Alle innlegg Sukkerforum

Sikkerhetskontroll gardermoen

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Oslo) fr. 23 des. 2011 10:35 Privat melding

Etter å ha akkurat passert igjennom, og blitt plukket ut for tilfeldig kontroll av ei søt jente, så er vel den umiddelbare konklusjonen at de ikke er nærgående nok på slike kontroller :p

Men var faktisk ganske mange søte kvinner å se blant personalet der, så Her synes jeg Dize må ta ansvar å sørge for at ingen av de forblir single, og heller blir sammen med noen av oss single her på sukker :)
Som trådstarter stiller jeg meg jo selvfølgelig først i køen!

Ellers vil jeg ønske alle sammen en riktig God Jul, og godt nytt år når den tid kommer, blir feriemodus her ihvertfall, så ikke så mye sukkersurfing.

Skjult ID med pseudonym DonAlfonso fr. 23 des. 2011 11:47

Jag ska igenom om några timmar. Hoppas det finns några damer då också och att dom inte fått ragg och stuckit iväg med andra resenärer under tiden...

Skjult ID med pseudonym Paraply ti. 27 des. 2011 00:35

Men... Selv om det noen ganger er tilsynelatende bare menn på jobb i s.kontrollen når jeg skal igjennom, så klarer de alltid å trylle frem en kvinne når de har bestemt seg for at jeg skal kladdes på. Hvorfor er det da greit at kvinnelige sikkerhetskontroll-folk tafser på menn?

Skjult ID med pseudonym hihi ti. 27 des. 2011 00:42

Det er ei bittelita mørk ei med store (silikon?)pupper som jobber der. <3 Jeg passer alltid på å gå til hu.

Skjult ID med pseudonym mouch ti. 27 des. 2011 08:26

Normalen der du bor er at menn tafser mye på menn? :)

Skjult ID med pseudonym UrDream ti. 27 des. 2011 18:21

Har selv jobbet i slusa på OSL...vil ikke si at kontrollen er tull, den fungerer for det den skal gjøre. Når det kommer til kjønn og kontroll så er det slik at man lett blir beskyldt for å nettopp tafse hvis man er mann og sjekker en dame, derfor hender det at damer blir kun sjekket av damer. Vet ikke om det er fast nå eller ei, men da jeg jobbet der så vi an dama som kom om det var nødvendig. Hendte også at man spurte rett ut, men sannheten er at man ikke kan nekte som passasjer. hvis en mannlig kontrollør vil sjekke deg så må du si ja hvis du vil igjennom, du kan selvfølgelig nekte, men da blir du nektet å komme igjennom. Men det er kun i ytterste konsekvens, man er ikke sånn bastante for det er ikke veldig hyggelig :)

Det sagt, hvis du er ei dame med en veldig veldreid kropp så er det en viss sjanse for at du blir plukket ut til kontroll utelukkende av den grunn, men det er sjelden.

Og et lite pakke tips, ikke reis med dildo i håndbaggasjen din, for er det er ikke uvanlig at ferskinger i kontrollen blir bedt om å ta en gjennomgang av kofferten din med deg da. Ikke for å drite ut deg, men kontrolløren.

God tur :)

(kvinne 41 år fra Buskerud) ti. 27 des. 2011 19:55 Privat melding

@urdream - Det finnes INGEN sjanse for og bli plukket ut pga kroppsfasong. Alt er automatisk ifht metalldetektoren. De som piper pga gjenstander på kroppen skal fjerne gjenstandene for så og bli sjekket manuelt. Så er det en viss prosent av gjennomstrømmen som blir plukket ut til tilfeldig etterkontroll, dette gjøres ikke av kontrollørene, men av portalen.

For urutinerte (ferske) sikkerhetskontrollører kan en dildo se ut som sprengemne, pga elektronikken.

Som kvinne kan du kreve og bli sjekket av en kvinne, om de ikke har en kvinne og tilby..så kan du velge og vente til de har en tilgjengelig. Noe jeg forøvrig aldri har opplevd at man ikke har.

Jeg under meg litt over når du jobbet i den sentrale sikkerhetskontrollen urdream, og om du gjorde en spesielt god jobb der.

@hihi - haha!! Jeg vet akkurat hvem du snakker om, hun er fantastisk morsom også. Itillegg til at hun har pupper man rett og slett ikke kan la vær og se på.

@Paraply - Kvinner kan ganske lett gjemme gjenstander i området rundt brystene og ettersom de fleste av oss bruker feks bh (som piper av hånddetektoren) så må man "ta" mer enn man må på en mann. og kvinner er ofte mer krenkbare enn menn. Og itillegg så foretrekker de fleste menn og bli tatt på av en kvinne fremfor en mann.

@Howler - Det er forskjellige regler ifht kjøretøy i utrykning og ambulanse personell som skal inn og plukke opp noen gamlinger som er dårlig til beins. Mannskap i utrykning er unntatt sikkerhetskontroll. Er de ikke i utrykning så skal mannskapet gjennom ordinær sikkerhetskontroll og kjøretøyet gjennomsøkes. Når er det litt avhengig av sikkerhetsnivået hvor mye som blir gjennomgått i bilen, men ingen biler kommer inn uten og bli gjennomsøkt. med unntak av politi og utrykning. At alle gjør en like grundig og god jobb, det er nok dessverre en realitet.

(kvinne 41 år fra Buskerud) ti. 27 des. 2011 20:03 Privat melding

At alle IKKE gjør en like grundig jobb, skulle det selvsagt stå.. .-P

Skjult ID med pseudonym Paraply ti. 27 des. 2011 20:08

Det der strider vel litt mot likestillingsprinsippene, Dize. (ikke bare fra din side altså) Synsing og antakelser er i grunn ikke holdbart.
Når det er en rettighet for kvinner at de ikke skal behøve å bli kr.visitert av menn, så skal menn selvsagt kunne kreve det samme - å ikke bli tatt på av motsatt kjønn altså.

Men altså. Jeg stilte ikke et spørsmål, det var i grunn bare retorisk. Og jeg tar aldri diskusjoner her inne.

Strålende romjul ønskes alle :)

(mann 41 år fra Oslo) on. 28 des. 2011 10:39 Privat melding

@Paraply

Greit nok om regelen var der, men vet ihvertfall at jeg foretrekker av å bli klådd på av ei søt jente istedetfor en eller annen fyr :)