Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mange har flere på gress?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrene on. 2 april 2008 18:26

Er det mange her inne som "dater" mange av gangen?

Er litt fersk her inne så jeg lurer på hvor lenge man skal vente før man dropper en potensiell date som ikke svarer?

Ganske så uttrolig egentlig. Hadde faktisk trodd at det var noe mer folkeskikk blant folk.....

- Undrene

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) on. 2 april 2008 18:30 Privat melding

Svarer han ikke så hadde jeg gått rimelig fort videre, ett slikt menneske er ikke verdt tanker eller tid (såfremt ikke noe er skjedd som forhindrer han fra å svare).

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 2 april 2008 18:32

Nei. Jeg har ingen på gress. Det ville for meg føltes både litt "kjipt" og litt feil.....
Lykke til her inne da! :-)

Skjult ID med pseudonym sportylady on. 2 april 2008 18:32

Kommer ann på hva flere på gress pr. definisjon betyr det;-)??

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 2 april 2008 18:34

....og så et bittelite stalltips: ...nooooen menn kan nok synes det er helt naturlig å vente noen dager før de svarer....ikke spør meg hvorfor....de er nok bare menn..... :-/

ps: jeg mener ikke å forsvare de menn som faktisk har "urent mel" i posen, eller de som dater flere ad gangen og går seg litt vil, eller de som ikke helt er tøffe eller modne nok til å si ifra på en skikkelig måte om noe annet skulle "være galt" ..sånn at det er sagt..... :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 2 april 2008 18:35

....og grunnen til at jeg "kategoriserte" og brukte menn som eksempel er naturligvis fordi jeg er jente......og kun kan snakke ut ifra det man selv erfarer... :-))))))

Skjult ID med pseudonym løven on. 2 april 2008 19:02

som gresseter, ja løver er jo det...ihvertfall denna løven
så mener jeg det blir helt feil å ha noen gående på gress idetheletatt.
ville dere ha noen gående rundt i matfatet deres kanskje??

Skjult ID med pseudonym smarty on. 2 april 2008 19:09

Ha kontakt med så mamge som du selv finner naturlig. Jeg ville ikke ha datet ikke mer enn en av gangen. Men jeg har ofte kontakt med flere samtidig. Om det er noen jeg vil se igjen, gir jeg beskjed til de(n) andre om at det ikke blir noe møte med det første... Timing har litt å si på et sted som dette...

Skjult ID med pseudonym meg on. 2 april 2008 19:11

Jeg har problemer med å forholde meg til mer enn en av gangen.......... ;o)

Skjult ID med pseudonym *** on. 2 april 2008 19:13

Det er ingenting i veien med å treffe flere frem til det blir seriøst med en av dem.
Men vanligsvis vil man jo ikke treffe mer enn en om gangen heller. ;)

Skjult ID med pseudonym anonym on. 2 april 2008 20:56

Det er vel ikke farlig å treffe noen flere av gangen, vel, så lenge man er åpen om det? Kan ikke se at det er farlig. Selvfølgelig må man kutte om ting går litt lenger :)

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 2 april 2008 20:57

potensiell date??? er ikke alle av motsatt kjønn egentlig det? he he
skulle heller skjønt det om du hadde datet en og om hvor lenge du evnt skulle "vente"før du gikk videre etter lite respons og kontakt etter daten......bare min mening

Skjult ID on. 2 april 2008 20:58

Enig med siste taler. Det er vel ingen fare å møte noen for å bli kjent, og å gjøre dette med flere samtidig. Blir det noe mer seriøst med noen, faller det seg jo helt naturlig å droppe de andre, eller??

Skjult ID med pseudonym Smily on. 2 april 2008 21:04

Hvor går grensen? Når er det da for seriøst for å snakke med andre??
Nar jeg dater... dater jeg en om gangen.
men det har hendt at jeg har vært på to date nr1 i løpet av en helg ... men blir det flere dater er en mann nok for meg. ;oP

Skjult ID med pseudonym Pastorius on. 2 april 2008 21:07

Synes det er ok med flere på en gang så lenge flørten / kontakten foregår her inne og ikke IRL. Har en kommet litt lengre bør det være almenn høflighet å gjøre dem oppmerksom på at du har kontakt med flere aktuelle kontakter.

@Bloomie
Du må ikke tro at jentene er et hår bedre. Lurer egentlig på hvor mange jenter jeg har sendt hilsen til uten at de er blitt besvart.? Kan forsikre deg at ingen av disse har vært slibrige eller pågående - til det har jeg nok litt for mye dannelse.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 2 april 2008 21:37

Jeg ser heller ikke noe galt i det i en tidlig fase. Mitt poeng er at jeg selv ikke er så glad i å "dele" meg med altfor mange :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 2 april 2008 21:59

Pastorius:

....legg merke til hvorfor jeg brukte menn som eksempel.......og ikke begå den feilen med å tro at jeg tror vi jenter er overlegne dere gutta på det området! For det er vi ikke på noen måte!! Det finnes "syndebukker" i hver kategori!! *smiler*


KiRof:
....det kan også være èn av årsakene.....det med at gutta kan være tregere til å tenke ut noe som er noenlunde smart å skrive *smiler igjen* ...men av en eller annen årsak, så tror jeg vi jentene kanskje går og venter på svar i større grad enn hva gutta gjør? Altså at vi "forventer" en raskere kommunikasjon? Synspunkter?

Skjult ID med pseudonym Mr.A on. 2 april 2008 22:04

*Trekker i gardinene og lager en liten glippe...ser ut på gressplenen...nei, ingen der! Ingen på gress...;o) *

Skjult ID med pseudonym smarty on. 2 april 2008 22:47

Enig at rask kommunikasjon er flere meldinger per dag. I blant svar dagen etter... Skrev med en som logget seg på ca. ukentlig... =Eksempel på sakte kommunikasjon...

Hender det at dere gutta venter litt ekstra med å svare BARE for å å holde oss på pinebenken/virke litt laid back og kostbare?

Skjult ID med pseudonym Pastorius on. 2 april 2008 22:59

@Bloomie
Jeg må innrømme at jeg hang meg vel mye opp i ditt første innlegg og dermed overså den påfølgende, sorry. Enig - dere jenter har erfaring med oss gutta og vi har erfaring med dere jentene. Så la oss heller derfor bli enige om at det finnes råtne epler i de fleste kurvene og heller slutte med å kategorisere kjønnene som motpoler, noe vi lett har får å gjøre på disse debattsidene. Logger ut for i dag og ønsker deg en god natt...

Skjult ID med pseudonym Organ to. 3 april 2008 08:33

Når det gjelder hastighet på kommunikasjonen er det avhengig av flere ting. Personlig syns jeg det er viktig å være i riktig modus når det skal kommuniseres målrettet mot en person. Har opplevd flere ganger at veldig lovende profiler har vært i kontakt men det har skjedd i en periode, en dag eller en uke der jeg selv ikke har hatt noe å gi. Da kan det ta tid selv om personen er svært spennende.

Når jeg da endelig får ut fingeren er det gjerne for sent, akk ja, sånn går nu dagan ;-)

Skjult ID med pseudonym sukker to. 3 april 2008 09:01

Her er det flere svar ser jeg....

Tror nok at det er mange på nettdating som blir litt overveldet over mange svar ( iværtfall fra starten av). Så det er nok flere som møter mange når de kommer på nettet - masse oppmerksomhet på kort tid blir ofte slik for noen.... Noen finner raskt ut at det ikke er noe for de og noen tar helt av og møter veldig mange - får liksom ikke helt bestemt seg.
Men for all del,- er det veldig lenge siden du har hørt fra denne gutten, så er det ikke å sitte der å vente. Det er flere på nettet som ikke bryr seg om å eventuelt sende en liten melding om at en kanskje ikke passer sammen.

Har hatt mange venner som har vært på nettet tidligere, og har fått høre endel episoder. Men det er jo en veldig fin måte og komme i kontakt med mennesker på, og det er bare å gå videre om du ikke føler du får den responsen du ønsker....

Skjult ID med pseudonym Pastorius to. 3 april 2008 12:39

Hyppigheten kan variere etter hva slags arbeid og aktivitetsnivå en har ellers og det bør respekteres. Det finnes de som reiser mye i jobben og ikke alltid har tilgang på nettet, eller velger å prioritere det bort når en befinner deg på f eks en kongress i utlandet for den saks skyld. Vil jo heller delta på de arrangementene jeg har reist ut for enn å sitte på et hotellrom med PC'en i fanget og med en dyrkjøpt oppkobling til nettet som nesten ikke virker likevel.. Da venter jeg heller til jeg kommer hjem, uansett hvor lenge jeg blir borte. Men når det er sagt, så bør en ta seg tid til å sjekke postkassa i hvert fall en gang i uken og svare på de henvendelsene en har fått. Og da mener jeg svare - ikke alle her som er like flinke til det

Skjult ID med pseudonym Undrene to. 3 april 2008 15:59

Skjult ID med pseudonum sukker skrev:

Tror nok at det er mange på nettdating som blir litt overveldet over mange svar ( iværtfall fra starten av). Så det er nok flere som møter mange når de kommer på nettet - masse oppmerksomhet på kort tid blir ofte slik for noen.... Noen finner raskt ut at det ikke er noe for de og noen tar helt av og møter veldig mange - får liksom ikke helt bestemt seg.
Men for all del,- er det veldig lenge siden du har hørt fra denne gutten, så er det ikke å sitte der å vente. Det er flere på nettet som ikke bryr seg om å eventuelt sende en liten melding om at en kanskje ikke passer sammen. Har hatt mange venner som har vært på nettet tidligere, og har fått høre endel episoder. Men det er jo en veldig fin måte og komme i kontakt med mennesker på, og det er bare å gå videre om du ikke føler du får den responsen du ønsker....Skjønner ikke dette jeg.. Er mann og jeg vet at det er her inne som ellers i dating - En uskreven regel om at det er menn som først "skal" ta kontakt. Dere jenter skjønner ikke hvor heldige dere er .. Etter hva jeg har hørt så blir de aller fleste av jentene som registrerer seg her nedrent av sjekkende menn.. Mens den andre veien er dette nesten helt fraværende. For dere jenter som mener dere ikke har funnet den rette her inne så snu på det og heller gå ut å let blant oss single menn. At dere går lei av alle de som "fyller" innboksen deres skjønner jeg jo men hvorfor ikke prøbe å ta kontakt den andre veien?

Og hvordan står det til med moralen? Her om dagen så fikk jeg svar fra en søt jente som sa hun ikke ville ha dialog med flere samtidig.. Dette synes jeg er et ærlig svar. Det kan kanskje være at det var en pen måte å si nei på. Men et svar som hun gav synes jeg nesten alle her inne fortjener. Vi har vel stort sett alle sammen det samme ønsket - Å finne en eller ei.... Da er det rett og slett mangel på folkeskikk å la være å svare.

Skjult ID med pseudonym Undrene to. 3 april 2008 16:00

Skjult ID med pseudonum sukker skrev:

Tror nok at det er mange på nettdating som blir litt overveldet over mange svar ( iværtfall fra starten av). Så det er nok flere som møter mange når de kommer på nettet - masse oppmerksomhet på kort tid blir ofte slik for noen.... Noen finner raskt ut at det ikke er noe for de og noen tar helt av og møter veldig mange - får liksom ikke helt bestemt seg.
Men for all del,- er det veldig lenge siden du har hørt fra denne gutten, så er det ikke å sitte der å vente. Det er flere på nettet som ikke bryr seg om å eventuelt sende en liten melding om at en kanskje ikke passer sammen. Har hatt mange venner som har vært på nettet tidligere, og har fått høre endel episoder. Men det er jo en veldig fin måte og komme i kontakt med mennesker på, og det er bare å gå videre om du ikke føler du får den responsen du ønsker....Skjønner ikke dette jeg.. Er mann og jeg vet at det er her inne som ellers i dating - En uskreven regel om at det er menn som først "skal" ta kontakt. Dere jenter skjønner ikke hvor heldige dere er .. Etter hva jeg har hørt så blir de aller fleste av jentene som registrerer seg her nedrent av sjekkende menn.. Mens den andre veien er dette nesten helt fraværende. For dere jenter som mener dere ikke har funnet den rette her inne så snu på det og heller gå ut å let blant oss single menn. At dere går lei av alle de som "fyller" innboksen deres skjønner jeg jo men hvorfor ikke prøbe å ta kontakt den andre veien?

Og hvordan står det til med moralen? Her om dagen så fikk jeg svar fra en søt jente som sa hun ikke ville ha dialog med flere samtidig.. Dette synes jeg er et ærlig svar. Det kan kanskje være at det var en pen måte å si nei på. Men et svar som hun gav synes jeg nesten alle her inne fortjener. Vi har vel stort sett alle sammen det samme ønsket - Å finne en eller ei.... Da er det rett og slett mangel på folkeskikk å la være å svare.

Skjult ID med pseudonym Smily to. 3 april 2008 16:11

Vel , det er en uskreven "regel" som ikke jeg følger... sender meld når jeg føler det er rett å gjøre det.

Syns alle er så opptatt av å finne en "drømme" kandidat... er det ikke bare å finne en man liker ,og som man kan tilbringe mye tid sammen med uten å bli lei og fly på han/henne.??.. hihihihi...

Skjult ID med pseudonym Undrene to. 3 april 2008 17:03

Å finne noen her inne er vel som å sjekke gjennom andre kanaler.. Man går igjennom en "utsjekkingsfase" før man inviterer på date for å se om kombinasjonen passer... Her på sukker mener jeg en mail er som den første fasen. Likevel så er det fordømt irriterende at noen ikke ha oppdragelse og bare stikker. Man starter en samtale som går over flere dager og så plutselig kutter den ene parten ut og bare slutter å svare på meldinger. Man kan jo ikke akkurat at man er følelsesmessig knust av dette men man blir bare oppgitt og skuffet.. For det er jo faktisk slik at man kanskje tenner en liten gnist og interesse ved å maile med det motsatte kjønn....

Skjult ID med pseudonym mann28 to. 3 april 2008 17:19

Nei, jeg holder ingen på gress. Til det har jeg for stor respekt for dere.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 3 april 2008 18:21 Privat melding

Hva mener du med "dater"? Skriver med her inne, eller mener du noen man faktisk treffer jevnlig?