Alle innlegg Sukkerforum

Kan menn og kvinner EGENTLIG bare være venner?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mannehora fr. 23 des. 2011 13:12

Se denne videoen:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T_lh5fR4DMA

Må si jeg kjenner meg igjen her. Jeg har ganske mange jentevenner og bekjente, men må nok innrømme at nesten samtlige - med noen få unntak (for gamle, for overvektige, eller rett og slett ikke pene nok) - kunne ha fått meg til sengs hvis de ønsket det, og enkelte av dem kunne det helt klart ha blitt mer enn bare sex med også. Med mindre du er homofil eller håpløst forelsket i én spesiell jente og trofast mot henne, så tror jeg dette gjelder for omtrent alle gutter og menn. Jeg må si at jeg alltid blir litt overrasket over jenter som ikke har innsett at guttekompisene deres egentlig gjerne også vil ned i buksa på dem hvis de får sjansen, i det minste hvis det ikke får noen alvorlige følger for vennskapet. Det behøver jo ikke bety at man ikke kan være venner likevel, men dette er noe som "alle" menn vet, mens mange jenter ikke ser ut til å ha fått med seg. Skjønt jentene i filmen ser jo stort sett ut til egentlig å vite det når de blir konfrontert med temaet da ;)

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 23 des. 2011 13:55

Intet nytt under solen..

Skjult ID med pseudonym Medium fr. 23 des. 2011 15:18

Alle menn vet dette, det er bare kvinner som av en eller annen grunn er/velger!? å være så naive.

(mann 57 år fra Oslo) fr. 23 des. 2011 15:21 Privat melding

Kvinner velger kanskje å være så naive, men den filmen viste vel også hvem det er som har definisjonsmakten stort sett.

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) fr. 23 des. 2011 15:40 Privat melding

Hva er egentlig poenget her? Du vil til sengs med venninnene som er tiltrekkende, men ikke med de som ikke er tiltrekkende. Det samme vil da gjelde motsatt vei. Som du sier så må man samtidig vurdere om det får følger for vennskapet.

Jeg har flere pene venninner, men jeg vil ikke til sengs med de, fordi de har andre verdier enn meg. Jeg er ikke interessert i noe forhold, og vil derfor ikke komplisere vennskapet med sex. De fleste av de vil heller ikke til sengs med meg, fordi de ikke er tiltrukket enten av fysiske eller psykiske egenskaper.

Skjult ID med pseudonym lomas fr. 23 des. 2011 16:10

Jeg har nok brent meg skikkelig stygt på det der.
Så jeg vil ikke ta sjansen på noe som helst intimt med venninner jeg ikke har lyst til å miste.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 23 des. 2011 18:10 Privat melding

Før så tenkte jeg at det ikke var mulig, men nå tenker jeg at en får endel vennskap i livet som er ekte og som betyr noe og da gjelder ikke kjønnet på personen....noen mennesker vil en bare være der for og hjelpe uten at det har noe med sex eller intimitet å gjøre.

(kvinne 59 år fra Vestfold) fr. 23 des. 2011 18:22 Privat melding

Det var nydelig sagt jimjim.... og jeg er så enig.

(mann 32 år fra Oslo) fr. 23 des. 2011 18:25 Privat melding

Kan fint være venner med en jente. :) Mange gutter som syntes det er lettere å snakke med en jente om ting og mange jenter syns det er lettere å snakke med gutter om ting. Jeg tror jeg har flere gode venninner enn gode venner, og jeg trives med det.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 23 des. 2011 19:25 Privat melding

@Marlene - Takk :)

(kvinne 59 år fra Vestfold) fr. 23 des. 2011 21:51 Privat melding

Det er beviset på det jeg har tenkt lenge Jimjim, at du har veldig mange flotte tanker.

Bare synd at du er så desillusjonert når det gjelder samfunnet vi lever i.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 23 des. 2011 22:39 Privat melding

Hei hei - en må få lov til å være uenig med hverandre uten at en er desillusjonert.

Et godt eksempel er Trude Mostue, hun opplever å bli drapstruet når hun sier sin mening når en norsk journalist spør henne om noe.

Det opplever ikke jeg og jeg vil heller aldri bli spurt av en journalist om noe(bortsett fra en fyr som tok kontakt pga hva han så her og gjenga noe jeg skrev her i en avis hehe )-

Men jeg kan ikke si at Mostue er desilliusjnert siden jeg ikke opplever verden slik som hun gjør, det er jo like trist og ekkelt for henne det hun opplever selv om det ikke er endel av min hverdag og selv jeg kanskje har en annen mening.

(kvinne 59 år fra Vestfold) fr. 23 des. 2011 22:49 Privat melding

Ok, skal ALDRI kalle deg desillusjonert igjen;-)

(mann 44 år fra Oslo) lø. 24 des. 2011 01:11 Privat melding

Jeg har atskillig flere kvinnelige venner enn mannlige. (kanskje fordi jeg er oppvokst med en mor og tre søstre) Kunne aldri i verden tenkt meg å ha sex med noen av dem, uansett utseende. Her må føyes til at jeg har noen få venninner som kom inn i vennekretsen min fordi det hele startet på annet vis, med utgangspunkt i at vi engang hadde en annen interesse av hverandre enn kun vennskap. Det kunne sikkert forekomme at jeg ikke hadde "sagt nei" til et par av disse, selv om den interessen der også har svunnet mye.
For øvrig ville jeg følt det fullstendig leif å ha sexuell omgang med venninner. Kunne ikke tenkt tanken engang - faktisk hadde jeg følt det litt sånn incestaktig.

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 24 des. 2011 01:18

Bør også i anledning youtube-videoen bemerkes at dette er pubertetsungdommer (altså en smule hormonelt forrvirrede skapninger) som intervjues. Har forståelse for dette fenomenet og fordømmer ingen, men tror fenomenet utjevnes mer med årene og forstanden.
Til slutt: Hvorfor henge seg opp i en håndfull venninner når verden utenfor vennekretsen består av mange millioner kvinner ;)