er i en bli kjent/date situasjon bør ha noe annet spennende å holde på med om dagene. En person som tilsynelatende har så lite annet i livet sitt vil kunne virke desperat og mindre attraktiv. Dette er vår biologi som styrer og skyldes mange millioner år med utvikling.

Det interessante er at de fleste som klager på dette og bruker ord som "spillet" selv stort sett reagerer på samme måte når de er i den andre enden. Vi tiltrekkes av personer som har et interessant og givende liv. Og personlig ser jeg ikke noe negativt i at man kan forsøke å gjøre andre ting og fortsatt interessere seg for aktiviteter som egne venner, trening, hobbyer og jobb selv om man virkelig liker den man har blitt kjent med. Det blir en destruktiv sirkel når man kutter ut alt det andre evt glemmer å tenke på det og kun spinner fantasier om en person man såvidt har begynt å kjenne.

Jeg vil heller si at man oppfører seg unormalt og ikke som "seg selv" om man bare går rundt i rosa skyer og sitter med mobilen og bare venter på neste tekstmelding - istedet for å bli med venner ut og finne på noe gøy slik man normalt sett gjør.

Jeg tiltrekkes av de som er selvstendige, kjenner seg selv, er eventyrlystne og sosiale. da forventer jeg også at de ikke bare sitter hjemme og venter på telefon eller sms fra meg hvert eneste sekund av døgnet. Ser jeg på dette som å "spille et spill"? Absolutt ikke.

Så rådet mitt er å fortsatt gjøre det du likte å gjøre før du traff fyren slik at du har noe annet å glede deg til enn kun å høre fra ham :) Da lever du fremdeles slik som du gjorde, og du skremmer ikke bort en person som potensielt kan få inntrykk av at du ikke har noe annet liv og da kan bli enten skremt vekk eller miste interessen.

Skjult ID med pseudonym reformert to. 22 des. 2011 14:13

Jeg trodde at jeg syntes spillet var teit og fælt, og så dumpa jeg ei bl. a. fordi hun var for blott på knærne for meg. Jeg kunne ikke noe for det - jeg ville ikke ha henne lenger. Så nå skal jeg spille spillet også. For jeg vet at det må spilles med meg.

(mann 47 år fra Oslo) to. 22 des. 2011 14:26 Privat melding

Jeg mister faktisk interessen fort hvis ei dame bare blir interessert hvis en mann spiller uinteressert. Interessant?

Skjult ID med pseudonym BraDateMen to. 22 des. 2011 16:16

Sitter i samme situasjon selv nå, men jeg er mann. Du verden som jeg har hatt lyst til å la frustrasjonen gå ut over forumet her i egen tråd, men velger å puste dypt og telle til en million. Jeg er mann da, så dette går begge veier.

Bra date og kjempebra pratekjemi, men... å si at man tenker på vedkommende noen meldinger senere er visst en så grusomt teit ting å gjøre at da blir det stille som i graven med en gang. Forøvrig et tips til de som vil bli kvitt ei dame; bare si at du er interessert og gleder deg til å se henne igjen (som dere jo har sagt at dere skal). Bankers.

(mann 38 år fra Østfold) to. 22 des. 2011 16:19 Privat melding

"Vel, har lest boka "why men loves bitches" opptil flere ganger for å forstå mens tankegang."

...du kan jo prøve deg på boka "He´s just not that into you" også, mens du først er igang med lesinga.

Skjult ID med pseudonym 1234 to. 22 des. 2011 17:36

Spill er kjekt, og jeg er generelt flink i spill.
Men spill har ingenting med (ekte) personlig kjærlighet, kjemi eller tiltrekking å gjøre. Man kan ikke bruke segselv, og andre, som brikker i et spill - og "vinne".

... faktisk utenom i fotball.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 22 des. 2011 18:04

En klok kvinner finner seg en mann som er mer interessert i henne enn hva hun er i han:)

(mann 47 år fra Oslo) to. 22 des. 2011 18:10 Privat melding

Lady:
Men så fort han oppdager det, spiller han såpass uintressert at hun TROR han er mer interessert enn henne. Dermed blir hun mer interessert og må følgelig selv spille uinteressert så han blir nødt til å oppføre seg så interessert som han egentlig er og dermed mister hun interessen fordi han er FOR interessert. Utrolig enkelt, egentlig, fatter ikke at så mange sliter med dette.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 22 des. 2011 18:13

@ HerrFekt

Man spiller ikke kort med mindre man sitter med trumfen:))

(mann 47 år fra Oslo) to. 22 des. 2011 18:17 Privat melding

Åja? Ser deg og høyner med fire årsavgifter på sukker.

Skjult ID med pseudonym sta to. 22 des. 2011 18:30

Derfor det går til h.. begge sitter med trumfen så da skjer det ingenting, farlig å være den som "taper". Ender jo bare opp med at begge taper men men, hver sin lyst.

Skjult ID med pseudonym VIPS! to. 22 des. 2011 18:32

Jeg har fått bevist opp til flere ganger de siste årene at menn som er interesserte er så "på" at det ikke er tvil om at de er interessert i å bli kjærester. Jeg har ikke en eneste gang opplevd at gutten spiller dette spillet om han virkelig er interessert. Jeg tror derfor at de som "spiller spillet" rett og slett er "not that in to you".

Skjult ID med pseudonym Lady to. 22 des. 2011 18:35

@ HerrFekt

Mener du nå at jeg skal "strippe"?:)

(mann 47 år fra Oslo) to. 22 des. 2011 18:36 Privat melding

Ja, er jeg virkelig SÅ lett å lese? Jeg må nok bli bedre til å spille her.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 22 des. 2011 19:19

Abslolutt alle med noen form for sosiale antenner "spiller spillet" i større eller mindre grad. Eksempler?

Ok. Du er superforelsket og har vært på en hyggelig date nr. 5. Han eller hun sier: Takk for i kveld, jeg går hjem og legger meg, jeg er litt trøtt... men vi kan vel treffes en annen dag? Klart vi kan, svarer du antakelig og gjesper litt for å vise at du ogå er trøtt og synes det er greit å gå hjem og legge deg.

Men det er ikke det du har lyst til å si. Du har lyst til å si: IKKE GÅ NÅ! Sov inntil meg i natt! Ha sex med meg! Du har bare lyst til å holde henne hardt og kysse henne ømt!!

Sånne ting har vi lyst til når vi er forelsket....Men vi spiller litt coole alle sammen - og det er selvsagt det eneste fornuftige å gjøre. Vi VET at folk løper om vi legger alle kort på bordet og overdriver holding og klemming.

Selv den mest lidenskapelige og rett-fram ærlige persom sender ikke mer enn 2 kjærlighetsdikt om dagen på SMS. Han som sier han aldri spiller spill spør ikke om hun vil gifte seg med ham etter 2 uker, selv om han har lyst.

Hvorfor ikke? Fordi det ikke handler om å spille - men å vise at vi klarer å lese den andre personen og gå i takt.
Kommunikasjon kalles det. :-)

Skjult ID med pseudonym BraDateMen to. 22 des. 2011 19:59

Eh.... joda.

Men over her snakkes det om å skulle vise at man har andre interesser og ting å gjøre, men hva når det er snakk om EN melding i døgnet, og selv DET tydeligvis blir for mye? Da kan vel ikke interessen være der? Nå for tida går vi jo med mobil på oss døgnet rundt, så jeg vil ikke akkurat si det er desperat å ønske å ha litt kontakt med den man har møtt. Hallo. Orker ikke det tullet her mer. Fornøyelig nok så får jeg vel draget nå da, når jeg driter i alt sammen...

Skjult ID med pseudonym Mort1 to. 22 des. 2011 20:09

@Lady

Det er ikke en klok kvinne, men ei manipulerende kjærring som blir tatt for utroskap før eller siden ;)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 22 des. 2011 20:09

En melding i døgnet er i alle fall for mye om det står noe svulstig og du ikke har hørt fra den andre på tre dager. :)

Handler ikke om antallet SMS, men om å ligge på nokså likt nivå interessemessig for å unngå synlig skjevhet. I virkeligheten vil nesten alltid den ene være litt mer interessert enn den andre. Dette kan snu, men det er sjelden helt likt Men smarte mennesker som vi oppnå en relasjon til en annen prøver å vente til vi får ballen kastet tilbake til oss, før vi sender avgårde en ny... Vi gjør det alle sammen. Kall det tull så mye du vil. ;-)

(mann 47 år fra Oslo) to. 22 des. 2011 20:16 Privat melding

Er den litt som the Game, bare at for damer? For det er virkelig noe av det patetiskeste jeg har lest. Altså: voksne folk som oppfører seg sånn?

(mann 47 år fra Oslo) to. 22 des. 2011 20:17 Privat melding

Eh, det siste der gjaldt den bitchesboka.

Skjult ID med pseudonym VIPS! to. 22 des. 2011 20:18

Veldig enig i det du skriver, Lilleulv. :-)

Skjult ID med pseudonym BraDateMen to. 22 des. 2011 20:51

Jeg klarer bare ikke å snu det rundt og se det fra den andre siden. Hvis jeg ikke gidder å svare på en melding, så må det bety at jeg ikke er interessert. Kanskje hun har skrevet 'noe svulstig', som at hun liker meg (huff og huff, noe så fælt og ekkelt) som har gjort at jeg himler med øynene (bortsett fra at jeg ikke ville reagert sånn), men hvis DET var reaksjonen min og hun bare blir et irritasjonsmoment hver gang en ny melding tikker inn, så hadde jeg nok skrevet tilbake at jeg dessverre ikke er interessert på samme måte, eller i alle fall trenger litt "luft" og tid - jeg hadde ikke blitt en østers.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 22 des. 2011 21:13

Du skjønner jo ikke hva jeg sier, du BraDateMen. Det er vel ingen som sier det er lurt om DU blir østers dersom dama er veldig på hugget. Da har jo ballen og kan sentre igjen!

Det er når hun IKKE er så ivrig som du skulle ønske at det er lurt å bremse litt og være litt østers, vente og se om hun "når deg igjen". Og motsatt - det er lurt av deg å bremse hvis du ikke får helt den responsen du er ute etter...

(mann 47 år fra Oslo) to. 22 des. 2011 21:16 Privat melding

Men er ikke det mere å lodde stemninga enn å spille et spill? Viser jeg interesse uten å få noe igjen, tar ihverfall jeg det som et tegn på at det ikke er noe å hente, og da er det jo strengt tatt ikke vits i å pushe på.

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 22 des. 2011 21:21

Spiller spill jeg også. For tiden litt Battlefield 3... :P

(mann 47 år fra Oslo) to. 22 des. 2011 21:24 Privat melding

Ja, der får du vel ihverfall ikke så mange avslag selvom du av og til må bite i gresset, Powpow?

Skjult ID med pseudonym BraDateMen to. 22 des. 2011 21:29

Men du skjønner hva jeg sier, Lilleulv? :-(

Det jeg prøvde å si er at hvis situasjonen hadde vært for meg som jeg antar den må være for henne - at hun ikke er interessert nok, og at en hyggelig melding fra meg derfor blir oppfattet som 'klam', så hadde jeg sagt 'Sorry, men jeg føler ikke det samme'.
Ikke bare blitt stille.

Hun er ikke ivrig nei, og jada - hun skal få masse "luft" og rom fra nå av. Men hvor interessert blir JEG av det i lengden? Jeg er ikke av typen som blir mer tent av stillhet, som 'spillet' dikterer at man skal bli. Noen er sånn, jeg ikke. Det blir en umulig runddans, dersom hun da etter en tid kommer på banen igjen fordi jeg har vært stille i noen uker, fordi hun var stille...

Skjult ID med pseudonym sta to. 22 des. 2011 21:35

Samme som deg BraDateMen, dersom hun ikke viser noe interesse og lar ting ligge over tid, hvorfor skal man da bli interessert? Og hvorfor kaster ikke alle damer som man ignorer på gaten seg over meg da?

Hvor lang er denne vente og se perioden da? og skal man bruke flere mnd på hver dame før man finner ut om de er interessert eller bare leker/trenger bekreftelse? Da er man jo dau før man finner noen som faktisk er interessert. Minner da veldig mye om disse PUA greiene i grunn.

Nice powpow, ikke så dumt det :)

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 22 des. 2011 21:35 Privat melding

Jeg klarer aldri å spille dette spille...for meg er det enten eller!!..Enten har jeg løst eller hr jeg det ikke, syntes det fryktelig frustrerende med menn som bare gir bitte litt, sånn innimellom...

Så jeg gir opp, en for væra som en er når en itte vart som en sku...

Skjult ID med pseudonym olonkin to. 22 des. 2011 22:58

Det er en ting å begrense antall meldinger og intensiteten for å ikke skremme vettet av vedkommende, og en helt annen ting å manipulere og ignorere ham/henne med vilje for å få ham/henne mer interessert. Det ene er vanlig folkeskikk, det andre er ganske ufint.

Jeg anser ikke meg som en veldig god spiller av spillet. Hvis noen er interessert i meg, synes jeg det er viktig å bygge opp tillit til hverandre og være litt på samme bølgelengde. Ene parten vil alltid ha litt mer initiativ enn den andre, og det kan være mange grunner til at den andre parten virker avventende. Det kan være personlighet, usikkerhet, nettopp blitt singel, etc. Og husk at ikke alle bruker sukker på mobil eller har mye skjermtid på kveldene, så det kan være mange grunner til at svarmeldinger lar vente på seg. Noen har sikkert flere samtaler på gang, så det kan være vanskelig å sjonglere alle på en gang.

Selv svarer jeg når jeg får en melding. Jeg sender av og til to meldinger etter hverandre hvis det har tatt tid og svar har uteblitt, for slik å kick-starte samtalen i gang igjen. Det funker som regel veldig bra. Men jeg tipper tre, fire, fem meldinger samme dagen uten svar ikke er det lureste man kan gjøre.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 22 des. 2011 23:08

Jo, jeg skjønner hva du mener. Og hvis det er slik at hun på en eller annen måte synes du maser, så er jeg enig at hun heller bør si det enn å bli stille. Men dette handler om noe annet: Dette har antakelig ikke å gjøre med å spille spill. Om hun ikke er interessert, er hun heller ikke interessert i være østers og mystisk for å få deg mer interessert.

Det handler om at svært mange ikke tør å avvise og velger the silent treatment. Det er ikke et spill. Det er feighet !

Skjult ID med pseudonym Automan to. 22 des. 2011 23:12

hvordan vet man om en dame bare spiller uinteressert?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 22 des. 2011 23:13

For øvrig et godt og relevant spørsmål, Bra DateMen: Hvor interessert blir JEG av stillhet? Antakelig lite? Som de fleste andre, vil jeg tro. Vi vil jo ha en hyggelig tilbakemelding på det vi sender ut, og får vi ikke noe tilbake, er ikke det særlig verken tennende eller spennende. Det er ikke sjarmerende med en som ligger langt bak oss selv i å vise interesse. Like lite som det i lengden er spennende med en som ligger langt foran.

Skjult ID med pseudonym sta to. 22 des. 2011 23:16

Poenget med spillet er vel at man ikke helt skal vite Automan?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 22 des. 2011 23:16

@automan - Jeg har aldri prøvd å spille uinteressert om jeg har vært interessert, så det kan jeg ikke svare på! Hva er poenget med det?

Men jeg har derimot forsøkt å posjonere min interesse for å ikke bli for skremmende - fordi jeg vet at jeg kan reagere med å bli skremt selv.

Skjult ID med pseudonym olonkin to. 22 des. 2011 23:17

Helt enig Lilleulv, å plutselig slutte å svare fordi man ikke lengre er interessert er ganske frekt.

Skjult ID med pseudonym Automan to. 22 des. 2011 23:32

Synes sukker snart bør samle opp alle disse trådene rundt dette tema. Lage en "fasit"
Jeg har vært på date. Jeg kommuniserer nå med personen utenfor sukker. sms, facebook, mail.
men dama henger fremdeles på sukker. Det kan da umulig være et bra tegn. Eller er dette også et spill.
Hadde hun tenkt at jeg er en hun definitivt vil møte igjen... hvorfor bruke tid på sukker?

Skjult ID med pseudonym sta to. 22 des. 2011 23:34

Sukker i seg selv kan nok være avhenginghetsskapende for noen. Full innboks bekrefter jo at man er ettertraktert, ihvertfall pga utseende. Men er vel neppe ett godt tegn dersom hun søker aktivt fortsatt vil jeg tro. Men det er jo bare å spørre, kun 1 person som har svaret.

Skjult ID med pseudonym Automan to. 22 des. 2011 23:47

burde vært en funkjson her som forteller meg hvor mange besøk dama/mannen får. Gjerne også hvor mange meldinger de får :) En dame som får masse meldinger og besøk er det lite poeng å bruke energi på for min del, med mindre man er søkkrik og råkjekk. De vil alltid sjekke meldingene sine. Tenk om hun blir kontaktet av en enda rikere og kjekkere mann. :) eller hva man ser etter. Bare tanken på at jeg må takle at dama selvfølgelig skriver med flere og dater andre bare for å være sikker på at hun ikke satser på feil fyr. Nei det er ikke et spill for meg. Vil finne en dame som gir meg en sjans. 2-3-4 dater... så går hun videre om det ikke er match. Finnes det slike damer eller menn?eller er vi her for å date så mange som mulig. kan jo ikke gå for den første og beste? Hvorfor ikke?

Skjult ID med pseudonym sta to. 22 des. 2011 23:50

Hehe, problemet iflg poster er vel at man ikke dater i hele tatt. Er noen innimellom men tydeligvis ikke mange nok. Dette med besøk og meldinger skaper vel også litt problemer med å skremme bort noen samt at det blir enda mindre interessant dersom man ikke regnes som vakker eller kjekk ved at det vises at man ikke er det til alle andre også? Du tenkte mer på å sende til de damene uten besøk, slik at de er desperate nok? :p

Skjult ID med pseudonym olonkin to. 22 des. 2011 23:51

Det er vel ikke noen grunn til å sitte og skule og mistenke henne for noe hvis du ikke tør spørre for å klarne lufta.

Skjult ID med pseudonym Automan fr. 23 des. 2011 00:03

En topp 10 liste på de mest populære hadde vært glimrende. Så, ja da kan jeg fokusere på de andre. Poenget er ikke en funksjon som forteller hvem som er lite populære, kun 10 på topp, 20 eller 30 avhengig av søkekriterier. Jeg betaler penger for å finne meg en kjæreste. Da får de lage en slik funksjon til meg bare da. :)

(mann 36 år fra Oslo) fr. 23 des. 2011 05:13 Privat melding

Jeg selv sverger til noen av teknikkene som blir brukt i det såkalte spillet mene... jeg liker nå å gi av hele mitt hjerte og da holder jeg ikke tilbake. Så jeg sitter nå altså her og har hatt muligheten flere ganger men har ikke tatt den.

Lever et lykkeligere liv akkurat nå uten føler jeg. DIGG:-D Men å date den samme karen det gjør jeg:-D hahaha:-D Tiden sneeeegler seg fremover... saaaagte.